Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlatokkal formázni (7 db)

Szeretném kerekíteni, formázni a popsim. Milyen gyakorlatokkal lehet ezt pontosan? És a combomat is szeretném vastagítani, formázni? Milyen gyakorlatokat végezzek?

el?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: popsira a futás és föleg a lépcsõzés jó! ez a combra is jóirányba hat. De a legjobb combgyakorlat amikor az oldaladon fekszel és csak az egyik lábad emelgeted lassan.És utánna ugyan ez a másikkal is. De mind a kettõ rendszeres edzés után hat.

popsira a futás és föleg a lépcsõzés jó! ez a combra is jóirányba hat. De a legjobb combgyakorlat amikor az oldaladon fekszel és csak az egyik lábad emelgeted lassan.És utánna ugyan ez a másikkal is. De mind a kettõ rendszeres edzés után hat.
popsi kerekítésére a gugolás és a kitõrés a legjobb és mindkettõt súlyzóval csináld. meg van még egy jó gyakorlat: állj a falhoz lépj elõre egyet de a hátaddal dõlj neki és úg gugolj le, szerintem ez nyagyon szépen kerekíti a popsit és a combokat is formázza.
Van egy nagyon jó gyakorlat, nekem nemrég mondták. Hülyén fogom leírni, mert nem vagyok ilyen dolgokban amúgy jártas, de ez tuti, hogy jó :) Szóval állsz, és veled szembe vmi zsámoly, vagy ilyesmi.. az a lényeg, h kb akkora legyen. Mint valami sámli. És a lábaidat felváltva "nyújtod elõre" , mintha egy lépcsõnél csinálnád.. Lehet, h beugrik mirõl beszélek.. szóval így, mondjuk 5ször az egyikkel, 5ször a másikkal. Viszont vigyázni kell vele, mert nagyon egyszerûnek tûnõ gyakorlat, de elõször ne csinálj belõle sokat (csak mondjuk 4x 10-et) mert utána másnap borzalmas izomlázad lesz... Ez nagyon jól formálja a popsit, és a combot. Remélem beugrott ez melyik gyakorlat!
És gondolom egyértelmû, h mikor elõrenyújtod, a zsámolyra vagy vmire így ráteszed.. épp hogy megérinted.. utána vissza .. és megint.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket, aranyosak vagytok :-) ha van még ötlet szóljatok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :-) És nincs valami olyan, ami ultragyorsan formáz, olyan gyakorlat? A barátommal a jövõ hétvégén megyünk a Balcsira és nem akarom így mutgatni magam,
Hány éves vagy? Szerintem futással érnél el legtöbbet, az az állóképességet is növeli. Jön a jó idõ, nincs kifogás! :)
A kérdező hozzászólása: 25ÉVES VAGYOK!
Barbie baba akarsz lenni, vagy egyenesen csontváz?! Az igenis nem sok.
Sztem ezekkel az adatokkal olyan bomba nõ lehetsz hogycsak na.! Egy kis sport sosem árt de azért ne vidd túlzásba:) ) Komolyan 25 éves vagy.?xDD
jujj, ez egyáltalán nem rossz! :) ))) de ha mégis szeretnél formálni combra és popsira akkor én ezt javasolnám:lépj ki bal támadóállásba, úgy, h a jobb térdedet éppen, hogy neki érinted a talajnak, majd lábtartás csere és így tovább... ezek után nekem elõször borzalmas izomlázam voltak a combjaimban, szóval szerintem elég hatásos.A második alkalommal már nem felejtettem el rendesen lenyújtani a combizmomat!Egyébként alkatilag nem vagyunk túl távol egymástól :)
Ez lehet, hogy inkább alkati kérdés nálad. Ha most elégedett vagy a felsõtesteddel, akkor a futás nem hiszem, hogy a legjobb, mert mindenhonnan levesz, szóval elõfordulhat, hogy a végén lemegy a combodról a súly, de közben felül lapos leszel. Próbálj meg fenékre gyúrni, akkor átvándorol oda a zsír egy része, hogy helyben legyen az izmoknak. Fenékre egyszerû gyúrni, hasra fekszel, az egyik lábad fel-le mozgatod, a másikkal meg támasztod magad. Lehet hajlított térddel is. Konditeremben van több gép is, amit ilyen célra találtak ki. Ha esetleg jársz valahova, akkor kérdezd meg az ottani edzõt. Ahogy látom közben eltelt 2 év, kíváncsi vagyok, hogy mit választottál, és mi lett az eredménye!

Milyen gyakorlatokkal lehet a legjobban formázni a popsit és a hasat?

Legjobb válasz: sõt ha úgy fekvõzõl ahogy valójában kell, az is alakít a popsin

sõt ha úgy fekvõzõl ahogy valójában kell, az is alakít a popsin
Üdv. Hasat diétával lehet formázni a legjobban, de hasprés-lábfelhúzás-mezei felülések is jók lehetnek az erõsítésükre.. A feneket pedig egykezes súlyzókkal.. a gyakorlat neve: kitörés.
hát azzal, hogy idehasalsz a térdemre, és jól elpaskolom a popsidat, mert kb 600x kérdezték már meg ezt.


Normális vastagságuak a lábaim. De szeretném ha a lábszáram vastagabb lenne . Milyen gyakorlatokkal tudnám formázni? Vagy hogy kellene?

Legjobb válasz: Fuss, lassan emeld meg a testsúlyod ahogy láb új hegyre emelkedsz majd lassan vissza, de maradjon a levegõbe ezt 100szor. Jók a stepper gépek és a step aerobic is ;)

Fuss, lassan emeld meg a testsúlyod ahogy láb új hegyre emelkedsz majd lassan vissza, de maradjon a levegõbe ezt 100szor. Jók a stepper gépek és a step aerobic is ;)

Milyen gyakorlatot vegezzek ami megemeli feszesiti kerekiti a fenekem, es a labszaramat, combomat mivel lehet formazni erositeni?

itthol vagyok a 4 honapos kislanyommal (szoptatok meg) es azota nagyon megereszkedett a fenekem a combjaim narancsborosek es plottyettek eltunt a formam. nem vagyok kover 168 centi es 60 kilo. ojan gyakorlatot amit itthol lehet csinalni es meg latszik az eredmenye. nem fogyni es vekonyitani akarom a lababm csak formazni .es mennyit naponta es hanyszor? nagyon szepen koszonom elore is a segitseget.

Legjobb válasz: 22 eves vagyok es mindig a szep kerek fenekemrol volta hires,ami mar nem ojan szep mint ezelott 2 evvel.

A kérdező hozzászólása: 22 eves vagyok es mindig a szep kerek fenekemrol volta hires, ami mar nem ojan szep mint ezelott 2 evvel.
Nekem legjobban ez vált be: Négykézlábra ereszkedsz és az egyik lábadat a magasba emeled hátra 15-20x, majd oldalra 15-20x. Ezt megcsinálod 3x, utána lábat cserélsz. Garantáltan érezni fogod a hatást. De itt találsz videókat, ami segíthet és te válaszot ki milyen tornagyakorlatot akarsz végezni: http://www.hipofizis.hu/fitnesscenter.php Jó tornázást!
Az elõzõ vagyok, csak annyit akartam még, hogyha azt a tornagyakorlatot csinálod amit leírtam, akkor a két karod közé lefektetheted a picit és úgy tornázol, így õ is résztvesz, vele vagy, de mégis mozogsz. Kettõ az egyben. :)
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom neked a segitseget minden jot kivanok!!!!

Milyen gyakorlatokkal lehet formázni a popsit?

Régen szép, kerek fenekem volt, aztán felszedtem pár kilót, most leadtam és lapos lett...hogyan tudnám elérni hogy megint kerek legyen???

Legjobb válasz: négykézláb menj le a földre majd hol a bal hol a jobb lábad emelgesd minél magasabbra behajlítva.

négykézláb menj le a földre majd hol a bal hol a jobb lábad emelgesd minél magasabbra behajlítva.
Nem vagy ám olyan okos edzõkém mint gondolod. 1. A guggolás valóban az alap, ezzel nincs is semmi gond. 2. Az általad rehabosnak aposztrofált gyakorlatok nagyon jók - nem csak kiegészítésnek, önmagában is megállják a helyüket. 3. Igen, a kitörés valóban elsõsorban combra jó, de emellett elég jól dolgozza a feneket is. 4. A földön fekvõs gyakorlat - csípõemelés - nem csak alsóhát. 5. Az elõredõlõs - merev lábú felhúzás - (mondjuk súllyal ha lehet) a megfelelõ végrehajtással az egyik legjobb láb-, és fenékformáló gyakorlat (hátsócomb, fenék). Alapvetõen nem rossz amit írtál de szerintem azért nem ártana még tanulni kicsit, talán ki kéne próbálni biz. gyakorlatokat mielõtt össze-vissza szövegelsz, meg embereket "kihajítasz a terembõl". Sikeres fenéképítést kívánok a hölgynek.
én is több embert, fittnessoktatót, szeméyli edzõket, tesitanárokat megkérdeztem ezügyben. a guggolást(egyenes háttal, telitalpon) javasolták, meg a sprintet( rövid távon gyorsan futni). a guggolás nemcsak nálam vált be, hanem több osztálytársnõmnél is.
A kérdező hozzászólása: Az biztos hogy nem én pontoztalak le!:) sõt! nekem hasznos volt a tanácsod;)
Hogy itt mennyi gyógytornász van! :-) Ez például alsóhát gyakorlat volt, hátfájós nagymamáknak kiválló. Az én válaszomat meg lepontozza! Persze nem tudhatta, hogy én edzõ is vagyok, az ilyen tanítványt úgy vágnám ki a terembõl, mint a taknyot. Egyébként utána lehet nézni, de ha választani kell, hogy egy testépítõ edzõnek, vagy egy lottyadtseggû "otthonvideokazettáraedzõ" okostojásnak a tanácsait fogadod el, akkor...... Na vajon?
vagy feküdj le a földre, hajlítsd be a lábad, a talpadat szorísd a padlóhoz és emelgesd a popsid :) úgy hogy csak ritkán tedd le a földre (vicces de jó !!)
Az elõzõ gyakorlatnak kitörés a neve és a négyfejü combizomra egy kitûnõ gyakorlat. Csak nem fenékre. Az elõzõ kettõ meg maximum gyógytornának jó, 70 év felett. Te inkább csinálj guggolást súlyzóval, egyenes háttal. Próbálj meg nem elõre dõlni és a sarkadat szorítsd a padlóhoz. A hátaddal homoríts hözben, nehogy meghúzódjon. Kezdetnek 10-15 kilós súlyal csinálj 5x15 ismétlést, késõbb muszáj emelni a súlyt, mert hozzászoksz majd és már könnyûnek fogod érezni. A súly azért kell, mert az lenne a cél, hogy szokatlan terhelésnek tedd ki az izmot, amihez alkalmazkodnia (erõsödnie) kell. Lessz ám izomláz ha rendesen csinálod, de az mindíg hasznos, és legalább érzed hogy a fenékben izom is van nem csak zsír, és bizony a formáját sem a zsír adja (szerencsére).
+ a támadólépés (egyik lábbal kilépsz, behajlítod derékszögbe, a másik térdeddel majdnem érinted a talajt, szintén derékszögben).
(az elõzõ is használ), én még ezt is csináltam: lábbujhegyen csipõre téve - vagy oldaltartásban a kezek egyenes háttal lemenni teljesen (közbe szépen kitolod a popsid...aztán vissza...(jó vádlira combbra is!) vagy ennek a másik változata hogy nem lábujhenyen hanem pont hogy földre szoritott talpakkal - igy lemenni elég nehéz... (mindkettõ használ) sok sikert ;)
Te, szerinted nem próbáltam? Nem magamról akarok írkálni ide, de legyen elég annyi, hogy nem ma kezdtem. Persze biztos mindig van mit tanulni az embernek, de úgylátom, hogy az alap-dolgokkal te nem vagy tisztában. Akkor: -A kitörés NEM megy fenékre, mivel váltott lábbal dolgozol, mindíg csak az elöl lévõ comb dolgozik (ez a sétáló kitörésre is igaz) és csak ezzel nyomod vissza magad. A guggolásnál is csak akkor dolgozik a fenék, ha elég mélyre mész le, és közepes terpeszben állsz, zárt lábbal az is csak egy láb-gyakorlat. A merevlábú felhúzás, a klasszikus felhúzás egyik változata, inkább a hátgyakorlatok közé soroljuk (alsóhát) A felhúzás (NEM MEREVLÁBÚ változat!) összetett gyakorlat, tényleg nagyon hasznos, a combhajlítót is megdolgozza keményen, a feneket azonban nem! (az igazi felhúzás enyhén hajlított lábbal végzendõ, különben nem tudsz elég mélyre menni, és akkor még a combhajlítót sem terheled vele, nemhogy a feneked.) Senkinek se jusson eszébe semmilyen felhúzást csinálni még üres (20 Kg.)rúddal se edzõi felügyelet vagy megfelelõ gyakorlat nélkül, mert csúnya hátsérülés, húzódás lehet a vége. A helyes technikát talán ennél a gyakorlatnál a legnehezebb megtanítani. (saját tapasztalat)

Milyen itthoni gyakorlatokkal tudom formáznia derekam körüli részt?

Nem vagyok kövér, de a kis úszógumitól meg szeretnék szabadulni. Milyen gyakorlatokat csináljak?

Legjobb válasz: Nekem bevált a hulla-hopp karikázás. Tudom talán kicsit õrültségnek hangzik, de nekem tényleg segített. Persze nem azzal, amelyik üreges és könnyû, hanem olyannal, ami nehezebb.

Nekem bevált a hulla-hopp karikázás. Tudom talán kicsit õrültségnek hangzik, de nekem tényleg segített. Persze nem azzal, amelyik üreges és könnyû, hanem olyannal, ami nehezebb.
Oldalra hasprésekkel, ezzel megerõsödik és ezek szerint neked a derekadra megy a zsír, úthogy figyelj oda a sok zsírra meg édességre:) A legjobb orvosság mindenre a mérték!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!