Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran a babák haját (2 db)

Milyen gyakran kell a babák haját mosni?

Legjobb válasz: A védõnõ szerint hetente 1x elég samponnal vagy a mosdatókenõccsel megmosni. Én a napi fürdésnél mindig csak vizzel mosom meg.

A védõnõ szerint hetente 1x elég samponnal vagy a mosdatókenõccsel megmosni. Én a napi fürdésnél mindig csak vizzel mosom meg.
Én 2-3 naponta mosom / 4 hónapos /, és már használhatunk baba sampont, mert a fürdetõ kenõcstõl rosszul voltam. Mindig olyan volt a haja szegénynek, mintha zsíros lenne. Ha pici a babád és nem szereted kenõccsel mosni a haját, akkor tudom ajánlani a Babe koszmó elleni samponját, nagyon jó és ez az egyetlen amit pár hetesek is használhatnak.
Én újszülött kora óta minden másnap mosom, rendes babasamponnal. Senki nem mondta, h nem lehet, mostmár mindegy:) 3 hónaposak vagyunk és semmi baja.
Mi 4.5 hónaposak vagyunk és szerdán és szombaton mosom meg nivea baba samponnal, amúgy minden este fürdéskor lemosom neki a fürdetõvízében a fejecskéjét, haját.

Milyen gyakran mossam a 3 hónapos babám haját?

Elég sok és hosszú haja van. Eddig két naponta mostam a haját, de nem vagyok biztos benne, hogy jól csinálom e.

Legjobb válasz: Szia! Az enyém egy kicsit nagyobb, nagyhajú baba. Eddig minden nap mostunk neki hajat és szinte minden nap babafürdetõt is használok a hajára. Ha nekünk sem ártalmas a naponkénti hajmosás, akkor neki sem lehet az szerintem.

Szia! Az enyém egy kicsit nagyobb, nagyhajú baba. Eddig minden nap mostunk neki hajat és szinte minden nap babafürdetõt is használok a hajára. Ha nekünk sem ártalmas a naponkénti hajmosás, akkor neki sem lehet az szerintem.
nincs gyerekem és elég fiatal is vok 18 éves.de emlékszem mikor még kicsi voltam, ovis akkor nem volt zsíros a hajam így mindig csak vasárnap mostam hajat.
3 hósan bõven elég 2-3 naponta mosni, hisz épp a természetes védõréteget mosod le róla.
Az én babám mindjárt 10 hónapos de még minden nap megmossuk a haját pláne ha nagyon meleg van külön jó, nehogy bebüdüljön :-).Eddig hála égnek semmi baj nincs ebbõl.Majd ha biztosan megül akkor majd minden másnap mossuk legalább is most még így gondolom.
Ne vicceljetek! Milyen természetes védõréteg? Mi ellen véd, a tisztaságtól?? Ugyan! Már a Hajas is többször elmondta, hogy a gyakori hajmosástól nem fog jobban zsírosodni a haj! A kisbabák fejbõrérõl meg teljesen el kell távolítani a koszmót, amiben például segíthet a hajmosás is. Nekem is nagyhajú babám van és bizony nem egyszerû leszedni ezt a réteget. De le kell (orvos és védõnõ is megmondta), mert alatta szépen bepállik, besebesedik, ha nem mosod le! Úgyhogy mosd nyugodtan két naponta, ha neked úgy jó, de ha naponta mosod akkor sem lesz semmi baja! Ez a hetente egyszeri hajmosás régen volt szokás, amikor még azt gondolták az emberek, hogy a sûrûbb hajmosástól zsírosodik a haj. Hidd el, valakinek alapból zsíros, vagy száraz vagy normál, ezen nem változtat a hajmosás gyakorisága, ez olyan, mint a fürdés/zuhanyozás. Nem változtat a bõr szerkezetén!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!