Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlatokkal a lábam (27 db)

Milyen gyakorlatot ajánlanátok lábra, hogy erősödjön a combom, főleg a belső oldalon?

Az a problémám, hogy olyan piszkafa lábaim vannak, hogy egy labda átférne a térdem fölötti részen, ráadásul gyenge is. Hízni nem nagyon tudok, bár alapból nem is annyira kell, mert a többi részem rendben van. (167 cm vagyok, 56 kg.) Ha híznék az is mindenhol meglátszana, csak a lábaimon nem. Köszönöm az ötleteket. 36/N

Legjobb válasz: Guggolás, padra fellépés, kitörés. http://www.fogyasmester.hu/elulso_combizmok.html http://www.fogyasmester.hu/hatso_combizmok.html A comb belsejét kicsit nehezebb megdolgoztatni.

Guggolás, padra fellépés, kitörés. http://www.fogyasmester.hu/elulso_combizmok.html http://www.fogyasmester.hu/hatso_combizmok.html A comb belsejét kicsit nehezebb megdolgoztatni.
A comb belsejét talán a szumó elemelés dolgoztatja a legjobban. Nézz utána, YouTube-on is (angolul "sumo deadlift" a gyakorlat neve)!

"Ó" láb - vagy "lóláb" a kettõ ugyanaz? Az a jelenség, amikor a lábak kifelé "kerekednek". Szóval milyen gyakorlatok vannak ennek a helyreállítására, csökkentésére? Vagy hogyan lehet ezt javítani?

Legjobb válasz: Az Ó-láb az, amikor kifelé kerekedik. A Ló-láb inkább közmondásban szerepel (t.i.kilóg). Gyakorlatokat gyógytornász v. ortopéd szakorvos tudna mondani.

Az Ó-láb az, amikor kifelé kerekedik. A Ló-láb inkább közmondásban szerepel (t.i.kilóg). Gyakorlatokat gyógytornász v. ortopéd szakorvos tudna mondani.
Ez egy csontos-ízületi elváltozás, amin gyakorlatokkal nem igazán lehet nagyot változtatni. Bár ez a deformitás mértékétõl is függ.

Milyen láb torna gyakorlatokat csináljak, ha vastag a lábam?

Eléggé vastag a lábam, és nem tudom mit tegyek hogy szép vékony és egyenes legyen.

Legjobb válasz: Nincs helyi zsírégetés, tehát helyi fogyasztó gyakorlatok sincsenek. Nem tudod irányítani s zsírleadás helyét. Genetikailag kódolt, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt. Ezt nem tudod befolyásolni semmilyen gyakorlattal. Tehát szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés és onnan is lemegy majd a zsír.

Nincs helyi zsírégetés, tehát helyi fogyasztó gyakorlatok sincsenek. Nem tudod irányítani s zsírleadás helyét. Genetikailag kódolt, hogy ki, honnan, milyen ütemben adja le a zsírt. Ezt nem tudod befolyásolni semmilyen gyakorlattal. Tehát szálkásító diéta kell és heti minimum 3-4, 40-50 perces aerob edzés és onnan is lemegy majd a zsír.


Szerintem futással, meg ugráló kötelezéssel.
Guggolásból kitörés elõre-hátra-oldalra, illetve felugrás, futás magas térddel, magas sarokkal, leguggolás egy sarokra, másik láb nyújtva, guggolásból rúgások, béka, illetve törpejárás, gugolásból zsámolyra/padra felugrás meg vissza, pad átugrása elõre/hátra/oldalra, stb. Ja meg karatézás. Az erõsíti. ;o) Hajrá!
Felnõtt korában került hozzád a kutyus?
Nálam is detto ugyanez van. Hozzám közel 3 évesen került a kutyám (ja és nagytestû). Minden kis fûszálat, bokrot, stb, meg akar szagolni. Ha épp nincs sehol semmi, akkor normálisan jön mellettem, de látszik rajta, hogy nyugtalan. Ha erdõs részre viszem (vagyis csak erdõ sáv), akkor még jobban ez van. Ha futnék vele, akkor ok fut, de ha megszimatol valamit a levegõben, akkor hirtelen megáll. Póráz nélkül meg még nem engedem, mert egyenlõre nem 100%-ig behívható.
konkrétan amit q jobbal szoktál csinálni csak a ballal én nekem ez bejött
Ballal lõsz mindig, edzésen is azzal passzolsz, egy idõ után jobb lesz a bal lábad, mint a jobb.

Milyen gyakorlatokkal tehetem a labam szebbe, formasabba?

Legjobb válasz: mindennel,amit a lábaddal csinálsz....kb 120-szor volt fent már ugyanez a kérdés

mindennel, amit a lábaddal csinálsz....kb 120-szor volt fent már ugyanez a kérdés
tornázz Rubint Rékára!
A Rubint Rékától csak izompacsirta leszel ugrálókötél 400 ugrálás kész:D

Normális vastagságuak a lábaim. De szeretném ha a lábszáram vastagabb lenne . Milyen gyakorlatokkal tudnám formázni? Vagy hogy kellene?

Legjobb válasz: Fuss, lassan emeld meg a testsúlyod ahogy láb új hegyre emelkedsz majd lassan vissza, de maradjon a levegõbe ezt 100szor. Jók a stepper gépek és a step aerobic is ;)

Fuss, lassan emeld meg a testsúlyod ahogy láb új hegyre emelkedsz majd lassan vissza, de maradjon a levegõbe ezt 100szor. Jók a stepper gépek és a step aerobic is ;)

Milyen gyakorlatokat kellene végeznem, hogy a lábam (comb, vádli) vékonyodjon?

Alapjába véve nem vagyok túlsúlyos, sõt felsõ testem eléggé vékonyka, de sajnos a lábaim nagyon vastagak. Próbálkoztam a futással, de asztmás vagyok és nem bírtam :( Milyen gyakorlatot végezhetnék amitõl vékonyodna a lábam? Most guggolást és kitöréseket csinálok, de a vádlimra ez nem igazán hat.

Legjobb válasz: Ez nem így mûködik. :) Google: Sárga kapszula Letölt, elolvas.

Ez nem így mûködik. :) Google: Sárga kapszula Letölt, elolvas.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!