Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyógyszert be, ha (21 db)

Ha szedek be gyógyszert és iszok rá alkoholt, az akkor mindegy, hogy milyen gyógyszert szedek be?

Detralex, augmentin, mydeton

Legjobb válasz: "mindegy, hogy milyen gyógyszert szedek be?" Ebbõl volt gyanús a kérdés..

"mindegy, hogy milyen gyógyszert szedek be?" Ebbõl volt gyanús a kérdés..
Meg akarsz halni?? Nem, nem mindegy, mit veszel be.
Próbáld ki a marslakós vitaminokkal, nagyon brutális:D
Elsõ Arra nem gondoltál, hogy esetleg csak buliba megy a kérdezõ, ahol alkohol is lesz, a gyógyszert pedig muszáj szednie ezért kérdezi?

Milyen gyógyszert vehetek be menstruációs görcsökre, ha még szoptatom a 8 hónapos kislányom?

Sziasztok! Most jött meg el?ször, eddig egy Algo-t vettem be. Be lehet venni Algoflex M-et? Köszönöm el?re is a válaszokat!

Legjobb válasz: "Terhesség és szoptatás alatt nem szabad Algoflex-M tablettát szedni." http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/ALGOFLEX-M_tabl.. Inkább vegyél be Paramax tablettát, nekem a védõnõm azt ajánlotta még terhesség alatt is a fejfájásra. A tájékoztatójában az van, hogy lehet szedni szoptatás alatt is, és jó menstruációs görcsökre is. http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PARAMAX_RAPID_5..

"Terhesség és szoptatás alatt nem szabad Algoflex-M tablettát szedni." http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/ALGOFLEX-M_tabl.. Inkább vegyél be Paramax tablettát, nekem a védõnõm azt ajánlotta még terhesség alatt is a fejfájásra. A tájékoztatójában az van, hogy lehet szedni szoptatás alatt is, és jó menstruációs görcsökre is. http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/termek/PARAMAX_RAPID_5..
"Terhesség és szoptatás A PARAMAX tabletták a jelzett dózisban alkalmazhatók terhesség és szoptatás ideje alatt." Bocsi, ez lemaradt. Szóval ezt írja a Paramax tájékoztatója.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!!!
Én NO-SPA-t szedtem végig, de epeprobléma miatt.Doki engedte.

Milyen gyógyszer vált be fejfájásra? Ha van természetes gyógymódotok az is érdekel.

Legjobb válasz: én ha fáj a fejem inkább lefekszek aludni, minthogy gyógyszert vegyek be. ha épp nem tudok lefeküdni, és nagyon fáj, akkor veszek be Algoflex Forte-t. ez direkt fejfájásra van, gyorsan hat.

én ha fáj a fejem inkább lefekszek aludni, minthogy gyógyszert vegyek be. ha épp nem tudok lefeküdni, és nagyon fáj, akkor veszek be Algoflex Forte-t. ez direkt fejfájásra van, gyorsan hat.
Értelek, hát akkor nem olyan jó a helyzet. Próbáld ki a masszázst, hátha javít, egy próbát talán megér. Ha feszültség, stressz van mögötte, akkor esélyes.
A kérdező hozzászólása: Majdnem egy évig jártam fejfájáscentrumba...
Akkor keressél egy fejfájásambulanciát. Vannak ilyen szakrendelések, ahol csak ezzel foglalkoznak, és ott ki tudják deríteni az okot. Gyógymasszõr
Front érzékeny vagy.
A kérdező hozzászólása: Én is cataflamot szedek, eddig háromszor volt olyan fejfájásom, hogy csak a xilox vette ki. Nem tudom milyen eredetû a fejfájásom, de mivel már nagyon régóta van, gyakorlatilag mióta eszem tudom, gondolom nem komoly eredetû úgy értem nem agydaganat vagy ilyesmibõl fakad. Nem vérnyomás, nem a szemem. És mivel millió egy oka lehet, szerintem soha az életbe ki nem derítik nekem , hogy mitõl. Ha front jön akkor biztos, hogy napokig fáj.
Azt is tudni kéne, milyen jellegû a fejfájásod. Nekem migrénes szokott lenni, erre egész jól hat az ADVIL ultra forte, Algoflex 400 + sötét és csendes szobában fekvés. Néha a jeges borogatás is beválik csak az csavar benne, hogy máskor meg a meleg vizes fejmosás segít. A migrén ilyen alattomos és kiszámíthatatlan.. :(
Nekem csak a cataflam segít. Semmi más.Öröklött migrénes fejfájás.:-(((
A fejfájás nagyon sokrétû dolog, kevés fájdalomnak lehet ilyen sokféle oka. Éppen ezért gyógyszerezni csak akkor érdemes, ha alkalmilag fordul elõ, de ha rendszeres, akkor ki kell vizsgáltatni. Én például tudok neked különbözõ fejfájás elleni gyógymasszázsokat csinálni, egyszerû masszázst, ami a nyak-vállövre és az arcra terjed ki, vagy szegmentmasszázst kúraszerûen, ami már komolyabb. Ennél természetesebb és vegyszermentesebb módszert el sem tudok képzelni. Ezek jók is lesznek, ha a fejfájásod izomeredetû. De ha például a szemed okozza a fejfájást, és szemorvoshoz kéne menned, akkor fölösleges masszírozni. Gyógymasszõr
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megpróbálom, de gondolom, több alkalom kell hozzá ugye???

Milyen gyógyszert vegyek be ha szorulásom van?

Már 2 napja szorulásom van. Megittam a mai nap 3l vizet, de még mindig szorulásom van. Remélem valami gyógyszer segíthet. Köszönöm!

Legjobb válasz: Talán nem kellene mindjárt gyógyszert bevenni. Elõtte inkább próbálj meg mozogni egy kicsit. Helyben futás, törzshajlítás, törzskorzés, ilyenek. Hátha beindulnának bogyó nélkül is a belek.

Talán nem kellene mindjárt gyógyszert bevenni. Elõtte inkább próbálj meg mozogni egy kicsit. Helyben futás, törzshajlítás, törzskorzés, ilyenek. Hátha beindulnának bogyó nélkül is a belek.
2 nap tényleg nem olyan sok, hogy egybõl gyógyszerhez kéne nyúlni. Osztom az elsõ tanácsát, mozogj, és táplálkozz rostgazdagon, ihatsz gyümölcslét. Ha semmi akkor lenmag vagy egyiptomi útifûmag sok vízzel

Milyen gyógyszert szedjek be ha 1 óra internetezés után tökre lemerevedett a vállam és a gerincem egy része? Meg is fájdult; és éppen most pályázok egy állásra ahol 9 órát kell majd a gép előtt tölteni?

Legjobb válasz: Ez nem oldható meg gyógyszerrel, csak tornával. A munkaidõ 8 óra (+ ebédszünet), szgép elõtti munkavégzés esetén óránként 10 perc szünet jár. Felálssz és tornázol 10 percet.

Ez nem oldható meg gyógyszerrel, csak tornával. A munkaidõ 8 óra (+ ebédszünet), szgép elõtti munkavégzés esetén óránként 10 perc szünet jár. Felálssz és tornázol 10 percet.
A munkahelyeden megtanitanak hogy kell a gep elott ulni, nem gornyedni. Szek, asztal, monitor magassag, eger hasznalata stb.
A kérdező hozzászólása: Egy vállalkozónak dolgozom, szakfordításokat fogok csinálni, nem tanítanak semmire, ha nem tudom leadni a min napi 7 oldalt egyesszerûen kirúgnak:(
Miért kell egybõl gyógyszerhez nyúlni?A helyes testtartást otthon is ellehet sajátítani, a neten is vannak erre cikkek.

évek óta tartó gerinc problémáim, mitöl lehetnek? Aki esetleg hasonló tünetekkel és mr eredményel rendelkezik, írja meg hogy milyen gyógyszer esetleg más kezelés vált be, és hogy volt e szükség mütétre a késöbiekben ha semmi nem vált be!

35 éves 6 gyermekes anyuka vagyok,16 éves korom óta kis megszakitásokkal derékfájástól szenvedek,az elmúlt hónapokban szinte már állandósult a fájdalom,már kezdek hozzászokni,hogy igy kell hogy éljek,de ez nem állapot,hisz a legkisebb gyerköc még csak 15 hónapos,jártam már reumatológián 2000-ben ,ott azt mondták szedjek cataflamot,nem használt most áprils óta elég erösek lettek a fájdalmaim,orvoshoz mentem hogy már végleg vizsgálják ki fájdalmam okát,(szedtem xiloxot,miderizont,ezek nem igazán haszáltak)!konzervatív terápiát javasoltak,de hát segítségem nincs,akire a picit hagynám,ezért sajnos nem tudok külömbözö terápiákra járni,ami marad az max.a gyógyszeres kezelés,de már abba se hiszek hogy más félék használnának!idegsebészhez kerültem aki MR vizsgálatra küldött,melynek az eredménye a következő:gerinc mr vizsgálata natív!A lumbalis lordosis megtartott.a conusmedullaris az L.I.csigolya magaságában végzödik.az L.I.-II. csigolyák közötti discus dehydrált,dorsalisan kiegyenesedett.az L.III-IV. csigolyák közötti discus pereme jobb oldalon foraminálisan enyhén elöboltosul,compressiot nem okoz.az L.IV-V. csigolyák közötti discus jobb oldali túlsúllyal centrálisan mérsékelten elöboltosul,a durazsákon kis benyomatot okoz.az L.V.-S.I.segmentumok között discus ugyancsak jobb oldali túlsúllyal elöbolosul,a jobb S.I.gyök eredését eléri.az alsó umbalis kisizületekben mérsékelt fokú arthrosis van.a discus peremek a neuroforameneket kissé szükitik.VÉLEMÉNY:polydiscopathia.jobb oldali mérsékelt centrolateralis protrusio az L.IV.-V.és S.I. segmentumok közötti discusokon!

Legjobb válasz: Bocs, hogy nem tudok szakszerû választ adni, de nem értem igazán, a Cataflam is, meg a Xilox is fájdalomcsillapító (a Xilox ráadásul tényleg nagyon erõs), ez csak tüneti kezelés, ráadásul ha ezek sem hatnak, akkor ez nem gyenge fájdalom lehet. Hogyhogy csak fájdalomcsillapítókat kaptál?

Bocs, hogy nem tudok szakszerû választ adni, de nem értem igazán, a Cataflam is, meg a Xilox is fájdalomcsillapító (a Xilox ráadásul tényleg nagyon erõs), ez csak tüneti kezelés, ráadásul ha ezek sem hatnak, akkor ez nem gyenge fájdalom lehet. Hogyhogy csak fájdalomcsillapítókat kaptál?
Szia! Esetleg érdemes lenne természetes alapú porc és csontépítõket fogyasztanod. Jobbulást!

Terhes vagyok, ha faj a fogam milyen gyogyszert vehetek be? Es nemartok vele a babanak?

Legjobb válasz: én algopirint vettem be,nem lett tõle bajom, de menj el mindenképp fogorvoshoz, mert ha szenvedsz azt megérzi a babád is.

én algopirint vettem be, nem lett tõle bajom, de menj el mindenképp fogorvoshoz, mert ha szenvedsz azt megérzi a babád is.
esetleg ha nem fáj nagyon durván, elég lehet az, ha öblögetsz.
szia. en fogäszati asszisztens vagyok.en is az algopirint ajänlom.de csak akkor vedd be ha muszäj!mi a bajod?es mikor fäj? (este, evesnel, edes...stb)
jobban vagy mär?

16 éve miért fájhat a hátam? Aki esetleg hasonló tünetekkel és mr eredményel rendelkezik, írja meg hogy milyen gyógyszer esetleg más kezelés vált be, és hogy volt e szükség mütétre a késöbiekben ha semmi nem vált be!

35 éves 6 gyermekes anyuka vagyok,16 éves korom óta kis megszakitásokkal derékfájástól szenvedek,az elmúlt hónapokban szinte már állandósult a fájdalom,már kezdek hozzászokni,hogy igy kell hogy éljek,de ez nem állapot,hisz a legkisebb gyerköc még csak 15 hónapos,jártam már reumatológián 2000-ben ,ott azt mondták szedjek cataflamot,nem használt most áprils óta elég erösek lettek a fájdalmaim,orvoshoz mentem hogy már végleg vizsgálják ki fájdalmam okát,(szedtem xiloxot,miderizont,ezek nem igazán haszáltak)!konzervatív terápiát javasoltak,de hát segítségem nincs,akire a picit hagynám,ezért sajnos nem tudok külömbözö terápiákra járni,ami marad az max.a gyógyszeres kezelés,de már abba se hiszek hogy más félék használnának!idegsebészhez kerültem aki MR vizsgálatra küldött,melynek az eredménye a következő:gerinc mr vizsgálata natív!A lumbalis lordosis megtartott.a conusmedullaris az L.I.csigolya magaságában végzödik.az L.I.-II. csigolyák közötti discus dehydrált,dorsalisan kiegyenesedett.az L.III-IV. csigolyák közötti discus pereme jobb oldalon foraminálisan enyhén elöboltosul,compressiot nem okoz.az L.IV-V. csigolyák közötti discus jobb oldali túlsúllyal centrálisan mérsékelten elöboltosul,a durazsákon kis benyomatot okoz.az L.V.-S.I.segmentumok között discus ugyancsak jobb oldali túlsúllyal elöbolosul,a jobb S.I.gyök eredését eléri.az alsó umbalis kisizületekben mérsékelt fokú arthrosis van.a discus peremek a neuroforameneket kissé szükitik.VÉLEMÉNY:polydiscopathia.jobb oldali mérsékelt centrolateralis protrusio az L.IV.-V.és S.I. segmentumok közötti discusokon!

Ha megundorodtam valamitől, milyen teát, vagy milyen gyógyszert vehetnék be, hogy elmúljon a hányinger és a gyomorfájás?

Annyi a lényeg, hogy megláttam valamit ahogy elkészítik (a kaja meg már bennem van). Na most én nem szeretném részletezni tovább a dolgot, de azóta azon küzdök, hogy hogy ne hányjam ki azt, ami bennem van (azt már megemésztettem, tehát felesleges lenne nekiállni hánytatnom magam). Tudtok valami jó módszert? Kamilla tea hatásos lehet? Vagy bármi...a végén még besárgulok.

Legjobb válasz: Ne zabál éjjel-nappal!!!

Ne zabál éjjel-nappal!!!

Szokott fájni a fejetek? És ha igen akkor milyen jellegű? Gyógyszert milyet vesztek be rá?

Nekem ma meg tegnap kicsit fájdogál, vagy inkább csak érzem.Pedig nem szokott, lehet hogy a melegt?l, vagy alacsony a vérnyomásom?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Nekem is az alacsony a vérnyomásom, de reggel iszom egy kávét és probléma megoldva! :)

Elõzõ vagyok. Nekem is az alacsony a vérnyomásom, de reggel iszom egy kávét és probléma megoldva! :)
Igen szokott, elég gyakran de már egészen hozzá szoktam ahhoz hogy tûrjek neki, ugyanis nekem már a várandósságom elõtt is gyakran fájt és néha migrénes fejgörcseim voltak/vannak. Ezzel pedig igazából semmit nem lehet tenni a sötét szobán és a fekvésen, alváson, pihenésen kívül. Igaz néha beveszem a fájdalom csillapítómat, de az már csak akkor van ha az ájulás környékez, vagy ha már sírok a fájdalomtól. Hát nekem ez jutott, sajna.
Nekem az elsõ idõszakban minden nap fájt, de nagyon. A párom vizesruházott, mert gyógyszert nem nagyon akartam bevenni. Nekem az segített, hogy az addig ivott ásványvízrõl áttértem egy másikra, mert annak magas nátrium tartalma volt. Most egy nagyon minimális nátriumot tartalmazó vizet iszok. Azóta egyszer sem fájt a fejem szerencsére.
Ha csak kicsit fáj, ne vegyél be semmit, tûrni kell. Nekem a terhességem elsõ 3 hónapjában minden nap fájt. Ha már nem birtam elviselni, Paramax-ot vettem be, mert az kifejezettem terhes nõknek van fájdalomcsillapításra!
Nekem szinte sz elejétõl fáj a fejem.Van, hogy csak egy sima 2-3 napos fejfájás, de volt már migrénem is hányással egybekötve.Nem vettem be semmit.A védõnõm azt mondta, tûrjek, ha nem megy, akkor max egy fél algopyrin.
Ha meleg front van akkor iszonyat migrénem lesz hányingerrel. Olyankor semmi más nem használ mint az algopyrin, dokim azt mondta azt vehetek be. Már minden trükköt kipróbáltam, az alvástól a kávén át a borogatásig, semmitõl nem múlik el. :( Nagyon rossz tud lenni. De ha csak kicsit fájdogál akkor ne vegyél be gyógyszert, kérj a patikában homeopátiás bogyeszt, az is jó, (csak az enyémre nem) igyál kávét ha a vérnyomásod amúgy alacsony, sok folyadék és aludj. Ha ezek nem segítenek akkor vegyél be gyógyszert. Kitartás! 24 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!