Találatok a következő kifejezésre: Milyen fotó programot (23 db)

Az S jegyzetben nincs ilyen sablon, vagy lehetõség?
A kérdező hozzászólása: Probaltam.nem sikerult:(

Milyen fotó szerkesztő programot ajánlotok?

Olyan programot szeretnék, ami az alapvet? szerkesztési funkciókon kívük még jópofa dolgokat is tud. Pl. effektek, keretek, különféle "bigyók" elhelyezése a képen pl. lufi virág stb.

Legjobb válasz: ha egyszerubb dolgokat akarsz megcsinalni, valoban eleg pl. a Photofun. viszont, ha te magad szeretnel kicsit egyedibb, kreativabb dolgokat csinalni akkor egyertelmuen Photoshop

ha egyszerubb dolgokat akarsz megcsinalni, valoban eleg pl. a Photofun. viszont, ha te magad szeretnel kicsit egyedibb, kreativabb dolgokat csinalni akkor egyertelmuen Photoshop
photofun
Én a Paint Shop Pro használom, de a Photoshop is nagyon jó, csak bonyolultabb.
Photoshop CS3, de ha free verziót szeretnél, akkor arra ott a Gimp
Adobe Photoshop CS2. Vagy http://www.picnik.com
Én Corel Photo-Paint-et használok.
Photoimpact

Milyen képernyõfotó-készítõ programok kompatibilisek a Telenor One Touch S-sel? Vagy hogy kell vele képernyõfotót-készíteni alapból, letöltött program nélkül?

Már rengeteget letöltöttem a Google Playrõl, de egyik se mûködött rajta. Nekem viszont ez nagyon fontos lenne. Elõre is köszönöm a válaszokat.


Milyen programmal és hogyan tudom azt megoldani, hogy a gépen kiválasztott fotókat 8*5 cm-es képként nyomtassam ki?

A fotóalbumba amibe a képeket tenném 8*5cm-es képeknek van hely.

Legjobb válasz: Nem szükséges hozzá program. Amikor elkezded a nyomtatást, akkor a nyomtatási beállításoknál van lehetõség a kép méretének megadására. vagy a nyomtatóhoz kapott programot elindítod, és abból próbálod megadni a nagyságot.

Nem szükséges hozzá program. Amikor elkezded a nyomtatást, akkor a nyomtatási beállításoknál van lehetõség a kép méretének megadására. vagy a nyomtatóhoz kapott programot elindítod, és abból próbálod megadni a nagyságot.
De ha minden kötél szakad, akkor ajánlom a lenti programot, amellyel a kép élességét, színét, fényerejét is tudod javítani, majd amikor ezt megtetted, akkor akár mm-es pontossággal beállíthatod a nyomtatási méretet. http://szoftverbazis.hu/szoftver/photoscape-free-v3-3--magya..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, Sikerült is! :)

Fotó manipulációhoz milyen ingyenes photoshop programot ajánlotok?

Legjobb válasz: "...nem egy gyûjtõfogalom a képszerkesztõkre" Hadd el, most ez a trendi. Ugyanúgy, ahogy egy program vagy a net sem szaggat, akadozik, szalajt vagy döcög, hanem csakis laggol, a rajzprogramot sem lehet nevén nevezni. Az bizony magyart igényelne, arról meg te is tudod, hogy az egyik legnehezebb nyelv...

"...nem egy gyûjtõfogalom a képszerkesztõkre" Hadd el, most ez a trendi. Ugyanúgy, ahogy egy program vagy a net sem szaggat, akadozik, szalajt vagy döcög, hanem csakis laggol, a rajzprogramot sem lehet nevén nevezni. Az bizony magyart igényelne, arról meg te is tudod, hogy az egyik legnehezebb nyelv...
mit akarsz elsõre megcsinálni a képeden ?
A Photoshop egy program és nem egy gyûjtõfogalom a képszerkesztõkre. Javaslom kezdetnem a Gimp-et !
A kérdező hozzászólása: egy sima egyszerû is megteszi.. semmi komoly mûvelet nem akarok elvégezni a programmal vagy nevezzétek aminek akarjátok.
mi az amit csinálni szeretnél vele ?
A kérdező hozzászólása: fényt beállítani 2 képet össze szerkeszteni eggyé!

A plasztikai sebész először csak rekonstruálja milyen legyen, pl a páciens füle, orra, szája, ezt egy program segítségével teszi, Van olyan oldal, amin van hasonló program? Pl belinkelni fotót, és megváltoztatni, pl az arc formáját?

Legjobb válasz: hááát, az az igazság, hogy van, de nem erre a célra, hanem szórakozásból :D:D... de ott is át tudod alakítani a füled, szemed, orrod, állad stb.... www.miniclip.com és a játék neve: Putty face. a lap alján van egy lista, ott ki tudod keresni jó szórakozást^^

hááát, az az igazság, hogy van, de nem erre a célra, hanem szórakozásból :D:D... de ott is át tudod alakítani a füled, szemed, orrod, állad stb.... http://www.miniclip.com és a játék neve: Putty face. a lap alján van egy lista, ott ki tudod keresni jó szórakozást^^
A Photoshop-pal is lehet ilyenekt csinálni. Én is kipróbáltam :-)
Nem akarlak elkeseríeni de ismerek olyat akinek volt orrplasztikája, és az orvos sem tudja 100% megmondani milyen lesz a végeredmény! Fõleg hogy az orr, a fül életünk végéig nõ/alakul..ez a mûtét után sincs másképp!

Fotók katalogizáláshoz milyen programot ajánlanátok?

Adobe Photoshop Lightroom vagy ACDSee, esetleg egy ingyenes?

Legjobb válasz: Picassa

Picassa
Lightroom
Picasa. [link]
Messze a lightroom a legtöbbet tudó - legjobban használható dolog, a többi másra való.

Az ilyen féle fotót mivel lehet készíteni? Milyen programmal?

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/381140_2287..

Legjobb válasz: megmondom ha küldesz egy normális linket

megmondom ha küldesz egy normális linket

Milyen programmal lehet kifejezetten fotókat logóval ellátni, amilyet a fényképészek is használnak?

Legjobb válasz: Pl: http://www.uconomix.com/Products/uMark/Default.aspx?o=AdWord..

Irfanview, batch feldolgozásnál találod. Ingyenes.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!