Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran új bónuszfokozatba (1 db)

Milyen gyakran kerülhetek új bónuszfokozatba a biztosítóknál, ha balesetmentesen vezetek?

Legjobb válasz: szia évente kerülsz feljebb egy bónuszfokozatot,ha nincs baleseted.Ha van kérdésed kérdezz biztósítós vagyok

szia évente kerülsz feljebb egy bónuszfokozatot, ha nincs baleseted.Ha van kérdésed kérdezz biztósítós vagyok
De az elsõ bonust 2év után kapod, utána évente.
Ja! És tetû módon emelkedik, a bónusz. Viszont, bolha módon a malus!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

összetőrték az autómat veszek egy másikat de ezt meg akarom tartani alkatrésznek meg amit lehet kiárulni belőle hogy tudom kivonatni a forgalomból? Véglegesen csak akkor tudom ha bontóba viszem?

2

Ha veszek egy autót és néhány napon belül megkötöm rá a biztosítást, addig érvényes az előző tulaj kötvénye?

A vásárlás pillanatától számítva már nekem kellene biztosítással rendelkeznem? Akkor biztosítás nélkül hozom így haza a kocsit?

8

Pénteken lejár a műszakim, de csak szombatra vagyok bejelentve a vizsgaállomásra. Mit lehet ilyenkor tenni?

Úgy hallottam, önkormányzatnál adnak 3 napos meghosszabbító igazolást, ehhez mi kell és mennyibe kerül? Nem akarok papír nélkül menni vizsgára, mert tudom, hogy 1 napos lejárt papírral is már meg tudnak b*szni.

1

Tudnátok segíteni hogy az adásvételi kitöltés után mi a biztosításkötés menete?

Vásároltam egy autót, és nem tudom hogy pontosan mi az új biztosítás folyamata. Mit kell csatolnom a szerződéskötéshez? Nemrég adtam el az autómat, az előző biztosítótól kell valami dokumentum?

5

Szeretnék venni alkatrésznek egy külföldi papiros autót ami kint ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Mi a teendő át kell íratni vagy kell regadót fizetnem?

3

Műszaki vizsgára kell a tulaj? Muter nevén van az álltalam használt kocsi és vinném műszakira.

3

A neten kikalkuláltam több biztositó biztósitási diját egyet megkötöttem amit használok is most meg kaptam egy levelet hogy fizesek be egy másikat amit meg sem kötöttem! és beakarják hajtani! Kérdésem az mire fel akarnak behajtani pénzt?

2

Melyik országba lenne legérdemesebb beíratni az autómat? (bővebben lent)

Arra gondoltam , hogy veszek egy 333 lóerős bmw 645ci-t, ezzel még úgy nincs probléma a benzin költség is hagyján de a lóerő adó miatt már nagyon sokat perkálnék havonta..Melyik országba, miután kell adózni? Mert például Romániában köbcenti adó van ha jól tudom.

18

Ha vennék egy autót, de nincs törzskönyve, a forgalmiban pedig üzembentartó van csak, akkor honnan tudom, hogy a tulaj tényleg a tulaj-e?

12

AM jogosítványal vezethetném az alábbi motort?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr_50-6731651

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!