Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorisággal találkoznunk (2 db)

Milyen gyakorisággal kell találkozni hogy ne unják meg egymást a párok?

Hello én 18 éves vagyok Barátn?m 17 mi körülbelül hetente 3-4 alkalommal találkozunk de akkor egész napra szinte, vagy legalább minimum 3-4 óra. Láttam 1 válaszban hogy az a boldog párkapcsolat titka ha ritkán találkoznak a felek de evvel az a gond ha nem látnám heti minimum 2-3 alkalommal akkor kicsit rosszul lennék folyton rá gondolnék szoval igy sok esély van arra hogy esetleg megunlyuk egymást ha ezt igy folytatlyuk még talán évekig? vagy kell néha néha tartani 1 hetes szünetet? Válaszotokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Én a barátnõmmel átlag heti 2-3 alkalommal találkozunk, és igy vagyunk együtt már közel 1,5 éve és minden teljesen rendben van. Persze, hogy rossz ha nem találkoztok egymással, de igy biztosan nem unjátok meg egymást. Vagy ha nagyon nem birjátok ki, akkor kötelezõ eljárnotok szórakozni, vagy bármilyen kikapcsolódást betervezni.

Én a barátnõmmel átlag heti 2-3 alkalommal találkozunk, és igy vagyunk együtt már közel 1, 5 éve és minden teljesen rendben van. Persze, hogy rossz ha nem találkoztok egymással, de igy biztosan nem unjátok meg egymást. Vagy ha nagyon nem birjátok ki, akkor kötelezõ eljárnotok szórakozni, vagy bármilyen kikapcsolódást betervezni.
no es ram mit szolsz??? en minden nap latom a csajom, 1 osztalyba jarunk!!!!!! nehez igy azert... komolyan
A kérdező hozzászólása: Kössz a válaszokat ok akkor rendben nem lessz ritkítás csak rengeteg olyan embert ismerek akik heti 1-2 szer találkoznak 1-2 órára és jól elvannak némelyik ismerõsöm már 2 éve van igy és bírják, de ha ez a modszer se rossz akkor inkább ezt választom mert nem birnám ki 4 napnál tovább nélküle és õ se köszönöm a válaszokat sokat segítettetek
Az elsõ hozzászóló vagyok. Még hozzátenném, válaszolva ezzel a kérdésedre; nem kell tartanotok szünetet, fõleg nem 1 hetest, és az a 3-4 alkalom szerintem pont jó!
Szerintem ez hülyesség, hogy megunják az emberek egymást. mivel gondolj csak bele. Elöbb-utobb összefogtok költözni. Akkor hogyan nem fogtok találkozni?! Én párommal 3 éve együtt élek. Naponta több órát együtt vagyunk sokszor. De ha például nem tudunk beszélgetni napokig. Akkor az nagyon hiányzik. Ugyhogy szerintem találkozattok minnél többet.Így meg lehet ismerni a másikat, leginkább.
Én nem értek egyet azzal, hogy a boldog párkapcsolat titka a ritka találkozás lenne, a kevés együtt töltött idõ. Ha jól esik, találkozzatok akár minden nap, önmagában ettõl nem fog laposodni, romlani, stb. a dolog, szerintem inkább csak jó lesz ettõl a kapcsolat, több lesz a közös élmény, közelebb kerültök egymáshoz. Ha meg hiányoznátok egymásnak, ha ritkábban látnátok egymást, pláne hülyeség lenne ritkítani a találkozásokat. Abban amúgy sem hiszek, hogy egy kihûlt kapcsolat újra felforrósítható lenne a találkozások ritkításával - de úgy látom, esetetekben nem áll fenn a kihûlés veszélye. Nem törvényszerû, hogy az emberek x idõ után megunják egymást, ettõl nem kell félni, ha semmi jel nem utal erre, pláne nem. Szüneteket mesterségesen nem kell beiktatni, de ha a másiknak programja van, hadd menjen. A feleknek kell hoyg legyen némi privátszférájuk, de ez heti 3-4 találkozás mellett (de akár több mellett is) bõven meglehet. Pl. barátaival töltött idõ -velük sem árt foglalkozni- nyaralás családdal, egyedül olvasni, tanulni, stb. Tehát valamennyi szünet néha magától is adódhat, nem kell direkt csinálni.
Hello. Hülyeség szerintem hogy az lehet a baj egy kapcsolatba hogy sokat vannak együtt. Én lassan 4éve vagyok a barátnõmmel, minden nap találkozunk, havonta olyan 2-3 szor nem tudunk csak. Vannak problémák persze de ez inkább a személyiségünkre vezethetõ vissza... Nem arra hogy mennyit találkozunk.
Ez tényleg hülyeség, mert akkor mi lesz ha együtt éltek majd? lelépsz otthonról 2-3 napra? Vagy megunod majd fél év után? Én másfél éve élek együtt a férjemmel, mégsem unom. Ha éjszaka nincs otthon mert úgy dolgozik rettenetesen hiányzik. Voltam egy hetet Velencén a barátnõimmel és egy nap után annyira hiányzott, hogy legszívesebben hazamentem volna hozzá. Nem is éreztem jól magam. Ennyit a megunásról.

Milyen gyakorisággal kellene találkoznunk?

Hello 1 honapja vagyok eggyütt barátn?mmel és hetente 2 szer találkozunk meg 1-2 szer beszélünk telefonon sms be nem tudom hogy esetleg találkozzak e vele többet mert megtehetném biztosan de neki is van más elfoglaltsága és nekem is viszont ugyérzem hogy ez túl kevés de félek attol hogyha folyton eggyütt leszünk megunjuk egymást (barátok véleménye) amit nagyon nem szeretnék válaszotokat el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Szervezz közös programot pluszban: kirándulás, mozi, múzeum, színház, koncert... bármi, ami mindkettõtöket érdekel, és ahol nem kerülhettek negatív távolságra egymástól... :-)

Szervezz közös programot pluszban: kirándulás, mozi, múzeum, színház, koncert... bármi, ami mindkettõtöket érdekel, és ahol nem kerülhettek negatív távolságra egymástól... :-)
sztem ne hallgas a barátaidra, az a yo h sokat vagytok együtt, hülyültük, nevetek, romantik:P meg minden, mi már annyira megszoktuk egymást h az csak na:P és 3 és fél hónapja vagyunk együtt:P és 1 héten, olyan 4-5 tali van:Dha nem több mikorxD:P és naon yol elvagyunk, imádunk egymással lenni nagyon, és sztem csak még túl friss a kapcsitok azé van ien kevés tali, bár mi ugyna így taliztunk állandoan:S, szal sztem is tervezetek több talit:) , hívd el 1-2helyre:) hidd el nagyon fog neki örülni:) és azé nem elég 1, 2 tali:Ssztem Sok sikert!:)
Szija! Én 7 hónapja vagyok együtt a barátommal és minden nap talizunk! Nagyon szeretjük egymást és még sose volt olyan, hogy unalom lett volna a másik mellett. Szerintemaz csak jó, hogyha többet taliztok, mert az csak jót tesz a kapcsinak, de ne vigyétek túlzásba. Viszont az a rossz abba, h mindig együtt vagytok, hogy amikor pl: az eyikõtök elmegy nyaralni 1-2 hétre akkor elég nehezen fogjátok kibírni egymás nélkül azt az idõt, mert megszoktátok, h mindig együtt vagytok. Sok szerencsét. És szervezhettek nyugodtan közös progikat. mint pl: mozi, étterem, színház, séta, kirándulás stb. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!