Találatok a következő kifejezésre: Milyen filmet a (1024 db)

Milyen film a Tükrök (2008-as)?

Szeretném megnézni, de nincs sok időm rá, így gondoltam itt megkérdezem, hátha valaki látta és tud véleményt mondani róla, hogy érdemes-e. Várom a spoilereket is, bármit, csak láthassak bele a film sztorijába, mert az időm túl értékes ahhoz, hogy olyat nézzek meg, ami szar. Szóval aki látta, írja le nekem kicsit részletesebben a filmet! Köszönöm! :)

Legjobb válasz: Nekem tetszett a film, szerintem érdemes volt megnézni. Az még pluszba dobott rajta, hogy a végén volt egy fordulat amire nem számítottam. Szerintem nézd meg youtube-on az elõzetest, én mindig ez alapján döntök hogy megnézem e a filmet. De attól, hogy nekem tetszett, lehet hogy neked nem fog. Volt már olyan film amirõl mindenki azt mondta, hogy [email protected] de nekem szimpi volt megnéztem és tetszett. Szóval ízlések és pofonok.

Nekem tetszett a film, szerintem érdemes volt megnézni. Az még pluszba dobott rajta, hogy a végén volt egy fordulat amire nem számítottam. Szerintem nézd meg youtube-on az elõzetest, én mindig ez alapján döntök hogy megnézem e a filmet. De attól, hogy nekem tetszett, lehet hogy neked nem fog. Volt már olyan film amirõl mindenki azt mondta, hogy [email protected] de nekem szimpi volt megnéztem és tetszett. Szóval ízlések és pofonok.
Nézd meg! utána egy hétig nem mersz tükörbe nézni :D :D :D Nagyon király film, az elsõ rész sokkal jobb a másodiknál :D
A kérdező hozzászólása: Igen, sajnos a másodikat láttam, az nagyon szar :( Szarok a színészek, borzasztó a felállás és a tükörbeli csaj sem a legijesztõbb. De azután sem tudtam egy hétig tükörbe nézni. :D Amúgy ki az az õrült kiscsaj, aki a borítón is szerepel? Nem igazán értem, mi a szerepe a filmben :(

Milyen film a magányos lovas c. film? Érdemes megnézni?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jó,tulajdonképpen vígjáték.

Szerintem nagyon jó, tulajdonképpen vígjáték.
Szerintem is nagyon jó, bár egy kicsit durva szerintem amikor kivágja a szivét.
iszonyatjó:) nézd meg, megéri
Szerintem nagyon jó. Azért jobb moziban megnézni, mint neten, mert a moziban az akciójeleneteket azon a hatalmas vásznon megnézni egy külön élmény. :) Szerintem nézd meg :)

Milyen film a (z) Ideglelés csernobilban c. film?

mert a bemutatója jó , de csak akkor megyek el és nézem meg ha tényleg nézhet?...teljesen feleslegesen nem költöm a pénzem.

Legjobb válasz: Hulladék, nézd meg neten inkább. Kár az ilyen szemétért pénzt adni.

Hulladék, nézd meg neten inkább. Kár az ilyen szemétért pénzt adni.
Ízlések, és pofonok.. Én nem mondanám a filmet rossznak, vagy inkább HULLADÉKNAK a filmet.. Engem mindig is érdekeltek az efféle katasztrófák.. Legyen szó a csernobili katasztrófáról, a titanicról, vagy legyen szó auswitz rõl.. Már csak azért is megnéztem a filmet, mert Csernobilról szól..

Szerintetek milyen film a ProjetX?

Legjobb válasz: Az egyik legjobb film amit valaha láttam!

Az egyik legjobb film amit valaha láttam!
Gagyi, nekem nem tetszett. Többet vártam tõle. Azt olvastam valahol, hogy ilyen meg olyan fordulatos, meg hogy ne higgyük azt, hogy nem tud újat mutatni, olyan hajmeresztõ dolgok történnek benne. Ehhez képest végig azt vártam, hogy történjen valami nagy durranás..., és akkor véget ért a film. Semmi extra nem volt benne. Tucatfilm: fiatalok buliznak, ennyi. Bár volt benne néhány jó zene, de azt a film nélkül is meg lehet hallgatni. Poénokra nem is emlékszem, szóval nem lehetett valami ütõs.
szar
/APRÓBB SPOILEREKET TARTALMAZHAT!/ Nézhetetlen celluloidhulladéknak tartom. A sok fiatal most erre veri magát, hogy láttak egy új partifilmet, most már õk is nagy arcok. Egyáltalán nem vicces, végletekig el van túlozva, és a színészek eszméletlen módon irritálóak. Persze ilyenkor a rajongók jönnek az egyszerû partifilm dumával. De film címszó alatt ne egy másfél órás videoklippet kelljen már néznem, könyörgöm. Semmirekellõ kamaszokról szól, és manapság már ez a követendõ példa. A film nagyon mély mondanivalójára is kitérnék: sz.rj le mindent, ne érdekeljen, hogy porig égett a házad, a börtön sem gond, a lényeg az, hogy egy éjszaka erejéig te voltál a császár. Nagyon komoly erkölcsi normarendszer mondhatom. Az ilyen agypusztító köpedelmek között vesznek el az igazi jó vígjátékok.

Hány karikás, és milyen film a Hajrá Bliss?

A suliban sokat beszélnek róla és mondták h nézzem meg én is!De senki nem mondta meg hány karikás csak annyit mondtak:-Nagyon cool!Nézd meg te is!-Csak hogy ugyan ezt mondták a Bosszúállók-ra is!Megnéztem a Bosszúállók-at és borzaztó béna volt!Ezért kérdezem h a Hajrá Bliss milyen,és hány karikás mert 12 évesen nem akarok 18 karikás,béna filmet nézni!Ugye megértitek?

Legjobb válasz: http://www.port.hu/hajra_bliss!_whip_it!/pls/w/films.film_pa..

http://www.port.hu/hajra_bliss!_whip_it!/pls/w/films.film_pa..

Milyen film a revolution c. film?

Itt a link:

Legjobb válasz: Revolution - sorozat - (2012)http://www.filmkatalogus.hu/Revolution--f33439

Revolution - sorozat - (2012)http://www.filmkatalogus.hu/Revolution--f33439
A kérdező hozzászólása: köszi mag lesz nézve

Milyen film a Frászkarika?

Horrort akarok nézni, és ezt választottam, de azt mondták nekem ismer?seim hogy inkább vígjáték. Szóval, melyik m?fajba sorolható a film? Egyáltalán megéri a jegy árát?

Legjobb válasz: Egy-két feszültebb, sikerültebb jelenet van benne, de közepes film, az eredetinek nem ér a nyomába, a horrortól pedig messze van. Inkább nézd meg az eredeti változatot, ezerszer többet ér.

Egy-két feszültebb, sikerültebb jelenet van benne, de közepes film, az eredetinek nem ér a nyomába, a horrortól pedig messze van. Inkább nézd meg az eredeti változatot, ezerszer többet ér.
Szerintem nem félelmetes, inkább vicces. A mûfaj paródiája. Gagyinak gagyi, de ettõl jó. Én például végigvisítoztam az egészet a röhögéstõl. Egyszerûen nem lehet komolyan venni. :) Ha 'komoly horrort' akarsz, akkor szerintem se ezt válaszd.

Szerintetek milyen film a Tron-Örökség? Érdemes elmennem megnézni?

Szilveszterkor csapatban megyünk moziba majd vidékr?l Budapestre, és ez számomra újdonság, mert ritkán jutok el moziba, és a 31-ei vetítéseket nézegetve ez a Tron a legszimpatikusabb számomra, vagy a Megaagy, de inkább a Tron. Valaki látta már? Vélemény?

Legjobb válasz: Ha neked elég, hogy egy film látványos, de nincs sztorija akkor tetszeni fog. Mivel ennél a filmnél mint ma mostanában divat, csak a látványra tették a hangsúlyt.

Ha neked elég, hogy egy film látványos, de nincs sztorija akkor tetszeni fog. Mivel ennél a filmnél mint ma mostanában divat, csak a látványra tették a hangsúlyt.
Szerintem nagyon jó igaz én csak sima 3D-ben néztem imax sajna csak pesten van és igazából onnantól kezdve lenne 3D-s hogy Sam eljut a játékba de én nem nagyon láttam 3D-s részeket. imax biztosan jobb ......
IMAX-be jöttök? Én is ottleszek 31-én a Tron 3D-n:)

Milyen film a túl a barátságon?

nagyon nem vagyok homi de tudom hogy két meleg csávóról szól... egekig magasztalták.. mivel utálom a langyikat csak véleményt kérek h a homulás ellenére jó film?

Legjobb válasz: Az a jó benne, hogy az érzelmeken van a hangsúly. Heath Ledger elképesztõ jó benne. Ennek ellenére én nem nevezem kiemelkedõ filmnek, mert ha azt vesszük, csak két szerelmes ember történetét meséli el igen egyszerû, hagyományos módon. Attól lett ilyen nagy szám (Oscar-díjas), mert melegekrõl szól. Tudod, mostanság ez a divat (a zsidókérdés mellett).

Az a jó benne, hogy az érzelmeken van a hangsúly. Heath Ledger elképesztõ jó benne. Ennek ellenére én nem nevezem kiemelkedõ filmnek, mert ha azt vesszük, csak két szerelmes ember történetét meséli el igen egyszerû, hagyományos módon. Attól lett ilyen nagy szám (Oscar-díjas), mert melegekrõl szól. Tudod, mostanság ez a divat (a zsidókérdés mellett).
Szerintem érdekes, nézhetõ, de túlértékelt film.
Túlértékelt szerintem is, de ettõl függetlenül szerintem kötelezõ darab.
Engem sem nyûgözött le
jo film, de csatlakozom az elõttem szólókhoz, tényleg túlértékelt
Szerintem pedig nem túlértékelt. Nagyon jó film. Persze, férfiaknak egészen más a véleménye róla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!