Találatok a következő kifejezésre: Milyen fizetős nem fizetős (27 db)

A-squared free program, megnyitáskor, nem a program nyillik meg hanem teljesen más, ahol kiválszthatom h milyen terméket szertetnék! Fizetősre akar rávenni! Mit tegyek h, az a-squared free nyiljon meg és ne egy más valmi ami irányit a fizetős fele?

Legjobb válasz: Innen le lehet tölteni a Free-t, elsõ frissitésnél magyarítás. Azért jelez, mert ez csak 30 napig jó, utána meg kellene venni. http://download.chip.eu/hu/a-squared-Free-3.1_28243.html?tab=1

Innen le lehet tölteni a Free-t, elsõ frissitésnél magyarítás. Azért jelez, mert ez csak 30 napig jó, utána meg kellene venni. http://download.chip.eu/hu/a-squared-Free-3.1_28243.html?tab=1
sajnos megszüntették DE én felraktam az anti-malware programját és kiválasztottam hogy ingyenes licensz és nempiszkál.csak nincs állandó védelem (kell a kukacnak. ott az avast) meg automatikus frissítés meg elõreprogramozott keresés.
A kérdező hozzászólása: Letötltöttem az free verziót , onnan ahonan az elsõ hozászoló küldte a linket, aztán telepitettem, de iyg se jó!!!!!
mindenféle képen csak az újat tudod használni de ismétlem magam VAN FREE LICENSZ!!
A kérdező hozzászólása: Már több helyrõl letöltöttem a free-verziót de mindenütt ugyan az! Amint frissitésre katintok felugrik egy ablak, és ez látható: http://www.kepfeltoltes.hu/view/100726/2010-07-26_22_05_07_w.. ez azóta van igy amióta legelõszõr ráklikkeltem , , , , ha meg bezárom a programot, semmmi más nem ad be megnyitáskor csak ezt, , , http://www.kepfeltoltes.hu/view/100726/2010-07-26_22_06_40_w..
válaszd ki az anti malware-t és léptesd tovább..ki fog adni 1 ablakot h 30napos próbaverzíó vagy ingyenes használat kattints az ingyenes használatra. mûködni fog. hidj nekem.
Interpals , vannak németek de annyira nem népszerû náluk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Badoo?

Mi a véleményetek a tatabányai kórház szülészeti osztályáról? Főleg akik bent töltöttek több időt mint a szülés utáni 4 nap? Milyen a baba mamás szoba (-a nem fizetősre gondolok, kell vinni a babának valamit? )

Betöltöttem a 40. hetet és holnap kell befeküdnöm de semmi jele hogy a porontyom jönni akarna. Ferenc doki az orvosom és érdekelne hogy szerintetek megindítja a szülést vagy kivárja amíg megindul magától?

Legjobb válasz: Egyszer voltam bent 29 hetesen pár napot. Akkor feltûnt, hogy akinek nincs fogadott orvosa, az bizony addig hordja a babát, amíg a baba jól érzi magát odabent. Az egyik szobatársam már a 41. hetet is betöltötte, amikor én hazajöttem, és akkor még mondták neki, hogy semmi gond, majd 3 nap múlva újra megnézik. Egyébként én meg voltam elégedve. Rooming-in szobában voltam. Ami kellett: törölközõ a babának, egy hõmérõ, mert a kórházi [email protected], meg pár body. A kórházi ingeket nem adtam rá, mert nagyon gagyi. De az angol pólyát azt hagytam, az praktikus volt abban a pár napban. Volt nálam pelenka is, de én a kórházit használtam abból is. Pár textilpelenka is jól jön, böfiztetéshez, mérlegeléshez.

Egyszer voltam bent 29 hetesen pár napot. Akkor feltûnt, hogy akinek nincs fogadott orvosa, az bizony addig hordja a babát, amíg a baba jól érzi magát odabent. Az egyik szobatársam már a 41. hetet is betöltötte, amikor én hazajöttem, és akkor még mondták neki, hogy semmi gond, majd 3 nap múlva újra megnézik. Egyébként én meg voltam elégedve. Rooming-in szobában voltam. Ami kellett: törölközõ a babának, egy hõmérõ, mert a kórházi [email protected], meg pár body. A kórházi ingeket nem adtam rá, mert nagyon gagyi. De az angol pólyát azt hagytam, az praktikus volt abban a pár napban. Volt nálam pelenka is, de én a kórházit használtam abból is. Pár textilpelenka is jól jön, böfiztetéshez, mérlegeléshez.
Az lemaradt, hogy nekem is be kellett feküdnöm a 40. hét betöltése után. Volt fogadott dokim, de nem tudom, meddig várt volna, mert a befekvésem napján meg is indult a szülésem.
nekem nem volt fogadott dokim.9 napot töltöttem bent.5.napon indították.vártak volna még, de elszivárgott a magzatvíz nagy része és a babám már így veszélyben volt.Málik Zoltánnál szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Segített mert nekem például azt mondta a doki hogy a babának semmit nem kell bevinni.

Nem vettek fel egyetemre, mostmár szakács képzésre ios betelt a hely. Mit csináljak? Milyen jó okj-s szakma van ami nem fizetős?

Legjobb válasz: Szerintem minden elsõ szakma ingyenes 22 év alatt.Nincs kedved a légiutaskísérõhöz? Vagy a seagull pl. indít idegen nyelvi tanévet,letehetsz közép vagy akár felsõfokot aztán jövõre go egyetem.

Szerintem minden elsõ szakma ingyenes 22 év alatt.Nincs kedved a légiutaskísérõhöz? Vagy a seagull pl. indít idegen nyelvi tanévet, letehetsz közép vagy akár felsõfokot aztán jövõre go egyetem.
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok nem hiszem h felvennének légiutaskisérõnek:D
Dehogynem, nem feltétlen kell, hogy a sztyuinak melle legyen. Akkor viszont próbálj meg valami vendéglátói dolgot, tanulj nyelveket és menj ki hajóra dolgozni. Aztán elveszel feleségül, jó?:) ))
A kérdező hozzászólása: igen nekemis ez a tervem de az a kérdés h melyik suliba:) rendben majd megbeszéljük a részleteket:D
Ha pesti vagy, akkor csak egy iskola jöhet szóba: a Gundel! 9-10.-ben nem oda jártam, 11.-ben jöttem át, és nagyon bánom, hogy nem itt kezdtem! Korrekt, színvonalas hely, egy Gundeles bizonyítvánnyal elég hamar felvesznek bárhová, és jó a nyelvoktatás is, ha külföldre készülsz :)

Milyen honlapszerkesztő oldal van, ami nem fizetős?

Az 5mp fizet?s?

Legjobb válasz: az 5mp-t nem ismerem. de vannak oldalak amik nem fizetõsek,kutass interneten rá. de pl. a mindenkilapja nem fizetõs.

az 5mp-t nem ismerem. de vannak oldalak amik nem fizetõsek, kutass interneten rá. de pl. a mindenkilapja nem fizetõs.

Milyen társkeresős oldalak vannak ahol nem hosszútávút hanem csak alkalmi kapcsolatot keresnek az emberek? Jah és nem fizetős lányokra gondoltam!

Legjobb válasz: Nem ajánlóm a teljesen ingyeneseket, mert a legtöbb csaló és fake és komolytalan hirdetés ott van. A prostituáltakat a 18-95/99 éves intervallum megadásával lehet kiszûrni jellemzõen. http://www.szexrandi.hu/sexpartner/szexrandi_elofizetes/

Nem ajánlóm a teljesen ingyeneseket, mert a legtöbb csaló és fake és komolytalan hirdetés ott van. A prostituáltakat a 18-95/99 éves intervallum megadásával lehet kiszûrni jellemzõen. http://www.szexrandi.hu/sexpartner/szexrandi_elofizetes/
Szerinted van olyan lány, aki interneten keres magának szexpartnert? Az vagy nagyon ronda lehet, vagy nagyon öreg... Szerintem ha szexre vágyik egy normális nõ, akkor lemegy valamelyik szórakozóhelyre és azt szedi fel, akit akar...
Hát nem feltétlenül. Mert azért szórakozó helyen mégsem lehet az megbeszélni. Például gyakorlót analszex partner, vagy min. max. hossz/vastagság intim méret, vagy holnap és holnap után csak szex. Ne várj többet, mert nem lesz! Vagy kicsi ilyen olyan hajlam. Fetishek. Bármi ilyesmi. És halászgatni megfelelõ szexpartner terén úgy nehezebb.
eropolis
Tegyük hozzá, ha van párja a nõnek. Nem vállal lebukást egy szórakozó helyen valószínû.
Igen van az eropolis. Ahogy elõbb írták. http://www.eropolis.hu/
Facebook!!!

Milyen jó tinipornó oldalakat tudtok ami nem fizetős és nem kell regisztrálni?

Legjobb válasz: Ezek fantázianevek, minden lány 18+ éves, szóval ha ténylegesen tinipornót akarsz, olyat nem fogsz találni

Ezek fantázianevek, minden lány 18+ éves, szóval ha ténylegesen tinipornót akarsz, olyat nem fogsz találni
http://www.teeniesland.com/ redtube.com és még sorolhatnám jó matyizást :D
A kérdező hozzászólása: Köszi!:) )
A kérdező hozzászólása: De ez csak kép:S A redtube-ot ismerem.
A kérdező hozzászólása: Jah nem szóltam!
az elõttem lévõ nagyon adja... :D
látom tetszik, kell még? :D
myyoungsex.com

Milyen nem fizetős kéttannyelvűek vannak (angol-magyar)?

Olyan kéttannyelvüt keresek ami nem fizestős. Linkeket kuldjetek vag neveket

Legjobb válasz: Hunfalvy János Szakközépiskola.

Hunfalvy János Szakközépiskola.
A kérdező hozzászólása: És lehetöleg nen szakközèp hanem gimi
Kõrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvû Gimnázium és Szakközépiskola. Ez a neve, de csak a gimi része mûködik.

Erotikus csevegésre milyen (nem fizetős) oldalon van lehetőségem?

Legjobb válasz: Gyalogló chaten is vannak olyan szobák ahol lehet erotikus dolgokról beszélgetni. Nézz ott szét.

Gyalogló chaten is vannak olyan szobák ahol lehet erotikus dolgokról beszélgetni. Nézz ott szét.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!