Találatok a következő kifejezésre: Milyen fizetős nem fizetős angol nyelvsuli (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Idén kezdem a középiskolát, de nagyon szívesen tanulnék külföldön egy darabig. Ötletek?

Angolul középszinten beszélek, svédül alapfokon és nagyon szívesen kimennék külföldre (szinte bárhova) egy évet vagy fél évet tanulni egy másik középiskolába. itthon angol két tannyelvű osztályba járok. Valamilyen angol vagy svéd iskolába mennék szívesen, külföldön, de ha valaki ért a nyelvemen, akkor bármilyenbe. rokonaim sajnos nem laknak külföldön, de kollégiumba mennék szívesen.
Azért nem az iskolámtól kérek segítséget, mert nekik csak pár hetes cserediák programjuk van.
Köszönöm!

8

Milyen szintű angol nyelvtudás szükséges egy Bécsi egyetem angol nyelvű szakára?

1

Külföldi tanuláshoz milyen bankkártyát javasoltok?

ERASMUS-szal megyek ki fél évre, EU-s orzságba. Kell majd nagyobb összegeket utalni euróban a szállás miatt, és a támogatást is euróban kapom meg a bankszámlámra. A többi dolgot is ugye euróban kell intézni. A kérdésem, hogy belföldi, vagy külföldi banknál nyissak-e számlát? Főbb szempontok: átváltási költség minél kisebb legyen(ha lehet, ne is legyen), számlakezelési költség, pénzfelvétel díja. Ha ti tudtok még fontos szempontot, írjátok csak nyugodtan. A lényeg, hogy minél olcsóbban megússzam ezt az egészet. Köszi. :)

3

Mit jelentenek az alábbi linken szakok B és M betűvel való megkülönböztetése? Melyik fajtát érdemes választani, melyik milyen szintet biztosít?

http://www.unistats.co.uk/searchresults/

2

Hogyan tudnék megtanulni angolul hogy az megállja a helyét egy angol gimiben? Anyám már két éve kint él és aztszeretné ha kimennék 8. után tanulni, (szeptembertől leszek 8. -os) de 3-as vagyok belőle és félek. Korlátaim:havonta 1-2-szor juttok gép

a régi tankönyveim meg vannak csak mivel egyedül tanulok nem mindig értem.azokra is kíváncsi vagyok akiknek van valami tapasztalatuk ebben.

2

Ismeri valaki a Bécsi Egyetemet (Uni Wien)? Milyen szakok vannak? Tanul ott valaki?

Milyen esélyekkel indulnak a magyar diákok? Tényleg nincs felvételi?

6

Külföldi mesterszak?

Szóval itthon vagyok bsc-n másodéves, és nyitnék a külföldi mesterszak felé, szinte bármelyik országban (illetve lehetőleg ne német nyelvterület, angol jobban megy).

Hol nézhetek utána, hogy a jelenlegi (műszaki menedzser; ne tessék megszólni :D) alapszakommal milyen külföldi egyetemre, és hogyan lehetséges majd a jelentkezés mesterszakra?

Köszönöm :)

2

Angliai egyetemekre elég a középfokú angol nyelvvizsga?

4

Mit kell tennem ahhoz, hogy egy híres angol egyetemen (pl. Cambridge) tanulhassak?

8. osztályos leszek.Mit tudnék tenni azért hogy a jövőben egy ilyen helyre eljuthassak?

6

Ha végzek állami helyen egyetemen, úgy mehetek külföldre, hogy az államnak visszafizetem a pénzt?

Mert most kitalálták hogy dolgozzunk itthon x évet,de én semmiképpen nem szeretném,ha külföldről visszafizetem apénzt,akkor rendben van így? mást mit tudnak csinálni,börtönbe nem csukhatnak nem??L20

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!