Találatok a következő kifejezésre: Milyen folyások terhesség alatt (12 db)

Terhesség alatt milyen folyás mondható normálisnak?

darabos fehér folyásom van, de nincs szaga. Szeretkezés után is a megszokottnál több fehér darabos vmi jött ki.. ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Amíg nem viszket, nem csíp, nincs szaga, addig nincs baj. Terhesség alatt folyamatosan változik a hüvely PH értéke, így más-és más akár egyik napról a folyás mennyisége, minõsége. Nekem pl. tegnap még olyan vízszerû volt, viszonylag nagy mennyiségben, ma már pedig fehér. És tegnap voltam dokinál, megvizsgált, nem talált semmit, ami fertõzésre utalhatna, sõt azt mondta, a folyás egy bizonyos szintig teljesen normális. Úgyhogy ne aggódj! 25 hetes kismama

Amíg nem viszket, nem csíp, nincs szaga, addig nincs baj. Terhesség alatt folyamatosan változik a hüvely PH értéke, így más-és más akár egyik napról a folyás mennyisége, minõsége. Nekem pl. tegnap még olyan vízszerû volt, viszonylag nagy mennyiségben, ma már pedig fehér. És tegnap voltam dokinál, megvizsgált, nem talált semmit, ami fertõzésre utalhatna, sõt azt mondta, a folyás egy bizonyos szintig teljesen normális. Úgyhogy ne aggódj! 25 hetes kismama
Szia! Ha nincs viszketés, akkor okés, de minden esetre, amikor legközelebb mész a dokidhoz, vegyen le kenetet, és küldje laborba. Az adja a legvilágosabb eredményt! Remélem jó eredményeket kapsz. Boldog Babavárást! 30 hetes kismami
Nekem is volt olyan amit írtál, ilyen darabos szagtalan fehér vmi. Nálunk is fõleg szex után volt. Én kaptam rá kúpot a dokimtól, az hogy mitõl van nem tudom. Bár nekem eddig akárhányszor mentem írt fel vmit rá pedig semmi panaszom nem volt soha na mindegy, végülis õ a doki.:) Szóval menj el dokihoz sztem. Üdv.34+5 hetes kismami

Milyen és mennyi a normális folyás a terhesség alatt?

Nekem olyan vizeses van még a mai nap folyamán. 12+5 hkm

Legjobb válasz: Terhesség alatt normális a bõ folyás. Lehet vizes, krémes, nyákos, fehér, sárgás, átlátszó...

Terhesség alatt normális a bõ folyás. Lehet vizes, krémes, nyákos, fehér, sárgás, átlátszó...

Milyen folyás a "normális" terhesség alatt?

12 hetes vagyok, az elejét?l kezdve van egy kis folyásom. Nem átlátszó, inkább fehéres szín?, teljesen szagtalan és csíp? érzést vagy fájdalmat sem érzek sehol. Nem is állandóan van, hanem néha jön egy kisebb mennyiség, pl. amikor WC-n vagyok, aztán semmi. A dokim nem foglalkozott vele. Szerintetek ez a fajta folyás normális vagy cseszegessem a dokit, hogy nézze meg rendesen?

Legjobb válasz: Teljesen normális, azért nem érdekelte a dokit sem. Terhesség alatt egyébként is megnövekedett mennyiségû a folyás. Amíg szagtalan, nem kelt kellemetlen érzetet, addig nincs semmi baj.

Teljesen normális, azért nem érdekelte a dokit sem. Terhesség alatt egyébként is megnövekedett mennyiségû a folyás. Amíg szagtalan, nem kelt kellemetlen érzetet, addig nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Csak mindenhol azt olvastam itt neten, hogy az átlátszó a normális, ha nem átlátszó, hanem fehér az meg már nem :( Ezért kérdeztem :)
A fehér is normális, sõt a sok is normális. A lényeg, ami Neked nincs: nem színes, nem fáj, nem csíp, nincs szaga.
A fehér szerintem is normális. Viszont nem muszáj viszketést, kellemetlen érzést okozzon, ha nem fehér, szerintem az nm jó. Nekem volt sárgás és nyákos, nm viszketett. De gennykeltõ baktériumom volt. Most 25 hetes vagyok, újra ezt tapasztaltam, ma el is rohantam a dokihoz. Én mindig mondom, kérek tenyésztést, n kezeljen anélkül fejetlenül. Sajnos ezek a folyások tudnak ám nagy bajt is okozni. Nekem most újra sárga és nyákos.

Milyen folyások jellemzőek terhesség alatt?

Legjobb válasz: A sûrû fehér folyás szinte folyamatosan jelen van az elsõ hónapokban. Van aki kivétel, de a többség ezt tapasztalja. Ha a színes sárgás vagy kellemetlen szagú, akkor azonnal menj orvoshoz, mert összeszedtél valami fertõzést, gyorsan ki kell kúrálni, különben veszélyeztetheti a terhességet. Van aki idõnként "barnázik" (pár csepp barna folyás/vérzés), van akinek végig megmarad egy kisebb mennyiségû vérzés a szokott mensi idejében.

A sûrû fehér folyás szinte folyamatosan jelen van az elsõ hónapokban. Van aki kivétel, de a többség ezt tapasztalja. Ha a színes sárgás vagy kellemetlen szagú, akkor azonnal menj orvoshoz, mert összeszedtél valami fertõzést, gyorsan ki kell kúrálni, különben veszélyeztetheti a terhességet. Van aki idõnként "barnázik" (pár csepp barna folyás/vérzés), van akinek végig megmarad egy kisebb mennyiségû vérzés a szokott mensi idejében.
Nekem mindig is volt valamennyi folyásom, de amióta babás vagyok, azóta nincs.Szerintem ez alkati kérdés.Szép terhességet kívánok! 11 hetes kismami

Terhesség alatt kell legyen folyás? Ha igen milyen?

Legjobb válasz: Csak magamról tudok beszélni, Nekem mindig is volt valamennnyi, és emiatt sokszor voltam nõgyógyászoknál, viszont az esetek 95%-ában semmilyen baci, vagy más nem volt. Ez van, ilyen vagyok, viszont sokkal jobban kell ügyelnem a strandon, fürdõben, wc-n, stb. Amikor terhes voltam ill. vagyok most is, akkor is megvolt valamennyi mindig. Jelenleg sem tudtak kitenyészteni belõle semmilyen kórokozót. Ja és hogy milyen? Nekem inkább sárgásabb, legalábbis a tisztaságin már ilyen. Tényleg nem túl sok, de van. Nálam az az itt sokat olvasott tojásfehérjés még nem igen jelentkezett.(vagy nem vettem észre) Remélem tudtam segíteni. Egy dolog viszont biztos, fõleg terhesség alatt: ha bármi szokatlant érzékelsz (szín, szag, állag) akkor ne kezelgesd házilag. Menj orvoshoz és csináld azt amit Õ mond.

Csak magamról tudok beszélni, Nekem mindig is volt valamennnyi, és emiatt sokszor voltam nõgyógyászoknál, viszont az esetek 95%-ában semmilyen baci, vagy más nem volt. Ez van, ilyen vagyok, viszont sokkal jobban kell ügyelnem a strandon, fürdõben, wc-n, stb. Amikor terhes voltam ill. vagyok most is, akkor is megvolt valamennyi mindig. Jelenleg sem tudtak kitenyészteni belõle semmilyen kórokozót. Ja és hogy milyen? Nekem inkább sárgásabb, legalábbis a tisztaságin már ilyen. Tényleg nem túl sok, de van. Nálam az az itt sokat olvasott tojásfehérjés még nem igen jelentkezett.(vagy nem vettem észre) Remélem tudtam segíteni. Egy dolog viszont biztos, fõleg terhesség alatt: ha bármi szokatlant érzékelsz (szín, szag, állag) akkor ne kezelgesd házilag. Menj orvoshoz és csináld azt amit Õ mond.
Van akinek nincs, de az általánosság az, hogy sokkal több folyás van terhesség alatt. Az általános szabály, hogy amíg nem viszket, nem csíp, ég, vagy nincs erõs szaga, és színe, addig rendben van. Amint gyanú merül fel, inkább keresd fel az orvosodat. Terhesség alatt nem csak lehet, de kell is kezelni, fõleg, ha baci, mert az beindíthatja a szülést is, megfertõzheti a méhet, a babát. Ami persze ritkán fordul elõ, mert a nyákdugó is véd szerencsére, de azért nem árt az óvatosság.
nekem sûrû és krémes már vagy 2-3 hete, itt azt hallottam, meg valahol olvastam is, hogy ez a normális. NIncs szaga, se színe, csak jó sûrû, és viszonylag több, mint egyébként
uccsó vagyok 13 hetes vagyok
Nekem szinte semmilyen sincs. nagyon ritkán, reggel van egy kis fehér, hígabb folyás, de egy-két hetente csak egyszer.
Utolsó vagyok. 29 hetes vagyok, és eddig végig így volt, a nõdokim szerint nem baj, és örüljek neki.

Milyen folyásra lehet számítani a terhesség alatt és mikortól?

Az a helyzet h nem biztos h az vagyok. De er?s folyásom lett és kicsit a melleim is fájnak. Nem tudom h szabad e valami hüvelykúpot használni. Lehet valamit összeszedtem.

Legjobb válasz: Én még nem voltam terhes, de nekem dokim mondta, hogy aki terhes, annak kezdettõl fogva bõséges a folyása. Az szerintem mindegy milyen (vizes vagy krémes), a lényeg, hogy bõséges legyen. Ha nem vagy benne biztos, hogy terhes vagy-e, akkor csinálj tesztet, ha nem mensiztél.

Én még nem voltam terhes, de nekem dokim mondta, hogy aki terhes, annak kezdettõl fogva bõséges a folyása. Az szerintem mindegy milyen (vizes vagy krémes), a lényeg, hogy bõséges legyen. Ha nem vagy benne biztos, hogy terhes vagy-e, akkor csinálj tesztet, ha nem mensiztél.
Én amikor terhes lettem a kisfiammal, bõ folyásom volt.
Nekem nagyon bõséges, fehér folyásom volt.Nem tudom sajnos, hányadik héttõl, de emlékszem egyszer nagyon megijedtem, mert másnap készültem dokihoz amikor séta közben nagyon hirtelen megindult. Halálra rémültem, mert féltem, hogy vmi vérzés vagy ilyesmi.Aztán kiderült, hogy csak folyás volt.Ez kb. 4-5.héten lehetett.

Kinek milyen szinű és állagú folyása volt terhesség alatt? És kb. mikortól?

Legjobb válasz: Szia! Nekem kb a 9-10. héttõl végig sárga volt, és viszonylag sok. Sosem volt a terhesség alatt semmi bacim. Az orvos azt mondta "ez nálam a normális". Most 5 hetes a fiam.

Szia! Nekem kb a 9-10. héttõl végig sárga volt, és viszonylag sok. Sosem volt a terhesség alatt semmi bacim. Az orvos azt mondta "ez nálam a normális". Most 5 hetes a fiam.
Nekem az elején (kb a 12.hétig)halványsárga, bõvebb folyás, aztán a 3, hétig még bõvebb, de világosabb folyás, majd a végén sárgás színû.
Szia, 9 hetes vagyok, az elejétõl kezdve bõ sárgás folyásom van.Mondtam az orvosnak, de addig nincs gond, amig nem okoz csipõs, viszketõs tüneteket.
nekem alig van folyásom, ami van, az is elég híg és fehéres. Amit érdekesnek találtam, hogy a terhesség elõtt savanykás szaga volt, most meg olyan édeskés, tejes illata van. Szerencsére nekem is a laboreredményem teljesen jót mutat. 33hetes KM.
Nekem teljhesen feher es zselesebb allagu. Nincs szaga egyalltalan.Viszont talan ici picit tobb mostanaban (talan mert uj intim mosakodo zselet hasznalok). Nem talaltak fertozest szerencsere.
ja es 21 hetes multam :D

Terhesség alatt milyen természetes gyógymódok vannak a sárga folyás enyhítésére, megszüntetésére?

Ez a második terhességem, az előzőnél is végig mindig volt kisebb sárgás folyásom... Természetesen mindig jeleztem a dokimnak, és volt, hogy laborvizsgálat nélkül, volt, hogy azután többnyire a Pimafucin kúpot írta fel, ami szinte semmit nem használt. Aztán később a szoptatás alatt is lejentkezett, többször nézték laborban, volt, hogy nem volt semmi gomba/baktérium. Most egy másik dokim van, legutóbb ő is ezt a Pimafucint írta fel, 3 db-osat, hát 1 hét múlva újra előjött. Tudom, hogy terhesség, szoptatás alatt nem nagy a választék abból ami használható... No de az is van ilyenkor, hogy a hüvely PH-ja borul fel és amiatt is van folyás... nem viszket...stb. De mégis kicsit aggódom, hogy miért sárga és nem legyen gond a babával, ja és még szoptatok is... A legutóbbi dokim a Gymaflor (lehet, hogy rosszul írtam) hüvelyflóra helyreállító hüvely tablettát ajánlotta, de terhesen már az sem ajánlott. Szóval ha esetleg valaki tud valami jó ülőfürdőt, ecsetelőt ilyesmit tanácsolni, ami persze bevált, örülnék... Előre is köszönöm! 13hetes kismama

Legjobb válasz: Nekem sem viszketett, nem égetett, a vizsgálat sem mutatott ki semmit, csak volt egy kis folyásom, és szex közben izgalmi állapotban fura szagot vettem észre magamon, ami utána mindig el is múlt. Rosalgin hüvelyöblítõvel próbálkozom, bár még csak egyszer használtam, de máris jobb...

Nekem sem viszketett, nem égetett, a vizsgálat sem mutatott ki semmit, csak volt egy kis folyásom, és szex közben izgalmi állapotban fura szagot vettem észre magamon, ami utána mindig el is múlt. Rosalgin hüvelyöblítõvel próbálkozom, bár még csak egyszer használtam, de máris jobb...
Hüvelyzuhanyt/öblítõt/irrigálót nem szabad terhesség alatt használni! Nekem a nõgyógyász írt fel kúpot, de nem ért semmit. Ez a folyás dolog a terhesség velejárója, el kell viselni.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy vigyázni kell ezekkel a hüvelyöblítõs dolgokkal... De csak van valami olyan "hüvelykezelõ", ami a Ph-t nem változtatja meg, ezért gondoltam, hogy valakinek van valami természetes kezeléses tanácsa...
Ezt nyugodtan lehet használni terhesség alatt is.:http://www.vitagyn.hu/
A kérdező hozzászólása: Sajnos tegnap már elkezdtem viszketni is kívül a szeméremajkaktól a hüvelynyílásig (ami azért nem sûrûn van), de már csak hétfõn jutok el a dokihoz... Addig nem tudom mit tudok tenni, remélem nem lesz baja a babának, hogy ennyit várok vele... De köszönöm a legutóbb ajánlott terméket is, gondolom, ha már viszketés is van, akkor nem használ..., csak megelõzésre... (?)
A kérdező hozzászólása: Jaa és gondolom a doki kenetet vesz majd és tenyésztést kér, az is idõ, remélem addig azért felír valamit, mert elég kellemetlen... :-(
Én úgy tudom, h Canesten krémet használhatsz!

Terhesség alatt milyen recept nélküli hüvelykúpot használtatok folyásra? (Canesten combin kívül)

Legjobb válasz: Fõleg canestent nem, sokak szerint igen veszélyes... Semit, csak amit a doki felír és feltétlen szükséges!! TErhesen vagy folyás, vizsgáltasd meg magad, hogy kezelésre szorulsz-e.

Fõleg canestent nem, sokak szerint igen veszélyes... Semit, csak amit a doki felír és feltétlen szükséges!! TErhesen vagy folyás, vizsgáltasd meg magad, hogy kezelésre szorulsz-e.
Ne használj semmit, csak orvosi utasításra, azt meg a doki írja neked. Ha meg csak sima folyásod van arra nem is kell semmi. Ha másmilyen azt a doki látja mi lehet a gond és õ tud megfelelõ nyavaját írni. 36km
Folyásra semmilyet. Ha gombád van, akkor orvos, és õ majd felírja a nekedvalót.

Baj lehet? Megtermékenyülés lehetséges? Folyás milyen szokott lenni, vagy inkább száradás van terhesség alatt?

5 napja dolgozunk még csak a babán, de ma úgy keltem szúrt a derekam, és most már jobban fáj a hasam alja. Mindig védekeztünk és nem volt ilyen panaszom. Sok mindent olvastam itt és össze zavarodtam minden kérdésbe más hogy volt le írva. Lehet hogy összehoztuk és ennek vannak tünetei ?

Legjobb válasz: Nem. A beágyazódás 7-10 nappal az aktus után kezdõdik csak! Addig csak "kóvályog" benned két egyesült sejt, ami semmilyen hatást nem gyakorol a szervezetedre, nincs tünete. Valószínûbb, hogy valami fertõzést szedtél össze. Eddig hogy védekeztetek?

Nem. A beágyazódás 7-10 nappal az aktus után kezdõdik csak! Addig csak "kóvályog" benned két egyesült sejt, ami semmilyen hatást nem gyakorol a szervezetedre, nincs tünete. Valószínûbb, hogy valami fertõzést szedtél össze. Eddig hogy védekeztetek?
A kérdező hozzászólása: Csak is óvszerrel 6, 5 éve mindig. Pedig nem beképzelem fáj :( Orvoshoz se tudok most menni mert nem tartózkodom otthon de idegesít. Mikor együtt voltunk másnap fájt most nem voltunk tegnap együtt de fáj.
Lehet peteeresed van. Hol tartasz a ciklusban? 5 nap utan semmilyen tunet nincs.
Jól gondoltam. Valószínû, hogy a párodnak kezeletlen fertõzése van. Rengeteg olyan nyavalya van, ami a férfiaknál tünetmentes, nõknél viszont azonnal panaszt okoz. Eddig nem kaptad el, mert óvszereztetek, de most rögtön. Menj orvoshoz, vetess kenetet, ha kiderül hogy mi, kezeljétek a párodat is és addig megint óvszer!
A kérdező hozzászólása: Csináltam egy ovulációs kalkulátort itt interneten, március 9 én volt meg a menstruációm 28 napos a ciklusom és a teszt szerint 23 án volt ovulációm. Most 6-án kéne meg jönnie a kalkulátor szerint. De nekem mindig 9 én jött meg. Elnézést hogy ilyen kérdésekkel traktálom magukat. Csak jelenleg külföldön vagyok ki jöttem páromhoz 1 hónapra és itt nem tudok el menni orvoshoz. Már egyszer voltam terhes csak elvetéltem és kicsit félek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!