Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran a (1331 db)

Barátnőd kielégít orálisan? Milyen gyakran? A volt barátnőid? Kort is írj!

Legjobb válasz: Én mindig kiszoktam elégíteni a barátom orálisan és ez mindegyiknél így volt! Ez egy természetes dolog és nagyon élvezetes! 22/L

Én mindig kiszoktam elégíteni a barátom orálisan és ez mindegyiknél így volt! Ez egy természetes dolog és nagyon élvezetes! 22/L
Nem sajnos.
dehogy elégít ki... hülye kérdés. miért is tenné? :P

Mivel törlitek és milyen gyakran a wc ülőkét?

Otthonra gondolok, takarításként.

Legjobb válasz: Kistakarításnál (hetente) csak az ülõrészét vizes, esetleg enyhén domestosos szivaccsal. Ilyenkor a vécébe is csak beleöntöm a vécétisztítót. Nagytakarításnál (havonta) az egészet átkenem domestossal (alul is, meg ilyenkor a vécét kívül is), aztán leszedem és a kádban lezuhanyzom. Ezt azért muszáj, mert béna a kialakítása, sok kis sarok van az aljában, amit szivaccsal képtelenség kitisztítani, megül benne a kosz. Ha sokat vagyunk itthon, akkor néha csak külön is letörlöm, de általában erre nincs szükség.

Kistakarításnál (hetente) csak az ülõrészét vizes, esetleg enyhén domestosos szivaccsal. Ilyenkor a vécébe is csak beleöntöm a vécétisztítót. Nagytakarításnál (havonta) az egészet átkenem domestossal (alul is, meg ilyenkor a vécét kívül is), aztán leszedem és a kádban lezuhanyzom. Ezt azért muszáj, mert béna a kialakítása, sok kis sarok van az aljában, amit szivaccsal képtelenség kitisztítani, megül benne a kosz. Ha sokat vagyunk itthon, akkor néha csak külön is letörlöm, de általában erre nincs szükség.
Amilyen gyakran csak lehet egy hypós szivaccsal, majd áttörlöm egy kifacsart törlõruhával. Ha az ülõke mûanyag, ez nagyon egyszerû. Fa ülõkét semmiképpen sem használnék a leírtak miatt.
Azt ugye tudjuk, hogy a fa sokkal higiénikusabb a mûanyagnál? Leszámítva egy-két speciális, drága, orvosi célokra kialakított mûanyagot.
Hát, szerintem sem jobb a fa, inkább a mûanyag.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat!
4/7-es: Már miért lenne jobb? Sokkal nehezebben lehet tisztán tartani. Én 2 naponta sima forróvizes papírtörlõvel áttörlöm, 2en vagyunk rá, hetente domestossal kívül-belül lekezelem, akkor a kefe tartójába is teszek domestost és áztatom benne kicsit.
Domestosos kendõvel áttörlöm napi egyszer az ülökét meg alatta csésze szélét, heti egyszer pedig az egészet kifertõtlenítem!
én annyit teszek, hogy domestos-os kendõvel minden este áttörlöm kb 10 mp alatt, és kész. nagytakarításkor meg hipo áll benne, meg ha szükséges, sósav, de általában elég az ecet.
Lehet kapni ilyen domestosszal átitatott kendõt, és azzal naponta át törölöm. Négyen vagyunk 1 WC van muszáj http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=X&biw=1366&bih=667..
Én szinte naponta törlõm.Nem vagyok tisztaság mániás.A w.c mellett vannak a tisztítószerek, és automatikusan nyúlok a törlõkendõért és áttörölöm.
ugye van benne az a duck korong, vagy mi, belülrõl ez így jó, addig nem nyúlok hozzá, amíg az el nem kopik, ez kb másfél hét. akkor kívül-belül áttörlöm domestossal, meg öntök bele wc fertõtlenítõt. Egyébként kívülrõl hetente tisztítóm, a csésze szélét meg amilyen sûrûn kell, domesztoszos ronggyal áttörlöm. Illetve a deszkát is.

30 év feletti lányok milyen gyakran szexeltek? A pontos korotokat is írjátok

Legjobb válasz: Milyen gyakran szeretnék vagy milyen gyakran "kapom meg"? Nem egyforma sajnos... 39N

Milyen gyakran szeretnék vagy milyen gyakran "kapom meg"? Nem egyforma sajnos... 39N
Igen ma teli van a fal 30-as nõkkel (ich bin auch langsamm 30 :) )...
Úgy látom valaki nagyon rákattant a 30as nõkre. Sorba teszi fel az ilyen kérdéseket.
Heti 3-4, ahogy a szabadidõ engedi... 39/N
évente kétszer 86/L

Milyen gyakran cseréled a borotvában a pengét? Vagy milyen gyakran kellene?

Én Gilette Venus-t használok.

Legjobb válasz: Amikor elkopik. Attól függ milyen gyakran használod.

Amikor elkopik. Attól függ milyen gyakran használod.
Már bocs, de "kuki"? :)
orális kényeztetés, így mondják a nagyok :D
Kukinak a kisgyerekek hívják :D
Az eddigi kapcsolataimban elég gyakran volt, szinte minden nagyobb szeretkezést ez elõzött meg. Nagyjából egyenlõ az arány is, bár általában inkább én jeleskedem ilyen téren, nagyon szeretem orálisan kényeztetni az épp aktuális párom. Jó érzés látni/hallani/érezni, ahogy élvezi, ez számomra nagyon izgató. 19/F
Nálunk ezek a petting részét képezik. Tehát minden nap
Kb ugyanolyan arányban, talán a párom javára egy-kettõvel több írható. Nekem megfelel, párom sem panaszkodott. 22/L
OMG, hát miért ne lenne megfelelõ az orális kényeztetés? A szopás az az, a nyalás az az. A kukiszopás az mitõl lenne jobb? Kb. a 8 évesek hívják így.
Utolsó, nálad a pont :D
nálunk én szoktam néha a pasim SOHA és ezért sztem el is hagyom mert nem úgy akarok meghalni h nem próbálok ki mindent elõtte nem volt pasim mármint akivel szexeltem volna 19/L
Kb. évente 1-2 alkalommal, ugyanolyan arányban. Nem igazán vonz ez minket.
milyen gyakran kényeztetitek egymást orálisan, így kellett volna kérdezni, nekem se tetszik a kuki :D ha van szex, akkor az is van :)
A kérdező hozzászólása: az orális kényeztetés abszolutt semmivel nem jelzi hogy "a csaj szopja a férfinak" ... szóval ez biztos hogy nem megfelelõ
sokszor, mert jó
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Hát kuki, miért mit írjak, fa*szopás, vagy pénisz szopás, vagy felláció ...szerintem mindegyiknél jobban hangzik és normálisabban a kuki szopás... persze épp egy erotikus pillanatban nem ezt a kifejezést használnám....
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ
Nekünk alap dolog a párommal, bár ha õ nem akarna engem kényztetni annyira nem zavarna én imádom a punciját nyalni de fõleg látni ahogyan élvezi...nem mintha õ nem szeretne szopni :) )) 29/F

Fiúk! Milyen gyakran cserélitek a borotvapengét a borotván?

Legjobb válasz: Ha elkopik. Ez emberfüggõ, ki milyen gyakran borotválkozik. Én minden másnap, így gyakran kell(ene) cserélni, ha lenne rá pénz. Ha már tompa és fáj a borotválkozás, mindenképp szükséges cserélni.

Ha elkopik. Ez emberfüggõ, ki milyen gyakran borotválkozik. Én minden másnap, így gyakran kell(ene) cserélni, ha lenne rá pénz. Ha már tompa és fáj a borotválkozás, mindenképp szükséges cserélni.
Én pont ezért használok elektromos borotvát, illetve ha az nincs kéznél, akkor azt az eldobható borotvát amit 2-3 alkalom után ki lehet dobni.
Kétnaponta borotválom a hajam, kb. 6-7 alkalom után cserélhetem a pengét (Mach3). Szal havi 2-3 penge elmegy.
Hajnyíró géppel borotválkozok.

SOS! Milyen gyakran szabad szivatni a 6 és fél hónapos babám orrát? 10 percenként megtelik neki de nem tudom szabad e ilyen gyakran

Legjobb válasz: Igen szabad, ha kell akkor még gyakrabban is, ezzel csak könnyítessz neki, hisz ha mi is náthásak vagyunk mi is olyan gyakran fújjuk az orrunkat, amikor az eldugul és nem kapunk levegõt. ha kell akár 5 percenként is szívhatod neki.jobbulást!

Igen szabad, ha kell akkor még gyakrabban is, ezzel csak könnyítessz neki, hisz ha mi is náthásak vagyunk mi is olyan gyakran fújjuk az orrunkat, amikor az eldugul és nem kapunk levegõt. ha kell akár 5 percenként is szívhatod neki.jobbulást!
egyet értek az elõttem szólóval.
Attól is függ milyen szívód van. Nekünk azt mondta a védõnõ, hogy hálózatról csak napi 2-3X szívjam, elemmel lehet bármennyiszer. (olyan szívónk van ami mindkettõvel üzemel, a védõnõ errõl mondott véleményt), a porszívóssal nem tudom mi a helyzet, ha esetleg olyanod van. Azért mondta a védõnõ, mer ha túl erõsen szívjuk, akkor még több termelõdik. Szívás elõtt mindig fújjál be tenger vizes vagy Otrivin Baby orcseppet, Sprayt.
A porszívósra is rá van írva napi 6 alkalom.Az tény, ha erösen van szívva, akkor több nyák termelödik.
en mindenben úgy gondolkozom mintha rólam lenne szó... Hogy értsétek: Pl a gyerekemet ugyanúgy öltöztetem mint ahogyan én vagyok(max egy fölsõvel többet) már ugyanazt eszik mint én csak kevesebbet, (1 és 7 évesek) és pl az orruk is ugyanúgy folyik mint az enyém, ergó, ha én naponta 250x ki kell h fújjam ahoz h ne kelljen a fülemmel is kínlódnom, akkor ezt velük is megteszem. 1 évesemnek szívom az orrát, orrszívó porszívóval, 7 évesem magának intézi. Zsepit a kicsi nem használ, vagyis nem törölgetem az orrát, max ha úton vagyunk, de ez csak látszat...ezzel nem oldom meg a tartalom kiürítését. Szóval felejtsd el a max 6 alkalmat...Csináld csak úgy ahogyan magadnak szoktad. Vagy próbáld ki te is azt h amikor meg vagy fázva, egész nap csak 6x fujj orrot. Ki is készülnél.

Milyen gyakran szoktatok együtt tusolni vagy kádban fürdeni a párotokkal? Milyen érzés?

Legjobb válasz: Elég gyakran fürdök vele, és nagyon izgató.

Elég gyakran fürdök vele, és nagyon izgató.
Mi szinte minden alkalommal együtt fürdünk, és nagyon szeretjük. Jó érzés, izgató. Fõleg ha utána folytatás is van.. :)
mi szoktunk a zuhany alatt szeretkezni is.....isteni......

Lányok! Ti milyen gyakran kezdeményeztek fiúknál? Fiúk! Milyen gyakran kezdeményeznek nálatok a lányok?

A korotokat és a nemeteket mellékeljétek légyszíves!

Legjobb válasz: 0.00 gyakorisággal

0.00 gyakorisággal
Soha nem kezdeményeztem még.Lehet, hogy ódivatú vagyok, de szerintem ez akkor is a fiúk dolga... 18/L
nálam a durván túlsúlyos lányok szoktak próbálkozni. Tudom, aki a kicsit nem becsüli..., de õk NEM KICSIK.
nagyon ritka, inkább csak jeleket adnak (de az se túl gyakori xd) f19
Fiú vagyok, soha nem kezdeményeznek a lányok. Ezek után én se kezdeményezek náluk, szóval patt.
Fiú vagyok és nem kezdeményezek soha, illetve beszólni persze beszólok, de csakis negatívat vagy sértõt. ;) Ha azt jól kezeli egy lány, akkor érdekel csak, ha besír tõle mehet tovább Britneyt hallgatni szomorúan.
Nem kezdeményezek a fiúknál. Ha akarnak valamit majd odajönnek. És oda is szoktak :D Van barátom és mindent õ kezdett nem én. 17/L
Társkeresõn a rondák egyfolytában. Discoban: ritkán, de van h egész jók. Utcán pedig nem kezdeményez normális ember.
Kezdeményeznék ha lenne kinél :Ð 17/F
A kérdező hozzászólása: 7. És lányoknál? :D
Soha nem szoktam fiúknál kezdeményezni, nem merek.
A kérdező hozzászólása: Huh, akkor normális, hogy 6 év alatt csak 4-en kezdeményeztek. Király. Azt hittem, hogy másokra sokkal jobban mennek. :D
Nálam soha. Szerintem túl mogorvának tartanak és nem mernek még ha tetszek is nekik.
ja, majdnem el is felejtettem leírni a nemem és a korom
Soha.
Nem kezdeményezek. Minek?
Soha nem szoktam kezdeményezni, nincs rá szükségem. :) 19L

Milyen gyakran jártok kozmetikushoz? Milyen gyakran kéne járnom, hogy kordában tartsam a mitesszereimet?

Tudom, nagyon gyorsan visszanőnek és ez természetes, de milyen gyakran egészséges, ha járok. Mondjuk havonta?

Legjobb válasz: havonta.

havonta.
Nekem elég, ha kéthavonta megyek, mivel száraz a bõröm így nem nagyon vagyok az a miteszeres fajta:) Szerintem akkor menj el, amikor már érzed, hogy szükséged lenne rá:) 14/L
én még életemben nem voltam kozmetikusnál, lehet hogy ciki de inkább másra költöm a pénzt, a házi praktikákkal meg nagyszerûen karbantartom a bõrömet
A kérdező hozzászólása: Kb egy hónapja voltam, már megint rám férne, úgyhogy lehet, hogy havonta fogok járni. Eddig én se jártam, de gondoltam kipróbálom és nagyon szép lett a bõröm kozmetikus után. Addig én is házi praktikáztam :) Hogy szoktad egyébként 3-as, kigõzölöd magad otthon, használsz valami jó krémet?
teljesen egyéni, de túl gyakran nem szabad. mármint tisztítást. egy-egy pl. feltöltõ masszírozásra lehet menni akár hetente is. sõt, annál jobb:) nyomkodásos kezelésnél szerintem is az egy hónap az ideális. ez a regenerálódási idõ kell a bõrnek. ha sok mitessszered van, nem véletlenül nem szedi ki a kozmetikus teljesen az összeset. lehet, h akkor sem törné mondjuk össze az arcod, de rosszul érintené a bõrödet. ezért fontos a rendszeresség, mert nem csak az újakat kel kitisztítani, hanem amiket elõzõleg már nem lehetett. ezért hosszú folyamat az átfogóbb megtisztulás, de õ tuti, hogy csak jót tesz neked:)
3-as vagyok, változó, általában csinálok magamnak valami házi pakolást, ha nincs sok idõm akkor simán kigõzölöm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!