Találatok a következő kifejezésre: Milyen fokozatai egy (6 db)

Down kórnak milyen fokozatai vannak? és honnan tudod milyen súlyos egy személy betegsége?

Legjobb válasz: többféle fokozata van, bár inkább rosszabb, mint jobb. volt olyan is, aki leérettségizett és viszonylag önálló, de 99,5% súlyan sérült, önellátásra képtelen és viszonylag kevéssé fejleszthetõ. de konkrét fokozatokat nem különböztetnek meg.

többféle fokozata van, bár inkább rosszabb, mint jobb. volt olyan is, aki leérettségizett és viszonylag önálló, de 99, 5% súlyan sérült, önellátásra képtelen és viszonylag kevéssé fejleszthetõ. de konkrét fokozatokat nem különböztetnek meg.

Hány eladott példánytól válik egy hanglemez arany-, platina-, többszörös platina-, stb. Lemezzé? Milyen fokozatok vannak még?

Legjobb válasz: Csak arany -és platinalemez, nemeg ennek a többszöröse. Itt egy link ahol pontos adatokat találsz, hogy pontosan hány aladott lemez után jár az arany vagy a platinalemez: http://mahasz.hu/m/?menu=arany_es_platinalemezek&menu2=mi_sz..

Csak arany -és platinalemez, nemeg ennek a többszöröse. Itt egy link ahol pontos adatokat találsz, hogy pontosan hány aladott lemez után jár az arany vagy a platinalemez: http://mahasz.hu/m/?menu=arany_es_platinalemezek&menu2=mi_sz..
Azt azért meg kell említeni, hogy a 60-as, 80-as évek arany- és platinalemezeit nem eszerint, hanem ennek tíz-húsz-harmincszoros(!) többszöröse után adták. Akkor százezres meg hatszázezres eladott példányszámok voltak... És nem "nevetséges" 1500 meg 7500 után járt az aranylemez, hanem 50-100e eladott lemez után!
Igen ez igaz. Sajnos az illegális letöltések nagy száma miatt tolták így le a limitet, de azért kiváncsi lennék, hogy mai elõadók közül ki lenne aranylemezes vagy platinalemezes, ha a 10 évvel ezelõtti limitet néznénk. Az elsõ válaszoló vagyok.

Milyen fokozatai vannak egy nő felizgatottságának és melyik hogy néz ki?

Pl ha liheg vagy ha remeg stb. azokból meg lehet állapítani hogy mennyire izgult fel?

Legjobb válasz: Nyögések, sóhajtozások, és amikor teljesen ellazul a nõ...

Nyögések, sóhajtozások, és amikor teljesen ellazul a nõ...
Vagy ha megfeszül vagy ha a medencéjét felemeli és közbe nyög vagy levegõ után kapkod:) Jó érzés nagyon de észrelehet venni:)
Egy nõhöz elég jó uton haladhatsz, ha a mellét kezded el izgatni. Én spec csak akkor kezdek el sóhajtozni, ha már tényleg nagy a vágy.. Ha megremeg, azt általába az orgazmustól van, de ha elõtte is, hát nem tudom... én még nem remegtem "egy pasiért" sem ilyen szempontból :) de biztos jót jelent.. Mellesleg amikor már nagyon vadul csókol a barátnõd, az is erõsen azt jelzi, hogy õ is nagyon be van indulva. Ha hozzád nyúl, az is jelentheti azt, hogy már akar... ha azt akarja, hogy a nyakát csókolgasd, akkor is vágyik valamire...


Milyen egyre kisebb fokozatokra lehet felbontani egy tárgyat?

Tehát miként jut el az ember az atomokig, illetve azon túl meddig lehet tovább bontani egy adott anyagot?

Legjobb válasz: - a tárgy maga - a tárgy alkatrészei - a tárgy alkatrészeinek alkotóelemi - az alkotóelemek anyaga - az alkotóelemek anyagát képezõ molekulák, kémiai kötések - a molekulákban, kötésekben lévõ atomok - az atom: atommag, elektronfelhõ - atommag: proton, neutron - proton: U kvark, U kvark, D kvark, gluonmezõ neutron: D kvark, D kvark, U kvark, gluonmezõ - a kvarkok és a gluonok spinjei (belsõ impulzusmomentum), az õket alkotó rezgõ, elemi húrok - a valóság legmélyebb szintjén: puszta számok A tudomány mai állása szerint legalábbis ez a felépítés.

- a tárgy maga - a tárgy alkatrészei - a tárgy alkatrészeinek alkotóelemi - az alkotóelemek anyaga - az alkotóelemek anyagát képezõ molekulák, kémiai kötések - a molekulákban, kötésekben lévõ atomok - az atom: atommag, elektronfelhõ - atommag: proton, neutron - proton: U kvark, U kvark, D kvark, gluonmezõ neutron: D kvark, D kvark, U kvark, gluonmezõ - a kvarkok és a gluonok spinjei (belsõ impulzusmomentum), az õket alkotó rezgõ, elemi húrok - a valóság legmélyebb szintjén: puszta számok A tudomány mai állása szerint legalábbis ez a felépítés.
Nekem kapásból ez jut eszembe arról, amit írsz. 12. osztályban mikor részecske fizikát tanultunk, akkor mutatta a tanár. http://www.newgrounds.com/portal/view/525347
Az atomi méretek alatt már sok értelme nincs a további "felbontásnak"... pl. a proton felbontható 3 kvarkra. Csakhogy egy kvark 100-szor nagyobb tömegû a protonnál! (Amikor egyesülnek, akkor sugárzódik szét ez a tömeg, energia formájában.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A gyomor soha nem is volt. Máj
Nekem a bárányhimlõ pont a seggemen ütött ki!
A kérdező hozzászólása: gyomor nem?gyomorszáj
Az nem kiütés
A kérdező hozzászólása: ha valakit gyomorszájba vágsz, az leesik a földre az nem kiütés?
Kiütési pontok: állcsúcs, állszöglet, gyomorszáj(solar plexus), máj.
(utolsó felsorolást folytatva) tarkó, halánték, állkapocs, nyak - oldalt izom, szembõl légcsõ ~pajzsporc-, hónalj alatti idegdúc, jah szemek, nem tudom orrot és orr alatt írták-e, oldalbordák közti idegdúcok, lengõbordák, vesék, lábon már inkább kirúgási pontok vannak.
Fültõ, állcsúcs, gyomorszáj, comb, nyak oldala. Pl Ernesto Hoost volt a mestere annak, hogy nem fejbe rúgta az ellent, hanem nyakon. Mint a rongy, úgy csuklottak össze.

Milyen gyorsan megy egy személyautó gázadás nélkül a különböző fokozatokban?

Külön érdekelne a dízel és a benzines is.

Legjobb válasz: Érdekelne a miértje ......

Érdekelne a miértje ......
A mi 1.4-es, benzines Fiat Albeánk 5.-ben alapjáraton megy 50-nel.
Ez nagyban függ hogy egy 0.8 dízel Smart Fortwo-ról vagy egy 6.2-es turbó benzines SLS AMG Mercirõl beszélünk. Azaz gyakorlatilag ez minden autónál más és más.
Gyakorlatilag sík úton - eltekintve a nagyon nagy köbcentis dízelektõl - kettestõl fölfele ha nem adsz gázt akkor csak idõ kérdése, hogy rángasson majd lefulladjon a motor.
hát én már próbáltam a corsámat 5-ben, de nem nagyon akart lefulladni szépen 45tel haladt, igaz csúnya hangja volt, de bírta
Függ a váltó áttételezésétõl, ami majdnem minden autóban más, és az alapjárati fordulatszámtól... Nagyon nem lehet általánosan megmondani...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!