Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlatokkal a has (65 db)

Ha kockahasat szeretnék, akkor milyen étrendet kell betartani? Rendszeresen végzek gyakorlatokat a hasamra 17/F

Legjobb válasz: 17 évesen nem követtem semmilyen étrendet.5x6 edzettem és egy gramm zsír nem volt rajtam.Kockás eres hasam volt. Mit sportolsz?

17 évesen nem követtem semmilyen étrendet.5x6 edzettem és egy gramm zsír nem volt rajtam.Kockás eres hasam volt. Mit sportolsz?
*edzettem 1 héten.
A kérdező hozzászólása: úszok és a suliban vagy edzõteremben edzek
kevesebb szénhidrát sajna... :(
*alsó kockák.
A kérdező hozzászólása: Értem! Akkor fogok járni futni újból :) És akkor a lábemelést meg ezeket csinálom tovább akkor mennyi idõ alatt fogom tudni teljesen kockásra edzeni? :) )
Mert önmagában a hasedzés nem elég. Hogy láthatóak legyenek az elsó kockák is, ahhoz szálkásító diéta is kell és heti 3-4 aerob edzés is, pl. kocogás, bicaj.
A kérdező hozzászólása: Értem és köszi! Esetleg tudnál benne segíteni h mien legyen az aerob edzés? Mibõl álljon??
Ahogy írtam is, a kocogás vagy bicajozás jó lesz, heti min. 3-4-szer, 40-50 perc. De jó még az ellipszis tréner, lépcsõzõgép is.:)
Ez függ a genetikától is, nem lehet nagyon megtippelni. Ha rajtad nem sok zsír van (már pedig gondolom nincs sok, mert látszik a felsõ része a hasizomnak), akkor gyorsan leadhatod a maradék zsírt is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :) hát már jó ideje gyúrok rendszeresen tehát azért, csak most tömeget szedtem fel és amiatt hogy leadjam.

5 hetes terhes vagyok és nagyon hizékony. étrendemen azt változtatam h többször keveset eszem, dehát. Csak a torna maradt, de a hasprést nem merem csinálni nehogy vmi baj történjen. Milyen gyakorlatot csináljak has-csipöre amit szabad?

Legjobb válasz: Szia! Az sem mindegy hogy mit eszel. Próbáld meg kerülni a nehéz és fûszeres ételeket. Hagyd el a szénhidrátot vagy csak keveset egyél belõle. Helytette teljes kiõrlésû dolgokat vegyél. Én sok kefirt és natur joghurtot ettem. Egyél sok gyümölcsöt. És arra is figyelj, hogy mit iszol. Sima szénsavmentes vizet igyál, abból is a legjobb a Jana, vagy a Nestlé Aquarel. Semmi édes lötty! Hasra nem ajánlom a tornát. A csípõdet és a combjaidat pedig gugoló mozdulatokkal erõsítheted. A hátad maradjon mindvégig egyenes. Ennyit tudom tanácsolni. tymy

Szia! Az sem mindegy hogy mit eszel. Próbáld meg kerülni a nehéz és fûszeres ételeket. Hagyd el a szénhidrátot vagy csak keveset egyél belõle. Helytette teljes kiõrlésû dolgokat vegyél. Én sok kefirt és natur joghurtot ettem. Egyél sok gyümölcsöt. És arra is figyelj, hogy mit iszol. Sima szénsavmentes vizet igyál, abból is a legjobb a Jana, vagy a Nestlé Aquarel. Semmi édes lötty! Hasra nem ajánlom a tornát. A csípõdet és a combjaidat pedig gugoló mozdulatokkal erõsítheted. A hátad maradjon mindvégig egyenes. Ennyit tudom tanácsolni. tymy
Én azt nem ajánlanám!Mármint a Rékát! Aki eddig nem tornázott az ne ilyenkor kezdje el! Mert akkor tényleg árthat. Ha elõtte is edzésben voltál, akkor nyugodtan. Van pár apró trükk -A teába és az ételekbe ne rakjál cukrot, a csoki helyett igyál tejet, a kenyeret hagyd el és egyél helyette bulátát. Ha nagyon kívánod a sütit akkor azt válaszd amiben sok a gyümölcs-és egyél sült almát meg sütõtököt az csillapítja az édesség éhségedet!
Az elsõ trimeszterben nem szabad aktívabban mozogni, fõleg nem az 5. héten, mikor amúgy is fenn áll a veszély, hogy egy nagyobb súly megemelésétõl kilökõdik a petesejt. Az orvosok a 12. héttõl szokták ajánlani a kismama tornát, szóval addig próbálj inkább csak az étrendedre koncentrálni. A Réka DVD-jére meg csak akkor tornázz, ha elõtte is tornáztál már, hozzá vagy szokva a tempójához, ritmusához. Amúgy egy megemelkedett pulzus vetéléshez is vezethet, erre is oda kell figyelni közben. Én is Rékára nornázom, minden második nap. Odafigyelek az étrendemre is, és eddig, a 24. hétig 5 kg-ot híztam.
Ha végignéznéd rubint réka dvd-ét most nem mondtad volna ezt, mert õ közben mindenre felhívja a figyelmet, arra is ha kezdõ vagy ilyenkor mit csinálj és mit nem.
Én is Rékára szavazok!! Szerintem nagyon jó, és el lehet kezdeni 5 hetesen is, akkor is, ha eddig nem tornáztál. Csak arra figyelj, hogy amikor elõször csinálod, próbáld csak a felét, vagy amennyi jól esik! Semmiképpen ne erõltesd meg magadat!!! Pár hét és úgyis belejössz. Vagy még ajánlom az ellipszis trénert!! Nekem van itthon és nagyon szuper, abszolút nem megterhelõ, kíméli az izületeket, és terhesen is lehet használni. A hasprést felejtsd el!! Minden jót, üdv 31 hetes kismami
Rubint Réka kismama torna dvd sõt étkezési tanácsok.Nagyon jóóóóóó
Én is csak Rubint Réka kismama dvd-jét tudom ajánlani. Egyáltalán nem megeröltetõ viszont kellemesen elfáradsz. Van rajta külön gyakorlat csipöre is, és étkezési tanácsokat is ad. 24 hetes kismama
Megnéztem!!!! A véleményem változatlan-ha eddig nem mozgott valaki, csak annyit amit a napi teendõi megkívántak, akkor nem kezdheti most el, mert elég megterhelés maga a terhesség a szervezetének, bárminemû plussz mozgás az már megterhelõ. Majd szülés után kezdje el inkább, hogy visszanyerje az alakját és , hogy jól érezze magát a bõrében.
Szia! Én is rendkívül hízékony vagyok.A terhesség elõtt csak kemény sporttal (futás) tudtam tartani a súlyom. 8 hetes koromban hagytam abba a futást. Egy ideig szobabickliztem, majd áttértem a tempós gyaloglásra. Elég sokat paráztam végig a súlyom miatt. Próbálom kerülni az édességet, kevés kenyeret eszem, nyáron sok-sok gyümit ettem (néha fõétkezésnek is). Szerencsére nem voltam kívánós eddig, de az étvágyam igen jó. Õszinte leszek, nem mindíg sikerül visszafogni magam. Most 34 hetes vagyok, és 12kg-ot híztam.


Ha kockahasat szeretnék, akkor milyen étrendet kell követni? Rendszeresen végzek gyakorlatokat a hasamra 17/F

Legjobb válasz: Biciklizni vagy futni kell. Nem kicsit, nagyon, hogy égjen a zsír!

Biciklizni vagy futni kell. Nem kicsit, nagyon, hogy égjen a zsír!
Nos... Ahhoz, hogy kocka hasad legyen le kell vinned a testzsírszázalékodat 10-3% körülre:) Tudod kik rendelkeznek ilyen %-okkal? A versenysportolók (persze függ a sportágtol is), vagy modellek akik épp egy konditermet reklámoznak:) Ezt szigorúan ellenörzött étrend, rendeteg zsírégetõ edzés, és kevés folyadék fogyasztással megcélozzák ezt a szintet. De huzamosabb ideig ezt nem lehet fentartani:)
elõttem szólóval egyetértek mellé még csinálj hasprést, sima felüléseket és látszani fog az eredmény, hidd el tuti sikerülni fog, ha van egy kisseb/nagyobb szírréteg a hasadon akkor nehezebben fog menni amig az eltünik, ha nem akk mondom sztem sikerülni fog ezekkel a módszerekkel, lényeg hogy ne add fel, de semmi gond én is elkezdtem és eszméletlen sokat lehet a felülésekkel elérni (mondjuk kézizek is mellette meg naponta csinálok 60felülést és 60 hasprést) de a lényeg a rendszeresség heti 2-3 pihenõt tarts elõször meg 10 felüléssel kezdj fél perc pihi 10 hasprés, és utána megint 10 felülés vagy csinálj lábemelést tökm1 XD és egyépként télleg a rendszeresség a lényeg és hogy ne add fel nah kicsit ez hosszura sikeredett rem.bevállik majd amit irtam Csáó!
diétás étrended kell követned!
elõzõ vok jah és még elfelejtettem irni hogy tûzz ki vmi célt amiért elakarod érni mert anélkül nehezebb(ígyis nehéz lesz az elsõ 2 hét de utána megszokod és nem tudsz ugy élni h ne csinálnád meg :D)
jah és étrend figy reggel délben egyél vacsorára vmi puffasztott rízs, joghurt vagy hús magába ennyi lenne sztem
Jól mondják, a kerékpár nagyon jó, ezt én is tapasztaltam.
elõzõ válaszoló.. kevés vízfogyasztás? De miért? Azt mondják mikor az ember sportol még többet kell inni! vagy nem?
Az elötted lévõ válaszoló vagyok:) Hát ez jó kérdés:) Onnan tudom ezeket az információkat, hogy van egy olyan ismim akirõl ilyen képeket készítettek. Aki elmesélte tövirõl hegyire, hogy hogyan lett tényleg kocka hasa:) Õ mondta, hogy annyi vizet kapott, hogy éppencsak, hogy nem halt szomjan. Bár nem tudom, lehet hogy csak tulzás volt, vagy engem akart riogatni vele...:) Bár azért furi amit õ mondott, mert bezzeg a Jersey Show-ban a Mike-nak "a helyzet" neki az egész évadban kockás volt a hasa:) Nem tudom, hogy neki tényleg ilyen-e, vagy ezt írta alá a szerzõdésében, hogy mindig így kell kinéznie...
Yersey Shore Bocsi:D
Ha nem tornázol, akkor kocahasad lehet.

A hasam alsó részéből szeretnék fogyni, milyen gyakorlatokat csináljak?

Ab King Pro vagy Ab Rocket hatásos? A munkám miatt a hátam eléggé fáj, szóval a sima felülés eléggé megterhel?!

Legjobb válasz: A látványos has nem a hasizomgyakorlatoktól születik,s nem is a hasizom-csodagépektõl. A hasizom gyakorlatokkal a has izomzatát fejlesztjük, Ha valakinek legalább olyan „erõs” zsírréteg fedi a kidolgozott izomzatát, akkor a látvány nagyjából egyezik annak a hasnak a látványával, melyet soha nem edzettek. Tehát a látvány szempontjából elsõdleges a has feletti zsírdepók eltûntetése! Amit tehetsz a hasadért, az a diéta, a megfontolt táplálkozás, és csak ezzel együtt érhetsz el sikert hasizomgyakorlatokkal!

A látványos has nem a hasizomgyakorlatoktól születik, s nem is a hasizom-csodagépektõl. A hasizom gyakorlatokkal a has izomzatát fejlesztjük, Ha valakinek legalább olyan „erõs” zsírréteg fedi a kidolgozott izomzatát, akkor a látvány nagyjából egyezik annak a hasnak a látványával, melyet soha nem edzettek. Tehát a látvány szempontjából elsõdleges a has feletti zsírdepók eltûntetése! Amit tehetsz a hasadért, az a diéta, a megfontolt táplálkozás, és csak ezzel együtt érhetsz el sikert hasizomgyakorlatokkal!
A kérdező hozzászólása: Jó, jó, de milyen gyakorlatokkal???
Abszolút igaza van a válaszolónak, csak a kérdezõ mégem értette meg úgylátszik. Semmilyen hasizomfejlesztõ gyakorlat nem tünteti el a zsírt. Diéta + edzés segítségével kell lefogyni, de az edzést a teljes testre kell érteni, nem csak hasra. Általánosságban azok a legjobb fogyasztó gyakorlatok, amik a legtöbb izmot mozgatják meg egyszerre, ezek az úgynevezett összetett gyakorlatok. Ez lehet aerob (futás, lépcsõzés) vagy anaerob súlyzós gyakorlat (guggolás, felhúzás, húzódzkodás, stb..) Hosszú lenne részletezni, de szerencsére a neten megtalálod ezeket is (a sok baromság mellett).

A hasamon van egy kis felesleg. Milyen otthon elvégezhető gyakorlatokkal tudnám ledolgozni?

Egyébként 160 centi és 50 kg vagyok..ez nagyon gáz:S????

Legjobb válasz: Szerintem ha van szobakerékpárod vagy tudsz spinning edzésre járni, akkor abból elég bõven heti 2-3 alkalom. Alkalmanként 1 óra. Ez alapozásnak jó, keringésjavító, és az izmoknak is jó, erõsödsz is tõle. De ezzel cak az alsó végtagjaidat edzed, az a pár kiló a hasadon lehet, hogy csökken valamit, de mindig marad valami. Ezért az a legjobb, ha végzel ezenkívül hasizomerõsítõ gyakorlatokat is. Pár hét után már látható eredményei is lesznek.

Szerintem ha van szobakerékpárod vagy tudsz spinning edzésre járni, akkor abból elég bõven heti 2-3 alkalom. Alkalmanként 1 óra. Ez alapozásnak jó, keringésjavító, és az izmoknak is jó, erõsödsz is tõle. De ezzel cak az alsó végtagjaidat edzed, az a pár kiló a hasadon lehet, hogy csökken valamit, de mindig marad valami. Ezért az a legjobb, ha végzel ezenkívül hasizomerõsítõ gyakorlatokat is. Pár hét után már látható eredményei is lesznek.
Miert kell eroltetni ezt a lokalis fogyas temat? A biologia nem vita kerdese, ha tetszik, ha nem az ugy van. Azt mivel magyarazod, ha bicajozok, odafigyelek a kajara es lemegy a hasamrol a zsir felulesek nelkul? Biztos UFO vagyok mi? Ne viccelj mar! Attol, hogy a kiskegyedben azt olvastad attol meg nem kell ugy lennie. NINCS LOKALIS ZSIREGETES! (Tigi)
Senki nem mondta, hogy anorexiás akar lenni és nem értem miért kell ilyen irónikusan reagálni. Ha ennyire ez a véleményed és zavar a kérdése, akkor nem kell rá válaszolni! Komolyan kérdezte, mert érdekli a dolog. És ne mondja senki, hogy nem létezik helyi alakformálás, mert akkor elég korlátolt. Bocs. Nem azt mondom, hogy helyi fogyasztó csodatippek, de bizonyos gyakorlatokkal az adott területrõl megy le a zsírpárna. A linkekrõl meg... kritizálni nagyon egyszerû. Ha ilyen szarok, akkor adjatok neki ti hasznosabbat. Szerintem nem butaság, én csináltam ezeket és igenis használ! Csak kell hozzá kitartás és sok ismétlés. És mégsem répán meg barnaliszten élek. Szóval ne legyetek rosszindulatúak!
Mar meg ne haragudj de honnan veszi mindenki, hogy van helyi zsiregetes? Hogy gaz-e? Nem, nem gaz ha elfogadod magad olyannak amilyen vagy. En a szobakerekpart ajanlom napi 40-60 percben, vagy valami aerobic-felet, a lenyeg, hogy mozogj. Nem kell minden nap szetcsapni magad de izzadj meg azert :) Megjegyzem, ha fogyni akarsz akkor elsodlegesen a taplalkozasodra figyelj oda, mert anelkul nem er semmit szinte.
igggen nagggyon gáz, hótt dagatt vagy futkorássz eggész nap a telek körûl, és ugrubugrálj a norbireka kazira hogy 23 kilóss legyél, me az a menõõõ, és ne egyé lisztet meg zsirot meg cukorot, csak répust meg almikát meg zõccséget, tudod csak ijen sportcsemegét, a tyukicábúl csak a mejjit párolva, de annak is csak a negyedibûl a negyedit!!!másképp úgy elhízúl mint zsírdisznó!no, fogadd meg tanácsom, oszt szép ideális trendi ánorexiás leány lészõ!üdv!
Nem kell anorexiasnak lenni, de ha mar most megszokod, hogy sportolsz, es egeszsegesen eszel akkor soha eletedben nem kell torodnod fogyokuraval.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek.
"Létezik helyi alakformálás. Direkt olyan gyakorlatok, melyekkel a problémás részeken (has, csípõ, fenék) lehet korrigálni." NEM LETEZIK ILYEN. Ha fogysz, mindenhonnan fogysz nem nincs semmi varazslat csak egyszeru genetika. A sulyod nem gaz, belefer siman a normalis kategoriaba. A 40-60 perc kerekparozas meg a Norbi sztem jo otlet lenne. Jahh es a noi magazinok csodadietainak ne dolj be, 99%-ban amellett hogy butasagokat irnak, meg egeszsegtelen is.
Létezik helyi alakformálás. Direkt olyan gyakorlatok, melyekkel a problémás részeken (has, csípõ, fenék) lehet korrigálni. Nézz szét itt: http://cosmopolitan.hu/magazin/szepseg/dieta_es_mozgas/ vagy ajánlom még a Norbis-Rékás gyakorlatokat: http://webcast.tv2.hu/norbitorna/index.php?m=search&channel_.. Hidd el, sokan vannak hasonló helyzetben, mint te. Én is... csak néha nincs elég lelkierõm végigcsinálni! De nagyon sok sikert kívánok! Egyébként a magasság-testsúly témát illetõen szerintem egyáltalán nem sok. Egy átlag testalkatú vagy, ez épp ideális.
TUDOM h régi a kérdés. de kedves elsõ válaszoló.. MIÉRT hiszed hogy mindenki helyi zsirégetést ért ilyen kérdéssekkel? mert nem!!! te nagyon okoska... csak erre a területre jobban szeretne figyelni.. nagyon jovagy :'))

Hogyan edzek hasizmot? Mennyi gyakorlatot csináljak, milyen gyakorlatokat, hány nap pihenés időt adjak a hasamnak?

most naponta csinálok 50 felülést,50 hasprést,50 nyújtott lábemelést hanyattfekve, de úgy gondolom hogy kevés.

Legjobb válasz: Csinálj mondjuk 3x50-et mindbõl. :)

Csinálj mondjuk 3x50-et mindbõl. :)
Heti 3 hasizomedzés elég lesz, nem ettõl fog látszódni a kockás has, ha van rajta zsír. Ahhoz kell diéta és aerob edzés is: http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=319

Milyen gyakorlatot csináljak, hogy szép feszes legyen a hasam nyárra?

5 hónap alatt látszani fog az eredmény? Régen tornáztam, de nem nagyon láttam az eredményt, ezért abbahagytam (3-4 hónapig tornáztam). Képet tudok küldeni privibe.

Legjobb válasz: a tornának nincs látványos eredménye, amíg zsír alatt vannak az izmaid. következésképpen, a zsírt kell leadnod (tehát a fogyókúra topik megfelelõ választás, elvben). viszont "torna". sok ember kemény edzést csinál, direkt célirányosan olyan edzéseket csinálnak és úgy esznek, hogy az izomfejlõdésüket elõsegítsék. feszes hashoz elég a sima edzettség + a zsír leadása. de normális hashoz már azért pár év has - hát edzés, tehát sporttal vagy erõsítéssel eltöltött idõ azért nem árt. és akkor valami izom is lesz, amire érdemes leszálkásítani.

a tornának nincs látványos eredménye, amíg zsír alatt vannak az izmaid. következésképpen, a zsírt kell leadnod (tehát a fogyókúra topik megfelelõ választás, elvben). viszont "torna". sok ember kemény edzést csinál, direkt célirányosan olyan edzéseket csinálnak és úgy esznek, hogy az izomfejlõdésüket elõsegítsék. feszes hashoz elég a sima edzettség + a zsír leadása. de normális hashoz már azért pár év has - hát edzés, tehát sporttal vagy erõsítéssel eltöltött idõ azért nem árt. és akkor valami izom is lesz, amire érdemes leszálkásítani.
A kérdező hozzászólása: nekem nyárra elég a lapos feszes has (nincs nagy hasam, csak az alsó has rész nem tetszik)
akkor kalória deficites étkezés, és így le fog menni zsír MINDENHONNAN.

Milyen gyakorlatokkal lehet izmosítani a feneket, hasat, illetve a combokat?

Legjobb válasz: Elsõsorban tömegnövelõ étrend, és súlyzós gyakorlatokkal.

Elsõsorban tömegnövelõ étrend, és súlyzós gyakorlatokkal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!