Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyakori hogy (63 db)

Milyen gyakori, hogy a szemeink nem szimmetrikusak, hanem az egyik mondjuk kicsit feljebb/lejjebb van a másiknál?

A kérdést kiegészíteném még annyival, hogy ezt lehet-e kezelni? Feln?tt férfiról van szó, enyhe baloldali eltolódással. F?ként olyanok válaszát várnám akik hasonlóval rendelkeznek vagy a környezetükben észleltek már ilyent. Mennyire zavaró ez?

Legjobb válasz: gyakori, egy ember se teljesen szimmetrikus. nekem pl. az egyik szemem szélesebb, de a kutya se veszi észre... csak én ha órák hosszat nézem a tükörben.

gyakori, egy ember se teljesen szimmetrikus. nekem pl. az egyik szemem szélesebb, de a kutya se veszi észre... csak én ha órák hosszat nézem a tükörben.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! Én is így vagyok vele, hogy magamon látom, mert tudom, hogy ilyen. Viszont másnak még nem tûnt fel, vagy nem szólt érte senki. Akkor gondolom ezek a kis szépség hibák, nem olyan hatalmas gondok. :)
Nekem is az egyik szemem feljebb van, észre is venni, legalább is szerintem...párom szerint is.Mondtam is páromnak, hogy engem mennyire zavar, de szerinte hülyeséget beszélek.Örülnék, ha kezelnék, de lehet nekem azért, mert mûtve volt a nyakam, (nem tudtam volna forgatni)és ez hatással van, mert nem teljesen egyenes a fejem :(((
nem túl gyakori, de elõfordulhat.

Milyen gyakori, hogy császár után sérv alakuljon ki az emelgetéstől?

Egy ismer?sömnek más m?tét után lett sérve,mert 2 hónap után tornázott.

Legjobb válasz: Milyen sérvre gondolsz?

Milyen sérvre gondolsz?
A kérdező hozzászólása: Hasfal sérvre gondolok.

Lányok, kapcsolatban milyen gyakori, hogy magatoknak intézitek el az örömszerzést? Ez mennyire csökkenti/növeli a vágyatok a szexre a barátotokkal?

Arra vagyok kíváncsi,ha adott hogy heti többször is lehetõség van szexre a barátotokkal, igénylitek egyáltalán ezt? Ha csináljátok mennyire befolyásolja a következõ egy-két napban, a szexuális vágyatok a pasitok iránt?

Legjobb válasz: OFF: Gondolkodott már valaki azon, hogy vesz egy féldisznó és felhízlalja? Mondjuk ki kell támasztani egy bottal, hogy ne dõljön el

OFF: Gondolkodott már valaki azon, hogy vesz egy féldisznó és felhízlalja? Mondjuk ki kell támasztani egy bottal, hogy ne dõljön el
Nincsen rá befolyással.
Ha lehetõség lenne rá minden nap és úgy önkielégítek, akkor a kapcsolatban valószínûleg gond van. Nõknél nem gyakori, hogy így is önkielégítenek. Egyébként, nekem volt olyan kapcsolatom, hogy egy hónapban 2 hetet a barátommal töltöttem, 2 hetet nélküle. Abban a két hétben elõfordult, de hatással nem volt a szexuális vágyra vele.
Mármint abban a 2 hétben, amikor nélküle voltam.
Ha kapcsolatom van, soha nem csinálom, nincs rá igényem. Kapcsolaton kívül átlag évi 1-2 alkalommal.
Havonta néhányszor szoktam, mert a barátommal sosem tudok elélvezni. Csakakkor megy, amikor egyedül vagyok és ellazulhatok. Ettõl függetlenül ugyanúgy vágyom a szeretkezésre.

Ha még soha nem estem le lóról de már 4 éve lovagolok akkor megfog történni? Vagy van olyan hogy soha nem esel le? Vagy ha valaki leesik milyen gyakori hogy törése lesz?

Legjobb válasz: Elõbb-utóbb le fogsz esni. Csak meg kell találni hozzá a megfelelõ lovat, ha érted mire gondolok. :) Az esések meg általában rosszabbul néznek ki, mint amilyenek. Ettõl függetlenül persze elképzelhetõ, én is szereztem már kisebb-nagyobb sérüléseket 10 év alatt, de nagyon kicsi az esélye, hogy komoly törés lesz a vége (attól függetlenül, hogy sokan ijesztgetnek vele).

Elõbb-utóbb le fogsz esni. Csak meg kell találni hozzá a megfelelõ lovat, ha érted mire gondolok. :) Az esések meg általában rosszabbul néznek ki, mint amilyenek. Ettõl függetlenül persze elképzelhetõ, én is szereztem már kisebb-nagyobb sérüléseket 10 év alatt, de nagyon kicsi az esélye, hogy komoly törés lesz a vége (attól függetlenül, hogy sokan ijesztgetnek vele).
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ utolsó :) jobbulást neked és lehet hogy igen én is így fogok járni ! :) De igaz ha egyszer felülsz többet nem fogsz tudni leszálni:)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van köszi a választ ! :)
Azt mondják az az igazi lovas, aki már legalább tízszer esett le lóról. Egyébként nem gyakori a törések száma.
Két fajta lovas van: Aki leesett és aki le fog
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat :) Sokat segítettetek ! :)
Igazából , aki régóta lovagol, az már számolni sem tudja hányszor esett le. Ez vele jár, lefogsz esni valamikor.
19 éve lovagolok, kb. 15-ször estem, törésem egyszer sem volt, a legsúlyosabb sérülés egyszer egy kisebb agyrázkódás, de ez is elkerülhetõ lett volna kobakviseléssel. A statisztikai esélye annak, hogy valaki soha nem esik le, minimális. Viszont ha a potenciális veszélyforrásokat kerülöd (hordasz kobakot, nem ülsz közveszélyes lóra, ha tele van, lefutószárazod, mielõtt ráülsz stb.), azzal mindent megteszel, amit csak megtehetsz az esés elkerülése érdekében. Hallottam már olyat, hogy szállt le a huszonéves ismerõsöm a buszról, rosszul lépett és eltörött a lába, tehát ilyen is van. De normális körülmények között lóról eséskor elég ritka a törés.
23 éve lovagolok, 5 éve van saját lovam, csak tippelni tudok, de szerintem kb. 20-30x estem le, zúzódásaim voltak, meg olyan, hogy elpukkant egy ér, de törésem lovas esésbõl még nem volt. esni meg biztos fogsz majd, ha rendszeresen lovagolsz és nem csak szuper cukimuki 25 éves iskolalovakon. esni terepen szokás elsõsorban, ha sokat jársz terepre és majd bevállalsz valami tudásszintedet meghaladó lovat, akkor nagyon jó esélyed lesz az esésre! :)
Aki lóra ül az bizony egyszer le is esik, a lovaglás ezzel jár. Ha rosszul esel akkor eltörhet csontod, de nem gyakori. Én már nagyon sokszor estem egyszer eltörtem mind két kezem, mûteni kellett és egyszer szilánkosra törtem a lábszáramat, mert a ló rám eset és ezt össze kellett szegecselni. DE ezek nem gyakoriak, csak én voltam ilyen "szerencsés".
Ló nélkül lehet élni, de minek?

Kinek mikor derült ki a baba neme? és milyen gyakori hogy téved az orvos?

:)

Legjobb válasz: 1. baba: 8 hónapos korig tutira fiút mondott. Aztán a 8. hónapban közli, hogy hát amit õ látott kukinak, az tulajdonképpen a köldökzsinór a lába közt, bocs..kislányom lett. 2. baba: 16 hetes uh-n kisfiúra tippelt, 18. hetin már mutatta a kukit, 24 heted 4D-n 100%-ra láttuk, hogy kisfiú. Az lett :-)

1. baba: 8 hónapos korig tutira fiút mondott. Aztán a 8. hónapban közli, hogy hát amit õ látott kukinak, az tulajdonképpen a köldökzsinór a lába közt, bocs..kislányom lett. 2. baba: 16 hetes uh-n kisfiúra tippelt, 18. hetin már mutatta a kukit, 24 heted 4D-n 100%-ra láttuk, hogy kisfiú. Az lett :-)
Nekünk 25 hetesen mondták 4D-n, hogy kislány :) 28 hkm
Még 98-ban volt..végig azt mondták hogy fiú aztán születéskor nem volt ott az a dolog a lábak között..a kismillió fiús cuccnak búcsút mondhattunk
Mindkettõnél a 12 hetes UH-n lányt mondtak, azok is lettek.
1 baba :4 hónapban derült ki hogy kislány és az is lett. 2 baba: 12 hetes ultrahangon derült ki hogy fiú 18 hetesen is fiút mondtak . 25+1 hkm :)
1. 18. heti UH-n kislány, és az is lett 2. 12. heti UH-n nagy valószínûséggel kislány, nemsokára megyek ismét UH-ra...meglátjuk, ha megmutatja
15 hetesen és kislány:)
1.gyerekem: 12 hetesen tuti fiút mondtak, az is lett 2.gyerkõc: 12 hetesen talán fiú, 15 hetesen, "mintha nem lenne kukaca". Holnap leszek 18 hetes, pénteken voltam dokinál, és puncis képet kaptam. Ez most elvileg tuti, de azért még nem kezdem rózsaszínre festeni a szobát... :)
Nálunk 16-18-ik héten mindegyiknél egyértelmüen kislány volt. De 2 ismerösömnél is kisfiúbol lett lány. Mindegyiknél a 20-ik hét felett derült ki hogy még sem kukacos.
12 hetes ultrahangon egyértelmûen kisfiú és az is lett!:)
16. héten már látta a doki, hogy kisfiú.

Lehet két (vagy akár három) gyereket egyformán szeretni? Milyen gyakori, hogy egy szülő az egyik gyerekét jobban szereti mint a másikat?

Legjobb válasz: Köszönöm elõzõ, hogy ezt belinkelted. Eddig azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen elfuserált, hogy az egyik gyerekem közelebb áll hozzám, mint a másik. De most olvastam, hogy nem csak én vagyok így. Nagyon nagyon vigyázok, hogy semmiben ne essen különbség, mindkettõ ugyanannyit kap mindenbõl, de bizony egy simulékony, ragaszkodó, kedves gyereket könnyebb szeretni, mint egy dacos, problémás gyereket. Olvastam, hogy van aki szerint ez undorító. Undorító szerintem az, ha az ember érezteti is ezt. Ha az egyik többet kap bármibõl is. De ha odafigyelésbõl, szeretetbõl, ajándékokból, mindenbõl mindkettõ egyformán részesül, akkor nem tudom mi az undorító. Az érzéseinket nem tudjuk befolyásolni szándékosan, legfeljebb letagadni lehet õket.

Köszönöm elõzõ, hogy ezt belinkelted. Eddig azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen elfuserált, hogy az egyik gyerekem közelebb áll hozzám, mint a másik. De most olvastam, hogy nem csak én vagyok így. Nagyon nagyon vigyázok, hogy semmiben ne essen különbség, mindkettõ ugyanannyit kap mindenbõl, de bizony egy simulékony, ragaszkodó, kedves gyereket könnyebb szeretni, mint egy dacos, problémás gyereket. Olvastam, hogy van aki szerint ez undorító. Undorító szerintem az, ha az ember érezteti is ezt. Ha az egyik többet kap bármibõl is. De ha odafigyelésbõl, szeretetbõl, ajándékokból, mindenbõl mindkettõ egyformán részesül, akkor nem tudom mi az undorító. Az érzéseinket nem tudjuk befolyásolni szándékosan, legfeljebb letagadni lehet õket.
Szia! Én is már többször leírtam itt, hogy úgy érzem, nem szeretem egyformán a 2 gyerekemet. Rettenetesen nagy csalódás volt elõször, hogy nem kislány lett:(, bár errõl nem õ tehet, de azóta sem tudtam feldolgozni. Mindig is 2 kislányt szerettem volna , de 2 kisfiam lett. A 2 gyerekem belsõleg sem egyforma, a nagyobb dacosabb, a pici bújósabb...
A kérdező hozzászólása: Anyám egész gyerekkoromban világosan éreztette , hogy a testvéremet jobban szereti nálam. Ne tudjátok meg , hogy milyen érzés , amikor egy 5 éves gyerek annyit érez , hogy kicsi, gyenge, senki sem szereti, egyedül van , és ki van szolgáltatva az égvilágon mindennek és mindenkinek. És ilyenkor jön a kérdés , hogy "de engem miért nem?". Nyilván vmennyire engem is szeretett, de ez egy kisgyereknek nem elég. Csak akkor érzi magát biztonságban, ha tudja , hogy mindennel szemben prioritást élvez a szülei szemében, vagy ugyanannyit , mint a másik gyerek. Én mélységesen szégyelném magam , ha az egyik gyerekem jobban szeretném , mint a másikat, akkor is , ha az érzelmeinket nem mi irányítjuk. Addig-addig dolgoznék magamon, amíg meg nem változna a helyzet , és mindkét gyerekem egyformán szeretném. Tényleg undorító , ha egy szülõ különbséget tesz.
A kérdező hozzászólása: De nem csak kisgyerekekrõl van szó. Igazából nem is lehet felsõ korhatárt megállapítani, bár nyilván egy huszonévesnek nem esik annyira rosszul , mint egy gyereknek.
nem esik annyira rosszul, de a tüske örökre ott marad:(

Hányótoknál volt több mised ab egymás után? Ez milyen gyakori hogy megismétlődik és hogyan lehet tenni ellene? Egyáltalán mik lehetnek az okai hogy egymás után több baba is elmegy?

Nekem most volt az els? lassan két hete. Négy hónap múlva szeretnénk újra próbálkozni de nagyon félek hogy megismétl?dik. Mivel tudnám elkerülni? Mennyire gyakori az hogy egy n? egymás után többször elvetél? Hány százalék rá az esély hogy velem is megismétl?dik?

Legjobb válasz: Minden ember, minden terhesség más. Nekem két missed ab-m volt. Most meg van egy gyönyörû, 8 hónapos kislányom. :) Nem szabad feladni, csak pozitívan! A doki meg ír Utrogestant/Duphastont (jól írtam?), + MagneB6-ot, az segít! Sok sikert!

Minden ember, minden terhesség más. Nekem két missed ab-m volt. Most meg van egy gyönyörû, 8 hónapos kislányom. :) Nem szabad feladni, csak pozitívan! A doki meg ír Utrogestant/Duphastont (jól írtam?), + MagneB6-ot, az segít! Sok sikert!
Én is hasonló cipõben járok, mint te. Nekem márciusban volt missed ab-om. Most 2 hónapja megint próbálkozunk. Bennem van a félsz, hogy hátha megint megismétlõdik. Az orvostól kérdeztem, hogy mit csináljak másképp, mint az elsõnél? De azt mondta, hogy semmit. Nem küldött semmi kivizsgálásra, azt mondta, hogy ez sajnos elõfordul. És nem jelenti azt, hogy bármi probléma lenne velem. Hát remélem igaza lesz!
Minden nõ más. A vetélés azt jelenti, hogy a baba valamilyen oknál fogva életképtelen lett volna. Az, hogy egyszer elvetéltél nem jelenti azt, hogy újra megtörténik. Igaz, minél jobban gondolsz rá, annál jobban befolyásolod magad. Egyébként a nõk sokkal többször vetélnek el, mint az a tudomásukra jut, egyszerûen menstruáció szerû folyása lesz és kész. A félelmek kezelésére jó a családállítás is. Írj privit, ha érdekel. Ne félj. Minden rendben lesz! Ne gondolj a vetélésre!
Nekem 2 hónapja volt az elsõ és bízom benne, hogy az utolsó is egyben!:((Mi szeptembertõl fogunk próbálkozni, de még rettegek, nehogy úgy járjak megint!!!! Nálunk nem találtak semmi bajt, a szövettani eredmény is jó lett!Szóval ez már örök rejtély marad! De okozhat ilyet hormonális probléma is, de lehet a baba életképtelen, szóval bármi amit nem tudhatunk már meg soha.Én kértem a dokim, hogy csináljunk vizsgálatokat, de felesleges azt mondta, az élet szelektál! Szedj méhpempõt az sokat segít a szervezet regenerálódásában! Épülj fel mihamarabb és sok sikert a következõ babyhez! :) )
A kérdező hozzászólása: Félek én is de tudom hogy le kell gyõzzem a félelmemet és muszáj pozitívan gondolkoznom. Csak nagyon nehéz. De igyekszem. Fogom szedni az elevitet vagy a gravidát még nem tudom. Meg majd eszem rengeteg egézséges ételt iszom a palást fû teát és megpróbálok teljesen laza és nyugodt maradni és pozitívan gondolkozni. Az talán segít. Sõt biztosan. Méhpenpõ olyat hol lehet szerezni és az mire jó?

Milyen gyakori, hogy 33 évesen az embernek nem él már egyik szülõje, nagyszülõje sem?

Legjobb válasz: Annyira nem, de elõfordul. Nekem van egy barátnõm, õ a húszas évei elején veszítette el a szüleit rákban, a nagyszülei sem éltek már.

Annyira nem, de elõfordul. Nekem van egy barátnõm, õ a húszas évei elején veszítette el a szüleit rákban, a nagyszülei sem éltek már.
A kérdezõ eltûnt.. Legalább megmondhatta volna, miért érdekli ez annyira.
28 évesen már csak egy nagymamám volt. Mindenki mást eltemettem, apai nagyszülõket, anyai nagypapát, anyut, aput.
A nagyszülõ ebben a korban már elég ritka, hogy éljen. Vagy ahhoz igen fiatalon kellett két generációnak is gyereket vállalni, és/vagy hosszú életûnek lenni. Az, hogy egyik szülõje sem éljen, már megint más, mert egy más generációról beszélünk. Azért ott még jó esetben él mind két szülõ, de ismerek nem egyet, aki már 30 éves korára elvesztette mindkettõt.
Elõfordul. 22 éves vagyok és már csak apukám él. Anyukám, nagymamám már régen meghalt.
Nálam sajnos elõfordul. 28/F vagyok, anyukám 16 éve halt meg, apukám másfél éve. Nagyszüleim közül már csak az apai nagymamám él. :(
A párom 35 éves és csak az Anyukája él a felmenõi közül.
Nekem egy évbe halt meg az apukám és a nevelõapám. Most a következõ nevelõapám is olyan szinten van, hogy bármikor meghalhat. Meghalt az apai mamám, az anyai nagymamám, a húgom nagymamája, nagybácsikból is pár, és még sorolhatnám sajnos. Az osztálytársam is meghalt még iskolába , 20 éves kora körül, csak össze esett szívelégtelenség miatt. Jelenleg a temetõ a számomra mumus, mindig rosszul vagyok, elszomorodok, ha oda kell menni. Hogy mennyire gyakori? A környezetembe tudtommal nincs ilyen, mert bár élnek a szülõk, nagyszülõk, de nem tartják a kapcsolatot velük. Sajnos ez sem jobb. 30 éves leszek.
Elõzõ vagyok.Még csak most vagyok 18, de már csak apukám és egy mamám él.Na mit gondoltok?!Én akkor már rég a kérdésben említettek nélkül maradok...90%.
Èppen annyira, mint ahogy az, hogy én 11 évesen vesztettem el anyukàmat egy hirtelen halàl következtében.Utàna rá pàr évre ment el a mamám is, aki anya halála utàn nevelt. :'( Szòval örüljetek màzlisták!
Utolsó annak is van nagyszülõ szempontjából elõnye is. Tudod sokkal jobb 60-on túl unokázni, amikor nyugdíjas az ember és békésen mehet oviba érte, nem munkából szaladni hozzá aztán tovább.
Majd nemsokára gyakori lesz. Ma egyre késõbb szülnek a nõk, így az unoka nagyszülõ kapcsolat olyan ritka lesz, mint a fehér holló.
Nem túl gyakori volt eddig, de most lesz egy idõszak, amikor az lesz. Sajnos. 5-ös: Sajnálom. Én 14, 5 voltam, amikor elárvultam.
Sajnos a tragédia hamar megvan, a betegség sem válogat. Elõfordul, hogy valaki korán rákényszerül arra, hogy elveszítse szüleit, nagyszüleit. Nagyon sajnálom, és fogadd õszinte jókívánságaim, hogy az életed, ezen tragikus veszteségek ellenére teljes legyen.
Én 34 vagyok, és nincs már senkim. :(
Nagyszüleim nekem már 13 évesen sem voltak. Nagyszülõ szerintem gyakori, szülõk annyira nem, inkább a félárva a gyakori.
Szerintem sem nagyon gyakori, de egyáltalán miért érdekel ez téged?
Nem annyira gyakori, de elõfordul. Az én környezetemben két ilyen embert ismerek, mind a kettõ 30 körüli.
A kérdező hozzászólása: ...hogy ne érezze, hogy egyedül van ezzel. Mert ti, sorstársak, akik válaszoltatok, erõt adtok.

Szerintetek milyen gyakori, hogy a felek (kölcsönös egyetértés esetén persze) nem hívnak rendõrt hanem zsebbõl zsebbe intézik a baleset költségeit?

Mennyire gyakori, hogy a rendõr a baleset helyszínére élve még külön meg is bünteti a feleket? Milyen esetekben van ez? Ráfutásos baleseteknél büntet a rendõr ha pl figyelmetlen voltam és azért mentem bele vagy mert a követési távolság volt elégtelen?

Legjobb válasz: Ha nincs személyi sérülés és a felek megegyeznek, akkor nem kötelezõ rendõrt hívni. Ha mégis rendõr hívsz, akkor csak felvszi a helyszínt és a többit a szabálysértési elõadó intézi. Persze a szabs. elõadó megbírságolja azt akit vétkesnek hoz ki. Régen volt, hogy a rendõr a helyszínen igazolólapot állított ki - amit általában elfogadott a biztosító - és olyankor a vétkes kapott helyszíni bírságot.

Ha nincs személyi sérülés és a felek megegyeznek, akkor nem kötelezõ rendõrt hívni. Ha mégis rendõr hívsz, akkor csak felvszi a helyszínt és a többit a szabálysértési elõadó intézi. Persze a szabs. elõadó megbírságolja azt akit vétkesnek hoz ki. Régen volt, hogy a rendõr a helyszínen igazolólapot állított ki - amit általában elfogadott a biztosító - és olyankor a vétkes kapott helyszíni bírságot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!