Találatok a következő kifejezésre: Milyen fizikai kell lenni ahhoz, (1 db)

Milyen fizikai állapotban kell lenni ahhoz, hogy valaki elkezdjen ninjutsu-zni?

Legjobb válasz: Helybõl át kell tudni ugrani egy kerítést, és el kell kapni egy nyílvesszõt. Ez a minimum szerintem. :-)

Helybõl át kell tudni ugrani egy kerítést, és el kell kapni egy nyílvesszõt. Ez a minimum szerintem. :-)
Mégis milyenben? Szerinted Bruce Lee mikor elkezdte a Wing Chunt már képzett harcmûvész volt? Éppen azért akarsz elkezdeni Ninjutsu-t gyakorolni, mert nem vagy benne még jártas, nem? Ne félj, majd ott gatyába rázzák a fizikai kondíciódat a megfelelõ gyakorlatokkal az évek alatt.
hallod ninhutsut hagyd fel!!xD pl én DH bike!!ezt nyomom
hülyegyerek elmehetsz a francba dh-dal annak sincs semmi értelme.... esel 2 métert azt oda 200000-es teleszkóp amit anyuci meg apuci vett karácsonra
ja és te ne hagyd fel :) én is úgy kezdtem a taekwon-do-t hogy a bemelegítésnél már majdnem hánytam most meg simán megy egy edzés :)
Nem kell semmien fizikai állapot. (Jó azért alapvetõ az kell dde semmi extra)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a különbség az elektromos airsoft és a gázos airsoft között a különbség? És úgy általában mesélnétek az airsoft fegyverekről?

5

Nyiregyházán új gördeszkapaek épül? Azt hallottam, hogy új park épül, ebből mi igaz, ? És ha épül hol épül melyk utcán

0

Van olyan harcművészeti stílus ahol kizárólag Wakizashi (rövid kard) használatot oktatnak?

Szeretnék ilyet tanulni. Battojutsu edzésekre járok, ahol katana használatot oktatnak, de wakizashit nem. Hol oktatnak ilyet?

1

Szerintetek érdemes elkezdenem boxolni?

170 cm magas,58-60 kg-os szálkás 14 éves fiú vagyok.Gondolkodtam rajta hogy elkezdek boxolni,mert jelenleg nem űzök semmilyen sportot,és az sem árt,ha megtanulok jól ütni.Ezelőtt 7 évet judoztam.Szerintetek ezzel az alkattal,és némi küzdősportos múlttal milyen lenne nekem a box?

4

Mi a véleményetek erről a boxzsákról? (link lenn)

http://www.szafarisport.hu/kensho-boxzsak-ps3790.html Thai Boxoltam, és most itthonra vennék ilyet, és azért ilyen nagyot hogy tudjak comb rugásokat is gyakorolni, véleményetek erről a márkáról? Strapabíró?

3

SEGÍTSÉG! Ollie nál mért fordulok el?

Valami miatt ollie nál mindig elfordulok kb 45-90 fokot.Rengetek videót és forumot nézem már róla és a testtartásom is jó nem fordulok semmerre de valamiért állandóan félre ugrok:( (lehetőleg értelmes válaszokat)

0

Airsoft fegyverekre kell valami engedély? Például MKH kártya, vagy ilyesmi?

Konkrétan erre a két fegyverre gondolok (azért írom meg őket, mert nem tudom, hogy az FPS számít e ebben).

8

MGP VX2 pro rollerhez jó az MGP Nitro She Devil Oversize kormány?

A Rollers.hu-n azt írja hogy "Csak HIC szűkítővel illeszkedik a normál villákhoz!". Ez mit jelent? Mit kell még vennem hozzá és ezt hol tehetem meg?

0

Ebből a fogásból hogy lehet szabadulni?

Van egy osztálytársam,aki krav magázik.Az internetről tanulja a technikákat és sokszor azzal szórakozik,hogy mások csuklóját "kitekeri" és a másik semmit sem tud csinálni.Ebből hogyan lehet kiszabadulni?

10

Tudtok ajánlani jó edzőket Nyíregyházán?

Kick-box-ra szeretnék járni. Milyen erőnlétben kell lenni ahhoz, hogy elkezdhessem?
14L

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!