Találatok a következő kifejezésre: Milyen gumit ami (28 db)

Meg lehet érezni, ha kiszakadt a gumi? 1 aktus alatt milyen időközönként kell cserélni a gumit? Milyen gumit érdemes venni ami jó a kb.4-4, 5 cm átmérőjű (kis makkal) farkincára?

Tegnap kiszakadt az a fránya durex és semmit nem vettünk észre az egészb?l, csak akkor, amikor már kivette és üres volt a gumi, mert az összes cucc belém került... Csak találgatni tudunk, miért szakadhatott el. Sajna többször összemegy szex közben, gyanítom leveg? kerülhetett a gumiba. Túl hosszú volt az aktus (1 óra) és hiába a síkosító, volt, hogy száraz voltam, gondolom ez is közrejátszott. Érdekelne, ha így elhúzódik az aktus, mennyi id? után érdemes kicserélni a gumit? Mondjuk fél óránként?

Legjobb válasz: az volt a baj hogy száraz voltál ilyenkor be is nyálazhatjátok és akkor nem leszel annyira száraz... hogy a pasidnak lelankad valószinûleg azért van mert nem szereti a gumit velünk is elöfordult mi 6 hónapig óvszereztünk kb. és utána folyamatosá vált hogy lelenkad idöközönként én ezt meguntam és elkezdtem szedni a gyógyszert én neked is ezt ajánlom ma már olyan gyógyszerek vannak hogy nem fog gondot okozni mikor majd teherbe akarsz esni :) de amúgy ha nem akarod a gyógyszert szedni még esetleg kipróbálhatnátok a lifestylet az spermicides kivül és belül is bár nem vékony de nálunk az csak egyszer szakadt ki mikor nagyon száraz voltam remélem tudtam segíteni :)

az volt a baj hogy száraz voltál ilyenkor be is nyálazhatjátok és akkor nem leszel annyira száraz... hogy a pasidnak lelankad valószinûleg azért van mert nem szereti a gumit velünk is elöfordult mi 6 hónapig óvszereztünk kb. és utána folyamatosá vált hogy lelenkad idöközönként én ezt meguntam és elkezdtem szedni a gyógyszert én neked is ezt ajánlom ma már olyan gyógyszerek vannak hogy nem fog gondot okozni mikor majd teherbe akarsz esni :) de amúgy ha nem akarod a gyógyszert szedni még esetleg kipróbálhatnátok a lifestylet az spermicides kivül és belül is bár nem vékony de nálunk az csak egyszer szakadt ki mikor nagyon száraz voltam remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Használtunk mi nyálat és síkosítót is... Nem is keveset... Amúgy gyógyszert szedek, de mint tudjuk, gumival az is biztonságosabb és véd a fertõzésektõl.
4 évig szedtem a fogamzás gátlót, semmi baj nem volt vele, nyugodtan használjátok gumi nélkül!!Nagyon kicsi az esély, hogy teherbe eshetsz ha gyógyszert szedsz.Az óvszerrel nálunk ugyan ez a helyzet, bár még nem szakadt ki, de állandóan kenjük, hogy síkos legyen.A Durexa legjobb márka, szerintünk, mi mást nem is használtunk.Csak ez a megoldás van, vagy vegyétek le.Engem mindig kidörzsölt.Most Pharmatex hüvelykúpot használunk.
csak elõzö kommentjéhez : szerintem a lifestyle a legjobb. a durex nálunk elveszti hamar a síkosságát és hamarabb szakad(ha szakad!) gumit nem kell cserélni egy aktus közben , csak ha egyszer beléd élvezett és utána jön még egy mehet, akkor feltétlen cserélni kell. a durexet tényleg nem ajánlom. a lifestyle talán az egyik legdrágább de elég biztonságos. érdemes kiprobálni

FIÚK! Le tudnátok írni hogy pontosan milyen érzés amikor behatoltok egy csajba? Mert így lányként tudom hogy milyen a fordított eset és hogy milyen jó érzés, de fiúknál nem. És hogy mennyivel másabb gumival és nélküle : )

Legjobb válasz: Ezt nem könnyû leírni. Már azért sem, mert nem mindig egyforma érzés. Függ attól is, hogy mennyire vágyakozunk a lányra, milyen szûk a puncija, stb. Lényegében nagyon izgalmas és élvezetes érzés, amikor a meleg és szûk, síkos punciba belesiklik a pénisz és az szorosan körbeöleli. Gumival nagyon sokat romlik ez az érzés, hiszen a dolog lényege veszik el, a közvetlen érintkezés!

Ezt nem könnyû leírni. Már azért sem, mert nem mindig egyforma érzés. Függ attól is, hogy mennyire vágyakozunk a lányra, milyen szûk a puncija, stb. Lényegében nagyon izgalmas és élvezetes érzés, amikor a meleg és szûk, síkos punciba belesiklik a pénisz és az szorosan körbeöleli. Gumival nagyon sokat romlik ez az érzés, hiszen a dolog lényege veszik el, a közvetlen érintkezés!
Olyan mint ha egy nagy tál meleg pacalba tenném.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Fiúk! Elmondanátok hogy milyen érzés amikor gumival és milyen mikor gumi nélkül történik az aktus? Valóban igaz, hogy gumival szinte alig lehet érezni minket?

Legjobb válasz: Hogy magyarázod meg egy vak embernek hogy bizony az a fû zöld és a fejünk fölött nem egy üvegbúra van?

Hogy magyarázod meg egy vak embernek hogy bizony az a fû zöld és a fejünk fölött nem egy üvegbúra van?
A kérdező hozzászólása: Nem teljes leírást kértem. Maga a különbségen van a hangsúly.
Milyen érzés éhesnek lenni? Milyen érzés ha simogatnak? Az érzéseket nem igazán lehet leírni. Miért más segédeszközzel és miért más férfival? Neked különbözik valamiben a két érzés? Egy ultravékony óvszert is érez magán az ember. Tompábbá teszi, a finomabb mozgásokat nem érzi annyira. Ruhán keresztül se érzed annyira ha hozzád érnek, mint ruha nélkül...
Szerintem olyan érzés, amikor gumikesztyûben mosogatsz... Csúszik, meg minden, csak akkor tudod megfogni a tányért, amikor megszorítod... Amúgy nem tudom, gumiban a lány se sokmindent érez. Vagyis, hát én nem. De inkább a gumi, mint a gyerek..
Gumi nélkül sokkal érzékibb szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Csak ennyit akartam tudni.
Gumival sokkal kevesebbet érezni belõletek. De te magad is kipróbálhatod. Nyilván masztiztál már, így ismered milyen az amikor a csiklódat simogatod. Most fogj egy gumit, tedd rá és simogasdmagad úgy, de a gumi ne mozogjon a kezeddel, az maradjon a csiklódon mozdulatlanul. Eredmény. Sokkal kevesebbet fogsz érezni a simibõl. Feltételezem elélvezni sem nagyon tudnál úgy. Persze, ez véd minket így kénytelen kelletlen használjuk, de ha van lehetõség, akkor mellõzzük.

Leginkább fiúk! De lányok is válaszolhatnak! A szex mennyiben más gumiban mint nélküle? Azt tudom hogy jobb, de mégis milyen érzés amikor gumi van rajtatok? Lányoknak pedig különbözik valamiben az érzés ha gumi van a srácon ill. ha nincs?

Még sz?z vagyok szval fogalmam sincs err?l a gumi dologról.:)

Legjobb válasz: Szаr, gumiban én nem érzek egyáltalán semmit. De majd most tuti jön a sok csaj és megmagyarázza h de érzek :P 16/F

Szаr, gumiban én nem érzek egyáltalán semmit. De majd most tuti jön a sok csaj és megmagyarázza h de érzek :P 16/F
még csak gumival csináltam, bocsi XD
Attól függ, milyen szex. Ha csak egy gyors numerát akarsz, hogy üríts és lenyugodj akkor tök mindegy. De ha szerelmes vagy! Ha libabõrös vagy, ha csak megérinted, ha éget a lehellete, ha alig várod a percet, hogy vele légy, ha érezni akarod minden porcikáját, melegségét, izmai rezdüléseit, testének vonaglását és a csúcson a mindennél csodálatosabb egybeolvadást, akkor... akkor barátom a világért se húzz zoknit.
vedekezes szempontjabol jobb ha gumit hasznal a 2 fel...de ha mar egyutt vannak egy ideje akkor gumi nelkul...en utalom a gumit, nem erzek semmit se sokkal jobb gumi nelkul a paromnak is! gumival max akkor csinaljuk ha 2 oras sexet akarunk, mert akkor nehezebben megy el... 21/L
aaaaaa! remélem értelmes válaszvolt:)
én csaj vagyok, de énsem szeretem a gumit. más érzés vhogy, nemannyira jó télleg. demajd télleg jön a többi csaj és megírja h de márpedig ugyanolyan, de ha nem is, akkoris elkell viselnie a pasinak mivel õ nemszed foggáltót mert abba belehal
Én csak azt nem szeretem a gumiban, h csörög. Ha kicsit hevesebben csináljuk, akkor olyan hülye hangja van. Meg a szaga se semmi, gumi+síkosító nem a kedvencem.
A Durex Select gumik gyümölcsillatot árasztanak, viszont a narancsosnak megy a színe.
sztem gumi nélkûl jobb egy fokal , de ezt csak a fiuk tudláyk megmondani igazán
gumi nélkül klasszisokkal jobb
Ha majd gumit használtok az elsõ nagy történéskor, csak azt érdemes megvennie a pasinak, amelyik a leges-legvékonyabb! Ne engedd be a fiút vadállat módján, az igen fájós lehet Neked is - neki is!!! Ha eléggé fel leszel izgatva, akkor is csak lassan! A nagyon szûk -fõleg a szûz- "bejárat" meg tudja ám tépni a bõrt a micsodán!!! Ezt már éreztem egyszer! Tanultam is belõle, kb. egy hétig tartott, mire rendbe jött a fitymám!!! Remélem segítettem... Ffi/38
Volt már jópár tablettás meg gumis idõszkaom is. Nekem gumival is épp oly izgató, mint gumi nélkül. A gumi egyedüli hátránya (a sok pozitívum mellett), hogy a spontán szex-helyzeteket kizárja. Kedvenc gumim a Durex Tingle (bogárzöld a csomagolása).
10hónapja vagyunk együtt, elsõ kettõben védekeztünk gumival, sz*r volt a szex számomra..mostmár az nélkül csináljuk és isteni, és azt mondja neki is sokkal jobb..ez érezhetõ a hangjain :) 19/f
reggel húzz fel két gumikesztyût és végezd mindennapos dolgodat csak kesztyüben kb. ilyen
asszonyka tabizik... 2.5 éve vagyunk együtt, fél év után lettünk aktívak... nos max 4x ha próbáltuk gumedli nélkül... egyik oka hogy plusz biztonság, másik meg a válaszom: nekem és Neki se volt egyáltalán semmi különbség azzal vagy anélkül... de szerintem ez egyénfüggõ
Gumi nélkül sokkal jobb, mert sokkal jobban érzitek egymást. Ahogy a péniszt átkarolja a puha, nedves punci. Leírni nem lehet igazából. Hátránya az nálam, hogy jelentõsen csökkenti az állóképességet, és hamarabb elmegyek. És nem utolsósorban veszélyesebb is gumi nélkül. Mi is felelõtlenek voltunk, és sokszor anélkül csináltuk fiatal korunkban, de szerencsénk volt. Szerintem ne kockáztass! De ha szereted, és örömet akarsz neki szerezni, akkor lepd meg, és gumi nélkül csináljátok, de akkor minimum szedj tablettát mellette, és akkor se hagyd hogy benned menjen el. Szerintem.... 28F
Másfél éve vagyunk együtt. Még soha nem csináltuk gumival. Tablettát szedek. Az elõzõ barátommal volt gumi. Nem volt ien jó. 20/L
jobb nélküle
Akármilyen gumit is használsz sose lessz olyan jó mint nélküle. Hiába a sok reklám, hogy nem is érzed, hülyeség. Ráadásul a barátnõm se szereti, ha rajta a gumi!

Milyen gumi méret az ami még szóba jöhet nekem (az eredeti 155 70 13 régi swift) és nem okoz különösebb gondot? Fogyasztás, menettulajdonság változást. Csak 13. mas méret érdekel.

Legjobb válasz: Ha a felni méretét nem akarod megváltoztatni akkor semmi értelme másik méretû gumit keresni rá szerintem. Annyi fajta gumi van eben a méretben is. De ez csak az én véleményem.

Ha a felni méretét nem akarod megváltoztatni akkor semmi értelme másik méretû gumit keresni rá szerintem. Annyi fajta gumi van eben a méretben is. De ez csak az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Igen, de én használtan akarok gumit venni. És esetleg így nagyobb a választási lehetõségem.
Ennek a kérdésnek sok értelme nincs. Ha 13"-os méretben kell, akkor csak ez jó.
rako long love?
mentolos Durex
Durex performance
Durex Extra Safe
A lila durexen amit en vettem ost azt irja h 56mm...ig
A kérdező hozzászólása: [link]
Szinte az összes kocsin meg tudod csinálni. Nagy gázzal, hirtelen kell elindulni, és akkor csikorogni fognak a gumik. De nem tudom hogy páran mit élveznek ebben. Persze volt már nekem is, hogy véletlenül túl nagy gázzal indultam, és akkor csikorgott a kerék. Semmit nem kell csinálni, pár pillanaton belül "megtapad" a gumi.

Az átlag méretű gumi pl a durex ha nem jó akkor milyen van ami kicsit nagyobb meg szélesebb anyagú?

Olyan kéne ami nem szakad könnyen meg érdekelne a neve ára is...múltkor felpróbáltam a durex love-ból egyet és nem nagyon de nem teljesen ért le a farkam tövéig ami nem gáz de nem csak alig tudtam rágörgetni a farkamra hanem eléggé feszült meg szoros is volt.

Legjobb válasz: Juj, de szeretheted a lányt. "Elsõ dugás" Nem tudom, én a párommal szeretkezni szoktunk. :)

Juj, de szeretheted a lányt. "Elsõ dugás" Nem tudom, én a párommal szeretkezni szoktunk. :)
modj mértet és modom mielyet vegyél , ha gondol pirvétba is dobgahtod, és akkor linekeel hogy milyen
A kérdező hozzászólása: 19, 5 hosszú és közel 6 cm vastag. Így remélem nem leszek túl nagy a csajszinak.
Lehet kapni XL-es méretet (Auchan, Tesco). Mi is ott vesszük, mert a normál kicsi, kényelmetlen.
A kérdező hozzászólása: Konkrétan nem szeretjük egymást csak kedveljük egymást eléggé de akár szerelem is kialakulhat.
11:02 Igenis lehet azzal is dugni, akit szeretsz. Van szeretkezés dugás, sõt nagy ritkán [email protected] is szoktunk, azaz olyan hévvel csináljuk mint az állat. Szóval a szexuális együttlétnek vannak változatai és nem mindegyik olyan bensõséges, hogy szeretkezésnek lehet nevezni. Különben én csak a mostani párommal, a férjemmel szeretkeztem a többi kapcsolatomban "csak" dugás volt.
Xl vegyél midenkép , durexet ne azt szük lenne 52 méretben ha am vateran kapsz olcsobban 75fT/ db márkésok :D
Hullazsák
akkor ajanlom a Durexet
:) ) Hát kicsit komoly a válasz, de ezen pl jót nevettem, pedig én nö vagyok!!! Vártam volna a szakértelemtöl teljes válaszokat, de jót kacagtam helyette. Én megkérteztem a páromat, hogy milyen GUMIABRONCS (legközelebb igy ird, és nem csinálnak belöle poént a himsoviniszták)való hozzá, de sajna nem ért hozzá!!! DE nagyon egyszerü ha még garanciás a kocsi akkor márkaszervizbe elviszed, és ott rögtön megmondják, de egykébként általában a gumin jelzik a mértet!!!
Elsö vagyok, igen jól tudod van összefüggés a fogyasztással, de ezt is el fogják mondani!!!
Bocs nem elsö vagyok hanem a második!!!:) )
Vegyél Michelin Energy Saver-t az az egyik legkevesebbet fogyasztó gumi (alacsony gördülési ellenállású)
A kérdező hozzászólása: hát ezen én is jót nevettem :) )))))

Gyerekek milyen gumit ajánlanátok ami szuperbiztonságos? A durex Jeans-ról mit hallottatok Én abból 3 at használtam 1 szétis durrant sajnos ugyhogy idegbeteg vagyok melyik a legbiztonságosabb?

Legjobb válasz: ta-nul-jad meg hasz-nal-ni a gu-mit!!! olvassad el szepen, hogy kell hasznalni, ottan van a tajekoztaton!!! vagy durex.com!!!

ta-nul-jad meg hasz-nal-ni a gu-mit!!! olvassad el szepen, hogy kell hasznalni, ottan van a tajekoztaton!!! vagy durex.com!!!
durex safe, ha az is el szakad akkor nagyon bénák vagytok.
befõttes
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:22 Nálad a pont! :) )
12:22-es válasz nem is volt! :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!