Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlatokat itthon (43 db)

Milyen gyakorlatokat vegezhetnek itthon h jobb legyen a fenekem? es a melleim?

Legjobb válasz: 3. Popsiemelés Ereszkedj négykézlábra, a jobb lábadat nyújtsd hátrafelé, a lábfejed legyen behajlítva. Emeld a lábadat a csípõdnél kicsit magasabbra, majd ereszd vissza. Ismételd meg 15-ször. Most nyújtsd ki a lábadat oldalra, hogy 45 fokos szöget zárjon be. Emeld fel a csípõdnél kicsit magasabbra, és ismételd meg 15-ször. Csináld meg ugyanezt a másik oldalra is. 4. Mellfeszesítés Ereszkedj fekvõtámaszba, de a két karodat tedd a vállszélességnél kicsit távolabbra. A hátad maradjon szálegyenes. Így csinál 12 fekvõtámaszt. Majd közelítsd a két kezedet vállszélességig, és csinálj újabb 12 fekvõtámaszt. Ezek a gyakorlatok 2 irányból mozgatják meg az izmodat. Ezeket a www.cosmopolitan.hu-n olvastam,még vannak más gyakorlatok is fent.

3. Popsiemelés Ereszkedj négykézlábra, a jobb lábadat nyújtsd hátrafelé, a lábfejed legyen behajlítva. Emeld a lábadat a csípõdnél kicsit magasabbra, majd ereszd vissza. Ismételd meg 15-ször. Most nyújtsd ki a lábadat oldalra, hogy 45 fokos szöget zárjon be. Emeld fel a csípõdnél kicsit magasabbra, és ismételd meg 15-ször. Csináld meg ugyanezt a másik oldalra is. 4. Mellfeszesítés Ereszkedj fekvõtámaszba, de a két karodat tedd a vállszélességnél kicsit távolabbra. A hátad maradjon szálegyenes. Így csinál 12 fekvõtámaszt. Majd közelítsd a két kezedet vállszélességig, és csinálj újabb 12 fekvõtámaszt. Ezek a gyakorlatok 2 irányból mozgatják meg az izmodat. Ezeket a http://www.cosmopolitan.hu-n olvastam, még vannak más gyakorlatok is fent.
Egyetértek az elõttem szólóval, bár már lehet kapni spray-t is, amitõl állítólag formásabb lesz, egy próbát mindenképpen megér szerintem: http://www.bioszallito.hu/Clinians-fenekformalo-spray?termek..
Ha nincs tényleg túl nagy melled, akkor nem ajánlom hogy fekvõtámaszozz, vagy bármilyen mell gyakorlatot csinálj, mert, akkor melleid összemennek, kicsik lesznek, mert kigyúrod belõlük a "húst". Kemények lesznek, de még mindig jobb a nagy, közepes cici, mint a kicsi, kemény.
tömegnövelõ csirke rizzsel, és menj most konditerembe.
rendes étrend nélkül az edzés semmit sem ér, edzés után igyál 1 volumass 35-öt vagy cytogen whey gainert

Milyen gyakorlatokat vegezhetek itthon a vekony labakert, feszes comb, es vadli?

Legjobb válasz: Kellene szálkásító diéta és mellette lehet végezni guggolást, kitörést, lépcsõzést, egylábas vádli állva gyakorlatot. Ha még kiegészíted heti 3-4 kocogással vagy bicajjal úgy lesz a tuti.

Kellene szálkásító diéta és mellette lehet végezni guggolást, kitörést, lépcsõzést, egylábas vádli állva gyakorlatot. Ha még kiegészíted heti 3-4 kocogással vagy bicajjal úgy lesz a tuti.
A kérdező hozzászólása: hath nem kell tul sok izom, csak hogy olyan szep legyen
És még vastagabb is lesz a combod, ha izmosodni fogsz :)
Az csak példának volt benne, hogy 60 vagy 70 kiló, nem ez a lényeg, mert pl fehérjébõl:testtömegkg x 3 g van, tehát minden testsúlyhoz jó, nem csak 70-re. Azt írtad a kérdésbe hogy vékony lábat szeretnél, ezért gondoltam, hogy onnan zsírt szeretnél leadni. De mivel nincs olyan , hogy egyik helyrõl zsírt adsz le másikra meg izmot építesz, így szálkásító diéta kell. Vagy ha izmot szeretnél (de azzal nem fog csökkenni a combod) akkor tömegnövelõ étrend kell, ami 2-2, 5g*testtömegkg fehérje és 3-4g*testtömegkg szénhidrát lányoknál. Így tudsz izmot építeni.
A kérdező hozzászólása: nem bocs, csak a weboldalrol tunt nekem ughy es inkabb megkerdeztem, amugy nem 70kg vagyok hanem 52 szoval nem fogyni akarok hanem izmosabb lenni es feszesiteni
Hát jah, én sem értem hol ovasott benne férfiakról.:)
A neked címzett cikkbõl: "Vagyis egy 70 kilós nõnek: 70*2, 5g=175g fehérje és 70*1, 5g=105g szénhidrát kell naponta." "Mintaétrend 60-65kg-os súlyzós edzést nem végzõ nõnek:" Szóval én azért elõbb elolvasnám amit segítõ szándékkal javasolnak, majd utána megkérdezném amit nem értek.
Nem, mindkét nemnél így van: 3g*testtömegkg fehérje kell és 1, 5-2, 5g*testtömegkg ch. Ez szálkásításnál nem nemfüggõ dolog. Tömegnövelésnél van eltérés, mert ott a lányoknak elég 3-4g*testtömegkg szénhidrát, férfiaknak pedig 5-6g*testtömegkg.
A kérdező hozzászólása: ez most pasiknak van?:) )
A kérdező hozzászólása: na a dietahoz nem ertek milyen az a szalkasito dieta?
A kérdező hozzászólása: na de koszi h segitetek :)

Vállizomra itthon milyen gyakorlatokat végezhetnék?

Sportolok, de az inkább állóképességet csinál, mint izomzatot.

Legjobb válasz: www.bodybuilder.hu Ott találsz váll gyakorlatokat.

http://www.bodybuilder.hu Ott találsz váll gyakorlatokat.
A kérdező hozzászólása: Köszi a precíz linket és leírást...
pl.vállból nyomás, oldalra emelés, elõre emelés. http://body.builder.hu/edzesek_csoport.htm4?id=1 itt találsz demonstráló videókat is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
most neked meddig tartott volna rákeresni google-n?
Ha gyakorlod a kézenállást, attól a vállak megerõsödnek, és formásak lesznek. Kezd elõször fejenállással, és ha már jól megy, akkor mehet a kézenállás fal mellett. Mellesleg nagyon látványos tud lenni, ha már kicsit benne vagy a dologban. ;) Ráadásul ízületkímélõ, és a fejjel lefelé lévõ testhelyzet erõsíti a vérkeringést.(elõtte feltétlenül melegítsd be a csuklód, és csinálj pár vállkörzést)

Szeretnék olyan hajlékony lenni mint egy pomponlány.17 évesen késő lenne? Milyen gyakorlatokat lehet /tudok csinálni itthon?

Legjobb válasz: Igazán természetesen hajlékony már lehet, hogy nem leszel. Alapos bemelegítés után nyújtó gyakorlatokat végezz. Például nagy terpeszbe ülj le és hajolj elõre, könyökölj le a földre - vagy legalább próbáld meg. A lábaidra is ráfekhetsz. Fontos, hogy egy-egy pózt tarts legalább néhány percig, de csak annyira feszítsd, hogy ne fájjon, különben sérülés lesz a vége. Utána lazíts mindig.

Igazán természetesen hajlékony már lehet, hogy nem leszel. Alapos bemelegítés után nyújtó gyakorlatokat végezz. Például nagy terpeszbe ülj le és hajolj elõre, könyökölj le a földre - vagy legalább próbáld meg. A lábaidra is ráfekhetsz. Fontos, hogy egy-egy pózt tarts legalább néhány percig, de csak annyira feszítsd, hogy ne fájjon, különben sérülés lesz a vége. Utána lazíts mindig.
Lehetsz. Hatalmas irodalma van a nyújtásnak, van itthon készült is, amit a TF-en írtak stb. De pl lehet jógával is, nagyon jó statikus nyújtások vannak benne. Youtube tele van példákkal.

Milyen gyakorlatok vannak a külső-belső comb formálásásra, amit itthon is el tudok végezni?

Legjobb válasz: Balett gyakorlatok:) (Youtube) Fogsz egy széket támasznak, és lábemelés, láblendítés stb. Vagy esetleg ajánlani tudom még a Callanetics könyveket.

Balett gyakorlatok:) (Youtube) Fogsz egy széket támasznak, és lábemelés, láblendítés stb. Vagy esetleg ajánlani tudom még a Callanetics könyveket.
Szerezz a Tescoból egy Béres Alexandra dvd-t, nagyon jó, én azt használom. Valami 2-3 ezer Ft, és szuper. Új kihívás a címe.
Szia! Egy labdat tegyel a ket terded koze es nyomd ossze majd lazisd el, ujra nyomd ossze, ujra lazisd el. Ez nagyon jo combformalo, foleg belso combizmot erositi.

Milyen gyakorlatokat végezzek egykezes súlyzóval (itthon), hogy kerekebb, izmosabb vállam legyen? Nem akarok hatalmas NBA vállakat, csak egy kicsit formája legyen?

szigorúan egykezes súlyzós, esetleg saját testsúllyal végzett gyakorlatokat kérek, mert csak ez érhető el a házunkban.

Legjobb válasz: Oldalemelés, döntött oldalemelés, elõre emelés, Arnold nyomás, mellrõl nyomás, karhajlítás kézen állva.

Oldalemelés, döntött oldalemelés, elõre emelés, Arnold nyomás, mellrõl nyomás, karhajlítás kézen állva.

Milyen gyakorlatokat végezzek itthon, az eredményesség érdekében?

A nyáron felszedtem egy tényleg minimális mennyiségű súlyt,szinte csak a hasamon látszik.Szept.2-tól naponta lesz tesiórám45 perc mozgás,otthon napi 15 perc gerinctorna,hátedzés,30 perc biciklizés mellett milyen moszgásgyakorlatokat végezzek itthon,hogy egy kicsit formábahozzam magam? (15/F,és 30 percem lenne ezekre)

Legjobb válasz: Egyél szálkásitó étrend szerint.

Egyél szálkásitó étrend szerint.
A kérdező hozzászólása: Kösz kihagyom, én mozgással akarom elérni.Ugyan így nem értek egyet a diéták nagy részével.
A mozgásod puncifingnyit sem fog érni, ha nincs rendes kajád. Nem értesz egyet a szálkásitó diétával? Mi van a szálkásitó diétában, amivel nem lehet egyet érteni? Tudományos tények hidegen hagynak? Ennyire vagy hülye?
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem vagyok elhízva, csak jobb formában szeretnék lenni, ennyi.Kilókat sem akarok leadni, jóformán koplalással.
De te nem érted, hogy nem lehet leadni zsirt diéta nélkül?
Kérdezõ, ne okoskodj. Fogalmad sincs arról, hogy mi a szálkásító diéta. Egyáltalán nem a koplalásról szól, és igenis szükséges a szírleadáshoz. (Lehet, hogy már sok agyatlan éhdiétával találkoztál eddig, de ez kanyarban sem az.) A másik, hogy kicsit egyértelmûsítenéd, hogy akarsz-e fogyni vagy sem. Ami a gyakorlat részét illeti: aerob mozgás.

1, 5 2 éve gugolok itthon heti 3 alkalommal gyorsabb futás jegyében kezdtem el, milyen gyakorlatok vannak amikkel gyorsaságon javítani lehet?

Legjobb válasz: Guggolással csak akkor növelheted ha kevés idõ alatt csinálsz sokat, ha keveset súllyal úgy az izmokat növelheted én még az ajánlom ,hogy 10 másodpercig gyorsan 10 másodpercig lassabban futsz és ebbõl 5 sorozat vagy ahogy bírod lényeg h a gyorsnál rendesen húzd meg ,de a lassúnál meg ne sétálj hanem fuss ott is.

Guggolással csak akkor növelheted ha kevés idõ alatt csinálsz sokat, ha keveset súllyal úgy az izmokat növelheted én még az ajánlom , hogy 10 másodpercig gyorsan 10 másodpercig lassabban futsz és ebbõl 5 sorozat vagy ahogy bírod lényeg h a gyorsnál rendesen húzd meg , de a lassúnál meg ne sétálj hanem fuss ott is.
A kérdező hozzászólása: és mellette még ugrokötelezem is mindennap.köszönöm megfogadom:) !
Az ugrókötél a kordinációt segíti.Szívesen!
A kérdező hozzászólása: csak azt vagy még mást is?:) köszönöm a válaszokat:)
Ha nem hosszabb ideig csinálod akkor az állóképességet is de azt inkább a futás.
A kérdező hozzászólása: én ilyen õn edzésbe fogtam itthon.egy ídõben jártam kondi terembe csak aztán valahogy abba maradt fekvõzni szoktam és tolockodni.szerintem jó dolog.ha itthon edzel nyugis környezetbe.és még ingyen is van!:)
A kérdező hozzászólása: és még 1 kérdés. a kordinációt miben fogom majd észrevenni?
Én 2 évig edzettem itthon most fogok majd kondiba járni mert ott könnyebben fejlõdök egyébként abban veszed észre h jobban lesz az egyensúlyérzéked.
Ha a futás gyorsaságot akarod fejleszteni ahhoz nemcsak erõs lábizomzat kell. A keringési rendszer, a tüdõkapacitás, és a szívizomzat fejlesztése sokkal fontosabb. Ha rövid távon szeretnél gyorsulni érdemes fartlek futóedzéseket tartani, persze a hosszabb aerob edzések is elengedhetetlenek.

Vállra milyen gyakorlatokat ajánlanátok amit itthon is lehet végezni?

Legjobb válasz: Súlyzóval vagy pl vizes flakonokkal oldalemelés, vállból nyomás. Lehet még ugyanez a két gyakorlat gumikötéllel is. Vagy falnál végzett karhajlítás kézenállva. Ha erõs vagy.:) Ja a hátsó váll rédzre oldalemelés döntött törzzsel. És a fekvõtámasz is dolgoztatja a vállakat is.

Súlyzóval vagy pl vizes flakonokkal oldalemelés, vállból nyomás. Lehet még ugyanez a két gyakorlat gumikötéllel is. Vagy falnál végzett karhajlítás kézenállva. Ha erõs vagy.:) Ja a hátsó váll rédzre oldalemelés döntött törzzsel. És a fekvõtámasz is dolgoztatja a vállakat is.
A kérdező hozzászólása: És a nyakmögül nyomás hátsó vállra nem jó??
Ott is bedolgozik a hátsó rész, de nem annyira, mint döntött törzses oldalemelésnél. Ja, és nyak mögül nem nyomunk, mert szétcseszi idõvel a vállízületet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ
A kérdező hozzászólása: És hány gyakorlatot szoktatok??
Vállra én ezeket végzem: oldalemelés, vállból nyomás (vagy mellrõl kétkezes súlyzóval), oldalemelés döntött törzzsel és néha még elõre emelés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!