Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlattal kikerekíteni a (2 db)

Milyen gyakorlattal lehet kikerekíteni a popsit? Milyen rendszerességgel kell végezni és hogyan érdemes csinálni? Meddig kell csinálni h látható legyen?

Legjobb válasz: Barátnõmnek nagyon bevált amikor eljött velem rendszeresen úszni. kb 50 alkalom után látszott a hatása

Barátnõmnek nagyon bevált amikor eljött velem rendszeresen úszni. kb 50 alkalom után látszott a hatása
Szia! Hát itt a másik: Feküdj le valami matracra, és a hátadra. Húzd fel a lábaidat úgy, hogy behajlítod a térdedet, de a talpad a földön, de enyhe terpeszben. A kezedet kulcsold össze magadon, hogy ne tudj segíteni vele. Ezután emelkedj el a matractól, úgy hogy a talpadtól kb. a lapockádig a levegõben vagy. Majd zárd a lábad, de ne mozdítsd el, csak a térdednél érjen össze, közben pedig feszítsd meg a farizmodat, majd engedd el. Ebbõl is 50-et naponta, mint az elõzõbõl. De ne ereszkedj le, csak ha már befejezted. Ha bármi kérdésed van akármelyikhez, -mert nem érted- csak bátran. De írd le, hogy az 1-höz, vagy a 2-hoz. Viszont minden fenékcsinosító gyakorlatot ellazítással zárj:Térdelve ülj a sarkadra, majd told hátrafelé a feneked. Ez jobb guggolva, ha van hol megkapaszkodni. Na meg készülj fel, hogy ha jól csinálod, akkor az izomláz nem fog kímélni.
Elõzõben (fekvõsben) észleltem egy hibát: Pont, hogy ereszd le magadat (teljesen), majd újra fel; és így tovább.
Szerintem mindig kell csinálni, ha azt akarod, hogy jól nézzen ki. (pl: egy úszó ha jól akar úszni, annak nem szabad abbahagyni) Gugolás és ún. kitörés. Szerintem ezek kellenek.
nekem azt mondták a fitness teremben, hogy guggoljak sokat napi 100elég.és már pár hónap múlva látszik.
En fiu vok, de lattam 1 csajt aki jart uszni es naon jo popoja van:D
Szia! Ehhez alkat is kell, de persze alakítható. Áll szembe a fallal, kezdetben támaszkodj tenyérrel, majd késõbb már nem kell. Az egyik lábad lábujjai a fal felé, és a falhoz közelebb, a másik e mögött. A hátrébb lévõ lábad belsõ fele "nézzen" a falra, majd ezt a feneked izmával emelgesd fel-le, de ne tedd le teljesen, kb. napi 50. majd lábcsere. Nehezítés még, hogy az elõl lévõ lábadat kicsit hajlítsd be. Remélem nem lett túl bonyolult. Mindjárt írok egy másikat is.

Nagyon lapos a fenekem, milyen edzés gyakorlattal lehet kikerekíteni? Lehetőleg otthoni gyakorlat van rá?

Legjobb válasz: http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/brazil_but.. A szettben található DVD-ken lévõ gyakorlatokat a fenéktípusoknak megfelelõ kombinációban írja elõ. Egy kicsi, lapos fenékre más gyakorlatcsoportot javasol, mint egy nagy, terebélyesre.

http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/brazil_but.. A szettben található DVD-ken lévõ gyakorlatokat a fenéktípusoknak megfelelõ kombinációban írja elõ. Egy kicsi, lapos fenékre más gyakorlatcsoportot javasol, mint egy nagy, terebélyesre.
Kitörés, guggolás, csak figyelj arra hogy a farizmodra koncentrálj, ne pedig a combfeszítõ dolgozzon többen, tudatilag ezt úgy a legegyszerûbb ha nem arra koncentrálsz hogy a térdedet kiegyenesítsd, hanem arra hogy a combodat hátrahajlítsd és célszerû mozgás közben ráfeszíteni a megdolgozandó izomra. Ja és ehhez a diétás étrend nem alkalmas, precízen végrehajtott tömegnövelõ étrenddel nagyon minimális zsírgyarapodással a leghatékonyabb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!