Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlatokkal lefogyasztani (3 db)

Hogyan lehet a hasat lefogyasztani? Milyen gyakorlatot javasoltok, ami nem erősíti egyelőre, hanem lefogyasztja.

Diétázom. 10kg-ot kell még leadnom. A hasam nagyon idegesít, hogy azon van kb. a háromnegyede a súlyfeleslegemnek.

Legjobb válasz: Olyan nincs, hogy valaki csak a hasáról fogyjon. Sajnos nem lehet befolyásolni testtájékokra. De folytasd a diétát, és sportolj mellette. Varázslatos recept nincs rá, csak a testsúly folyamatos és fokozatos csökkentése úgy, hogy ne a testünk izomzatából adjuk le a túlsúlyt, hanem a testzsírból. Ezt pedig csak egy módszerrel tudjuk elérni, ha csökkentjük a bevitt kalóriák számát ugyanakkor a testünk által felhasznált energiamennyiséget növeljük - testmozgással, sporttal. Sok sikert! :)

Olyan nincs, hogy valaki csak a hasáról fogyjon. Sajnos nem lehet befolyásolni testtájékokra. De folytasd a diétát, és sportolj mellette. Varázslatos recept nincs rá, csak a testsúly folyamatos és fokozatos csökkentése úgy, hogy ne a testünk izomzatából adjuk le a túlsúlyt, hanem a testzsírból. Ezt pedig csak egy módszerrel tudjuk elérni, ha csökkentjük a bevitt kalóriák számát ugyanakkor a testünk által felhasznált energiamennyiséget növeljük - testmozgással, sporttal. Sok sikert! :)
Folytasd a diétát, és sportolj. Bicikli, gyors gyaloglás, úszás, amit bírsz és amihez kedved van. Különféle tornagyakorlatokkal nem fogod lefogyasztani a hasad, azok mindegyike a zsír alatti izmot erõsíti. A fogyás 70%-áért a diéta felelõs.
A hasat bármennyit edzheted, nem fog attól nõni. nem olyan, mint a combizom, ami nagy súllyal való edzéstõl vastagabb lehet. A legjobb: hasprés, hasprés lábemeléssel, oldalt. Rubint Rékának van DVD-je amin van külön 30 perc hasedzés, az nagyon hatásos. Az edzéstõl izmosabb lesz, feszesebb, de a háj sajnos attól nem megy le, csak a diétával kombinálva!
Futás fogyasztja. Én hasizmoztam egy évig kitartóan. Izmos lett, de megmaradt felette a háj. Elkezdtem futni és lement a háj róla.
mennyit futottál mennyi idõ után látszott?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget!

Milyen gyakorlatokat csináljak ha az "úszógumimat" szeretném lefogyasztani?

A csíp?mön súlyfelesleg van és nem tudom ledolgozni!A hasam lapos de a csíp?mön lév? zsírfelesleget egyszer?en nem tudom ledolgozni.

Legjobb válasz: Tornagyakorlatokat!

Tornagyakorlatokat!
Diéta? attól még h lapos a hasad lehet máshol zsír. Nekem is kockás a hasam mégis van zsír a derekamon...
nezz meg valami aerobik videoot.. pl rubint reka vagy beres alexandra.. ott nagyon jo gyakorlatok vannak !!!!
Én a csípõ és fenék-feleslegemet õsz óta kitartó úszással csinos izommá fogyasztottam!! (heti 3-4 alkalom, 1 óra alalmanként) Hajrá neked is!!

Milyen gyakorlatokkal tudom lefogyasztani a karom?

vékony vagyok, de aránytalanul kövér karjaim vannak, de ha fogyókúrázok, akkor nem onnan fogyok, hanem a maradék mellem t?nik el... valami egyszer? gyakorlatot szeretnék, amihez nem kell semmiféle eszköz, de hatásos

Legjobb válasz: box

box
kend be valamilyen zsirégetõ csodával, és fóliázd be, vagy szaunázz!
Nekem is pont ez a problémám, úgy tetszenek a vékony karú lányok, ha lenne pénzem biztos leszivatnám róla a zsírt, pont most tettem fel egy ilyen kérdést
BÍRÓ ICA DVD !! NAGYON HASZNOS !! 1 HÓNAP ALATT CSODÁT TESZ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!