Találatok a következő kifejezésre: Milyen folyás a (205 db)

Milyen folyás a "normális" terhesség alatt?

12 hetes vagyok, az elejét?l kezdve van egy kis folyásom. Nem átlátszó, inkább fehéres szín?, teljesen szagtalan és csíp? érzést vagy fájdalmat sem érzek sehol. Nem is állandóan van, hanem néha jön egy kisebb mennyiség, pl. amikor WC-n vagyok, aztán semmi. A dokim nem foglalkozott vele. Szerintetek ez a fajta folyás normális vagy cseszegessem a dokit, hogy nézze meg rendesen?

Legjobb válasz: Teljesen normális, azért nem érdekelte a dokit sem. Terhesség alatt egyébként is megnövekedett mennyiségû a folyás. Amíg szagtalan, nem kelt kellemetlen érzetet, addig nincs semmi baj.

Teljesen normális, azért nem érdekelte a dokit sem. Terhesség alatt egyébként is megnövekedett mennyiségû a folyás. Amíg szagtalan, nem kelt kellemetlen érzetet, addig nincs semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Csak mindenhol azt olvastam itt neten, hogy az átlátszó a normális, ha nem átlátszó, hanem fehér az meg már nem :( Ezért kérdeztem :)
A fehér is normális, sõt a sok is normális. A lényeg, ami Neked nincs: nem színes, nem fáj, nem csíp, nincs szaga.
A fehér szerintem is normális. Viszont nem muszáj viszketést, kellemetlen érzést okozzon, ha nem fehér, szerintem az nm jó. Nekem volt sárgás és nyákos, nm viszketett. De gennykeltõ baktériumom volt. Most 25 hetes vagyok, újra ezt tapasztaltam, ma el is rohantam a dokihoz. Én mindig mondom, kérek tenyésztést, n kezeljen anélkül fejetlenül. Sajnos ezek a folyások tudnak ám nagy bajt is okozni. Nekem most újra sárga és nyákos.

Milyen folyás a normális a 12. dpo-n?

Ma vagyok a 12. dpo-n és kb. 2 napja elég bõ folyásom van. Eddig tejszerû volt, de mára mintha vizesebb lenne. Sajnos nem emlékszem, milyen szokott lenni, ennyire nem tûnt fel még egyik hónapban sem. 10 éve szeretnénk a babát, és minden vizsgálati eredményünk negatív, ill. rendben van. Nagyon szeretnénk már babát...

Legjobb válasz: a 12. Dpo-on minden folyás normális, a Vizes is és a tejszerû is. Gondolom, 10 év után vársz még a teszttel.

a 12. Dpo-on minden folyás normális, a Vizes is és a tejszerû is. Gondolom, 10 év után vársz még a teszttel.
A kérdező hozzászólása: Hát, hétfõig mindenképp. Nagyon szeretnék kétcsíkosat!!! És köszönöm a válaszod. :-)

Milyen folyás a normális?

Legjobb válasz: Szerintem igen én se használok rá tisztasági betétet

Szerintem igen én se használok rá tisztasági betétet
Feheres, szagtalan, keves mennyisegu.
nekem nem igazán volt folyásom, ezért kérdezgettem itt, azt mondták, hogy minden jó, ami nem büdi és nem viszket. vizes, krémes, stb.
de ha pl nem használunk tisztasági betétet egy idõ után a bugyiban büdi, az normális?:D
Minden ami budi az nem normalis, egyebkent a normal feheres folyas ami mensi elott van is budos ha nem tisztalkodsz es nem cserelsz bugyit, gondolom utolsonal ez van.


Milyen folyás a normális?

Nekem olyan fehéres és picit savanykás "szagú",ez normális vagy menjek el a dokihoz?19+6 km

Legjobb válasz: Szia! Nekem azt mondta védõnõm, hogy normális... De ha aggódsz, a doki nem árthat:) Boldog babavárást! 30 hetes kismami

Szia! Nekem azt mondta védõnõm, hogy normális... De ha aggódsz, a doki nem árthat:) Boldog babavárást! 30 hetes kismami

Mensi előtt kell lenni folyásnak? Hány nappal előtte, és milyen az a folyás?

nagyon nem várom a mensimet,és kíváncsi vagyok,hogy milyen folyásnak kell lenni el?tte? nekem semmi mensi érzésem nincs,és holnaptól bármelyik percbe megjöhet! plusz még a törpe mikroszkóp is páfrányos!

Legjobb válasz: Én úgy tudom mensi elõtt száraznak kell lenned, úgy hogy nem igazán van folyás. De ha babás vagy akkor lehet folyásod.

Én úgy tudom mensi elõtt száraznak kell lenned, úgy hogy nem igazán van folyás. De ha babás vagy akkor lehet folyásod.
Nem feltétlenül kell lennie folyásnak, ha terhes vagy. Mindenkinél máshogy mûködik, sajna ebõl sok következtetést nem lehet levonni. Én pl. úgy mûködtem, hogy menzi elõtt mindig tök száraz voltam, és amikor terhes lettem, nagyon erõs folyásom volt, van máig is. De van akinél ez tök fordítva mûködik. Szerintem, ha nem jön meg holnap (szabályosak a ciklusaid?), akkor csinálj egy tesztet, az a legbiztosabb.

Ha baba lenne, milyen folyásomnak kellene lenni? És mikor mutatja ki a teszt leghamarabb?

Ma vagyok a 30. napon ált-ban 33-34 naposak a ciklusaim és krémes kevés folyásom van. Ma 13 napja volt ovum.

Legjobb válasz: Nincs terhességre utaló folyás!!! Mindenki más, nekem menzi elõtt szokott krémes folyásom lenni, mikor babás lettem, mind két alkalommal, a nem várt elõtt teljesen száraz voltam. De van akinek meg krémes fehér folyása van és babát vár. Van akinek semmi különbség nincs a menzi elõtti és a terhesség alatti(nem várt elõtti) folyásában. Erre ne adj! Drukkolok hogy baba legyen! 37h kismami

Nincs terhességre utaló folyás!!! Mindenki más, nekem menzi elõtt szokott krémes folyásom lenni, mikor babás lettem, mind két alkalommal, a nem várt elõtt teljesen száraz voltam. De van akinek meg krémes fehér folyása van és babát vár. Van akinek semmi különbség nincs a menzi elõtti és a terhesség alatti(nem várt elõtti) folyásában. Erre ne adj! Drukkolok hogy baba legyen! 37h kismami
elvileg ilyen a terhességi folyás is, csak ez fog szapaorpdni majd a következõkben, ha baba van. mikor akarsz tesztelni, nekem a 10-es nem reggelibõl 10. DPO-n már + lett?
nekem menszi elõtt mindíg fizes folyásom szokott lenni, de most h teherbe estem krémes volt már nem várt elõtt is meg azóta is!

Kismamáknak általában több a folyásuk. Milyen az a folyás ami egészséges? Színe? Szaga? Mennyisége? Akinek volt fertőzése, annak milyen volt?

Legjobb válasz: nekem mindegyiknél rengeteg volt szinte végig. volt átlátszó, volt sárga. de mindig szagtalan volt. a dokinak mindig mondtam és csinált ph vizsgálatot, ott kiderül hogy fertözés, magzatvíz vagy csak folyás.

nekem mindegyiknél rengeteg volt szinte végig. volt átlátszó, volt sárga. de mindig szagtalan volt. a dokinak mindig mondtam és csinált ph vizsgálatot, ott kiderül hogy fertözés, magzatvíz vagy csak folyás.
Szia! Nekem is rengeteg van mióta terhes vagyok.Az orvosom 4 hetente vesz kenetet, semmi kóros nincs benne, egyszerûen csak ilyen sok. Volt már nekem is mindenféle, de sztem a 14-15. hét óta krémes állagú és fehér. Vagyis olyan krémszerû. De tényleg sok. Be szoktam tenni tisztasági betétet is, mert zavar. Kaptam rá kúpot, ami a hüvely ph-ját tartja rendbe, hát nem sokat használ :) 33 hkm
Nekem is sok a folyásom nagyon, amióta babát várok. Pár hete minden reggel, amikor felkelek, folyik ki egy pici adag, mindig úgy megijedek. Már volt több kenetvételem, sosem derült ki semmi, minden rendben volt. Ami egészséges, a színtelen, fehér, sõt még a sárga is lehet normális, ha nincs szaga. Mennyisége? Kb 2-3 cm átmérõjû nekem általában a bugyin... Ha szúrós szagú, bûzös, véres vagy barna, ha nagyon viszket a hüvelyed, mindenképpen dokihoz kell menni.
Nekem is volt mindkét terhességnél, doki vett kenetet, de ott helyben megmondta, h ez gyakori probléma terhesség alatt, õ még kezelést se javasol, újra és újra elõ fog jönni. Ahogy megszülök, kitisztulok, el fog múlni. Nálam így volt, visszarázódott.
Nekem elég sok vízszerû és olyan hypo szagú volt(nekem arra hasonlított a szaga)

Akik szedtek clostyt, azoknak milyen folyásuk volt menzi előtt? És mikor sikerült, akkor megváltozott a folyás?

Úgy értem,akinek clostyval sikerült teherbe esnie,annak változott a folyása abban a hónapban?Vagy ugyan olyan volt,mint akkor,mikor nem sikerült?

Legjobb válasz: Én csak arról tudok Neked mondani, hogy mielõtt megjött ugyan olyan volt a folyásom mint máskor (vizes) max egy kicsivel több. Ja én is szedtem clostit. Sajnos nem estem Tõle teherbe. Remélem Neked sikerül!:)

Én csak arról tudok Neked mondani, hogy mielõtt megjött ugyan olyan volt a folyásom mint máskor (vizes) max egy kicsivel több. Ja én is szedtem clostit. Sajnos nem estem Tõle teherbe. Remélem Neked sikerül!:)
Csatlakozom az elõttem lévõ válaszához: Detto!!!
A kérdező hozzászólása: Nekem most krémes folyásom van, 25-ik napomon vagyok
Abból még bármi lehet.:) Nekem ovu után egy kcist száraz vagyok aztán jön a krémes és ha mensi van akkor vizes. Elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ.Hát még ez is átválthat vizessé.Ez az elsõ clostys hónapom, igy nincs viszonyitási alapom.Neked menzi elõtt hány nappal vált át vizessé?
Kb úgy egy két nappal elõtte, de szerintem ez sem mérvadó, mert van akinek meg vizes volt és terhes volt. Sokat olvastam itt errõl és elég eltérõ vélemények voltak. Szurkolók Neked!:)

Ha teherbe esek milyen folyásom van és mikortól, mármint akkor jelentkezik ha már beágyazódott a pici?

Tudom h ha nincs baba akkor a ciklus második felében száraz a hüvely, és az a 'poén' h már voltam terhes, de akkor nem figyeltem meg h hogy is volt, sajnos vetéléssel végz?dött és most nagyon bizakodom!!!

Legjobb válasz: Szia!Szerintem ez teljesen egyéni.Nekem pl. amikor meg kellett volna jönnie de nem jött akkor olyan folyásom volt mint pé-kor, tojásfehérjés, ami aztán fokozatosan krémes fehérre változott.Aztán azóta hol száraz vagyok, hol krémes. De van akinek abszolút semmilyen folyása nincs, szóval ezért mondom, hogy egyéni.Megy a drukk!

Szia!Szerintem ez teljesen egyéni.Nekem pl. amikor meg kellett volna jönnie de nem jött akkor olyan folyásom volt mint pé-kor, tojásfehérjés, ami aztán fokozatosan krémes fehérre változott.Aztán azóta hol száraz vagyok, hol krémes. De van akinek abszolút semmilyen folyása nincs, szóval ezért mondom, hogy egyéni.Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Remélem:) !!! Köszönöm!!!
Nekem krémes fehér, és azóta is olyan 12 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is úgy rémlik h olyan volt csak azt nem tudom h mikortól! A beágyazódás napjától vagy az elmaradt mensi környékétõl! Gratulálok Neked!!!

Milyen folyásod van a pé elötti tojcsifehérjés folyás elött? Mindenkinek van nyúlós folyása?

Legjobb válasz: Pontozz le, de mi a [email protected] kell ilyen tenyérbemászóan írni??? TOJCSIFEHÉRJE??? Agyam eldobom, öregem...

Pontozz le, de mi a [email protected] kell ilyen tenyérbemászóan írni??? TOJCSIFEHÉRJE??? Agyam eldobom, öregem...
folyása mindenkinek van:) peteéréskor bõvebb a folyás, és és igen, ilyen "tojcsifehérjés" :D -ez ari! Általában a mensi elõtti 2 nap a "tiszta" nap, amikor csökken a folyás erõssége és mennyisége, és a szine is tisztul. Remélem kielégítõ választ adtam! :)
Igazad van, undorító. Ráadásul hosszabb is mint normálisan írni.
Hogy Ti milyen begyepesedettek vagytok!! Ráadásul nem is a kérdésre válaszoltatok!-tehát kedves második, itt eldõlt, nincs mit eldobnod! És ha belegondoltok, a "[email protected]" -nál rövidebb a f..nak! És így is érthetõ!! És ez az oldal nem azért van, hogy Ti bunkók kiéljétek a kritikus éneteket, hanem hogy megkérdezzük, amit egyébként nem mernénk! Nézzetek csak fel, ez a szlogenje a honlapnak!! :) Szerintem akkor is ari!:) Az elsõ voltam!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!