Találatok a következő kifejezésre: Milyen fizikai kell (29 db)

Rendőröknél milyen gyakran van fizikai állapotfelmérés és milyen feladatokat kell itt csinálni?

Legjobb válasz: Én azért szívesen megnézném hogy az ilyen elhízott, könnyebb átugorni mit megkerülni típusú rendõrök hogy mennek át évente a fizikai felmérésen :)

Én azért szívesen megnézném hogy az ilyen elhízott, könnyebb átugorni mit megkerülni típusú rendõrök hogy mennek át évente a fizikai felmérésen :)
a rendõrtanoncoknál állandóan van orvosi vizsgálat, és önvédelmi gyakorlat
A rendõröknél meg szinte sosem, ha van is, azt is elsumákolják. Ezért van egy csomó dagadt elhízott rendõr és tûzoltó.
évente
évente, pszichikai, fizikai , orvosi-legalábbis GYõrben, ahol vagyok, van.
Hát, sokszor könnyebben mint a felfujt gyúrt emberkék...
nem mindegy? erõnlétük zéró
Nézd meg az 57/2009. (X.30.) IRM-ÖM-PTNM együttes redeletet a rendvédelemrõl, abban le vannak írva az egészségügyi és a fizikális követelmények. Évente van felmérés és orvosi vizsgálat.
Embereket bántanak és csúnyán néznek.

Ha egy Asus EAH3450 256mb-os videó kártyára aktív hűtőt szeretnék tenni, milyen fizikai szempontokat kell figyelembe vennem?

Gondolok ezalatt ventilátor méretre illetve ahhoz hűtőbordára! Eredetileg passzív hűtős, de az nem felel meg az elvárásoknak! EZ A HŰTÕ MEGFELELNE:

Legjobb válasz: A borda ne legyen sokkal kisebb az eredetinél. Ami NAGYON fontos, hogy passzoljon rá, sok borda nem kompatibilis mindenféle kártyával a kártyák eltérõ fizikai felépítése miatt. Szempont lehet, hogy van-e a kártyán csati a ventinek. Ha nincs, nem gond, minimális kézügyességgel és a feszültségek ismeretében könnyen lehet pofás kábelt, csatlakozót készíteni amivel a venti tápról, alaplapról etethetõ. Hogy megfelel-e? A ventitõl függ. A kártya max 75W-ot eszik, akár még jó is lehet. A zajszint kérdéses látatlanban.

A borda ne legyen sokkal kisebb az eredetinél. Ami NAGYON fontos, hogy passzoljon rá, sok borda nem kompatibilis mindenféle kártyával a kártyák eltérõ fizikai felépítése miatt. Szempont lehet, hogy van-e a kártyán csati a ventinek. Ha nincs, nem gond, minimális kézügyességgel és a feszültségek ismeretében könnyen lehet pofás kábelt, csatlakozót készíteni amivel a venti tápról, alaplapról etethetõ. Hogy megfelel-e? A ventitõl függ. A kártya max 75W-ot eszik, akár még jó is lehet. A zajszint kérdéses látatlanban.
B verzió: egyszerûen rácsavarozol valami halk 4-6-8 cm-es ventit ha van elég hely a házban.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ anti!

Milyen fizikai dolgokat kell tudnia egy mesterlövésznek/preciziós lövésznek?

Illetve milyen erröl szóló könyvet tudtok ajánlani ?

Legjobb válasz: Hát a precíziós lövészt ha jól tudom a hadseregben alkalmazzák, tehát nem extrém sportoló, de mint lövésznek, annyi a dolgod, hogy stabilan tud tartania fegyvert fizikai téren ennyi a többi elmélet

Hát a precíziós lövészt ha jól tudom a hadseregben alkalmazzák, tehát nem extrém sportoló, de mint lövésznek, annyi a dolgod, hogy stabilan tud tartania fegyvert fizikai téren ennyi a többi elmélet


Milyen fizikai alkalmassági gyakorlatot kell csinálnia a szerződéses katonának felvételikor?

Legjobb válasz: Fekvõtámasz, felülés 2-2 perc alatt, 3200 méter futás. De ahhoz, hogy bekerülj (szinte teljesen fel van töltve az állomány), olyan 300 pont felett kell teljesítened, hogy egyáltalán esélyed legyen rá. Ehhez kb. 60-60 fekvõ és felülés kell, és 13-14 perc alatt a futás. Vagy C-kategóriás jogosítvány, azokból hiány van, de gondolom, nem teherautót akarsz furikázni.

Fekvõtámasz, felülés 2-2 perc alatt, 3200 méter futás. De ahhoz, hogy bekerülj (szinte teljesen fel van töltve az állomány), olyan 300 pont felett kell teljesítened, hogy egyáltalán esélyed legyen rá. Ehhez kb. 60-60 fekvõ és felülés kell, és 13-14 perc alatt a futás. Vagy C-kategóriás jogosítvány, azokból hiány van, de gondolom, nem teherautót akarsz furikázni.
Jah, és mivel túl van telítve az állomány, és hosszú a várólista is, nem árt, ha van egy kis ismerettséged, hogy betegyenek a legközelebbi válogatásba, mert jelenlegi helyzetben még arra is akár éveket kell várni.
futás, felülés, fekvõtámasz.
még mindig túltöltöttség van?

Milyen fizikai adottságok kellenek ahhoz, hogy valaki balerina/táncos legyen?

Legjobb válasz: Hobby szinten nem kell hozzá semmi. Profi szinthez meg már kb 4 éves korodban el kell kezdeni.

Hobby szinten nem kell hozzá semmi. Profi szinthez meg már kb 4 éves korodban el kell kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Nem magamról van szó, csak érdekel a dolog:)
Vékonynak és alacsonynak kell lenni, illetve tényleg kb. 4 éves korban elkezdeni :)

A kinizsire milyen papírokat kell beszerezni a jelentkezéshez? És a felvételik mikor zajlanak (orvosi, pszicho, fizikai)? Mekkora szerepük van a tth-nek? Tényleg olyan keménynek kell lenni? És ők vezetnek kisebb csoportokat (szakasz stb)?

Legjobb válasz: minden igazolványod, bizonyítványod fénymásolatát be kell adnod, ezen felül jelentkezési lapot a toborzó irodában kaphatsz. ha most jelentkezel az elsõ (szentendrei) szûrés április magasságában várható, a második kecskeméten május-június körül. mi az a tth? a szakasz szentendrén már nem olyan kis csoport

minden igazolványod, bizonyítványod fénymásolatát be kell adnod, ezen felül jelentkezési lapot a toborzó irodában kaphatsz. ha most jelentkezel az elsõ (szentendrei) szûrés április magasságában várható, a második kecskeméten május-június körül. mi az a tth? a szakasz szentendrén már nem olyan kis csoport
A kérdező hozzászólása: tth=tiszthelyettes de javíts ki ha nem jól írtam! De akkor tényleg keménykezûnek kell linnie?
tts, nem tth a tts lesz, aki ott lesz melletted mindig. persze kicsit keménykezû, kicsit utálhatod, de amikor kikerülsz, mint kopasz õrmester, visszasírod azokat az idõket, amikor a legnagyobb gondod az volt, hogy rend van e a körletben, meg, hogy be van e stokizva a szekrényed! a tts-ek rajokat vezetnek (8-10 fõ).

Milyen fizikai állapotban kell lenni ahhoz, hogy valaki elkezdjen ninjutsu-zni?

Legjobb válasz: Helybõl át kell tudni ugrani egy kerítést, és el kell kapni egy nyílvesszõt. Ez a minimum szerintem. :-)

Helybõl át kell tudni ugrani egy kerítést, és el kell kapni egy nyílvesszõt. Ez a minimum szerintem. :-)
Mégis milyenben? Szerinted Bruce Lee mikor elkezdte a Wing Chunt már képzett harcmûvész volt? Éppen azért akarsz elkezdeni Ninjutsu-t gyakorolni, mert nem vagy benne még jártas, nem? Ne félj, majd ott gatyába rázzák a fizikai kondíciódat a megfelelõ gyakorlatokkal az évek alatt.
hallod ninhutsut hagyd fel!!xD pl én DH bike!!ezt nyomom
hülyegyerek elmehetsz a francba dh-dal annak sincs semmi értelme.... esel 2 métert azt oda 200000-es teleszkóp amit anyuci meg apuci vett karácsonra
ja és te ne hagyd fel :) én is úgy kezdtem a taekwon-do-t hogy a bemelegítésnél már majdnem hánytam most meg simán megy egy edzés :)
Nem kell semmien fizikai állapot. (Jó azért alapvetõ az kell dde semmi extra)

Magyarországon hogy nézhet ki a kommandósok kiképzése? Milyen fizikai erőnlét kell? Milyen küzdősportot tanulnak?

Ilyen információk kellenének, köszönöm :)

Legjobb válasz: én katonai kiképzésen vpoltam de kegyetlen volt amit ök bemelegitésnek neveztek nállunk 1 éves tesi óra képzeld egymás hasán át kel gyalogolni rajtam átjött vagy 40 ember nagyrésze diák szerencsére de volt egy 105 kilós katona is fasza kis bakkancsával gondolhatod:D

én katonai kiképzésen vpoltam de kegyetlen volt amit ök bemelegitésnek neveztek nállunk 1 éves tesi óra képzeld egymás hasán át kel gyalogolni rajtam átjött vagy 40 ember nagyrésze diák szerencsére de volt egy 105 kilós katona is fasza kis bakkancsával gondolhatod:D

Rendőröknél milyen gyakran van fizikai erőnlét (állapot) felmérés és milyen feladatokat kell ilyenkor teljesíteni?

Legjobb válasz: Minden évben. Ugyanazt mint A felvételin. Fekvõt., felülés, fekvenyomás, 2000m futás, helybõl távol. Sulik honlapján fent van!

Minden évben. Ugyanazt mint A felvételin. Fekvõt., felülés, fekvenyomás, 2000m futás, helybõl távol. Sulik honlapján fent van!
egymással kell közösülniük meghatározott ideig
A kérdező hozzászólása: Értelmes válaszokat várok...
Soha és semmilyeneket.

Szeretnék tűzoltó lenni. A fizikai alkalmassági vizsgálaton milyen gyakorlatokat kell elvégezni és mennyi fizetést kapnak? 20/F

Légyszi írjátok meg vagy egy linket ahol ezek le vannak írva.

Legjobb válasz: Már nem emlékszek pontosan, de amennyi biztosan van: 50 fekvõtámasz, 50 felülés, 50 törzsemelés. Fekvenyomni is 50 kg környékén kell, nem tudom mennyit, de 20-25 körül.

Már nem emlékszek pontosan, de amennyi biztosan van: 50 fekvõtámasz, 50 felülés, 50 törzsemelés. Fekvenyomni is 50 kg környékén kell, nem tudom mennyit, de 20-25 körül.
A kérdező hozzászólása: És idõre kell ezeket a gyakorlatokat megcsinálni vagy csak simán teljesíteni a darabszámot?
Idõre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!