Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyógyszer a peteérésre (8 db)

Milyen gyógyszerrel állítják be a mensit hogy minden hónapban peteérés legyen és megfoganjon a baba?

Létezik erre valamilyen tabletta? Nekem csak minden 2. hónapban van peteérésem és nem esek teherbe. Egy ilyen gyógyszer csak addig hat amíg szedem vagy örökre beállítja a ciklust?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ugyanez a problémám. Én most kaptam rá gyógyszert, most nincs itt nálam, de azt hiszem Clostilbegyt a neve. Peteérést elõsegít, tüszõt repeszt, de ha mondjuk az a gond, hogy kevés a sárgatest hormon a beágyazódáshoz, akkor arra sárgatest hormont is kell szedned. Kérdezz rá az orvosodnál! Egyébként, amit én kaptam is, azt hallottam,legtöbbször csak addig rendszeres a ciklus, és a peteérés, amíg szeded. De nem gond, mert miközben szeded, valószínûleg teherbe esel! Sok sikert!

Szia! Nekem is ugyanez a problémám. Én most kaptam rá gyógyszert, most nincs itt nálam, de azt hiszem Clostilbegyt a neve. Peteérést elõsegít, tüszõt repeszt, de ha mondjuk az a gond, hogy kevés a sárgatest hormon a beágyazódáshoz, akkor arra sárgatest hormont is kell szedned. Kérdezz rá az orvosodnál! Egyébként, amit én kaptam is, azt hallottam, legtöbbször csak addig rendszeres a ciklus, és a peteérés, amíg szeded. De nem gond, mert miközben szeded, valószínûleg teherbe esel! Sok sikert!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Azt, hogy neked mire lesz szükséget, az orvos tudja megmondani. Drukkolok!
Nekem is a closibegyt itra a doki fel, mult honapban nem volt peteérésem, kiváncsi leszek mi lesz(remélem baba).Szerintem menj dokihoz, õ majd tudja mi kell neked!

Milyen cseppek vannak hogy segitse a peteérést, milyen hatása van, van még más gyogyszer is?

Legjobb válasz: peteérésre a clostit szokták adni, de az nem csepp. cseppet nem tudok, de hátha más igen.

peteérésre a clostit szokták adni, de az nem csepp. cseppet nem tudok, de hátha más igen.
A kérdező hozzászólása: closti nem segitet nem ért semmit
Szia! Ha ilyen problémád van fordulj orvoshoz. Õ is csak elõzetes kivizsgálás után fog neked bármit írni. Persze az sem biztos, hogy szükség van rá, de ezt döntse el a doki.Gondolom nem vagy annyira felelõtlen, hogy vizsgálatok nélkül bármit is beszednél.
A kérdező hozzászólása: voltam dokinál clostit irt de nem segitet
Hormeel S csepp, - nekem sem segített a closti, de ez igen! Cickafark tea vagy tabletta is jó!
Az utolsó válaszoló vagyok. Barátcserje csepp is jó, de ez vényköteles homeos szer: Mastodyn csepp És itt is találsz jókat, és a shop-ban meg is tudod rendelni. http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml Sok sikert! És a clostin kívül is van élet a Földön, ne bánkódj, hogy nem jött össze, az úgyis ideig-óráig csinál csak peteérést, ha csinál egyáltalán...

Milyen gyógyszer jó a peteérésre?

Legjobb válasz: Leggyakrabban a clostilbegytet javasolják.

Leggyakrabban a clostilbegytet javasolják.

Milyen gyógyszernek nem minősülő gyógytea vagy homeopátiás termék létezik, ami elősegíti a peteérést, beágyazódást, stb?

Legjobb válasz: A kolloidokat érdemes kipróbálni herbáriában kapható. És a cickafarkfû tea, de az nekem nem jött be, mert nagyon rossz.

A kolloidokat érdemes kipróbálni herbáriában kapható. És a cickafarkfû tea, de az nekem nem jött be, mert nagyon rossz.
En baratcserje cseppeket iszom az egesz ciklusban, es palastfu cseppeket az ovulaciotol a mensi kezdeteig.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat valamelyiket ki fogom próbálni csak nem tudom elyiket.

A Clostilbegyten kívül milyen gyógyszerek vannak még, ha nincsen peteérés?

Legjobb válasz: Pl. Puregon injekció.Én most azt kaptam,mert a Closty bár hatott,de elvékonyította a nykh.-t,s a Puregon erre(is) jó.

Pl. Puregon injekció.Én most azt kaptam, mert a Closty bár hatott, de elvékonyította a nykh.-t, s a Puregon erre(is) jó.

Ha hónapokig nem jön meg a menzi, és ezáltal peteérés sincs, akkor milyen gyógyszereket ír fel a doki?

Azt tudom, hogy a peteérésre a clostyt, de ha hónapokig kimarad a menzi arra is ír fel valamit, hogy megjöjjön, plussz mellé kell szedni a clostyt is egyszerre?

Legjobb válasz: Igen, elõször meghozza a doki a mensit valamilyen progeszterongyógyszerrel, amitõl az abbahagyás után kb 1 héttel megjön. És utána tudod elkezdeni a clostit a ciklus azon napján (1., 3. vagy 5. általában), amit a doki mond.

Igen, elõször meghozza a doki a mensit valamilyen progeszterongyógyszerrel, amitõl az abbahagyás után kb 1 héttel megjön. És utána tudod elkezdeni a clostit a ciklus azon napján (1., 3. vagy 5. általában), amit a doki mond.
Van egy peteérést befolyásoló gyógytea, szerintem segítene neked is. Ártani nem árt, utána jártam , meg én is ittam az elején. cickafarkfûvirág 10 egység, édeskömény 10 egység, komló 3 egység. Egy üvegbe keverd össze arányosan és úgy könnyebb. napi 2szer 2 dl-t kell inni. 2 dl vizet felforralsz, leforrázol a keverékbõl 1 evõkanálnyit. 10 percig lefedve ázik, majd leszûrni és inni. Én steviával édesítettem, az is gyógynövény, pár csepp (folyadék) elég bele. Nekünk 3 hónap alatt fogant meg a kis drága. 38 hetes kismama
Jaa, nekem is hónapokig nem jött meg... nem tudtam én sem van-e egyáltalán pé-em??
Hú, ezt én is kipróbálom! Én is köszönöm! :-) Nekem azóta nem jön meg, mióta abbahagytam a fogamzásgátlót! :( Már dokihoz fordultam, de most épp szabadságol, addig hasznosítom magam...

Milyen peteérést elősegitő gyógyszer van amit anélkül szedhetnék, hogy elmennék a dokihoz?

Legjobb válasz: Semmilyen,de ez így van rendjén. Te milyen szert állnál neki szedni vizsgálatok nélkül??? Gondolkozz már!!!Még a doki sem ír ránézésre semmit,csak miután elvégeztette a szakirányú vizsgálatokat. De miért nem akarsz orvoshoz menni? Különben is,mibõl következtetsz te arra,hogy neked peteérést elõsegítõ szerre lenne szükséged? Nagyon sok oka lehet ám a sikertelenségnek. Nehogy beszedj semmit,és el se fogadj semmit,amit nem orvos írt,és nem neked. Sok sikert.

Semmilyen, de ez így van rendjén. Te milyen szert állnál neki szedni vizsgálatok nélkül??? Gondolkozz már!!!Még a doki sem ír ránézésre semmit, csak miután elvégeztette a szakirányú vizsgálatokat. De miért nem akarsz orvoshoz menni? Különben is, mibõl következtetsz te arra, hogy neked peteérést elõsegítõ szerre lenne szükséged? Nagyon sok oka lehet ám a sikertelenségnek. Nehogy beszedj semmit, és el se fogadj semmit, amit nem orvos írt, és nem neked. Sok sikert.
Ha biztosan ez a baj, próbáld ki a Hormeel S cseppeket, homeopátiás készítmény! Nagyon sokaknak bevált már. Nekem például a closti nem hasznmált, ez igen! Sok sikert!
PL. Clostylbegyt-et.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen és ettõl elõfordulhat ikertterheaaég
Én is a Clostybegyt-rõl hallottam, és állítólag növeli az ikerterhesség esélyét. Sok sikert! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!