Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran új (38 db)

Milyen gyakran vesztek új melltartót, és milyen gyakran mossátok?

Legjobb válasz: Én kb egy évben egyszer veszek újat, akkor általában kettõt vagy hármat, és használattól függ, milyen gyakran mosom, általában 2-3 használat után, de ha beleizzadtam, akkor már egy után is.

Én kb egy évben egyszer veszek újat, akkor általában kettõt vagy hármat, és használattól függ, milyen gyakran mosom, általában 2-3 használat után, de ha beleizzadtam, akkor már egy után is.
én is 2-3 naponta vagy amikor szükségesnek tartom. akkor veszek újat mikor van pénzem meg szükségem van egy újra, nameg ha találok megfelelõ méretet, ami nemkönnyü.
Kb évente egy újat veszek, nehéz is találni. Vékony vagyok, s nagy a cicim.Amibõl adódik h a számozásba nem kell nagy, de kosárba eléggé, úgyhogy nehéz. Én heti 1szer mosom ki a ruháim, s mindig váltogatom õket, úgyh kb 1et mindig kimosok. Az úgy 3-4-5 alkalom egyre míg mosásba kerül.Izzadni nem szoktam, csak mégis legyen tiszta.xD
Akkor veszek újat, ha vmelyik elhasználódik! :) Amúgy olyan 2-3 naponta cserélem, attól függ h milyen szaladgálós napom van. :)
Hát én szinte hetente-kéthetente veszek új melltartót és naponta mosok minden ruhát ezért egyértelmûen színe szerint az is megy a mosásba;) Szóval eléggé megszaporodtak a melltartók:D 27/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én nem vagyok egy tömegméret. Nehezen találok melltartót, ezért nem merem olyan gyakran mosni mint szeretném, mert félek, hogy hamar elhasználódik.
Pedig moshatod nyugodtan gyakran, nekem sem megy tönkre a gyakori mosástól.
A kérdező hozzászólása: Köszi neked is!

Mindegyik lánynak jól áll, ha ritkítják a szemöldökét? Milyen gyakran kell ritkíttatni? Újra nő gyorsan vagy úgy marad?

Legjobb válasz: Szerintem jó áll mindenkinek,ha szépen van kiszedve és illik az arcához.Természetesen visszanõ,de az már egyéni adottság,hogy kinek milyen gyakran kell szednie.

Szerintem jó áll mindenkinek, ha szépen van kiszedve és illik az arcához.Természetesen visszanõ, de az már egyéni adottság, hogy kinek milyen gyakran kell szednie.
Nem mindenkinek áll jól, van akinek alapból szépen nõ, kár hozzányúlni. Barátnõm nemrég csináltatta meg, rémes lett, teljesen mû, elõtte sokkal jobb volt (szõke, világos amúgy is a szemöldöke, hozzá sem kell nyúlni). Nekem pl. muszáj, mert nem valami esztétikus. Sajnos naponta-kétnaponta kell vele foglalkozni, különben ronda. Macerás, de ez van... szinte azonnal visszanõ...

Kaptam egy nõstény tengerimalacot 3 napja mennyi idõ után szokik hozzám, és az új környezetéhez? Kiveszem gyakran simogatni is és salátát azt tényleg nem lehet neki adni? Almot milyen gyakran kell cserélni egyedül van 50X31 es ketrecbe?

Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Hmm... a ketrec méretét elírtad, ugye? Mondd, hogy legalább 70x40-es... Salátát ne adj neki, de a legjobb, ha itt utánaolvasol: www.gemon.ro És ha teheted, vegyél neki egy azonos nemû társat!

Hmm... a ketrec méretét elírtad, ugye? Mondd, hogy legalább 70x40-es... Salátát ne adj neki, de a legjobb, ha itt utánaolvasol: http://www.gemon.ro És ha teheted, vegyél neki egy azonos nemû társat!
50X31 ez tuti elírás, ez még hörcsög kecónak is nagyon-nagyon kicsi. A tengerimalacnak minimum 100X50-es+emelet vagy nagyobb ketrec kell. Tengerimalacot tilos egyedül tartani, ez az aranyszabály, a legfontosabb. Keresd fel a fajmentést, és fogadj örökbe egy társat neki. A salátát tényleg kerüld el, legjobban ezen tapadnak meg a méreganyagok (permetszerek), könnyen halálhoz vezethet egyetlen rossz saláta levél is. Az alom csere függ, a kecó méretétõl (a tiéd nem nevezhetõ kecónak, de csak elírtad), a malacok számától, az alom fajtájától (forgács, pellet) stb. A fent leírt oldal nagyon jó, érdemes elõlrõl-hátulról megtanulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítségeket, válaszokat!hamarosan jön mellé még 1 nõstény. Igen a méretett elírtam/mértem!!


Milyen gyakran érdemes új gumiszettet venni?

6. éve van lassan ugyanaz a téli és persze külön nyári szettem. Most hogy az egyik nyári gumi sérült és újat kellene venni felmerült a kérdés hogy csak egyet, az egész tengelyre újat vagy akkor komplett garnitúra csere legyen. A gumi tipusa Michelin Energy (szal egy min?ségi darab), összesen úgy 55e km-t futott a kocsi a két garnitúrán. Profilmélység b?ven rendben van.

Legjobb válasz: elég két új,és az újakat tetesd a hajtott kerekekre.

elég két új, és az újakat tetesd a hajtott kerekekre.
Ha megvan a profil szerintem ne cseréld mindet, csak azt a 2-t ami egy tengelyen van.
A sérült esetében, az egy tengelyen levõket kell lecserélni (2db). A téli gumik viszont 3 évig tudják igazából betölteni a szerepüket. Anyagi kérdés is az egész. Ha van pénz mindenbõl új.
Ha tele vagy, mindenbõl újat :) Ha nem, akkor csak az egy tengelyen lévõket cseréld!
Amilyen gyakran szükséges.
Mi nem festetünk, hanem saját kézzel meszelünk, ezt évente 1*. A lakásfelújítás folyamatos, és új bútorokat is folyamatosan veszünk. Egyszerre túl sok lenne.
Mi is magunk festünk 4-5 évente, mert sajnos mostanában egy vagyon! Bútorokat átlag 10 évente cserélünk.
Az attól függ, hogy egy minimálbéres szövõnõ vagy egy gyártulajdonos lakásáról van-e szó. Nálunk festés 5-10 évente van, mindig a szoba állapota határozza meg az idõt. Ha szép fehér marad a mennyezet, nem repedezik, és a tapéta is jó állapotú, nincs sárgulás, penészfolt, akkor simán maradhat 10 évig. Bútorcsere 10-20 év, szintén állapotfüggõ.

Milyen gyakran mostok függönyt? Ami beszürkült, az hogy lesz újra fehér?

A konyhai fehér (organza) függönyöm nagyon beszürkült, mivel lehetne újra fehérré varázsolni? Hány fokon szabad ezeket mosni? És milyen gyakran kellene kimosni õket?

Legjobb válasz: Függönyt fél évente mosok, kímélõ programon. A fehéret mosás elõtt áztasd szódabikarbónás vízbe, szép fehér lesz újra.

Függönyt fél évente mosok, kímélõ programon. A fehéret mosás elõtt áztasd szódabikarbónás vízbe, szép fehér lesz újra.
Vannak mosógépek, amiken van is függönyprogram. De amúgy minél kíméletesebb mosás kell nekik. Ha kicsi, akkor akár kézzel is ki lehet mosni. Ne használj sok mosószert és inkább természetes anyagokat használj, mint a szódabikarbóna, amit már írtak, vagy a citromlé. Fél évente én is kimosom õket. Egyszer nyáron, egyszer télen.
én i fél évente mosok. Lehet érdemes speciális függönymosószert venni, és azzal, így biztos nem károsítod az anyagot
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Sátoros ünnepek elõtt (húsvét karácsony) szoktam függönyt mosni. Finom programon (40 fok), finom mosószerrel és egy kis Vanish-sel...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat (nem én pontoztalak le titeket). Novemberben mostam ki a függönyöket utoljára, szóval én is kb. félévente szoktam, de most meglepett a konyhai függönyünk, hogy a többivel ellentétben miért olyan szürke és poros (amúgy ott sokat szellõztetünk a fõzés miatt, maga a függöny pedig 1, 75xkb.3, 5-4 méteres, szóval nem vállalkozom a kézzel mosásra :) ). Most anyósom hozott valami függönymosószeres cuccot, ki fogom próbálni, mert tényleg borzasztó szegény függönyünk. :( Ha az sem segít, akkor maradnak a ti praktikáitok. :) Köszi mindenkinek!

Milyen gyakran jelennek meg uj részek a true blood hatodik évadjából? Mikor lesz fent a neten vajon felirattal a hatodik évad hatodik rész?

Legjobb válasz: Én minden nap figyelem az indavideón, hétfõ,kedd, szerda általában akkor teszik fel az új részeket de a hotdog-on vannak elõzetes videók, képek. :)

Én minden nap figyelem az indavideón, hétfõ, kedd, szerda általában akkor teszik fel az új részeket de a hotdog-on vannak elõzetes videók, képek. :)
Hetente megy le egy rész. Amerikában a nézõk ezt vasárnap este láthatják, hozzán másnak (hétfõ) reggel ér el (már kb. hajnali 5-6 körül tölthetõ). Szóval már meg lehet találni valószínûleg.
*hozzánk másnap
Vasárnap esténként jön az új rész, hétfõre felkerül a netre, általában hétfõ este-kedden már van felirat. Én tegnap néztem meg az új részt, estére felirat is lett. Egyébként k.u.r.v.a jó rész volt.

Milyen gyakran jönnek ki új Így jártam anyátokkal részek?

a 20. részt megnéztem, mikor lesz 21?

Legjobb válasz: Általában 1-2 hetente. Egyébként tegnap jött új, a következõ azt hiszem ápr 16-án jön Amerikában.

Általában 1-2 hetente. Egyébként tegnap jött új, a következõ azt hiszem ápr 16-án jön Amerikában.
http://www.tv.com/shows/how-i-met-your-mother/episodes/ Itt meg tudod nézni, melyik rész mikor jön ki.

Milyen gyakran kell olajat ill. szűrőt cserélni a kocsiba? (96os 523i BMW) Eddig kb 11000km-t mentem vele amióta megvettem. Akkor új szűrő és olaj került bele. Intenzíven használom. Egy nap 700-800km-t is megyek vele.

Legjobb válasz: Az olajoknak meg van adva egy bizonyos futás teljesítmény, hogy hány km-t tehetsz meg két olaj csere közt! Én Diesel-ezek én nem spórolok 8000km-t max 10000km-t megyek egy cserével pedig lehetne 15000km-t is a Total 10w40-es olajával! 10000km-enként szerintem nem árt az új olaj egy jó szûrõvel!

Az olajoknak meg van adva egy bizonyos futás teljesítmény, hogy hány km-t tehetsz meg két olaj csere közt! Én Diesel-ezek én nem spórolok 8000km-t max 10000km-t megyek egy cserével pedig lehetne 15000km-t is a Total 10w40-es olajával! 10000km-enként szerintem nem árt az új olaj egy jó szûrõvel!
Nincs benne fedélzeti comp. a kis zöld, sárga, és piros ledekkel?
Attól függ milyen olajat használsz!
Ezek szerint már 15 napja tied az autó? Peeeerszeee... ja és ezalatt beletankoltál kicsit több, mint 300.000Ft-ot? :-))))

Akiknek Kiltix nyakörv van a kutyátokon, milyen gyakran cserélitek újra? 5 hónap, 6, vagy megvárjátok a 7 hónapos lejáratot?

Legjobb válasz: Tavasszal és õsszel cserélek. A kritikus idõszakokban teszek rá frisset.

Tavasszal és õsszel cserélek. A kritikus idõszakokban teszek rá frisset.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!