Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakori több (3 db)

Milyen gyakori a több hetes késés terhesség nélkül?

Legjobb válasz: nem túl gyakori. általában hormonális probléma áll a háttérben.

nem túl gyakori. általában hormonális probléma áll a háttérben.
Igen, meg tudom erositeni, egy ismerosomnek is volt ez, es neki is hormonalis problemai voltak.

Hányótoknál volt több mised ab egymás után? Ez milyen gyakori hogy megismétlődik és hogyan lehet tenni ellene? Egyáltalán mik lehetnek az okai hogy egymás után több baba is elmegy?

Nekem most volt az els? lassan két hete. Négy hónap múlva szeretnénk újra próbálkozni de nagyon félek hogy megismétl?dik. Mivel tudnám elkerülni? Mennyire gyakori az hogy egy n? egymás után többször elvetél? Hány százalék rá az esély hogy velem is megismétl?dik?

Legjobb válasz: Minden ember, minden terhesség más. Nekem két missed ab-m volt. Most meg van egy gyönyörû, 8 hónapos kislányom. :) Nem szabad feladni, csak pozitívan! A doki meg ír Utrogestant/Duphastont (jól írtam?), + MagneB6-ot, az segít! Sok sikert!

Minden ember, minden terhesség más. Nekem két missed ab-m volt. Most meg van egy gyönyörû, 8 hónapos kislányom. :) Nem szabad feladni, csak pozitívan! A doki meg ír Utrogestant/Duphastont (jól írtam?), + MagneB6-ot, az segít! Sok sikert!
Én is hasonló cipõben járok, mint te. Nekem márciusban volt missed ab-om. Most 2 hónapja megint próbálkozunk. Bennem van a félsz, hogy hátha megint megismétlõdik. Az orvostól kérdeztem, hogy mit csináljak másképp, mint az elsõnél? De azt mondta, hogy semmit. Nem küldött semmi kivizsgálásra, azt mondta, hogy ez sajnos elõfordul. És nem jelenti azt, hogy bármi probléma lenne velem. Hát remélem igaza lesz!
Minden nõ más. A vetélés azt jelenti, hogy a baba valamilyen oknál fogva életképtelen lett volna. Az, hogy egyszer elvetéltél nem jelenti azt, hogy újra megtörténik. Igaz, minél jobban gondolsz rá, annál jobban befolyásolod magad. Egyébként a nõk sokkal többször vetélnek el, mint az a tudomásukra jut, egyszerûen menstruáció szerû folyása lesz és kész. A félelmek kezelésére jó a családállítás is. Írj privit, ha érdekel. Ne félj. Minden rendben lesz! Ne gondolj a vetélésre!
Nekem 2 hónapja volt az elsõ és bízom benne, hogy az utolsó is egyben!:((Mi szeptembertõl fogunk próbálkozni, de még rettegek, nehogy úgy járjak megint!!!! Nálunk nem találtak semmi bajt, a szövettani eredmény is jó lett!Szóval ez már örök rejtély marad! De okozhat ilyet hormonális probléma is, de lehet a baba életképtelen, szóval bármi amit nem tudhatunk már meg soha.Én kértem a dokim, hogy csináljunk vizsgálatokat, de felesleges azt mondta, az élet szelektál! Szedj méhpempõt az sokat segít a szervezet regenerálódásában! Épülj fel mihamarabb és sok sikert a következõ babyhez! :) )
A kérdező hozzászólása: Félek én is de tudom hogy le kell gyõzzem a félelmemet és muszáj pozitívan gondolkoznom. Csak nagyon nehéz. De igyekszem. Fogom szedni az elevitet vagy a gravidát még nem tudom. Meg majd eszem rengeteg egézséges ételt iszom a palást fû teát és megpróbálok teljesen laza és nyugodt maradni és pozitívan gondolkozni. Az talán segít. Sõt biztosan. Méhpenpõ olyat hol lehet szerezni és az mire jó?

Bisex srácok! Nálatok milyen gyakori a preferencia váltás? (Több a leírásban)

Tehát, a biszexuális férfiaknál van olyan, hogy az egyik nemhez való vonzódásuk felerősödik, míg ugyanekkor a másik felé csökken. nekem úgy 3 hete lehetett hogy nem is érdekeltek a lányok, aztán eléggé egyensúyban volt, múlt héten meg pont fordítva, a lányokért voltam megveszve. Ezek a periódusok (nálam) rövidek, és legtöbbször meg van a balansz, de mikor van egy ilyen váltás az frusztráló. Nálatok ez hogy van?

Legjobb válasz: Nálam úgy mûködik, h általánosságban a nõk érdekelnek és irántuk vonzódom. Aztán van, h egy-két szép férfi testrész, vagy test is megmozdít bennem dolgokat, ha érted mire célzok. ;)

Nálam úgy mûködik, h általánosságban a nõk érdekelnek és irántuk vonzódom. Aztán van, h egy-két szép férfi testrész, vagy test is megmozdít bennem dolgokat, ha érted mire célzok. ;)
Nekem kb ugy müködik mint a kérdezönél, de asszem akár 1-2 naponta változik - örülök, h most ezt kiírtad, mert eltartott pár évig amig rájöttem... Sajnos csak elméletben, mert sráccal eddig nem voltam, föleg nem fiatal cute twinkivel, amilyen én voltam:-) 30f
A kérdező hozzászólása: :3 értem ám.
Köcsögök:DD
A kérdező hozzászólása: Twinki! <3 Viccet félre, ezt a kérdést kiemegeltem majd. Nem túl sok biszex egyént ismerek, konkrétan egyet sem, és nem árt ha az ember tud tanulni mások tapasztalataiból. Remélem segíthetek vele másoknak is.
#3 vagyok, sztem van, nem is kevés. Legjobb értelmezésem szerint, nagyon sok ember látensen biszex, és a társadalmi korlátok kényszerítik be egyik, vagy ha nagyon muszáj másik kategóriaba. Jo néhány "bicurious" heterot lattam/leveleztem mar a GYKn, olyanokat is akik 30-40 évesen jönnek rá. (valahol rám is igaz). Persze ez sokaknak nem tetszik, de hát a föld sem lapos...
Én valahogy akkor gondolkozom el biszex cuccon ha beleesek egy perverz fantáziába, amikor kicsit többre vágyok mint a normál szex. Olyankor valami tabu az ami izgalomba hoz és mi tabubb, mint egy másik farok, de ez inkább csak fantázia. Persze ez könnyen elmúlik ha mondjuk szeretkezek egy jót. De pl most így ezt leírva megint beindúlt a fantázia...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!