Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakori nagyon (8 db)

nem túl gyakori, de elõfordulhat.

Milyen gyakori, hogy valakinek 5-6 hetes terhességet csak nagyon-nagyon halványan, vagy egyáltalán nem mutat ki a teszt?

Legjobb válasz: szerintem próbálj meg egy másik tesztet is.én 5hetesen csináltam tesztet délután és kb 2 másodperc kellett hozzá,hogy 2 csíkos legyen.

szerintem próbálj meg egy másik tesztet is.én 5hetesen csináltam tesztet délután és kb 2 másodperc kellett hozzá, hogy 2 csíkos legyen.

Milyen gyakori szolizás nagyon káros? Ha hetente, kéthetente bemegyek 15 percre az nagyon az?

Legjobb válasz: Szia!Ha hetente 5 alkalommal mész az már káros a bõrnek. Szerintem ha heti 2 alkalommal mész, és fokozatosan növeled a solizás hosszát, az jó.Jó barnulást neked!

Szia!Ha hetente 5 alkalommal mész az már káros a bõrnek. Szerintem ha heti 2 alkalommal mész, és fokozatosan növeled a solizás hosszát, az jó.Jó barnulást neked!
A szolizás tini korban elég káros, nem tudom hány éves vagy. Öregíti a bõrt és az nem visszafordítható. Én láttam egy 22 éves csajt egyértelmûen látszott rajta hogy "szolicica" és a dekoltázsa tök ráncos volt, mint egy 50 éves nõnek, szerintem ez már gáz. Szóval ne vidd túlzásba. Én nem igen járok szoliba, szóval nem tudom ez sok vagy nem, de te látod a bõrödön.
egy bõrgyógyász tavaly azt mondta, hogy egy évben 16szor elmenni még nem káros, legalábbis nem nagyon...lehet, hogy ez kevésnek tûnhet, de én betartom


lehet ma van pé-d. akkor és amikor jól esik
Nekem is a szurkálás jelezte a peteérést, de én használtam utána ovu tesztet és tényleg amiatt szurkált.Akkor legyetek együtt, amikor jól esik, de ha picit rá akarsz segíteni, utána pár percre állj gyertyába, mondjuk amíg a párod zuhanyozik.Ez általában be szokott válni.

Milyen ballagási dalt ajánlotok? (Valami nem nagyon gyakorit szeretnénk mint pl. : Ballag már a vén diák vagy Legyetek jó)

Legjobb válasz: Mi egy latin dalt tanultunk, nem tudom ismered-e: Gaudeamus igitur

Mi egy latin dalt tanultunk, nem tudom ismered-e: Gaudeamus igitur
Mert sunás vagy...
Jajjj, azt hiszed, kellenél valakinek innen? XD- bironyára :D Na, de a kérdésedre válaszolva, milyen kérdés ez???? Megis válaszoltad a saját kérdésedet! "Nincsen barátom, de nagyon szeretnék"
Tombolnak a hormonok.. nálam is xD ugyan ez van :DD
u.i.: csak én fiú vagyok (és a lányokat nézem)XDD
Mert van szemed.
Én naponta mosok hajat, remélem nem fogok kopaszodni, nyugtassatok meg!
azért a 2-3 naponta nem "túl gyakori" :D de a cibáló fésülködés abszolút rásegít. Nagyanyámnak is emiatt ritkult meg a haja.
A gyakori hajmosáshoz semmi köze. ha lenne összefüggés, akkor az amerikaiak zöme kopasz lenne, ugyanis ott a mindennapos hajmosás a természetes. Sajna genetika az egész. :(
A kérdező hozzászólása: A barátomnál áll fenn a probléma, nagyon szereti a haját, csak a homlokánál már sajnos kezd hátrafelé menni (de mivel hosszú a haja, el tudja úgy igazítani, hogy ne látszódjon egyáltalán). És szerintem nem tesz jót, ahogy bánik a hajával.
semmi köze a hajmosáshoz meg fésülködéshez, ez csak genetika, bár ha erõsen fésüli a haját attól elgyengülhetnek a hajhagymák.énis naponta mosom már régóta és rohadt sûrû 19/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!