Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlatokkal a lábam (25 db)

Milyen gyakorlatot ajánlanátok lábra, hogy erősödjön a combom, főleg a belső oldalon?

Az a problémám, hogy olyan piszkafa lábaim vannak, hogy egy labda átférne a térdem fölötti részen, ráadásul gyenge is. Hízni nem nagyon tudok, bár alapból nem is annyira kell, mert a többi részem rendben van. (167 cm vagyok, 56 kg.) Ha híznék az is mindenhol meglátszana, csak a lábaimon nem. Köszönöm az ötleteket. 36/N

Legjobb válasz: Guggolás, padra fellépés, kitörés. http://www.fogyasmester.hu/elulso_combizmok.html http://www.fogyasmester.hu/hatso_combizmok.html A comb belsejét kicsit nehezebb megdolgoztatni.

Guggolás, padra fellépés, kitörés. http://www.fogyasmester.hu/elulso_combizmok.html http://www.fogyasmester.hu/hatso_combizmok.html A comb belsejét kicsit nehezebb megdolgoztatni.
A comb belsejét talán a szumó elemelés dolgoztatja a legjobban. Nézz utána, YouTube-on is (angolul "sumo deadlift" a gyakorlat neve)!
Szerintem futással, meg ugráló kötelezéssel.
Guggolásból kitörés elõre-hátra-oldalra, illetve felugrás, futás magas térddel, magas sarokkal, leguggolás egy sarokra, másik láb nyújtva, guggolásból rúgások, béka, illetve törpejárás, gugolásból zsámolyra/padra felugrás meg vissza, pad átugrása elõre/hátra/oldalra, stb. Ja meg karatézás. Az erõsíti. ;o) Hajrá!


Felnõtt korában került hozzád a kutyus?
Nálam is detto ugyanez van. Hozzám közel 3 évesen került a kutyám (ja és nagytestû). Minden kis fûszálat, bokrot, stb, meg akar szagolni. Ha épp nincs sehol semmi, akkor normálisan jön mellettem, de látszik rajta, hogy nyugtalan. Ha erdõs részre viszem (vagyis csak erdõ sáv), akkor még jobban ez van. Ha futnék vele, akkor ok fut, de ha megszimatol valamit a levegõben, akkor hirtelen megáll. Póráz nélkül meg még nem engedem, mert egyenlõre nem 100%-ig behívható.
konkrétan amit q jobbal szoktál csinálni csak a ballal én nekem ez bejött
Ballal lõsz mindig, edzésen is azzal passzolsz, egy idõ után jobb lesz a bal lábad, mint a jobb.

Milyen gyakorlatokkal tehetem a labam szebbe, formasabba?

Legjobb válasz: mindennel,amit a lábaddal csinálsz....kb 120-szor volt fent már ugyanez a kérdés

mindennel, amit a lábaddal csinálsz....kb 120-szor volt fent már ugyanez a kérdés
tornázz Rubint Rékára!
A Rubint Rékától csak izompacsirta leszel ugrálókötél 400 ugrálás kész:D

Normális vastagságuak a lábaim. De szeretném ha a lábszáram vastagabb lenne . Milyen gyakorlatokkal tudnám formázni? Vagy hogy kellene?

Legjobb válasz: Fuss, lassan emeld meg a testsúlyod ahogy láb új hegyre emelkedsz majd lassan vissza, de maradjon a levegõbe ezt 100szor. Jók a stepper gépek és a step aerobic is ;)

Fuss, lassan emeld meg a testsúlyod ahogy láb új hegyre emelkedsz majd lassan vissza, de maradjon a levegõbe ezt 100szor. Jók a stepper gépek és a step aerobic is ;)

Milyen gyakorlatokat kellene végeznem, hogy a lábam (comb, vádli) vékonyodjon?

Alapjába véve nem vagyok túlsúlyos, sõt felsõ testem eléggé vékonyka, de sajnos a lábaim nagyon vastagak. Próbálkoztam a futással, de asztmás vagyok és nem bírtam :( Milyen gyakorlatot végezhetnék amitõl vékonyodna a lábam? Most guggolást és kitöréseket csinálok, de a vádlimra ez nem igazán hat.

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik. :) Google: Sárga kapszula Letölt, elolvas.

Ez nem így mûködik. :) Google: Sárga kapszula Letölt, elolvas.
levegõ fekvõtámasz? az mi? planche?
A kérdező hozzászólása: Fekvõ póz, csak a lábak a levegõben vannak.
Planche-ra gondol, ja. Minden izmod erõs kell, hogy legyen, fõleg mell, váll, tricepsz, törzs...... :D Ha van rendes edzésmúltasd, akkor elkezdheted gyakorolni: http://www.youtube.com/watch?v=lsr7dH1N1Oo http://www.youtube.com/watch?v=caGz06J9gP8 http://www.youtube.com/watch?v=zq65Cm6hdpw‎;
A kérdező hozzászólása: Jaja köszi, erre gondoltam :D
ezért utálom a tévét. " Az úgynevezett lebegõ fekvõtámasz". Senki nem hívta így addig amíg a gyökér média el nem kezdte terjeszteni. Mindenki Planchenak hívta legalábbis palánk fekvõnek.
Magyarul támaszmérleg amúgy.
A kérdező hozzászólása: Ja tegnap Szarka Ákosnál mondták így.. de amúgy se tudtam a nevét.
A zászlóra eddig nem kaptál választ. Tulajdonképpen erõsítsd a vállad és a hátad, az oldalsó hasizmod, lehetõleg saját testsúllyal, közben próbálgasd addig a zászlót, amíg nem megy. Egyébként a fegyencedzés 2. részében úgy van, hogy elõbb egy könnyített zászlót tanulj meg sok lépésen keresztül, majd jöhet a rendes zászló is, szintén sok lépéssel. Olvasd el, ha érdekel. Nekem az ilyen rendkívül összetett módszerek nem váltak be, de nem vagyunk egyformák, lehet hogy neked az lesz a jó.
Ja, és nagyon nagyon melegítsd be elõbb a vállaid...

Milyen gyakorlatokat csinaljak, hogy formas legyen a labam?

Vekony labam van,de nem erzem formasnak oket ezert szeretnek tanacsot kerni,hogy szert tegyek nehany egyszeru de hasznos gyakorlatokra:)

Legjobb válasz: Legjobb: guggolás, kitörés, lépcsõzés. Lehetõleg súlyterheléssel.

Legjobb: guggolás, kitörés, lépcsõzés. Lehetõleg súlyterheléssel.
Biciklizz, és mindig a legmagasabb fokozatban legyen a váltód.
Szerintem a futás is jó, de nagyon szeretek biciklizni is. Mind a kettõ használ.
A kérdező hozzászólása: Biciklizek naponta mar nyar eleje ota, de nem igazan vettem eszre, hogy izmosodott volna a labam.:D sot...most is tornazgatok, es nagyon hamar erzem, hogy faj. A bicikli mindig a legmagasabbon van
Mondom: guggolás, kitörés.:)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!