Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakran, hetekben (47 db)

36. hét után milyen vizsgálatok vannak és milyen gyakran? Hallottam már nst-röl, azt hol csinálják kórházban?

Legjobb válasz: Igen, általában ott. Az nst az a magzat szívhangját és a méhösszehúzódásokat végzi. Ez az a vizsgálat, amit a ctg berendezéssel végeznek, ha ez segít valamit. Tesznek a pocidra egy érzékelõt és adnak a kezedbe egy kapcsolót. Amikor megmozdul a baba, akkor meg kell nyomnod a kapcsolót. Ez alapján a ctg berendezés mindenféle görbéket rajzol egy papírra és ezt majd az orvos értékeli. A 36. hét után általában hetente szokták elvégezni. Ha betöltöd a 40. hetet, tehát túlhordod, akkor már naponta szokták visszarendelni a kismamákat, hogy nehogy valami baj legyen, folyamatos ellenõrzés alatt legyen a baba.

Igen, általában ott. Az nst az a magzat szívhangját és a méhösszehúzódásokat végzi. Ez az a vizsgálat, amit a ctg berendezéssel végeznek, ha ez segít valamit. Tesznek a pocidra egy érzékelõt és adnak a kezedbe egy kapcsolót. Amikor megmozdul a baba, akkor meg kell nyomnod a kapcsolót. Ez alapján a ctg berendezés mindenféle görbéket rajzol egy papírra és ezt majd az orvos értékeli. A 36. hét után általában hetente szokták elvégezni. Ha betöltöd a 40. hetet, tehát túlhordod, akkor már naponta szokták visszarendelni a kismamákat, hogy nehogy valami baj legyen, folyamatos ellenõrzés alatt legyen a baba.
*bocsánat, az elsõ mondatban "nézi" akart lenni a végzi helyett.
Szia! Én a 35. héttõl járok ctg-re, hetente. Utána rögtön pisi teszt és vérnyomás mérés is van. Aztán találkozom a dokival, beírja az eredményeket, megadja a köv idõpontot. 35. héten még valami kenetet is vett. 38. hétre hívott uh-ra és azt hiszem attól a héttõl heti kétszer kell már ctg-re menni. Vagy nst.... Igen, kórházban.

Mennyit keményedtek a 30. terhességi hét után? A nap melyik részében, milyen helyzetekben, milyen gyakran leginkább? Nem aggódtok miatta? Mi okozhatja ezt?

Legjobb válasz: Én már megszoktam, mivel a 19.héttõl keményedek, eddig nem volt ebbõl semmi gond. este fekvéskor jobban érzem, néha séta közben, változó. 32 hkm

Én már megszoktam, mivel a 19.héttõl keményedek, eddig nem volt ebbõl semmi gond. este fekvéskor jobban érzem, néha séta közben, változó. 32 hkm
Nagyon sokat! Nem aggódtam miatta, nem is lett gond (csak a végére 4-5 centire kitágult magától a méhszáj, de ez kifejezetten jól jött szülésnél)!

Milyen gyakran tartotok egy hét kihagyást?

Én csak akkor ha mindenképp el kell utaznom (nyaralás, családi látogatás), ami egy évben kb. 2 hetet jelent összesen. Nektek mennyi a max amit kihagytok egy évben? Egyik ismerősöm aki még tanul, azt mondta hogy most az őszi szünet alatt egyszer sem fog elmenni edzeni. Ez azért durva, vagy nem?

Legjobb válasz: én már úgy 10 éve tartok egy hét kihagyást. akkor vmiért kiakartam hagyni egy hetet, oszt 10 év lett belõle.

én már úgy 10 éve tartok egy hét kihagyást. akkor vmiért kiakartam hagyni egy hetet, oszt 10 év lett belõle.
Hát igen..nem jó esetleg 1 napot..viszont mint ahogy az elõttem szóló mondta 1 hetet akart és 10 év lett belõle
Miért durva? Gondolom még szülõkkel laksz és iskolás vagy. Hidd el lesz majd olyan hogy évben is mérheted a kihagyást és nem az lesz a legnagyobb bajod. Én is így voltam vele:D
Miért, az õszi szünet úgy tudom 9 nap, ugye? Szerintem 7-10 nap fél évente kell is, az idegrendszernek is. Igaz, én sem igazán tudom betartani, mert mennék, de valahogy kibírok 1 hetet :D
A test jelzi ha kell a pihenõ. Fejlõdés megáll, gyakran remegsz edzés közben, ingadozó teljesítmény. Nálam legalábbis ez szokott lenni + fájdalom :) Szerintem 6 havonta azért érdemes egy hét pihenõ.
hetente
Tudni fogod mikor kell pihenõ;)
Fél évente egyszer-kétszer, de a szervezeted ugyis jelzi, hogy kicsit pihenni kellene, pl ha már vmelyik ízület, inszalag folyamatosan fáj, na akkor már kell a pihenõ, bár ezt lehetõleg ne várd meg. ..


Gerinctornát milyen gyakran érdemes csinálni? úgy értem egy héten hányszor?

Legjobb válasz: Gerinctornát heti 3 szor. hétfõ szerda péntek (néha hétvégén is) De pihenõnapokon lehet csak nyújtani hogyha mondjuk kötött háti kifózisod van. Vagy ha skolid akkor a megfelelõ irányú nyújtást. Én heti 3 szor csinálom fûzõm van és javuló tendenciát mutatok. persze azt nem írtad van e gerincbetegséged.

Gerinctornát heti 3 szor. hétfõ szerda péntek (néha hétvégén is) De pihenõnapokon lehet csak nyújtani hogyha mondjuk kötött háti kifózisod van. Vagy ha skolid akkor a megfelelõ irányú nyújtást. Én heti 3 szor csinálom fûzõm van és javuló tendenciát mutatok. persze azt nem írtad van e gerincbetegséged.
A kérdező hozzászólása: hanyagtartás. 22 vagyok

Házasok nálatok házasélet átlag milyen gyakran van? Miota vagytok együtt és hány évesek vagytok? Heti 1 vagy 2 normális?

Legjobb válasz: Mi ugyan még házasok sem vagyunk, 2 éve vagyunk együtt és nálunk a heti 2 az átlag.. Eleinte minden nap, akár többször is, aztán egyre kevesebb. Mondjuk szerencsére hasonló az igényünk ezen a téren. Neki elég lenne heti 1-2, nekem inkább 2-3. Azért remélem ez nem fog nagyon lecsökkenni, ha eljutunk a házasságig. 21N

Mi ugyan még házasok sem vagyunk, 2 éve vagyunk együtt és nálunk a heti 2 az átlag.. Eleinte minden nap, akár többször is, aztán egyre kevesebb. Mondjuk szerencsére hasonló az igényünk ezen a téren. Neki elég lenne heti 1-2, nekem inkább 2-3. Azért remélem ez nem fog nagyon lecsökkenni, ha eljutunk a házasságig. 21N
Nálunk inkább 3-4 hetente. 4 éve vagyunk házasok, mindketten 23 évesek. A heti 1-2 állítólag magyar viszonylatban megfelelõ.
Elsõ vagyok, bocs 3-4 x hetente:D De 61 éves férfitól szerintem is jó a heti 1-2
Havi 1. 7 éve. Én 26, õ 29.
Én is ettõl féltem, egyszer meg is kérdeztem tõle. Nekem akkoriban kicsit kevés volt ez a heti 1-2 és nála meg úgy láttam, hogy ez oké, de bizonytalan voltam. Megkérdeztem tõle, hogy neki elég e ez a heti 1-2 alkalom és azt mondta hogy igen. Vagyis nem egészen így kérdeztem, mert õ mondta ki azt, hogy heti 1-2 elég. Szóval nem csak helyeselt arra, amit kérdeztem. Meg aztán mondta, hogy hosszútávra tervez, nem akar megunni. Persze ezt már csak viccesen, a rá jellemzõ komolytalansággal, nem is vettem magamra.
hát 61 évestõl heti 1-2 teljesen jó.....
Ne haragudj meg, nem kötekedésbõl kérdezem, de jól olvastam hogy 61??
Van egy fél éves fiunk, kicsit több, mint egy éve vagyunk házasok és sajnos nagyon kevés a szex. Férjem igényelné minden nap, de én csak nagyon ritkán. Megismerkedésünkkor minden nap többször is volt. Hétvégente akár három is per nap. Szülés után nagyon lecsökkent a libidóm, és nagyon fáradt vagyok estére. Amúgy kb. kéthetente egy szex.
Szia! Lassan 23 leszek, párom 22, van egy 1, 5 éves kisfiunk, 3 éve vagyunk együtt.Naponta vagy esetleg 2 naponta 1x-2x élünk házaséletet.
4 éve vagyunk együtt és heti 2-3 alkalommal élünk házaséletet.
Soha nem volt sok szex, egyszerûen nincs igényünk rá... viszont ahogy az évek telnek, úgy ritkulnak az amúgy is ritka együttlétek :D 2-3 havonta 1x van jelenleg. 8 éve vagyunk együtt. Férjem 29, én 27 vagyok.
Mi 13 éve vagyunk együtt én 31 a párom 38.Heti 2-3 alkalommal vagyunk együtt. Büszke lehetsz a férjedre h ennyi idõsen is mondhatni aktív a szexuális életetek. Ne hallgass a rosszmájúak véleményére!
5 éve és 4 hónapja vagyunk együtt, ebbõl 4 hónapja vagyunk házasok. Heti 1-3 között mozog, de inkább 2-3. volt 2 év, amikor egészségügyi gondok miatt volt, hogy havonta 1 volt, de mostmár ez kezd megoldódni reméljük :) 25N/33F
Heti 1-2 szerintem 61 éves férfitól kitûnõ :D Mi 3 éve vagyunk együtt, én 24 férjem 25, és heti 2-5 alkalom van, attól függõen hogy mennyire vagyunk fáradtak/stresszesek.
Heti 1szer vagyunk együtt.Neki sok nekem kevés de igy állapodtunk meg.10éve vagyunk együtt 7éve házasok.29N a férjem 32
3 éve vagyunk együtt, õ 36, én 25(nõ), heti átlag 5-8 alkalommal. mindig igyekszünk idõt szakítani rá.
Úristen, ne haragudj nem akarlak bántani, de én 33éves vagyok az édesapám meg 60. Nekem valahogy a gyomrom....., na mindegy! Amúgy a párom 35éves és heti 2-5között mozog, attól függ mennyire vagyunk fáradtak. 7éve vagyunk együtt.
Szinte minden nap. Heti 5-8 alkalom lehet, mert van, hogy kimarad, de szinten van, hogy tobbszor is egyutt vagyunk egy nap. En nem annyira bannam, ha nem valtozna... :) A gyerekek szuletese utan voltak visszafogott honapok, nem tetszett egyikunknek sem, de a faradtsag es a stressz gyozott. Hat eve vagyunk egyutt, negy eve hazasok, en 29, a ferjem 31 eves.
61 eves a ferjed, hát ezen behaltam:DD
20vok párom 25 2havonta vagyunk egyûtt 1 hetet ès akkor mindennap!
A kérdező hozzászólása: 6. Jajj bocs félreértettetek. 5. Nálunk is így volt hogy eleinte minden nap meg aztán kétnaponta mígnem beállt ez az átlag heti 1-2 a 3 ritkaság már. Nekem igy jó szerintem neki is csak azért félek nehogy kevés legyen neki mert nagyon szeretem. Állítólag a pasik mindig csinálnák nem tudom ez mennyire igaz.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam hogy van aki ritkábban csinálja. És megkérdezhetem ez kb mindegyikötök vágya ez a gyakoriság vagy valaki gyakrabban akarja?
A kérdező hozzászólása: Mi 3 éve vagyunk együtt ezt nem írtam. 32 61 évesek vagyunk
40 es 43 evesek vagyunk napi szinten foglalkozunk egymassal masszazs simogatas olelkezes. szex valtozo van mikor naponta van mikor minden masnap.3 gyerekunk van

Milyen gyakran nezte a doki nektek a mehszaj allapotat a 30. Het utan?

Legjobb válasz: Legelõször a 38. hét betöltésekor nézte meg, elõtte egyszer sem. Másodjára pedig a 40. hét betöltésekor, vagyis akkor, amikorra ki voltam írva szülni, és nem szültem meg... Onnantól kezdve még összesen 2x nézte meg (2, illetve 3 nap múlva), de ekkor már amnioszkópiával is próbálkozott. Aztán már csak vajúdás közben nézett.

Legelõször a 38. hét betöltésekor nézte meg, elõtte egyszer sem. Másodjára pedig a 40. hét betöltésekor, vagyis akkor, amikorra ki voltam írva szülni, és nem szültem meg... Onnantól kezdve még összesen 2x nézte meg (2, illetve 3 nap múlva), de ekkor már amnioszkópiával is próbálkozott. Aztán már csak vajúdás közben nézett.
A kérdező hozzászólása: Oh, akkor nem aggodom, nekem 24, 29, es 33 hetesen nezte, most mikor voltam nala 35+5 hetesen nem nezte es furcsallottam, de ezek szerint nem gaz... Amugy eddig mindig zart volt... Lehet nem akarta feleslefesen birizgalni, meg ugyis lat mar minden heten...
30, 35, 36, 37, 38, 39. héten, aztán megszültem. Pont az utolsó vizsgálat után kezdett el távozni a nyákdugó, 2 napra rá mentünk szülni.
Havonta megnézte (volt, hogy 6 hetente, mikor, hogy sikerült eljutni hozzá). A 35. héttõl megnézte minden héten. De szerintem is azért nem nézte, hogy ne birizgáljon feleslegesen:)
Én a 30. héten voltam és a 35. megyek újra, utána nem tudom.
Nekem is havonta nézte a 16. héttõl, majd a 36. hét után minden héten egészen a szülésig.
Nekem 2 hetente nézi, de azért, mert 24. héten kinyílt 2100-ra. 31. hetes

Akik magándokihoz jártak a 36. hét után milyen gyakran hivott vissza még vizsgálatra? (nem biztos hogy birnám anyagilag minden héten föleg igy karácsony elött. ) 35 hetes km.

Legjobb válasz: Hetente nst, de azt a kórházban "kell" hogy megoldja, kicsit célozgass rá, ha magánban akarja az nst-t is. lesz még egy uh és egy kenetvétel a 38. hét környékén, esetleg kézi méhszáj vizsgálat, de ezt egy látogatás alkalmával megoldja (remélhetõleg).

Hetente nst, de azt a kórházban "kell" hogy megoldja, kicsit célozgass rá, ha magánban akarja az nst-t is. lesz még egy uh és egy kenetvétel a 38. hét környékén, esetleg kézi méhszáj vizsgálat, de ezt egy látogatás alkalmával megoldja (remélhetõleg).
Ha nincs probléma a terhességeddel, nem fog sokat hívogatni szerintem, de az tuti, hogy nem 4 hetente kell menned. Érdemes felkészülni. (én pl elõre félretettem a vizsgálatok és a szülés árát).Nekem a végén hetente kellett mennem hozzá, és minden nap vagy nst vagy flow. Utóbbi kettõt kórházban csinálták, bár nstre hozzá is mentem minden héten. 5 ezer volt egy alkalom. A kórházban természetesen nem fizettem. 38. héten befeketetett. De neked nem kell ennyiszer menni, mert én eléggé zûrös voltam. :)
A kérdező hozzászólása: eddig nekem is 4 hetente kellett mennem.az nst a korházban lesz.jövö héten mennem kell hozzá méhszájvizsgálatra meg uh-ra az lesz a 36.hét.Õ is föorvos a korházban és csak azért tettem fel a kérdést mert nem tudom mi következik a 36.hét után értem ugy h oda hozzá hányszor kell vajon menni.Köszönöm a válaszokat!
A utlsó hónapba a kórházabn találkoztuk, mivel minden héten volt CTG, pénzt nem a kapott éa nem is kért. Összesen egyébként kb 6 alkalommal voltam terhesgondozáson a magánrendelõben, nem is hívott fölöslegese, csak a pénzért. (egyébként ov fõorvos) A viszgálatok vérvétel, uh mindig a kórházabn voltak a terhesambulancián. Ha tied hetente hív, akkor kicsit pénzéhes úgy gondolom.
Én a 35. héten voltam utóljára a magánrendelõben, utána hetente nst a kórházban, de ott már nem kellett fizetni, pedig meg is vizsgált. 38. héten mentem szülni.
A kérdező hozzászólása: utolso válaszolonak:Remélem nálam is igy lesz mert kicsit cikis lenne mondani neki h bocsika de nem tom most kifizetni:D
Én a 36. héttõl hetente mentem, de már nem kellett fizetnem. Addig 6 hetente jártam. Volt olyan, hogy a 36. hét után 1 héten belül 2x is látni akart, de mivel már nem kellett fizetni nem volt ezzel gond. Mondta, hogy úgyis fizetek eleget szülés után meg költök a babára, ilyenkor nála már nem kell.
Én a 34. héttõl már csak a kórházba jártam be hozzá. Magánra már nem hívott. Heti 2x járok NST-re, utána megkeresem, beszélünk a tobábbiakról. Minden 2. alkalommal adok neki lóvét. 39+2km
Én magánrendelésre jártam, de amikor a vége felé a kórházba hívott, akkor ott nem kért pénzt. Szerintem ez a normális, mivel ott nem õ fizeti a bérleti díjat, rezsit, a személyzetet, az eszközöket stb. - csak használja a kórházét.
A kérdező hozzászólása: Az nst-t nekem is a korházba csinálja.A 36.hétre hivott vissza de emlitette hogy csinál még egy flow-t a 37.héten is .Remélem ennyivel meguszom már mert minden héten elég huzos lenne.:) Köszönöm a válszokat!
Nálunk úgy volt hogy helybe volt a magánrendelése akkor kellett fizetni ez havolnta egyszer volt. UHra meg CTGre a kórházba kellett menni ott ugyanúgy õ vizsgált de ott már neem kellett fizetni. Volt hogy a terhesség vége felé hetente 2x is be kellett menni Ctgre is meg Uh is.
A kérdező hozzászólása: A szülésre már mi is félretettünk avval már nem lesz gond:) A terhességemmel eddig minden oké volt remélem ezután is az lesz.Köszönöm a választ!

Lányok/Nõk! Milyen gyakran maszturbáltok? Napi/heti hány alkalom? Kort írjatok!

Legjobb válasz: Amíg volt párom, havonta egyszer kb., jelenleg nincs, így heti 2-3 alkalom. 19L

Amíg volt párom, havonta egyszer kb., jelenleg nincs, így heti 2-3 alkalom. 19L
hiába kérdezed, a nõk letagadják
Nem vezetek statisztikát, van, hogy napi többször, van, hogy heti egyszer.
A kérdező hozzászólása: én is lány vagyok, és azért jó lenne tudni hogy ti általában hányszor nyúltok magatokhoz, én pl. sokszor, egyre sûrûbben
Hány éves vagy kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: 22
nem lenne jobb ha férfival csinálnád? :)
Nagyon gáz maszturbálni, és recskázni is!

Terhesség alatt milyen gyakran éltek/éltetek szexuális életet? Csak kiváncsi vagyok, én heti 5 alkalommal!

Legjobb válasz: Én heti 2 alkalom, de azért ilyen keveset, mert sokat dolgozik a párom:)

Én heti 2 alkalom, de azért ilyen keveset, mert sokat dolgozik a párom:)
Heti 5, de volt hogy 1 nap 2x is .
Anno majdnem napi szinten, a mostaninál eleinte csak 2 hetente, mert 2 hetente volt itthon, most viszont abszolút nem, mert nyitott a külsõ m.sz., pedig már minden este itthon van :-( Üdv: 3 lányos, 21hkm
39 héten keresztül egyáltalán nem....a párom fél.És úgy megszokta, hogy azóta is max 3 htente, 2.5éves a gyerek
Havonta. És azóta sem sokat változott. Van, hogy hetente, van, hogy kéthavonta. 3 éves a lurkó.
Heti 2-3-4 alkalom. A terhesség eleinte nem változtatott a dolgon. Amikor legutóbb begörcsöltem, utána a párom nem mert kezdeményezni, másfél hét után próbálkoztunk újra, szerencsére nem lett gond.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, akkor nem csak egyedül vagyok aki többször szexxel egy héten! Én mióta terhes vagyok úgy érzem még jobb a szex mint azelött! Ha dokim mondaná baj van akkor lecsökkentenénk a dolgot de ha nincs gond miért ne?! köszi
Mi mióta terhes vagyok, havi 1. Én vagyok nálunk az, aki nem kívánja. 31hkm.
én még csak 18 hetes vagyok de naponta.
Egy héten??:) ) Nálunk minimum napi 1 "összebújás"van
"Ha nagyon szeretitek" gondolom arra érted, ha szerelmes vagy belé. Amikor az ember szerelmes, nem telik el úgy 1 perc, hogy ne gondolná rá, és ne kívánnád.
Én naponta megkú.rom ha tudom
én folyamatosan kívánom
A kérdező hozzászólása: nagyon jó válaszok ezt szeretem:) ))
Minden nap.
Mindíííg!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!