Találatok a következő kifejezésre: Milyen gyártmányú csónakmotorok a (1 db)

Milyen gyártmányú elektromos csónakmotorok a legnagyobb teljesítményűek?

Lenn voltam a Balatonon és egy ismer?s ismer?se mutatott egy 6 lóer?s (!) elektromos külmotort. Sajnos nem néztem meg a márkáját, állítólag 540e Ft az ára. Érdekelne, hogy kik gyártanak ilyen er?s elektromos külmotort?


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

érdemes most már a kisdunán horgászni? Vagymég vermelnek a halak? És milyen izesítésüek az édes etető anyagok?

0

Mire pecázzak?

6

Elkezdhetem a kenut 15 évesen?

Jelenleg 2 éve evezek de nem vagyok valami kiemelkedő és alacsonynak is érem magam ahhoz (170 cm).A kenut kiszeretném próbálni mert maga a mozgás tetszik, csak el kezdhetném ennyi évesen? vagy inkább maradjak az evezésnél?
sokat segítenétek (15/F)

3

Mennyi halat vihetek el?

Egy érdekes problémát vetett fel minap egy ismerősöm.
A település, ahol lakik, a Zagyva folyó mellett található. A folyón lévő közúti híd kettészeli azt, és egyben horgászatilag is határt húz. A hídtól vett két eltérő irány más vízkezelőhöz tartozik.
Ha mindkét részre van az illetőnek engedélye és az egyik oldalon megfogta a kvótát, átülhet-e a másik oldalra, hogy ott is megtegye ugyanezt.
A lényeg, hogy van két különböző, kiváltott engedély, de a vízterület földrajzilag ugyanaz és a vízben nincs semmiféle olyan akadály, ami a halak vándorlását egyikről a másikra gátolná.

6

Tudnátok linkelni egy jó pergető szettet?

Kisebb nagyobb csukákra használnám meg süllőre.De olyat szeretnék amely kibír kisebb harcsákat is. A válaszokat előre is köszönöm.

4

Hol van Egerhez legközelebb horgásztó ami elérhető busszal?

A busz muszáj ha az nincs akkor nem jó !

1

Valaki mondana vlami jól bevált házi bojli, vagy pelle receptet?

1

Házi bojli receptet tudtok mondani? (horgászcsali)

most hogy jón a jó idő meg kéne kezdeni horgászgatni, ugy mondhatnátok egy két jó kis bevált házi bojli receptet! előre is kösz :D

2

PROLOGIC Swinger kapásjelzőt milyen bottartóra kell helyezni, és hogy? (Egy hagyományos leszúrható bottartóra nemigen lehet felhelyezni STABILAN. )

2

Tudnátok segíteni?

Tavaly váltottam gyermek horgászjegyet mert még nem voltam 14,most azonban betöltöttem ezért vizsgáznom kell.Az lenne a kérdésen,hogy vizsgázhatok-e és válthatok-e engedélyt mert nem adtam le a fogási naplót?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!