Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyógynövényes homeopátiás (3 db)

Milyen gyógynövényes vagy homeopátiás szer használ fülfájás ellen?

Legjobb válasz: Szia! Fülfájásra a felmelegitett só is jó .Beöntöd a meleg sót egy konyharuhába és fekve a füledre teszed.Nekem ez mindig bevált.Persze azért a fülfájás okát is jó kideriteni.

Szia! Fülfájásra a felmelegitett só is jó .Beöntöd a meleg sót egy konyharuhába és fekve a füledre teszed.Nekem ez mindig bevált.Persze azért a fülfájás okát is jó kideriteni.
Nagyon jó a kövirózsa is, valamint a reszelt vörös hagyma leve! (A reszelt hagymát géz közé tesszük, és így cseppentünk 1-2 cseppet a fülbe.)
A fent sorolt növények jók, de a problémát pusztán csak fájdalom csillapítással nem lehet megszüntetni. A kiváltó okot kell megszüntetni és akkor megszûnik a tünet is. A Te esetedben ez a 3-as, 4-es nyakicsigolyától van. Irány egy jó csontkovács, vagy keress meg engem.

Milyen homeopátiás, gyógynövényes kapszulák, készítmények kaphatók nyugtató hatással?

kifejezetten olyan készítmények érdekelnének, ami idegességre, feszültségre, stresszre, hangulatingadozásra és idegességre használhatóak.

Legjobb válasz: A homeopátiás cuccokkal is vigyázni kell, nem szabad õket gondatlanul szedni. Menj be egy homeopátiás szereket is áruló patikába, õk sokkal nagyobb és szakszerûbb felvilágosítást tudnak adni, mint mi. Nem mindegy, hogy miért vagy ideges. Pl. vizsga elõtt állsz, vagy idegi kimerültség, esetleg más problémák miatt...

A homeopátiás cuccokkal is vigyázni kell, nem szabad õket gondatlanul szedni. Menj be egy homeopátiás szereket is áruló patikába, õk sokkal nagyobb és szakszerûbb felvilágosítást tudnak adni, mint mi. Nem mindegy, hogy miért vagy ideges. Pl. vizsga elõtt állsz, vagy idegi kimerültség, esetleg más problémák miatt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!:) Egyébként stresszes életmód, és egyszerûen folyamatos szüntelen nyugtalanság miatt..
Én biopatikában vettem Wörishofener féle nervenpflege-t azaz idegnyugtatót...kicsit büdi, de már megszoktam.. Ha felhuz vmi beveszek pár szemet és jobban alszok...meg amúgy is hat, csak nem kúraszerûen alkalmazon, pedig lehet úgy
Érdemes a citromfû teát megpróbálni. Enyhe depressziószerû tünetekre meg az orbáncfû készítmények hasznosak. Az orbáncfüvet viszont csak kúraszerûen hatásos. Homeopátiával szerintem ne próbálkozz. Nem hatásosabb mint a placebo.

Milyen homeopátiás/gyógynövényes enyhe nyugtatók vannak, amit nem csak alkalomszerűen, hanem rendszeresen lehet szedni?

Legjobb válasz: Pl. Sedatif PC. Ez homeopátiás. Sokan mondták, hogy nagyon jó, bár nekem nem vált be.

Pl. Sedatif PC. Ez homeopátiás. Sokan mondták, hogy nagyon jó, bár nekem nem vált be.
A kérdező hozzászólása: Köszi!
macskagyökér napi 2-3g
Én alvászavarra szoktam Nervenpfelege-t szedni. Nem tudom, hogy rendszeresen szedheted-e, de gyógynövényes "gyógyszernek nem minõsülõ gyógyhatású készítmény". Nekem bevált, szerintem egy próbát megér.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!