Találatok a következő kifejezésre: Milyen folyás a 24. napon, (3 db)

24. napomon volt a peteérésem, ma vagyok a 38. napon "mindjárt megjön " érzésem van és fájnak a melleim, a hőm fent van. Lehet ez babó attól hogy a 24. napomon volt a peteérés, Terhességkor milyen folyásnak kell jelentkeznie?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.

Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.
Szia! Ha jól értelmezem, akkor tegnap voltál a peteérést követõ 14. napon, tehát már tesztelhetnél is. Természetesen lehet belõle baba, csak ez késõi peteérés. Van ilyen.:-)
A kérdező hozzászólása: A tesztem pozitív lett, viszont azóta sajna már túl vagyok a missed ab.-on is. De persze nem késõi peteérés miatt, hanem mert nem volt életképes! :((

Milyen folyás van a 24. napon, azaz a mensi előtt 4 nappal?

Legjobb válasz: Normális, mint általában. Fehéres, szagtalan. Csak a peteéréskor változik meg, akkor tojásfehérje szerû.

Normális, mint általában. Fehéres, szagtalan. Csak a peteéréskor változik meg, akkor tojásfehérje szerû.
Szia! Én is ma vagyok a 24. napon és délelõtt elég sok folyásom volt. Babát szeretnénk, nem tudom, hogy elõtte milyennek kellene lenni, de gondolom egyénenként változó és 4 nap múlva kiderül.
A kérdező hozzászólása: Azért kérdezem, mert ilyenkor úgy rémlik, hogy már szokott a mensi elõtti folyásom jelentkezni, holnap este pedig már vércsíkok is szoktak benne lenni, de most még semmi.
A 2. válaszoló vagyok. Én az én folyásommal kapcsolatban nem tudok semmi rendszereset megfigyelni, szóval erre nem nagyon alapozok. Próbáltam utánanézni régebbi válaszok között és tényleg mindenkinél más. Többek szerint jó, ha van és kevesebb, aki szerint nem. Nálam most az egyetlen biztató jel, hogy 1 hete az arcom úgy kipattogott, mint még soha. De tuti nem a mensi miatt, mert akkor nem szoktam és nem is vagyok kipattogós fajta. Azért szurkolok Neked is!

Orvos szerint csak lombikkal lehet, (rossz és kevés sperma) de lehet mégis sikerült? Sosem volt köztes vérzésem. Most a 24 napon kevés barnás folyás féle. Akinek volt beágyazódásos vérzése milyen volt a színe? Meddig tartott?

A cilklusom normális..29 napra szokott megjönni ..Augusztus 6.-7 volt pém, együtt is voltunk, most tartok a 24.ciklus napomon..tegnap este picit halvány rózsaszínes volt a papíron..ma reggel pedig barnás s?r?bb...sosem volt még nekem ilyen...hormonszintjeim rendbe vannak..elképzelhet? lenne, hogy sikerült?? Nincs hányingerem, nem érzem magam terhesnek sem, egyedül csak az ínyem érzékeny, és kicsit mensis érzésem van, a mellbimbóm pedig ég..egyéb nincs...olvastam itt régi hozzászólásokat ebben a témakörben, de szeretném ha írnátok, hogy nektek volt-e barnás, vagy bármilyen folyás féle..mert vérzésnek ezt nem nevezném..bugyin nincs csak törlésnél néha..

Legjobb válasz: bármi lehet, történtek már csodák úgy, hogy az orvosok nem is hittek benne, de egy ilyen picike jel miatt nem szabadna beleélned magad. pár nap múlva próbálj meg egy tesztet, nagyon remélem, hogy + lesz. egyébként: nekem is az íny érzékenység tûnt fel nem várt elõtt, meg, hogy nem jöttek a szokásos pattanások. de próbáltam nem tulajdonítani nekik jelentõséget. aztán nem jött meg és + lett a tesztem. ezt kívánom neked is!

bármi lehet, történtek már csodák úgy, hogy az orvosok nem is hittek benne, de egy ilyen picike jel miatt nem szabadna beleélned magad. pár nap múlva próbálj meg egy tesztet, nagyon remélem, hogy + lesz. egyébként: nekem is az íny érzékenység tûnt fel nem várt elõtt, meg, hogy nem jöttek a szokásos pattanások. de próbáltam nem tulajdonítani nekik jelentõséget. aztán nem jött meg és + lett a tesztem. ezt kívánom neked is!
Szia!Nekünk inszem elõtt 3 héttel jött össze.Bármi megtörténhet. :) Négy nap késés után teszteltem pozitívat.Terhességi tünetek majd csak 8 hetesen kezdõdtek. Sok sikert! 17 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Bizakodom csak , óvatosan, lábujjhegyen szinte..nem élem bele magam..mert tudom szinte lehetetlen..de hátha..gratulálok a második válaszolónak:)
A kérdező hozzászólása: És persze az elsõ válaszolónak is gratulálok:)
Köszi a gratulációt, majd írd meg az eredményt! Szorítok :)
A kérdező hozzászólása: Szia, sajna nem sikerült..:( na de majd egyszer csak..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!