Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorlat amelyik (3 db)

Milyen gyakorlat lehet amely hátizmot erősít és nem kell hozzá sulyzó vagy egyéb dolog?

a válaszokat el?re is köszi

Legjobb válasz: Szeles fekvotamasz, szeles huzodzkodas, nagyjabol ennyi ami sulyto nelkul ossze lehet hozni. (Tigi)

Szeles fekvotamasz, szeles huzodzkodas, nagyjabol ennyi ami sulyto nelkul ossze lehet hozni. (Tigi)
lefekszel a földre, tarkóra teszed a kezed, és felhúzod magad a levegõbe, mikor ott vagy a könyökeidet összezárod. Én gyógytesire járok, és ott ezeket a gyakorlatokat végezzük hátizom erõsítésre.
Ne keverjuk ossze a gyogytesit az izomepitessel! Bar ha valaki eros hatat akar akkor inkabb konditerem... (Tigi)
Kedves Tigi! szívesen látunk egyszer egy gyórtorna órán ha golnolod, tuti leizzadsz. Hátizmozni lehet: hason fekve különbözõ kar emelésekkel (nyújva, haljítva, oldalt, fül mellett stb) négykézláb kar nyújtva elõl (félig kúszó helyzet) kar emelés, lapocka zárás. Térdelõ helyzet félig elõre dõlve szintén kar emelés lapocka zárás, (a derekad egyenes maradjon) van még egy pár gyakorlat, igazán az a hatásos amit nem gép segítségével csinálsz, mert azzal csak a felületes hátizmokat tudod megdolgoztatni a mélyeket nem. Gyógytornász anyuka
A kérdező hozzászólása: jah és még annyi hogy ha fekvõzni kell akor ha rossz kedvembe vagyok akor ojan 10-20db-ot tudok csinálni de ha jó kedvemvan akk 40-50 db hogyan lehetne jó kedvet csinálni magamnak?
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
Igazat adok Tiginek, mert az izomtömegnövelést teljesen külön kell választani a sportoktól, pláne a gyógytornától. Nem ugyanaz a cél. Ugye sok testépítõnek fáj is a háta rendesen... Szerintem csináld a húzockodást, kedve pl napi 20szal, de úgy, hogy minden sorozatban éppen amennyit bírsz, annyit csinálj. PL. 1 sorozat: 5db 2. sorozat: 4db...stb Mindig amennyit csak tudsz egyszerre. Ez egy olyan edzésmódszer, amitõl garantáltan kiszélesedsz. Ja és persze ha már le tudod nyomni 2-3 sorozat alatt, akkor növelni kell 20ról 25-re és így tovább...
Kedves gyogytornasz anyuka! Nem vonom ketsegbe, hogy jo vagy nem. Sot elismerem, hogy jo. A problema mindossze annyi, hogy ettol nem lesz szeles, es eros hata. Mas: Az ijaszat nem jo izomepitesre, mert asszimetrikus lesz a hata. (ijaszkodtam, ugyhogy tudom mirol beszelek) Megint mas: A derekam 87cm a mellkasom 119cm ugyhogy nem a levegobe beszelek asszem... (jo mondjuk a vizilabda, meg a kondizas sokat segitett...) (Tigi)
A futás is erõsíti a hátizmot. Ahhoz sem kell semmi :)
én házizom erõsítésére mindigis a kövit csináltam: feküdj a földre hason. tedd a kezed tarkóra. emeld meg a fejed ameddig csak tudod, úgy, hogy ne engedd el a kezeddel a tarkód. mikor a levegõben vagy érintsd össsze a könyökeidet. vissza a földre. napi 30 már látványos eredményt hoz. soksikert!!!
Húzodzkodás, íjászat....A legjobb combo....!
A logjobb az ha futsz húzockodsz és széles fekvõtámaszt csinálsz ez a legjobb ha a hátizmod szeretnéd erõsíteni én nekem nagyon erõs a hátizmom

Milyen gyakorlat az amelyik megkönnyíti a szűlést? Tornagyakorlatra értem? Konkrét pl. ?

Legjobb válasz: A medencefenék izmainak karbantartása sokat segít a szülés megkönnyítése érdekében. Végezheted oly módon hogy minden nap ajtófélfába, vagy szék támlájába kapaszkodva egyenes háttal guggolást végzel. Guggolsz-felállsz.....naponta 10-15x. Szépen egyenletes tempóval, kissé terpesztett lábbal. ( jobb az ajtófélfa mert a szék elborulhat )Ezen kívül a 35-dik héttõl igyál napi 2 csésze málnalevél teát. A málnalevélbõl fõzött tea ellazítja az izmokat, megkönnyíti tágulást. ( minden Herbária boltban kapható )

A medencefenék izmainak karbantartása sokat segít a szülés megkönnyítése érdekében. Végezheted oly módon hogy minden nap ajtófélfába, vagy szék támlájába kapaszkodva egyenes háttal guggolást végzel. Guggolsz-felállsz.....naponta 10-15x. Szépen egyenletes tempóval, kissé terpesztett lábbal. ( jobb az ajtófélfa mert a szék elborulhat )Ezen kívül a 35-dik héttõl igyál napi 2 csésze málnalevél teát. A málnalevélbõl fõzött tea ellazítja az izmokat, megkönnyíti tágulást. ( minden Herbária boltban kapható )
A kérdező hozzászólása: Jajj de jó!!! Köszönöm szépen ezt a konkrét választ! ;)

Közgazdászokból Magyarországon velem együtt rengeteg van. Milyen (további) képzést tudnátok ajánlani egy közgazdász számára, amelynek elvégzése után szakmai gyakorlat nélkül, 40 évesen könnyebben el lehet helyezkedni?

Legjobb válasz: komoly a kérdés....ha lenne rá válasz akkor sok ember nagoyn boldog lenne és tudná hogy hgoyan is tovább. én konkrétan nem tudom. több lábon kell állni és sajnos mindenki kéri a szakmai gyakorlatot meg mindenfél ekutyafülét. nem könnyû

komoly a kérdés....ha lenne rá válasz akkor sok ember nagoyn boldog lenne és tudná hogy hgoyan is tovább. én konkrétan nem tudom. több lábon kell állni és sajnos mindenki kéri a szakmai gyakorlatot meg mindenfél ekutyafülét. nem könnyû
Adótanácsadó, vagy könyvelõi végzettséggel esetleg kiegészítheted a végzettségedet. Ezzel a kombinációval hogy közgazdász vagy + a fenti okj végzettséged is meglenne el lehet helyezkedni. Szakirányba egyéb tippem nincs.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a válaszokat, más terület is érdekel, nem csak gazdasági, bármi amit 1-2 év alatt meg lehet tanulni.
Egészségpolitika tervezés és finanszírozás MA
pontosan milyen közgazdász végzettséged van? abból is vannak piacképesebbek, amivel érdemes tovább foglalkozni, és továbbképezni magad, de pl. marketinggel nem sok esélyt látok, érdemesebb lenne akkor már a pályamódosítás.
A kérdező hozzászólása: Általános közgazdász, BGF-en, kereskedelmi levelezõ szakon, 10 éve végeztem.
figyu én a tb ügyintézõt tudom ajánlani ha kicsit otthon vagy a témában. föleg egy közgázzal elég jó


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!