Találatok a következő kifejezésre: Milyen frizuk a (4 db)

Milyen frizuk manapság a legtrendibbek?

Egyébként hosszú sz?ke a hajam...melyik illik hozzám a legjobban?

Legjobb válasz: Hát a legtredikébbek a feketécskék csíkocskákkal, szembe lógóan és egyenesen (a régi trendi göndi már naon undi) és abba meg teszel ilyen trendi csilli villi hajráfocskát masnicskával, és akkor te leszel a legtrendikébb, de csak ha minnél jobban befedi a szemcsikéidet :):):) Amugymeg ha engem kérdezel ne kövesd a divatot soha mert attól leszel te egyéni. Ne akarj beállni a sorba. Tudod. Az nem trendi.

Hát a legtredikébbek a feketécskék csíkocskákkal, szembe lógóan és egyenesen (a régi trendi göndi már naon undi) és abba meg teszel ilyen trendi csilli villi hajráfocskát masnicskával, és akkor te leszel a legtrendikébb, de csak ha minnél jobban befedi a szemcsikéidet :) :) :) Amugymeg ha engem kérdezel ne kövesd a divatot soha mert attól leszel te egyéni. Ne akarj beállni a sorba. Tudod. Az nem trendi.
MOst a rövidebb haj a divat. Az egyenes, kb állig v kicsit tovább érõ. Olyan Viktoria Beckham-esen. Szerintem.
Mindig az a trendi, ami jól áll. Hiába csináltatsz Viktoria B. frizkót, ha a Te arcodhoz és egyéniségedhez nem áll jól. Válaszd a neked megfelelõbbet!
Én azt vettem észre, hogy az a hajdivat mostanság, ha többféle vágás van a hajadban, szóval nem egyforma hosszú, és lehetõleg a vágások is ferdék. Ebbe sokminden belefér, mostanában menõ a fönt rövidebb, lent hosszú haj, meg még sokféle.
Most itt majdnem mindenki az emo szerû hajakat sorolta fel. Ahogy az elöttem szóló mondta, az a divat ami jól áll neked. Mostanába mindenki vasalja, hát nem sok mindenkinek áll jól ez a lenyalott haj. A tépett frizuk mindenkinek jól állnak, akár hosszú akár rövid.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a válaszát:)

A frízek milyen természetűek? Tudom minden ló más, de úgy átlagban?

Legjobb válasz: Nyugodt, kicsit lusta, kiegyensúlyozott ló általában, hidegvérû örökség, de azoknál lobbanékonyabbak azért.

Nyugodt, kicsit lusta, kiegyensúlyozott ló általában, hidegvérû örökség, de azoknál lobbanékonyabbak azért.

Milyen nevet adnátok a fríz lovatoknak?

Nagyon szép, kellemes, fenséges hatást kelt? nevek el?nyben :)

Legjobb válasz: Bundás, Morzsi, Bodri, Blöki, vagy csak egyszerûen Pikacsu

Bundás, Morzsi, Bodri, Blöki, vagy csak egyszerûen Pikacsu
Fenséges Paci!
kanca: Kincsõ csõdör: Rufus
Végül melyiket választottad kedves Kérdezõ? Melyik lett a befutó?:) (00:05-ös válaszoló)
A kérdező hozzászólása: még nem tudom pontosan, még sajnos nincs még fríz lovam csak tervezem :)
De ha veszel egy tisztavérû frízt annak már eleve van egy neve. Akkor minek kell átnevezni? Ha nem is az útlevélben szereplõt használod, akkor is hívták elõtte valahogy. Persze idõvel megszokja, de szerintem tök felesleges.
Seriff Nárcisz Herczeg Vezér Kapitány Lady
Holly, Eclipse, Aurora, Lunar Eclipse, Solar Eclipse, Luna, Empire attól függ kanca vagy csõdör, esetleg herélt-e a lovad! :)
15:38-as válaszolónak: Attól, hogy herélt, még ugyanúgy csõdör, ergo fiúnevet kell neki adni:D Ez kicsit olyan, mintha a férjem impotens lenne, vagy nem lennének élõ spermiumai, és elkezdeném Gizinek szólítani, és kilakkoznánk egymás lábkörmét XDXD bocsi, nem akartalak megbántani, de ezen jót nevettemXD
lánynak: Csillag, Szépség, Napsugár, Alice, Héra (alíz) , Lady (lédi) , Wendy ..most ezek jutottak eszembe ha fiunak kívánod: Princ, Dante, Kecses, Rúfusz.. ha modernebbet szeretnél .. Délceg, Tyson (tajzon) , Monti
Csõdör vagy kanca? Esetleg a holland nevét ami a lóútlevélben van lefordítani? Vagy csikónak kell? Csõdörnek: Éjfél, Caesar, King Kancának: Queen, Holdfény, Démon
Contessa a tuti
Szellõdal, Esthajnal, Tenger, Akvamarin, Bolygó, Kolibri
Gríz Grízgombóccccaal Krumplittt jeeee: http://www.youtube.com/watch?v=0dFtCB0wK_4
Gyémánt, Mirage, Miracle, Délibáb, Felhõ, Felleg, Kincsem, Vándor, Szellõ, Szépálom, Dicsfény, Talizmán, Szelíd, Csalogány, Szikra, Tünemény, Bársony, Bogár, Tûzmadár, Pillangó, Kedves.
Üstökös, Pompás, Ében, Adrenalin, Csárdáskirálynõ, Délceg, Meseszép, Csodás, Szeánsz
Monsieur (ha fiú) jelentése:http://hu.wikipedia.org/wiki/Monsieur_%28ancien_r%C3%A9gime%29 Ha lány: Demoiselle (kisasszonyt jelent, ha jól tudom)
Csillag, Királynõ/Király, Hercegnõ/Herceg, Gyöngyvirág, Gyöngyvér, Napsugár, Esthajnal
Ózon, Király, Holdfény, Óceán, Szivárvány, Csillag, Hajnal, Harmat, Dicsõsség, Olimpia, Karthágó, Piramis, Fáraó. Több nem jut eszembe!
Az én kedvenc frízemnek már van neve: Hattyú


Szerintetek ehhez a frizkóhoz milyen hosszú haj kell, és hogy kell megcsinálni?

http://kepfeltoltes.hu/view/110406/Korean_hair_style-Komeori..

Legjobb válasz: nemkell az a hú de hosszú haj. félhosszú hajból is meglehet. egyébként akkor sokkal szebb ha csak az elején ilyen. és igényesebb. olyan mintha egy hajráffal lenne felfogva a haj pedig az a te fonott hajad :)

nemkell az a hú de hosszú haj. félhosszú hajból is meglehet. egyébként akkor sokkal szebb ha csak az elején ilyen. és igényesebb. olyan mintha egy hajráffal lenne felfogva a haj pedig az a te fonott hajad :)
Túl hosszú tényleg nem kell, mivel ha jobban megnézem, szerintem az a nagy fonat mind póthaj. A hogyan... hát konkrétan nem tudom kipróbálás nélkül, de elég bonyolult így megcsinálni szépen. :S De egy fonásban profi fodrász biztos szépen megcsinálja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!