Találatok a következő kifejezésre: Milyen folyások terhesség (43 db)

Milyen folyás szokott lenni ami terhességet jelent?

Legjobb válasz: Mindenkinél más a folyás terhesség esetén is. Nekem vizes folyásom volt, másoknak tuti mensi jele a vizes folyás. Csak a folyásból nem lehet terhességet megállapítani.

Mindenkinél más a folyás terhesség esetén is. Nekem vizes folyásom volt, másoknak tuti mensi jele a vizes folyás. Csak a folyásból nem lehet terhességet megállapítani.
A folyás terhességkor bármilyen lehet. Viszont ami biztos: hogy ilyenkor bõséges.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mind a ketöttöknek a választ :)
Volt itt olyan hölgy, aki közölte, hogy õ totál száraz volt! :( Kár hogy nem egyértelmû jele van! :(

Milyen folyás szokott lenni menszesz előtt, és terhesség esetén?

Kedden kéne megjönni, átlátszó folyásom van és egy kicsit fáj a hasam alul, de nem úgy mint amikor megjön. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Egy valami 100%ig biztos. Nincs terhességre utaló folyás. Minden nõ szervezete másképp reagál. Ha figyeled magad esetleg észrevehetsz valami változást, ha babás vagy, és ez a 2. 3. babánál támpont lehet (még így sem biztos, hogy akkor is ugyanígy lesz), de elsõnél pláne nem lehet mondani semmit. VAn akinek van folyása, van aki csontszáraz. Azért remélem baba, ha te is szeretnéd!

Szia! Egy valami 100%ig biztos. Nincs terhességre utaló folyás. Minden nõ szervezete másképp reagál. Ha figyeled magad esetleg észrevehetsz valami változást, ha babás vagy, és ez a 2. 3. babánál támpont lehet (még így sem biztos, hogy akkor is ugyanígy lesz), de elsõnél pláne nem lehet mondani semmit. VAn akinek van folyása, van aki csontszáraz. Azért remélem baba, ha te is szeretnéd!
Szia! Nekem ovu után a 7. napon sûrû krémes folyásom volt, ami sohasem szokott, nekem ez már gyanús volt. Ezután mensiig tök száraz voltam, majd utána krémes fehér folyásom volt, vagyis van. 7 hetes kismami

Terhesség alatt milyen folyás mondható normálisnak?

darabos fehér folyásom van, de nincs szaga. Szeretkezés után is a megszokottnál több fehér darabos vmi jött ki.. ez mit?l lehet?

Legjobb válasz: Amíg nem viszket, nem csíp, nincs szaga, addig nincs baj. Terhesség alatt folyamatosan változik a hüvely PH értéke, így más-és más akár egyik napról a folyás mennyisége, minõsége. Nekem pl. tegnap még olyan vízszerû volt, viszonylag nagy mennyiségben, ma már pedig fehér. És tegnap voltam dokinál, megvizsgált, nem talált semmit, ami fertõzésre utalhatna, sõt azt mondta, a folyás egy bizonyos szintig teljesen normális. Úgyhogy ne aggódj! 25 hetes kismama

Amíg nem viszket, nem csíp, nincs szaga, addig nincs baj. Terhesség alatt folyamatosan változik a hüvely PH értéke, így más-és más akár egyik napról a folyás mennyisége, minõsége. Nekem pl. tegnap még olyan vízszerû volt, viszonylag nagy mennyiségben, ma már pedig fehér. És tegnap voltam dokinál, megvizsgált, nem talált semmit, ami fertõzésre utalhatna, sõt azt mondta, a folyás egy bizonyos szintig teljesen normális. Úgyhogy ne aggódj! 25 hetes kismama
Szia! Ha nincs viszketés, akkor okés, de minden esetre, amikor legközelebb mész a dokidhoz, vegyen le kenetet, és küldje laborba. Az adja a legvilágosabb eredményt! Remélem jó eredményeket kapsz. Boldog Babavárást! 30 hetes kismami
Nekem is volt olyan amit írtál, ilyen darabos szagtalan fehér vmi. Nálunk is fõleg szex után volt. Én kaptam rá kúpot a dokimtól, az hogy mitõl van nem tudom. Bár nekem eddig akárhányszor mentem írt fel vmit rá pedig semmi panaszom nem volt soha na mindegy, végülis õ a doki.:) Szóval menj el dokihoz sztem. Üdv.34+5 hetes kismami

Milyen folyások jellemzőek terhesség alatt?

Legjobb válasz: A sûrû fehér folyás szinte folyamatosan jelen van az elsõ hónapokban. Van aki kivétel, de a többség ezt tapasztalja. Ha a színes sárgás vagy kellemetlen szagú, akkor azonnal menj orvoshoz, mert összeszedtél valami fertõzést, gyorsan ki kell kúrálni, különben veszélyeztetheti a terhességet. Van aki idõnként "barnázik" (pár csepp barna folyás/vérzés), van akinek végig megmarad egy kisebb mennyiségû vérzés a szokott mensi idejében.

A sûrû fehér folyás szinte folyamatosan jelen van az elsõ hónapokban. Van aki kivétel, de a többség ezt tapasztalja. Ha a színes sárgás vagy kellemetlen szagú, akkor azonnal menj orvoshoz, mert összeszedtél valami fertõzést, gyorsan ki kell kúrálni, különben veszélyeztetheti a terhességet. Van aki idõnként "barnázik" (pár csepp barna folyás/vérzés), van akinek végig megmarad egy kisebb mennyiségû vérzés a szokott mensi idejében.
Nekem mindig is volt valamennyi folyásom, de amióta babás vagyok, azóta nincs.Szerintem ez alkati kérdés.Szép terhességet kívánok! 11 hetes kismami

Milyen folyás a "normális" terhesség alatt?

12 hetes vagyok, az elejét?l kezdve van egy kis folyásom. Nem átlátszó, inkább fehéres szín?, teljesen szagtalan és csíp? érzést vagy fájdalmat sem érzek sehol. Nem is állandóan van, hanem néha jön egy kisebb mennyiség, pl. amikor WC-n vagyok, aztán semmi. A dokim nem foglalkozott vele. Szerintetek ez a fajta folyás normális vagy cseszegessem a dokit, hogy nézze meg rendesen?

Legjobb válasz: Teljesen normális, azért nem érdekelte a dokit sem. Terhesség alatt egyébként is megnövekedett mennyiségû a folyás. Amíg szagtalan, nem kelt kellemetlen érzetet, addig nincs semmi baj.

Teljesen normális, azért nem érdekelte a dokit sem. Terhesség alatt egyébként is megnövekedett mennyiségû a folyás. Amíg szagtalan, nem kelt kellemetlen érzetet, addig nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Csak mindenhol azt olvastam itt neten, hogy az átlátszó a normális, ha nem átlátszó, hanem fehér az meg már nem :( Ezért kérdeztem :)
A fehér is normális, sõt a sok is normális. A lényeg, ami Neked nincs: nem színes, nem fáj, nem csíp, nincs szaga.
A fehér szerintem is normális. Viszont nem muszáj viszketést, kellemetlen érzést okozzon, ha nem fehér, szerintem az nm jó. Nekem volt sárgás és nyákos, nm viszketett. De gennykeltõ baktériumom volt. Most 25 hetes vagyok, újra ezt tapasztaltam, ma el is rohantam a dokihoz. Én mindig mondom, kérek tenyésztést, n kezeljen anélkül fejetlenül. Sajnos ezek a folyások tudnak ám nagy bajt is okozni. Nekem most újra sárga és nyákos.

Kora terhesség milyen folyásnak kell lenni? Van vagy nincs? Most akkor, hogy is van ez?

Valamelyik kérdésnél az olvastam, hogy fehér krémes folyás, másik kérdésnél pedig, hogy teljesen száraz!

Legjobb válasz: Ezen az oldalon szokás a krémes fehér folyást egyértelmû terhességi jelként értékelni. A valóság meg az, hogy van akire igaz, van akire nem. Tehát önmagából csak a folyásból nem lehet biztos következtetést levonni egyik irányban sem.

Ezen az oldalon szokás a krémes fehér folyást egyértelmû terhességi jelként értékelni. A valóság meg az, hogy van akire igaz, van akire nem. Tehát önmagából csak a folyásból nem lehet biztos következtetést levonni egyik irányban sem.
Szerintem ezek a dolgok mindenkinél teljesen másképp mûködnek. Aztán itt leírja mindenki a saját tapasztalatait, aki meg olvassa megbolondul tõle. Nekem soha nem szokott folyásom lenni, a terhesség elõtt se volt, alatta se, utána se. Még azt se mondhatom neked, hogy "változott" ahogy terhes lettem, mert nem változott. Viszont szexnél nagyon hamar nedves leszek/lettem. De ez én vagyok. Másnak mások a tapasztalatai. Szerintem ne nézz minden tünetet mert meg fogsz bolondulni. Az egyetlen biztos, ha nem jön meg, tesztelsz és az pozitív, akkor nagy valószínûséggel babád lesz. A többi csak bolondítás.
A ciklus elsö felében: amint vége a menstruációnak, néhány napon belül felléphet egy nedves érzés, de még esetleg nem figyelhetö meg nyálka. Egyénileg felléphet azonnal krémes nyálka is. Minél közelebb vagyunk a tüszörepedéshez, annál nagyobb mennyiségü és jobb minöségü nyálka termelödik. A méhszáj bejáratát a terméketlen idöszakban egy nyálkadugó zárja el, amely a tüszörepedéshez közeledve ösztrogén hatására egyre folyékonyabbá válik. Ahogy német nötársaimtól szerencsém volt megtapasztalni, ennek a nyálkadugónak egy része esetleg egy darabban is leválhat és eltávozhat. Ez nem ok az aggódásra, csak azt jelzi, hogy a termékeny idöszak közeledik. A tüszörepedés környékén: tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálka, olajos, csúszós érzés közvetlenül a tüszörepedés elött. Egyénileg tarthat ez a szakasz 1-5 napig, de akár tovább is. Az is normális, ha a nyálka csak krémes és sohasem tojásfehérjeszerü (ebben az esetben a mennyiség nö meg). Röviddel a tüszörepedés után kevesebb lesz a nyálka, még néhány napig krémes állagút meg lehet figyelni, aztán szárazság következik be. A félreértések elkerülése végett: a hüvely soha sem szárad ki teljesen, nem lesz olyan, mint a Szahara ;-) A kiszáradásnál inkább az a lényeg, hogy egy tartós minöségi és mennyiségi változásnak kell bekövetkeznie, mégpedig a csökkenés irányába. A ciklus második felében: 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. Ezután a menstruációig ismét szárazság következik. 1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje. (Elv.igy zajlik a nagykönyvek szerint)

Terhesség vége felé milyen folyás jellemző!?

kissé sárgás és egyben vizes jelleg? valami van, bár már régen ezt tapasztalom a bugyin sárgás és körülötte átlátszó foltot hagy .bocsánat hogy így írom le!Ha magzatvíz lenne az milyen attól félek!

Legjobb válasz: A terhesség vége nekem fehér krémszerû és sárgás folyásom is volt. A magzatvíz színtelen, csak akkor van baj ha zöldes vagy sárgás esetleg rózsaszínes véres.

A terhesség vége nekem fehér krémszerû és sárgás folyásom is volt. A magzatvíz színtelen, csak akkor van baj ha zöldes vagy sárgás esetleg rózsaszínes véres.
Nekem is ilyen van, a doki megnyugtatot, hogy ez nem magzatvíz, csak a hüvely felkészül a szülésre és ettõl megváltozik a hüvelyváladék állaga.A magzatvíz szivárgás erõsebb, folyamatosan "folyik", szóval észrevehetõen más, mint a vizes folyás.
nekem is vizes folyásom volt a végefelé, és elkezdett szivárogni a magzatvizem egy nappal a kiirt nap elõtt. a vizes folyásra fogtam, aztán amikor hosszabb üldögélés után felkeltem, éreztem hogy kicsit jobban jön belõlem és azon a napon 3xszor cseréltem betétet, ez ment estig, na akkor bementem a kórházba, lecsesztek miért csak most mentem és másnap hajnalban meglett a második fiam. szóval ha kis fekvés és ülés után jobban jön akkor szerintem nézesd meg dokival. nehogy bajotok legyen! minden jót!
Szia! Mi a 35. hétben vagyunk és kb 3 hete elég erõs vizes-fehéres- néha picit sárgás folyásom van. A mult hét pénteken annyira soknak tünt hogy végül elmentünk dokihoz. Õ hála Istennek megnyugtatott hogy nem magzatvíz. Mást nem mondott, csak hogy ne aggódjak. Azt mondjuk nem értem miért nem lehet kapni ezt az esetleges magzatvíz szivárgást érzékelõ betétet nálunk Magyar o-on, amikor külföldön igen. Meg régen itt is lehetett azt mondják, de én sehol nem találtam. A lakmusz papír is jelzi esetleg, olyat interneten rendeltem ( mert az sem kapható nagyon patikában ) de még nem kaptam meg, uh. nem tudok beszámolni róla hogy hogyan is mûködik. Szóval ha nagyon aggódsz, inkább nézesd meg dokival, de ne félj, nálatok se lesz gond szerintem. Minden jót nektek is!
Az elõzõ válaszoló vagyok. Ha találsz valahol ilyen betétet, légyszi írd le hogy hol, mert attól függetlenül hogy megnyugtatott az orvos, azért érdekelne... Köszi-szépen!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok, lakmuszpapírt kerestem már én is de azt sem lehet kapni! szerintem felháborító!
Szia! Az elõzõ vagyok megint. Bemásolom azt a linket ahonnan én lakmuszpapírt rendeltem ( ami mondjuk még nem érkezett meg... ) Én sem értem miért nem lehet ezeket kapni normálisan gyógyszertárakban.

Milyen folyásra lehet számítani a terhesség alatt és mikortól?

Az a helyzet h nem biztos h az vagyok. De er?s folyásom lett és kicsit a melleim is fájnak. Nem tudom h szabad e valami hüvelykúpot használni. Lehet valamit összeszedtem.

Legjobb válasz: Én még nem voltam terhes, de nekem dokim mondta, hogy aki terhes, annak kezdettõl fogva bõséges a folyása. Az szerintem mindegy milyen (vizes vagy krémes), a lényeg, hogy bõséges legyen. Ha nem vagy benne biztos, hogy terhes vagy-e, akkor csinálj tesztet, ha nem mensiztél.

Én még nem voltam terhes, de nekem dokim mondta, hogy aki terhes, annak kezdettõl fogva bõséges a folyása. Az szerintem mindegy milyen (vizes vagy krémes), a lényeg, hogy bõséges legyen. Ha nem vagy benne biztos, hogy terhes vagy-e, akkor csinálj tesztet, ha nem mensiztél.
Én amikor terhes lettem a kisfiammal, bõ folyásom volt.
Nekem nagyon bõséges, fehér folyásom volt.Nem tudom sajnos, hányadik héttõl, de emlékszem egyszer nagyon megijedtem, mert másnap készültem dokihoz amikor séta közben nagyon hirtelen megindult. Halálra rémültem, mert féltem, hogy vmi vérzés vagy ilyesmi.Aztán kiderült, hogy csak folyás volt.Ez kb. 4-5.héten lehetett.

Ha valakinél létrejött a terhesség, akkor milyen tapintás van odabent? A méhszáj hol helyezkedik el? Puha, vagy kemény? Milyen folyás van?

Legjobb válasz: Szia , nekem elég kemény volt és bárhogy kepesztettem el sem értem. Valamelyik irányba el is hajlik, nekem jobb oldalra. Folyásom nem volt és azóta sincs, hallottam hogy többeknek több lesz és sûrû de ez nem feltétlen igy van. Egy 10 hetes kismami

Szia , nekem elég kemény volt és bárhogy kepesztettem el sem értem. Valamelyik irányba el is hajlik, nekem jobb oldalra. Folyásom nem volt és azóta sincs, hallottam hogy többeknek több lesz és sûrû de ez nem feltétlen igy van. Egy 10 hetes kismami
szia!Ne tapogasd magad!!!!Ha nem vagy orvos nem tudsz megállapitani semmit!Max óhatatlanul is összeszedsz valami fertõzést!A teszt majd kimutatja addig meg vigyázz magadra és persze utánna is!
Megpuhul a méhed, de ez eleinte csak a szakavatott kezeknek észrevehetõ.Én megnéztem amikor megtudtam, de nem vettem észre semmit.Viszont 28 hetesen sárgás fojásra kaptam kúpot.Meglepõdtem rendesen amikor feltettem!!!Teljesen más odabent minden!Olyan puha és kivehetetlen mi hol van.Hihetetlen!Folyás álltalában van, de nem törvényszerû.Fehér vagy szintelen, nálam ezek váltják egymást.A doki szerint ez normális, sõt jó is, mert tisztul a szervezet, nehezebben kapsz el valamit.

Milyen kell, hogy legyen a folyás terhesség esetén?

Biztatóak a jeleim, de ezt nem tudom. Peteérés óta fájnak a melleim, szurkálnak és éjjel is felébredek miattuk. Ingerlékeny vagyok, tegnap elsirtam magam mikor rámveszekedett a férjem :) Ma a van a ciklusom 29ik napja (átlagosan 32-35 napos). Viszont teljesen száraz vagyok odalent. Terhesség esetén milyen szokott lenni?

Legjobb válasz: Mindenkinél más, nincs olyan, hogy "kell lennie". Egyik terhességemnél bõ vizes volt a folyásom ilyen koraterhesen, a másiknál meg száraz voltam. De még úgy látom van pár napod a menzeszig, ne keresgess jeleket, mert becsapósak lehetnek. Majd ha nem jön meg, az lesz az igazán jó jel. Drukkolok!

Mindenkinél más, nincs olyan, hogy "kell lennie". Egyik terhességemnél bõ vizes volt a folyásom ilyen koraterhesen, a másiknál meg száraz voltam. De még úgy látom van pár napod a menzeszig, ne keresgess jeleket, mert becsapósak lehetnek. Majd ha nem jön meg, az lesz az igazán jó jel. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem bizom el magam, már több mint fél éve próbálkozunk.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!