Találatok a következő kifejezésre: Milyen fotó programot (24 db)

Az S jegyzetben nincs ilyen sablon, vagy lehetõség?
A kérdező hozzászólása: Probaltam.nem sikerult:(

Milyen fotó szerkesztő programot ajánlotok?

Olyan programot szeretnék, ami az alapvet? szerkesztési funkciókon kívük még jópofa dolgokat is tud. Pl. effektek, keretek, különféle "bigyók" elhelyezése a képen pl. lufi virág stb.

Legjobb válasz: ha egyszerubb dolgokat akarsz megcsinalni, valoban eleg pl. a Photofun. viszont, ha te magad szeretnel kicsit egyedibb, kreativabb dolgokat csinalni akkor egyertelmuen Photoshop

ha egyszerubb dolgokat akarsz megcsinalni, valoban eleg pl. a Photofun. viszont, ha te magad szeretnel kicsit egyedibb, kreativabb dolgokat csinalni akkor egyertelmuen Photoshop
photofun
Én a Paint Shop Pro használom, de a Photoshop is nagyon jó, csak bonyolultabb.
Photoshop CS3, de ha free verziót szeretnél, akkor arra ott a Gimp
Adobe Photoshop CS2. Vagy http://www.picnik.com
Én Corel Photo-Paint-et használok.
Photoimpact

Milyen képernyõfotó-készítõ programok kompatibilisek a Telenor One Touch S-sel? Vagy hogy kell vele képernyõfotót-készíteni alapból, letöltött program nélkül?

Már rengeteget letöltöttem a Google Playrõl, de egyik se mûködött rajta. Nekem viszont ez nagyon fontos lenne. Elõre is köszönöm a válaszokat.


Milyen programmal és hogyan tudom azt megoldani, hogy a gépen kiválasztott fotókat 8*5 cm-es képként nyomtassam ki?

A fotóalbumba amibe a képeket tenném 8*5cm-es képeknek van hely.

Legjobb válasz: Nem szükséges hozzá program. Amikor elkezded a nyomtatást, akkor a nyomtatási beállításoknál van lehetõség a kép méretének megadására. vagy a nyomtatóhoz kapott programot elindítod, és abból próbálod megadni a nagyságot.

Nem szükséges hozzá program. Amikor elkezded a nyomtatást, akkor a nyomtatási beállításoknál van lehetõség a kép méretének megadására. vagy a nyomtatóhoz kapott programot elindítod, és abból próbálod megadni a nagyságot.
De ha minden kötél szakad, akkor ajánlom a lenti programot, amellyel a kép élességét, színét, fényerejét is tudod javítani, majd amikor ezt megtetted, akkor akár mm-es pontossággal beállíthatod a nyomtatási méretet. http://szoftverbazis.hu/szoftver/photoscape-free-v3-3--magya..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, Sikerült is! :)

Fotó manipulációhoz milyen ingyenes photoshop programot ajánlotok?

Legjobb válasz: "...nem egy gyûjtõfogalom a képszerkesztõkre" Hadd el, most ez a trendi. Ugyanúgy, ahogy egy program vagy a net sem szaggat, akadozik, szalajt vagy döcög, hanem csakis laggol, a rajzprogramot sem lehet nevén nevezni. Az bizony magyart igényelne, arról meg te is tudod, hogy az egyik legnehezebb nyelv...

"...nem egy gyûjtõfogalom a képszerkesztõkre" Hadd el, most ez a trendi. Ugyanúgy, ahogy egy program vagy a net sem szaggat, akadozik, szalajt vagy döcög, hanem csakis laggol, a rajzprogramot sem lehet nevén nevezni. Az bizony magyart igényelne, arról meg te is tudod, hogy az egyik legnehezebb nyelv...
mit akarsz elsõre megcsinálni a képeden ?
A Photoshop egy program és nem egy gyûjtõfogalom a képszerkesztõkre. Javaslom kezdetnem a Gimp-et !
A kérdező hozzászólása: egy sima egyszerû is megteszi.. semmi komoly mûvelet nem akarok elvégezni a programmal vagy nevezzétek aminek akarjátok.
mi az amit csinálni szeretnél vele ?
A kérdező hozzászólása: fényt beállítani 2 képet össze szerkeszteni eggyé!

A plasztikai sebész először csak rekonstruálja milyen legyen, pl a páciens füle, orra, szája, ezt egy program segítségével teszi, Van olyan oldal, amin van hasonló program? Pl belinkelni fotót, és megváltoztatni, pl az arc formáját?

Legjobb válasz: hááát, az az igazság, hogy van, de nem erre a célra, hanem szórakozásból :D:D... de ott is át tudod alakítani a füled, szemed, orrod, állad stb.... www.miniclip.com és a játék neve: Putty face. a lap alján van egy lista, ott ki tudod keresni jó szórakozást^^

hááát, az az igazság, hogy van, de nem erre a célra, hanem szórakozásból :D:D... de ott is át tudod alakítani a füled, szemed, orrod, állad stb.... http://www.miniclip.com és a játék neve: Putty face. a lap alján van egy lista, ott ki tudod keresni jó szórakozást^^
A Photoshop-pal is lehet ilyenekt csinálni. Én is kipróbáltam :-)
Nem akarlak elkeseríeni de ismerek olyat akinek volt orrplasztikája, és az orvos sem tudja 100% megmondani milyen lesz a végeredmény! Fõleg hogy az orr, a fül életünk végéig nõ/alakul..ez a mûtét után sincs másképp!

Fotósok, milyen programmal szerkesztitek a képre az aláírásotokat? És szerintetek melyik a legjobb hely a fotók közzétételére? (nem Instagram)

Legjobb válasz:
Ha valóban fotós vagy akkor egy saját egyedi oldalon vagy blogon érdemes, és nem beleömlesztve más közösségi oldalakba. Facebook lenne az ideális a széles közönség miatt, de ott korlátozottak a lehetõségek, és minden jött-ment a képei alá írhatja hogy XY Photography miközben köze sincs a szakmához. Kattintani egy képet majd rárakni egy effektet az még nem fotózás, az ilyenre elég az Instagram. Van külön fotós gyûjtõoldal, például a Flickr, bár ott az ingyenes lehetõségek korlátozottak. Saját weboldal esetén nem árt ha tudsz programozni, és nem csak egy sablonba feltölteni. Blog esetén egy egyszerûbb és gyorsabb lehetõséged van, egyrészt a képeket nagy méretben és galériában is feltöltheted, külön címkével elláthatod és rendszerezheted, mégis bejegyzésként egymás alá listázható a tartalom. El lenne különítve mindentõl és Facebook-kal ellentétben nem csak egy tucat kép lenne a több száz napi frissített tartalom között amit átugranak. A hátránya viszont hogy be kell indulnia valahogy, ha nem magadnak csinálod akkor idõbe telhet amíg kialakul egy állandó közönsége. Én például az olyan oldalakat szeretem ahol ki van használva lehetõleg minden terület, és nem középre beszorítva három oszlop. Lehet hogy kézzel át lehet alakítani, csak az embereket nem érdekli, nekem egy svéd blogszolgáltató az ami a nagy helykihasználás miatt tetszik (+ letisztult), itt egy random példa (blogg.se): [link] Többségében Photoshopot és/vagy Lightroomot használnak szerkesztésre, ezekben pedig lehet aláírást is hozzáadni, még egyesével sem kell mert van benne kötegelt képfeldolgozás. Nem minden esetben elõnyös, és azzal is nyilván tisztában vagy hogy milyen könnyen visszaélhetnek a szerzõi jogoddal, amikor sokaknak a letölthetõség egyenlõ az ingyenességgel és a szabad felhasználással. Nem mindenkit fog egy szolid aláírás megakadályozni (pofátlanabbak simán levágják a kép aljáról az aláírást), ugyanakkor a képet elrontaná egy határozottabb védelem.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha valóban fotós vagy akkor egy saját egyedi oldalon vagy blogon érdemes, és nem beleömlesztve más közösségi oldalakba. Facebook lenne az ideális a széles közönség miatt, de ott korlátozottak a lehetõségek, és minden jött-ment a képei alá írhatja hogy XY Photography miközben köze sincs a szakmához. Kattintani egy képet majd rárakni egy effektet az még nem fotózás, az ilyenre elég az Instagram. Van külön fotós gyûjtõoldal, például a Flickr, bár ott az ingyenes lehetõségek korlátozottak. Saját weboldal esetén nem árt ha tudsz programozni, és nem csak egy sablonba feltölteni. Blog esetén egy egyszerûbb és gyorsabb lehetõséged van, egyrészt a képeket nagy méretben és galériában is feltöltheted, külön címkével elláthatod és rendszerezheted, mégis bejegyzésként egymás alá listázható a tartalom. El lenne különítve mindentõl és Facebook-kal ellentétben nem csak egy tucat kép lenne a több száz napi frissített tartalom között amit átugranak. A hátránya viszont hogy be kell indulnia valahogy, ha nem magadnak csinálod akkor idõbe telhet amíg kialakul egy állandó közönsége. Én például az olyan oldalakat szeretem ahol ki van használva lehetõleg minden terület, és nem középre beszorítva három oszlop. Lehet hogy kézzel át lehet alakítani, csak az embereket nem érdekli, nekem egy svéd blogszolgáltató az ami a nagy helykihasználás miatt tetszik (+ letisztult), itt egy random példa (blogg.se): [link] Többségében Photoshopot és/vagy Lightroomot használnak szerkesztésre, ezekben pedig lehet aláírást is hozzáadni, még egyesével sem kell mert van benne kötegelt képfeldolgozás. Nem minden esetben elõnyös, és azzal is nyilván tisztában vagy hogy milyen könnyen visszaélhetnek a szerzõi jogoddal, amikor sokaknak a letölthetõség egyenlõ az ingyenességgel és a szabad felhasználással. Nem mindenkit fog egy szolid aláírás megakadályozni (pofátlanabbak simán levágják a kép aljáról az aláírást), ugyanakkor a képet elrontaná egy határozottabb védelem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:) nem vagyok fotós, csak hobbi szinten csinálom(de úgy mindig:D) csak eddig még nem jutottam el odáig hogy az aláírás is rákeüljön.Igen én sem vagyok annyira a filterek híve..
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); vannak programok kifejezetten csak vízjelezésre is, kiemelt funkciója a FastStone programoknak is: [link] de LightRoom és a legtöbb népszerû fotó szerkesztõ/kezelõ program tud ilyet és PhotoShopban meg bármit meg lehet csinálni. jó vízjel egyébként nincsen, mert amelyik nem zavaró, annak a védelmi/forrásmegjelölési funkciója nem hatásos, nem feltûnõ, sokan észre se veszik, aki akarja, az meg könnyen eltûnteti, hogy ne legyen útban. ha meg erõteljesebb a vízjel és nehezebb eltûntetni, akkor zavarja a kép élvezetét, viszont így kevésbé lopják. valamilyen vízjelet mindenképpen érdemes tenni a képekre, már csak azért is, mert ha úgy adódik, hogy pereskedned kell valakivel, akkor a vízjel levágása/eltûntetése egyrészt cáfolja a jóhiszemûséget, másrészt meg súlyosbító tényezõ, mivel nem csak engedély nélkül használta fel a képed, hanem módosított is rajta, ráadásul szerzõjogi kísérõ információt távolított el. amíg én a képek szélére tettem a vízjeleimet, addig sokan levágták még olyanok is, akik megigérték, hogy nem fogják. amióta a képeim közepén van a vízjel sokkal kevesebben lopják õket. nekem se tetszik, de sajnos ilyen világban élünk. nem szeretek pereskedni a képlopások miatt és elég sokan keresnek meg ilyen gondokkal, hogy õk eddig nem vízjeleztek és most mit csináljanak, mert ellopják a képeiket... egyébként ezeket gondolom a vízjelekrõl: [link]
500px még jó oldal, ott kialakíthatsz egy kis portfólió oldalt is (fizetõs). Smugmug.com pedig szintén egy jó, bár fizetõsen még jobb oldal. Én valamelyest értek a weboldal szerkesztéshez, programozáshoz így fel sem merült, hogy a saját oldalamat én írjam :-). Azt a funkcionalitást, amit egy smugmug havi 1-2e Ft-ért ad, soha nem kódolod le. Facebook nem rossz, ráadásul a legnagyobb rajongóid amúgy is az ismerõseid lesznek, érdemes megmutatni nekik, mit mûvelsz.
jó felvetés, a fizetõs olalakon (pl. PhotoShelter, PhotoBucket biztosan, lehet, hogy Smugmug és 500px is, ezeket nem ismerem annyira) elõfordul automatikus vízjelezési lehetõség is, aminél te mondod meg, hogy milyen vízjelet és õ ráteszi automatikusan, így semmi nem megy ki vízjel nélkül - de ez a többi oldal esetében nem feltétlenül megoldás és nem is mindenkinek van szüksége azokra a funkciókra, illetve nem is mindenkinek éri meg fizetni érte.
hogyha csak hobbiból fotózol akkor itt egy ingyenes program amivel egyszerre kb 5 képre lehet vízjelet tenni: [link]

Fotók katalogizáláshoz milyen programot ajánlanátok?

Adobe Photoshop Lightroom vagy ACDSee, esetleg egy ingyenes?

Legjobb válasz: Picassa

Picassa
Lightroom
Picasa. [link]
Messze a lightroom a legtöbbet tudó - legjobban használható dolog, a többi másra való.

Az ilyen féle fotót mivel lehet készíteni? Milyen programmal?

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/381140_2287..

Legjobb válasz: megmondom ha küldesz egy normális linket

megmondom ha küldesz egy normális linket


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!