Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlatokkal a lábam comb (3 db)

Milyen gyakorlatot ajánlanátok lábra, hogy erősödjön a combom, főleg a belső oldalon?

Az a problémám, hogy olyan piszkafa lábaim vannak, hogy egy labda átférne a térdem fölötti részen, ráadásul gyenge is. Hízni nem nagyon tudok, bár alapból nem is annyira kell, mert a többi részem rendben van. (167 cm vagyok, 56 kg.) Ha híznék az is mindenhol meglátszana, csak a lábaimon nem. Köszönöm az ötleteket. 36/N

Legjobb válasz: Guggolás, padra fellépés, kitörés. http://www.fogyasmester.hu/elulso_combizmok.html http://www.fogyasmester.hu/hatso_combizmok.html A comb belsejét kicsit nehezebb megdolgoztatni.

Guggolás, padra fellépés, kitörés. http://www.fogyasmester.hu/elulso_combizmok.html http://www.fogyasmester.hu/hatso_combizmok.html A comb belsejét kicsit nehezebb megdolgoztatni.
A comb belsejét talán a szumó elemelés dolgoztatja a legjobban. Nézz utána, YouTube-on is (angolul "sumo deadlift" a gyakorlat neve)!

Milyen gyakorlatokat kellene végeznem, hogy a lábam (comb, vádli) vékonyodjon?

Alapjába véve nem vagyok túlsúlyos, sõt felsõ testem eléggé vékonyka, de sajnos a lábaim nagyon vastagak. Próbálkoztam a futással, de asztmás vagyok és nem bírtam :( Milyen gyakorlatot végezhetnék amitõl vékonyodna a lábam? Most guggolást és kitöréseket csinálok, de a vádlimra ez nem igazán hat.

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik. :) Google: Sárga kapszula Letölt, elolvas.

Ez nem így mûködik. :) Google: Sárga kapszula Letölt, elolvas.

Milyen gyakorlatokkal erősíthetném a lábam? (comb és vádli egyaránt)

Én futásra és guggolásra gondoltam,valakinek vmi ötlete tanácsa ha lenne megköszönném :)

Legjobb válasz: Szia! Igen a futáserõsíti a vádlidat, azonban ha nem ésszel teszed akkor a térdedet, bokádat pedig tönkreteszed. A kerékpározás nagyon jól erõsít, keményebb áttétellel tekerve. Az edzés után feltétlenül nyújts! Ha kérdésed van, írj nyugodtan!

Szia! Igen a futáserõsíti a vádlidat, azonban ha nem ésszel teszed akkor a térdedet, bokádat pedig tönkreteszed. A kerékpározás nagyon jól erõsít, keményebb áttétellel tekerve. Az edzés után feltétlenül nyújts! Ha kérdésed van, írj nyugodtan!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!