Találatok a következő kifejezésre: Milyen folyás terhesség esetén (6 db)

Milyen kell, hogy legyen a folyás terhesség esetén?

Biztatóak a jeleim, de ezt nem tudom. Peteérés óta fájnak a melleim, szurkálnak és éjjel is felébredek miattuk. Ingerlékeny vagyok, tegnap elsirtam magam mikor rámveszekedett a férjem :) Ma a van a ciklusom 29ik napja (átlagosan 32-35 napos). Viszont teljesen száraz vagyok odalent. Terhesség esetén milyen szokott lenni?

Legjobb válasz: Mindenkinél más, nincs olyan, hogy "kell lennie". Egyik terhességemnél bõ vizes volt a folyásom ilyen koraterhesen, a másiknál meg száraz voltam. De még úgy látom van pár napod a menzeszig, ne keresgess jeleket, mert becsapósak lehetnek. Majd ha nem jön meg, az lesz az igazán jó jel. Drukkolok!

Mindenkinél más, nincs olyan, hogy "kell lennie". Egyik terhességemnél bõ vizes volt a folyásom ilyen koraterhesen, a másiknál meg száraz voltam. De még úgy látom van pár napod a menzeszig, ne keresgess jeleket, mert becsapósak lehetnek. Majd ha nem jön meg, az lesz az igazán jó jel. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nem bizom el magam, már több mint fél éve próbálkozunk.

Milyen folyás szokott lenni menszesz előtt, és terhesség esetén?

Kedden kéne megjönni, átlátszó folyásom van és egy kicsit fáj a hasam alul, de nem úgy mint amikor megjön. Mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: Szia! Egy valami 100%ig biztos. Nincs terhességre utaló folyás. Minden nõ szervezete másképp reagál. Ha figyeled magad esetleg észrevehetsz valami változást, ha babás vagy, és ez a 2. 3. babánál támpont lehet (még így sem biztos, hogy akkor is ugyanígy lesz), de elsõnél pláne nem lehet mondani semmit. VAn akinek van folyása, van aki csontszáraz. Azért remélem baba, ha te is szeretnéd!

Szia! Egy valami 100%ig biztos. Nincs terhességre utaló folyás. Minden nõ szervezete másképp reagál. Ha figyeled magad esetleg észrevehetsz valami változást, ha babás vagy, és ez a 2. 3. babánál támpont lehet (még így sem biztos, hogy akkor is ugyanígy lesz), de elsõnél pláne nem lehet mondani semmit. VAn akinek van folyása, van aki csontszáraz. Azért remélem baba, ha te is szeretnéd!
Szia! Nekem ovu után a 7. napon sûrû krémes folyásom volt, ami sohasem szokott, nekem ez már gyanús volt. Ezután mensiig tök száraz voltam, majd utána krémes fehér folyásom volt, vagyis van. 7 hetes kismami

Terhesség esetén a mensi előtt pár nappal és a meg nem jött mensi első napjaiban szárazság van vagy valamilyen folyás? Ha folyás van, akkor az általában milyen?

Legjobb válasz: szia.bocsi hogy nem kezdek el most okosságokat irni.van egy honlat a címe:babát tervezõk otthona.itt megtalálsz minden kérdésedre a választ.a folyásokkal,és más egyéb dolgokkal kapcsolatban.nekem sok kérdéseben nagy segítség volt.nézd meg te is.boldog babavárást neked is.

szia.bocsi hogy nem kezdek el most okosságokat irni.van egy honlat a címe:babát tervezõk otthona.itt megtalálsz minden kérdésedre a választ.a folyásokkal, és más egyéb dolgokkal kapcsolatban.nekem sok kérdéseben nagy segítség volt.nézd meg te is.boldog babavárást neked is.
A kérdező hozzászólása: köszike
Szia !Ha kismama vagy és épp a kimaradó mensinél vagy akkor a folyásod lehet halványrózsaszín-halványbarna ez a kimaradt vérzés erdménye lehet.Üdv babi
általában terhesség alatt sok folyáa van fõleg menzi elõtt és után. fehér krém vagy tejszerü folyás . inkább higabb mint sürü. és semmiképp nem túrós!

Milyen folyás van terhesség esetén? Kimarad a menszi, és kb. akkor van már fehér folyás vagy inkább akkor még szárazság van?

Ez a folyás b? vagy krémes?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml

A kérdező hozzászólása: köszi

Milyen folyás jelentkezik terhesség esetén?

Már 4 napja késik.

Legjobb válasz: Sajnos nem tapasztaltam még, de régóta olvasgatok itt. Amit mondanak sokan: krémes, testápolószerû. Ha tojásfehérjés, tiszta az mensi jele általában. Anyum mesélte, hogy anno neki nagyon erõs folyása volt, rohangászott a wc-re hogy most aztán biztos meg fog jönni. Tök mások vagyunk. Van valami tünet esetleg ami a babára utálhat? :-) Szorítok!

Sajnos nem tapasztaltam még, de régóta olvasgatok itt. Amit mondanak sokan: krémes, testápolószerû. Ha tojásfehérjés, tiszta az mensi jele általában. Anyum mesélte, hogy anno neki nagyon erõs folyása volt, rohangászott a wc-re hogy most aztán biztos meg fog jönni. Tök mások vagyunk. Van valami tünet esetleg ami a babára utálhat? :-) Szorítok!
A kérdező hozzászólása: 4 napja késik, krémes állagú folyás, mindkét cici érzékeny, zavaronóan fájdogál, alhasi szurka ritkán, menzi elsõ napján érezte azt a nagyon megfog jönni érzést 3 napig, de azótta semmi.
Izgi, szerintem ott baba készült :-)
nekem akkor szokott ilyen lenni, ha meg fog jönni. Akkor vagyok ilyen érzékeny, de most hiába voltam ilyen, nekem se jött meg. Nem hiszem, hogy nekünk elsõ próbálkozásra sikerült, de neked szurkolok!!!

Milyen a folyas allaga terhesseg eseten?

Legjobb válasz: nekem is késik, de a teszt nega lett, így én várok egy hetet még

nekem is késik, de a teszt nega lett, így én várok egy hetet még
Terhességnél nem az elején kezdõdik a folyás. Nekem kb.a 12. hét környékén kezdõdött. Üdv.: 17 hét hetes kismama
színtelen, szagtalan, de állítólag sûrûbb.
már késik a mensid? Vagy miért kérdezed?
A kérdező hozzászólása: igen kesik 2 napja
és milyen a folyásod?szokott lenni egyépként késés?
A kérdező hozzászólása: Nem szokott kesni. Suru testapolo szeru.
Szia! Sok minden értelmes választ sajna nem kaptál, pedig engem is érdekelne... Én is várom a baócát, bár nekem még van idõm a mensiig is és most fura krémes folyásom van ami eddig nem nagyon volt. Szorítok érted is:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!