Találatok a következő kifejezésre: Milyen fogamzásgátló javasolt, (4 db)

Milyen fogamzásgátlót javasolt használni egy teljesen spontán szexnél? Az óvszer és a hüvelyen kívüli elélvezés elég védelmet jelent?

Arra gondolok, ha a csaj nem szed semmit és esemény utáni bevételére sincs mód? Érdemes vmi zselét, kúpot, egyebet még benyomni? Lehet ilyeneket recept nélkül kapni?

Legjobb válasz: ha van gumi es megfeleloen hasznaljatok, minden egyeb felesleges.

ha van gumi es megfeleloen hasznaljatok, minden egyeb felesleges.
Rendesen használt óvszer teljesen tökéletes. Csak ne sértsétek fel (éles köröm különösen "jó" erre a célra...) Eseményi utáni NEM VÉDEKEZÉS! Az egy szabályos hormonbomba, baleset esetén okés, de a lehetõ legritkábban szabad használni! (A legideálisabb, ha sohasincs szükség rá...)

Általában milyen fogamzásgátló módszert javasolnak az orvosok a hat hetes kontrollon?

Van olyan fogamzásgátló tabletta ami nem ártalmas szoptatás alatt, vagy azt inkább ilyenkor kerülni kell?

Legjobb válasz: Persze nekem is tablettát irt fel, olyat,amit lehet szoptatás alatt. Igaz én nem szedtem be,inkább óvszer.

Persze nekem is tablettát irt fel, olyat, amit lehet szoptatás alatt. Igaz én nem szedtem be, inkább óvszer.
Én is úgy voltam, mint az elsõ. Ráadásul ez a bogyó kevesebb hormont tartalmaz, mert a szoptatás elméletileg gátolja a teherbeesést. Ezért hallottam olyat, hogy mellette mégis terhes lett valaki. Úgyhogy nálunk is maradt az óvszer.
én 18 hónapja szedek gyógyszert és közben szopizik a fiam:) Azália a neve.
Nekem is gyógyszert akart felírni, ami szoptatás alatt is szedhetõ, de én nem kértem.Rossz tapasztalataim vannak a gyógyszerekkel úgyhogy mi is az óvszer mellett döntöttünk.
a lányom születése után gyógyszert írt fel a doki cerazettet, nem volt semmi problémám tõle, de 2 hónap után abbahagytam, és óvszert használtunk.(ritkán volt alkalmunk együtt lenni, ezért nem szedtem tovább)A kistesó júni elején érkezik, most spirált fogok használni.
Cerazette tablettát írt fel, de nekem megkeverte a vérzéseimet, így végül nem szedtem.
Nekem is cerazettet írt fel, de össze vissza véreztem tõle, így abbahagytam. Ráadásul azt mondta a doki, hogy nem túl biztonságos, havonta járjak uh-ra hogy megnézzük nem lettem-e terhes.
Azália
Tabletta. Az elsõ terhességem után Cerazette (ha jól írom), most a második után Azalia. Egyikkel sem volt gondom. Az elsõ terhességem után 17 hónapra tért vissza a menstruációm, de jó volt! Most 5 hónapos a babám de még most sem jött meg. :) A gumit nem szeretem, a párom se.

Milyen fogamzásgátló tabletta javasolt, ami alacsony hormontartalmú?

18 éves vagyok. A barátommal 2 hónapja járunk és szeretnék biztonságosan együtt lenni vele. A menstruácóm mág nem állt be sajnos.

Legjobb válasz: menj el nõgyógyászhoz õ majd felírja azt ami neked a legjobb addig (ha nem mersz elmenni) akkor maradjatok a guminál! soxerencsét szia

menj el nõgyógyászhoz õ majd felírja azt ami neked a legjobb addig (ha nem mersz elmenni) akkor maradjatok a guminál! soxerencsét szia
jaja úgyis a nõgyógyász írja fel. De a mostani legújabb legalacsonyabb hormontratalmú a yasminelle :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!