Találatok a következő kifejezésre: Milyen filmben, szerepben (3 db)

Milyen filmben, milyen szerepben lehetett még látni a Szeress most! Balla Ivánját, alias Tóth Rolandot?

És színházban? Egyébként csak szerintem jó pasi, vagy másnak is tetszik?

Legjobb válasz: Utolsó, köszi, ezt tudtam :)

A kérdező hozzászólása: Utolsó, köszi, ezt tudtam :)
Filmben nem, de a József Attila szinház alábbi szerepeiben: "A bolond lány" - Mario "leszállás Párizsban" - szereplõ "La Mancha lovagja" - gitáros "Szenivánéji álom" - fal "Az ember tregédiája" - szereplõ
Szia! Most a Jóban Rosszban sorozatban játszik "Bodolai Bandiként"... Amúgy nekem is tetszik:) ) Sztem is jó pasi:) )

A Hollywood-i filmszínészek milyen edzés tervet folytatnak, milyen porokat szednek mikor egy új filmben kapnak szerepet ahol jól kell kinéznie?

Például Hugh Jackman a Farkasban és hasonlók

Legjobb válasz: http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_05_114_Hollywoodi_izom... http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_08_190_Thor.php

Õk ilyen nagyon durva edzésterveket folytatnak és cuccokat kapnak.Arra jók hogy egy-egy film ideje alatt fentartsák az izomzatot de aztán lemegy. Hugh Jackman se néz ki így mindig. Olvastam pl. Chris Hemsworthról a Thor leforgatása után elntûnt a felszedett izom 1/3-a.
Jól mondja az elõttem lévõ.Minden táplálék kiegészítõt betolnak ami csak kell és profi edzõk dolgoznak a hollywoodi sztárokkal.Ha egy filmszerep meg követeli.Mondjuk Hugh Jackman az évek óta crossfitezik, van vagy 1 éve, hogy olvastam valami cikkben.
A tápkieg nem csodaszer. a port inni szokás. Megy rendesen a kox.

A TWILIHT filmben milyen szerepe van az almának?

Láttam, hogy a könyv boritóján is egy piros alma van..mire utalhat ez..

Legjobb válasz: Szerintem ennek ahhoz van köze, hogy az alma a csábítást és a bûnt testesíti meg.

Szerintem ennek ahhoz van köze, hogy az alma a csábítást és a bûnt testesíti meg.
ALKONYAT nem TWILIGHT
A Twilight magyarra fordítva Alkonyat, tehát nem értem mit kötözködsz (még ha abba kötöttél volna bele, hogy a G-t kihagyta a kérdésben a kérdezõ oké, de most felesleges volt megszólalnod).
Nem tudom mi köze van hozzá, de mikor néztem pár hete a tévébe, és még az elsõ részben volt, hogy a suliba dumált Edward és Bella és ott voltak ahol kajákat lehet szedni maguknak és az alma kiesett Bella kezébõl, Edward meg visszarúgta és úgy tartotta a kezében, mint ahogy a könyv borítóján van :D Lehet, hogy nem voltak ennél kreatívabbak :D
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..és bocs a tévedésért...ALKONYAY XD
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat..és bocs a tévedésért...ALKONYAt XD
semmi szerepe vagy üzenete nincsen egyszerûen jól néz ki
Aki elõször ránéz a borítóra, azt gondolja egy nõi kéz (Bella keze). Aztán olvasás közben arra a következtetésre jut, hogy Edward keze (fehérsége, tökéletessége miatt) De igazából Bella keze, mert a Biblia szerint Éva adja az almát Ádámnak, a tiltott gyümölcsöt. Ez azt szimbolizálja, hogy Bella a tiltott gyümölcs Edward számára. Más szempontból pedig maga az alma szimbolizálja Bellát, magát a tiltott gyümölcsöt.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!