Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlatokkal a has alsó (7 db)

A hasam alsó részéből szeretnék fogyni, milyen gyakorlatokat csináljak?

Ab King Pro vagy Ab Rocket hatásos? A munkám miatt a hátam eléggé fáj, szóval a sima felülés eléggé megterhel?!

Legjobb válasz: A látványos has nem a hasizomgyakorlatoktól születik,s nem is a hasizom-csodagépektõl. A hasizom gyakorlatokkal a has izomzatát fejlesztjük, Ha valakinek legalább olyan „erõs” zsírréteg fedi a kidolgozott izomzatát, akkor a látvány nagyjából egyezik annak a hasnak a látványával, melyet soha nem edzettek. Tehát a látvány szempontjából elsõdleges a has feletti zsírdepók eltûntetése! Amit tehetsz a hasadért, az a diéta, a megfontolt táplálkozás, és csak ezzel együtt érhetsz el sikert hasizomgyakorlatokkal!

A látványos has nem a hasizomgyakorlatoktól születik, s nem is a hasizom-csodagépektõl. A hasizom gyakorlatokkal a has izomzatát fejlesztjük, Ha valakinek legalább olyan „erõs” zsírréteg fedi a kidolgozott izomzatát, akkor a látvány nagyjából egyezik annak a hasnak a látványával, melyet soha nem edzettek. Tehát a látvány szempontjából elsõdleges a has feletti zsírdepók eltûntetése! Amit tehetsz a hasadért, az a diéta, a megfontolt táplálkozás, és csak ezzel együtt érhetsz el sikert hasizomgyakorlatokkal!
A kérdező hozzászólása: Jó, jó, de milyen gyakorlatokkal???
Abszolút igaza van a válaszolónak, csak a kérdezõ mégem értette meg úgylátszik. Semmilyen hasizomfejlesztõ gyakorlat nem tünteti el a zsírt. Diéta + edzés segítségével kell lefogyni, de az edzést a teljes testre kell érteni, nem csak hasra. Általánosságban azok a legjobb fogyasztó gyakorlatok, amik a legtöbb izmot mozgatják meg egyszerre, ezek az úgynevezett összetett gyakorlatok. Ez lehet aerob (futás, lépcsõzés) vagy anaerob súlyzós gyakorlat (guggolás, felhúzás, húzódzkodás, stb..) Hosszú lenne részletezni, de szerencsére a neten megtalálod ezeket is (a sok baromság mellett).
*alsó kockák.
A kérdező hozzászólása: Értem! Akkor fogok járni futni újból :) És akkor a lábemelést meg ezeket csinálom tovább akkor mennyi idõ alatt fogom tudni teljesen kockásra edzeni? :) )
Mert önmagában a hasedzés nem elég. Hogy láthatóak legyenek az elsó kockák is, ahhoz szálkásító diéta is kell és heti 3-4 aerob edzés is, pl. kocogás, bicaj.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszi! Esetleg tudnál benne segíteni h mien legyen az aerob edzés? Mibõl álljon??
Ahogy írtam is, a kocogás vagy bicajozás jó lesz, heti min. 3-4-szer, 40-50 perc. De jó még az ellipszis tréner, lépcsõzõgép is.:)
Ez függ a genetikától is, nem lehet nagyon megtippelni. Ha rajtad nem sok zsír van (már pedig gondolom nincs sok, mert látszik a felsõ része a hasizomnak), akkor gyorsan leadhatod a maradék zsírt is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) hát már jó ideje gyúrok rendszeresen tehát azért, csak most tömeget szedtem fel és amiatt hogy leadjam.

A hasam alsó részét milyen gyakorlatokkal tehetném lapossá és feszessé?

Már egy ideje diétázok és edzek, és a testem többi részén látszik, hogy alakul, minden, ami "csüngött",fenekem, combom, felkarom,minden megy lejjebb, egyre kisebb, feszesebb, viszont a hasam köldök alatti része továbbra is olyan, mint egy kocáé... ott fityeg. Az is kisebb lett, de nem lett feszesebb...Nagyon ronda...mit lehetne vele kezdeni?

Legjobb válasz: Mi volt a kezdeti súly és mi a mostani ? Milyen diétát alkalmazol ?

Mi volt a kezdeti súly és mi a mostani ? Milyen diétát alkalmazol ?
A kérdező hozzászólása: 86-ról indultam ezúttal, most vagyok 79, de már tavaly nyáron leadtam 12 kilót, 96-ról 84-re, aztán 2 jött vissza, most folytatom. 167 centi vagyok, 65 kiló az álomhatárom. Kiiktattam a szénhidrátokat és a cukrot, csak citrusféléket, fehérhúst és sovány tejtermékeket eszem, csak vizet iszom, 2-3 liter között naponta. Ha nagyon megéhezem, akkor 1-2 szelet puffasztott rizs elmegy egy nap, plusz edzés után iszok fehérjeturmixot. Minden nap sétálok 2-3 órát, utána hulahoppozok fél órát és izomgyakorlatokat csinálok utána, fenékre, hasra, karra.... nagyjából így néz ki.
A hasadnak a sovány tejtermékek biztos, hogy nem tesznek jót (a hasi zsírnak) a fehérje por esetleges tejtartalma sem. Zöldségeket is eszel? Az egész testet intenzíven megmozgató erõsítõ edzés gyakorlatilag mindenkinek ajánlott! A tejtermékek fogyasztásának ritkítása, elhagyása is. A hasadon lehet bõrfölösleg is, 96 kilót írtál ugye, amirõl indultál. Bõrtípus és kor függõ, de idõ kell míg a megnyúlt bõr visszaáll. Erre vannak mûtétek, de érdemes várni hogy természetes módon milyen feszességet ér el a bõr, ha alatta lemennek a felesleges zsírpárnák. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A diétát magam kísérleteztem ki és nagyon jól mûködik, ami a fogyást illeti, mindenhonnan. Igazából arról a kényes részrõl is megy lefele, de olyan, mintha alsóbb rétegekbõl tûnne el, a felszínen meg ott marad az a fityegõ rész. Volt ilyen felül is, de az eltûnt, a haspréseknek köszönhetõen....ezért kérdeztem, h milyen gyakorlat lenne az alsó részre, mert szerintem attól eltûnne ott is....
Az úszást erõsen ajánlom. Nekem anno attól ment le az alhasam, ráadásul csak kb. 5 kilónyi plusz volt rajtam és ezeket a legnehezebb ledolgozni. A diétádba nem látok gondot, de a mozgással kapcsolatban mindenképp próbáld meg az úszást.


Alacsony testzsír, kemény hasedzés. Nincs speciális gyakorlat.
igen, alacsony testzsír% kell, de pl a lábemelés függeszkedve jó terhelést ad rá.

Milyen gyakorlatokkal lehet kihozni a has alsó részén azt a "V alakú "izmot?

Bocsánat, csak most nem jut eszembe pontosan annak az izomnak a neve

Legjobb válasz: Adonisz vonalnak is nevezik. Lábemelés függeszkedve pl jó rá, de kell az alacsony testzsír% is, mert anélkül nem fog szépen látszani.

Adonisz vonalnak is nevezik. Lábemelés függeszkedve pl jó rá, de kell az alacsony testzsír% is, mert anélkül nem fog szépen látszani.
A kérdező hozzászólása: Tényleg, nekem folyton a Rectus Abdominis jutott eszembe, de az az egyenes hasizom:) És lábemelésen kívül van még valamilyen más gyakorlat is ami jó rá?:) Természetesen minden izomcsoportra edzek, megfelelõ tömegnövelõ étrenddel, csak szeretném azt az izomrészt is kidolgozni:)
A különbözõ lábemelések és térdfelhúzások edzik rendesen, de itt találsz gyakorlatokat: http://body.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=15
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!:) Be is iktatom a heti 3 hasedzésbe: ) Térdfelhúzás/lábemelésnél is elég 10-20-as ismétlésszám 3-4 szériával? Esetleg valamilyen súllyal lehet nehezíteni ha már túl könnyen megy?
Pontosan így kell, nehezítsd meg a gyakorlatot.
A kérdező hozzászólása: A térdefelhúzás lábképen is fejleszti az Adonisz vonalat? http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=120
Szerintem igen, akkor is dolgozik.

Milyen gyakorlatokkal formálhatnám a has alsó izmait?

Legjobb válasz: lábemelgetés, nyújtott lábbal, eccerre a kettõt.. hatásos

lábemelgetés, nyújtott lábbal, eccerre a kettõt.. hatásos
A kérdező hozzászólása: kösönöm
Háton fekvés, zárt lábak magasba, csípõemelgetés. Fontos, hogy a lábbal ne adjunk lendületet és a karral ne segítsünk. Hasból kell felhúzni a csípõt. Utána mindig nyújtani kell, hogy elkerüljük az izomlázat.

Van egy kis lerakódás a hasam alsó részén, ami nagyon zavar. Milyen gyakorlatokkal tudnék minél gyorsabb úton-módon megszabadulni tőle?

Legjobb válasz: Szia nekem sokat segített a negatív hasprés. De a sima hasprés is jó rá. Illetve a guggolás vagy bármi amiben megizzadsz. De a negatív hasprés meg a nyújtott lábemelés csípõemeléssel együtt nagyon jó. remélem tudtam segíteni !

Szia nekem sokat segített a negatív hasprés. De a sima hasprés is jó rá. Illetve a guggolás vagy bármi amiben megizzadsz. De a negatív hasprés meg a nyújtott lábemelés csípõemeléssel együtt nagyon jó. remélem tudtam segíteni !
A kérdező hozzászólása: Milyen az a negatív hasprés?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!