Találatok a következő kifejezésre: Milyen filmet a randira A pasi (2 db)

Milyen filmet vigyek a randira? A pasi azt mondta, hogy válasszak én filmet. Egy kikötése volt, ne legyen nyálas és csöpögős.

Legjobb válasz: A helyedben valami horrort vinnék, hacsak nem undorodik tõle a pasi (vagy te). Annak megvan az az elõnye is, hogy egy-egy ijesztõ jelenetnél szorosan hozzá lehet bújni. Mi pasik az ilyet nagyon szeretjük, fõleg, hogy többnyire legkésõbb a harmadik ilyennél megszólal az agyunkban a Casanova, hogy "Csókold már meg, te szerencsétlen!" :-) (Ha olyan filmet viszel, amit már láttál, akkor azért ne játsz rá a megijedésre, de inkább valami olyat vigyél, amit még nem, de azt mondják rá az ismerõseid, hogy ijesztõ. Akkor õszinte lesz a reakciód...) -G-

A helyedben valami horrort vinnék, hacsak nem undorodik tõle a pasi (vagy te). Annak megvan az az elõnye is, hogy egy-egy ijesztõ jelenetnél szorosan hozzá lehet bújni. Mi pasik az ilyet nagyon szeretjük, fõleg, hogy többnyire legkésõbb a harmadik ilyennél megszólal az agyunkban a Casanova, hogy "Csókold már meg, te szerencsétlen!" :-) (Ha olyan filmet viszel, amit már láttál, akkor azért ne játsz rá a megijedésre, de inkább valami olyat vigyél, amit még nem, de azt mondják rá az ismerõseid, hogy ijesztõ. Akkor õszinte lesz a reakciód...) -G-
Itt vannak a legjobb filmek, szûrhetsz típusra is, attól függõen a pasidnak mi jön be: http://www.filmkatalogus.hu/legjobbfilmek Ha a romantikus filmeket nem csípi, lehet hiába választasz olyat, annak ellenére, hogy randiról van szó. Mindenesetre itt vannak a legjobb romantikus filmek is: http://www.filmkatalogus.hu/legjobbfilmek-t15
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a sok választ!!
Attol függ hol tart a kapcsolatotok. ÉS te mit akarsz. Mert ha akciófilmet viszel, sztem. a fegyverektõl és a vértõl bumm-bumm piff-paff -tól még rád se tud koncentrálni, max a popcorn adogató lehetsz. Romantikusat nem kér, ezt tartsd tiszteletben. Szerintem legjobb lenne egy vígjáték, így mind2en felszabadultok, és randi után is lehet téma, lehet rajta késõbb is nevetni. A horror is egész jó, bár ott ha félõs lány vagy azonnal hozzá fogsz bújni v ilyesmik, ettõl akár már a szexre is asszociálhat. Döntsd el mit szeretnél.
Holtak hajnala Trutymo Terror 1-2 Rocco összes
Randifilmnek a horror jó szerintem, feltéve ha te picit "félsz", a pasi pedig "megvédhet". A vígjátékok is jók. Az Amerikai história X szerintem nem egy könnyed film, csak akkor ajánlanék ilyeneket ha nem féltek hogy lehangol. Meg kell hagyni, jó beszélgetések lehetnek belõle, kivéve ha egyikõtök rasszista érzelmû, másikótok nem.
Taxi 1 vagy 2 nagyon ott van. Vígjáték, akció, verdatuning.
jah indi...tökéletes énis ma megyek asszonnyal..:)
Indiana Jones rulz, oda veletek! Nõk is szeretik, hímek is, tökéletes, jó ötlet párral föntebb :)
Lesz ez még így se Boldogító nem Sok hûhó semmiért Equilibrium Egy asszony illata Blöff A Ravasz, az Agy és két füstölgõ puskacsõ Harcosok klubja Karácsonyi lidércnyomás A halott menyasszony 300
Menjetek el moziba az új Indiana Jonesra...megvan oldva.. amugy én nem értem...miért nem szeretik a pasik a Romantikus filmeket??? Ház a Tónál, Édes November.....stbstb én 22 éves Pasi vagyok és imádom a Romantikus filmeket...visszakérdezek...BETEG lennék? :D
Hát nem tudom, konkrétan mire gondol a barátod, de én imádom az Amerikai história X-et, az abszolut nem romantikus, a pasik általában szeretik, a 40 éves szûz vagy a Superbad jó vígjátékok, A Harcosok klubja szintén nagyon jó, nem romantikus, ellenben te is élvezed majd, vagy másik kedvencem a Match Point, ha egy kis Woody Allen rendezte lélek-vizsgáló Bûn és bûnhõdés kaliberû drámt akarsz. Jó szórakozást
Amerikai pite az mindegy h melyik rész... Abban van minden

Fiúk! Tapasztalt Lányok! Első randira készülünk (régóta dumálunk már msnen, szal nem tök ismeretlenként taliznánk), milyen filmet tudtok ajánlani, amit szeretnek a pasik, ill. szívesen megnézik egy lánnyal?

Ha lehet, akkor többet írjatok! Köszönöm.

Legjobb válasz: Az árva, Pillangó hatás, Száll a kakukk fészkére, Az ördög ügyvédje, Gladiátor, Vissza a jövõbe, 23-as szám, Ananász expressz, Kalandférgek 1-2, Spartacus: Blood and Sand Ez az én ízlésvilágom, valamit csak találsz ami bejön neked :)

Az árva, Pillangó hatás, Száll a kakukk fészkére, Az ördög ügyvédje, Gladiátor, Vissza a jövõbe, 23-as szám, Ananász expressz, Kalandférgek 1-2, Spartacus: Blood and Sand Ez az én ízlésvilágom, valamit csak találsz ami bejön neked :)
Moziban vagy otthon? A mozit nem javaslom, mert nem tudtok beszélgetni, ha pedig valamelyikõtöknél vagytok, akkor úgysem érdekel titeket a film. Tehát tök mindegy. :)
Másodiknak hatalmas lájk. *-*
Csak szex és más semmi. Ennek örülni fog a srác, mert tudja hogy a film után szabad a pálya...
Az árva az tényleg nagyon jó.:) Ajánlanám még esetleg a Gettó milliomost, Terhes társaságot... Nem tudom milyen filmeket szerettek.
Horror film a nyerõ! Mert amíg én széjjel unom a fejem õ úgy csinál mintha félne és hozzám bújik! Nagyon jóó érzés! :D
texasi láncfûrészes az én csajom imádja
transzformersz mert romantikus és akcióval teli


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!