Találatok a következő kifejezésre: Milyen görkori vannak (3 db)

Milyen ez a K2 görkori? Van ilyen valakinek?

Szeretnék venni egy minõségi fitnesz görkorit, hosszútávra tervezek. Városi aszfalton gurulásra kéne. Mi a véleményetek errõl?

Legjobb válasz: a k2 teljesen jó korikat gyárt, nyugodtan vedd meg

a k2 teljesen jó korikat gyárt, nyugodtan vedd meg
A kérdező hozzászólása: Ezen a korin nem fûzõ van, hanem ilyen tekerentyûs BOA nevezetû akármi. Ez mennyire tartós vajon?
A kérdező hozzászólása: És mennyire sérülékeny ezeknek a koriknak az oldala? Gondolok itt arra, ha véletlenül elesek vele, nagyon összekarcolódik, vagy strapabíróbb mûanyagból van?
akkor karcos lesz :) az én rollerblade-m is gyorsfûzõs

Milyen görkori fajták vannak?

EL akarok kezdeni korizni, és érdekelne hogy milyen fajtákat lehet kapni és milyen árban vannak. Ill. hogy az agressive görkori mibenkülönbözik a "simától" . várom a válaszokat. Köszi!!

Legjobb válasz: annyi mint egy verseny biciklizés? ha profira gondolsz akko mondom a profi bringa 2 miilió volT má 2006-ban is(hát még most)+bukó 80 ezer + könyökvédõtol a mittomén meddig megincsak MINIMUM EGY 100 EZER ha a profi -ra gondolunk tehát 2miillio 280 ezer+ mindenféle kiadás NEM HINNÉM HOGY ENNYI A GORKORIZÁS!!!!!!

annyi mint egy verseny biciklizés? ha profira gondolsz akko mondom a profi bringa 2 miilió volT má 2006-ban is(hát még most)+bukó 80 ezer + könyökvédõtol a mittomén meddig megincsak MINIMUM EGY 100 EZER ha a profi -ra gondolunk tehát 2miillio 280 ezer+ mindenféle kiadás NEM HINNÉM HOGY ENNYI A GORKORIZÁS!!!!!!
Kedves elõzõ válaszoló! Olvasd el rendesen a kommentet mielõtt hozzászólsz! Nem arról volt szó, hogy mennyibe kerül egy gyorsasági kori, hanem az elõtted szóló ahhoz hasonlította, gondolom mert olyan gyors és annyira kemény és hasonlóan kell odafigyelni rá. És ne üvöltözz, és olvass netikettet ;)
hát az egreszive érdemes kezdésnek használt korit veni pl deshi razors vagy ilyenek roces az felejtös de jo még kezdésnek usd blac 19 ezer péz és jo is agresziv az majndm ugyanaz mint a sima csak ot tudni kel ugy érkezno hogy ne esen el az ember de 1 2 honap gykorlás után belejön az emeber gyorsaban kopik a kereke 5900 é má lehet kapni ezek használhato kerekek még a sin is évek alat cseréni kel me szétkopik a fitnest anyira nem ismerem én a hejedbe venék egy usd balc vagy gold ot kezdésnek :D bár én deshi vinny minton korit vetem nagyon elégedet vagyok vele na de sok szerencsét a tanuláshoz .
sory a hejes irási hibákért nem figyeltem

Egysoros görkorimnak el vannak kopva a kerekei hogyan milyen sorrendben tudnám őket átcserélni hogy a másik felük is kopjon?

Esetleg belinkelhetne valaki ilyen oldalt ahol vannak tanácsok, rajzok...stb

Legjobb válasz: Egyszerûen megfordítod és kész, mondjuk egy csapágy kezelés alkalmával :) Én régen így csináltam....azóta eltelt egy kis idõ ...

Egyszerûen megfordítod és kész, mondjuk egy csapágy kezelés alkalmával :) Én régen így csináltam....azóta eltelt egy kis idõ ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!