Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlatokkal, szülés után mennyi (2 db)

Szülés után mennyivel kezdtetek el sportolni, hogy lemenjenek a + kilók a hasról, csípőről, fenékről? Milyen gyakorlatokat végeztek?

7 hónapos a babám, tegnap nekiálltam a felüléseknek és rájöttem, hogy a hasizmom az 0, a hátam pedig recsegett-ropogott.

Legjobb válasz: Én terhesen is tornáztam, majd szülés után 6 héttel újra. Ajánlom a Rubint Réka terhestornáját, nagyon jó, nem ugrálós, hanem "lábemelgetõs", 20 perc. Hasazás nincs benne, de azt tudsz pluszban csinálni. Ajánlom még a Béres Alexandra/Détár Enikõ Változz vissza dvd-jét, ott van 20 perces torna és 30 perces torna is. Sok sikert!

Én terhesen is tornáztam, majd szülés után 6 héttel újra. Ajánlom a Rubint Réka terhestornáját, nagyon jó, nem ugrálós, hanem "lábemelgetõs", 20 perc. Hasazás nincs benne, de azt tudsz pluszban csinálni. Ajánlom még a Béres Alexandra/Détár Enikõ Változz vissza dvd-jét, ott van 20 perces torna és 30 perces torna is. Sok sikert!
én 6 héttel utána kezdtem, mondjuk én elõtte is sportoltam. jobb késõn, mint soha, hasizom gyakorlatokat folytasd mindenképpen. ha van valami sport, amit szeretsz, vagy szeretnél kipróbálni, én azt javaslom, azt kezd el! sokkal könnyebb úgy, ha élvezed is a mozgást, mintha csaak napi kötelezõ szenvedésként éled meg a tévé elõtt valami fittness-dvd-re. persze ha azt szereted, az is jó, de a fittness is jobb társaságban :) sok sikert!
Én kismamaként is tornáztam a végéig jártam kismamatornára, szülés után meg 6 héttel elkezdtem újra. Most hetente 1-szer a kislányommal is járunk baba-mamatornára. 4 hónapos anyuka
Én most kezdtem, mikor a kisfiam 19 hónapos lett - jobb késõbb mint soha alapon:) Nincs rajtam sok, pár kiló, de az elég ahhoz, hogy ne érezzem jól magam és egy ruhám se jöjjön rám. Januártól 2x egy héten járok spinningre - már jól bírom, szülés elõtt is jó volt a kondim, meg a 90 napos diétát csinálom. Mivel akarunk még 1 gyereket, nem akartam 68 kilóval nekiállni a terhességnek. Kitartás, csak elhatározás kérdése az egész.
A kérdező hozzászólása: Sajna az már nem fér bele a keretbe, hogy eljárjak valahova, pedig spiningelni szerettem volna én is :(, uh. marad az, hogy itthon csináljak valamit. Köszi az ötleteket!

Milyen gyakorlatokkal, és szülés után mennyi idővel lehet kezdeni tornázni?

Legjobb válasz: Szia! Én a Béres Alexandrának a Változz vissza dvd-jét vettem meg. Ott három hónapos a baba amikor elkezdik a tornát. Addigra visszahúzódik a méhed és nem az ellenkezõjét éred el mint szeretnéd. Kezdetben egy 20 perces torna majd késõbb nehezedik 6 hónapos korban.

Szia! Én a Béres Alexandrának a Változz vissza dvd-jét vettem meg. Ott három hónapos a baba amikor elkezdik a tornát. Addigra visszahúzódik a méhed és nem az ellenkezõjét éred el mint szeretnéd. Kezdetben egy 20 perces torna majd késõbb nehezedik 6 hónapos korban.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!