Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakorisággal együtt (4 db)

Milyen gyakorisággal "kellene" együtt lennünk? Naponta egyszer vagy többször is? Vagy két, három naponta?

Volt peteérésem és ezekben a napokban vagyok esélyes, hogy babánk lehessen. Nagyon szeretném, hogy sikerüljön.

Legjobb válasz: Szia! Mi 2 honapja peobálkozunk de én ugy tudom és mi mondjuk minden másnap vagyunk együtt:D! Azért kell minden másnap mert akkor nagyobb az esély mert több éetképes sperma termelödik!! Sok sikert!!

Szia! Mi 2 honapja peobálkozunk de én ugy tudom és mi mondjuk minden másnap vagyunk együtt:D! Azért kell minden másnap mert akkor nagyobb az esély mert több éetképes sperma termelödik!! Sok sikert!!
Peteérés után már csak 12-24 órát él a petesejt vagyis eddig alkalmas a megtermékenyülésre. Mindent bele! Amúgy lehet akár óránként is ha bírja a párod, hiszen 8 hét ameddig a spermium kifejlõdik, nem 1-2 nap.
Óriási tévedésben vagytok! Nem kellenek hetek, de még napok sem ahhoz, hogy elegendõ termékenyítõképes sperma legyen! Szeretkezzetek, amilyen gyakran csak jólesik!:-)) Mi így hoztuk össze a babát, rögtön az elsõ hónapban.:-))Sok sikert!:-) 30 hetes kismama
egyéni valoszinü.Nálunk ez "csak"2-3 naponta müködik.nem tudom ezmenyire gáz.9 honapja probálkozunk semmi.
Szia! Én most 4.hónapban lévõ kismama vagyok.Nekünk kb.4 hónapnyi próbálkozás után jött össze, mégpedig úgy, hogy a lehetõ legtöbbször voltunk együtt.Nekünk így sikerült!:)
Mi kipróbáltuk mindennapra és minden másnapra is, de mivel gyógyszerrel lettem beállítva 28 naposra ezért lehetséges, h nem jó idõpontokban csináltuk máskor volt mégis a peteérés és már 4. hónapja küzdünk...:( Mit gondoltok errõl?

Lányok, ti milyen gyakorisággal használtok tisztasági betétet? És pl ha a párotokkal együtt vagytok akkor hogy megy?

Pl én használnék mensi előtt, vagy közvetlen utána is, de mindig arra gondolok, hogy ha akkor találkozunk a párommal, akkor ne legyen rajtam, mert furán jönne ki, hogy ott van. Vagy nem is tudom, a fiúk hogy viszonyulnak? Inkább ne legyen olyankor? Bocsi, lehet hülyén hangzik az egész, de ő az első párom, és nem tudom még hogy az előnyösebb. 17L

Legjobb válasz: Használj nyugodtan akkor is, amikor találkoztok. Attól még, hogy találkoztok, nem biztos, hogy lekerül rólad a bugyi. Ha úgy tûnik mégis, akkor menj ki a vécére mielõtt komolyra fordulnának a dolgok és dobd ki.

Használj nyugodtan akkor is, amikor találkoztok. Attól még, hogy találkoztok, nem biztos, hogy lekerül rólad a bugyi. Ha úgy tûnik mégis, akkor menj ki a vécére mielõtt komolyra fordulnának a dolgok és dobd ki.
A kérdező hozzászólása: Ha itthon találkozunk, szinte biztosan lekerül. Akkor inkább ne vegye észre, ugye?
Minden nap használok mert hát azért csak legyen bent!
Engem zavarna, ha meglátná. Lehet, hogy csak engem..., még sosem kérdeztem tõle. Szóval én inkább nem hordok ilyenkor. Azt a kédéses pár órát simán ki lehet bírni nélküle. (elsõ)
Én hogyha közvetlen menstruáció elõtt állok és náluk alszok, akkor betét szokott bent lenni. Õ azt mondja, hogy egyáltalán nem zavarja. Úgy is simán nyúlkál a bugyimban.
A kérdező hozzászólása: akkor jó!:) Ha pont mensi elõtt leszek bent hagyom majd.
Azt hiszem nem voltam egyértelmû. Ha muszáj az a betét, akkor muszáj. Pl. menzesz utáni 1-2 nap. Akkor veszem ki, ha különösebb okom nincs viselésre. # 4/6
én mindennap használok szinte. páromat nem zavarja, tudja hogy mi az (elmagyaráztam neki) :) meg ha odakerül a sor mindig kiveszem (tocsogás után már nem jó:P )

Milyen gyakorisággal vagytok együtt a párotokkal?

Mármint milyen gyakran találkoztok, mennyi id?t töltetek el együtt, együtt alvás stb...:)

Legjobb válasz: Hát nagyon jó egyeseknek, akik nem távkapcsolatban vannak. Én örülnék ha havonta legalább 1 hétre tudnánk találkozni. Ehelyett csak stresszelek, és depressziós lettem. De legalább annál különlegesebb a találkozás. :')

Hát nagyon jó egyeseknek, akik nem távkapcsolatban vannak. Én örülnék ha havonta legalább 1 hétre tudnánk találkozni. Ehelyett csak stresszelek, és depressziós lettem. De legalább annál különlegesebb a találkozás. :')
Eggyütt élünk már két éve ( családi okok miatt költöztem hozzá, de így jobb is), nekünk nem kell magány. Minden idõt együtt töltünk szinte. 19/L
suliidõben csak hétvégén. most nyáron van hogy együtt vagyunk 1 meg 2 heteket is :) 20/L 22/F
suliidõben nagyon sokat vagyunk külön, mert õ másik országban él, de most a nyarat és az összes szünetet szinte végig nála töltöm. 18L, 25F
Szerintem ez így normális, minden nap találkoztok, de mégsem lógtok egymás nyakán. Én együtt élek a barátommal, de néha kell egy kis magány, olyankor elmegyek anyuhoz, van hogy nála alszok. 25L
Szinte mindennap nap! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó és néha nem érzed azt, hogy unjátok egymást? Azért gondolom néha-néha vagytok így is külön :) Mert például mi jónak érezzük így, hogy nem vagyunk egész nap együtt pont azért, hogy ne unjuk meg egymást :)
Mi minden nap találkozunk, minden hétvégén nálunk alszik, de van mikor nem megy meló..vagy délutánra megy akk hétköznap is 1-2nap, ma pl én alszok nála, de õ többet szokott nálam!! 18/L Õ 23/F

Milyen gyakorisággal legyünk együtt a párommal, hogy a legjobb minőségűek legyenek a spermiumok?

Sok helyen olvasom, hogy a legjobb, ha a peteérés el?tti és utáni napokon mindennap szexelünk, de máshol meg azt írják, hogy jobb kétnaponta.

Legjobb válasz: Ha biztosra akarsz menni,igen 2 naponta.Ès lehet,hogy még akkor sem sikerül.

Ha biztosra akarsz menni, igen 2 naponta.Ès lehet, hogy még akkor sem sikerül.
2 vagy 3 naponta iderális, mert ha mindennap együtt vagytok, a spermák nem fejlödnek ki, csak éretlen van spermák lesznek.. andrologus mondta.
Igen, a legjobb kétnaponta. Czeizel Endre 36 órát ír minimumnak két szerezkezés között. A legjobb idõpont pedig az a nap, amikor a hõd elemkedése elõtt hirtelen lesik egy napra a hõd. Elméletileg ez az ovuláció elõtti nap. Így a katonák már a petevezetékben fogják készen árni a frissen kiszabadult petét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!