Találatok a következő kifejezésre: Milyen fiú válasszak végre (1 db)

Milyen fiú nevet válasszak végre?

Mindjárt itt a baba és még nincs neve... !

Legjobb válasz: Szia:) Hát nekem ezek tetszenek:Kristóf, Kevin, Donát, Tamás, Dániel, Máté, Attila,.Bár ezek nem olyan ritka nevek, de szerintem jók.Remélem tudtam segiteni.Gratula a babához,és könnyû szülést nektek:) 20éves lány

A Vidovics Márk az klassz. Mihamarabbi vita nélküli döntést és könnyû szülést kívánok.36 hetes kismami
Szia:) Hát nekem ezek tetszenek:Kristóf, Kevin, Donát, Tamás, Dániel, Máté, Attila, .Bár ezek nem olyan ritka nevek, de szerintem jók.Remélem tudtam segiteni.Gratula a babához, és könnyû szülést nektek:) 20éves lány
Nekem többek között a Zsombor vagy a Zalán név tetszik nagyon. Szerintem nem túl szokványosak (báááár, most egyre divatosabbak).
Sszia! Szerintem ha elkezdenétek nézegetni a könyvet, (amiben ugyebár benne van az összes fiúnév, csomó ilyen könyv van), talán találnátok olyat, ami mindkettõtöknek tetszik. :)
Akkor a Zsombor és a Zalán szerintem kiesik. A mássalhangzók torlódása zavaró. Próbálj meg magánhangzóval kezdõdõ nevet keresni, a név hangrenje meg mindegy. A ti vezetéknevetek vegyes hangrendû, így nagyjából bármilyen hangrend kapcsolódhat. Pár ötlet: Andor, Áron, Attila, Adorján, Ábel... Jó válogatást kívánok és persze jó egészséget is!
Hát ezek elég extrém nevek, amiket leírtál, és biztos nem büntetném a gyerekemet ilyen névvel! Az is igaz, hogy manapság minden fiú Bence, Balázs, Bálint, Martin! Nekem a hagyományosak tetszenek pl: Tamás, László, Máté, Márk
Fontos szempont, hogy mi lesz a gyermek vezetékneve, anélkül nem lehet dönteni.
A névtan szabályaira nagyon kell ügyelni, szerintem. A vezetéknév ebben fontos szerepet tölt be. Anélkül nehéz is javaslatot adni.
Patrik, Dominik, Norbert, Levente, Richárd. Nekem nagyon tetszenek
Végül mi lett a fiatok neve?
A kérdező hozzászólása: annyira aranyosak vagytok:) ) még mindig nem sikerült végleg eldönteni, de amit írtatok, asszem azok közül lesz vmi... pedig már csak 2 hetünk van (jó esetben:) ) mégegyszer köszi mindenkinek:)
Sajnos kénytelen vagyok beleszólni :) A vezetéknév viszonylag hosszú, én két rövid keresztnevet ajánlanék, úgy ráadásul õ választhat hogy melyik tetszik neki jobban, és azt használja majd. Az egyik név legyen egy kicsit extra, a másik picivel szimplább. Személyes névválasztásom az Endre és az Ákos, szép a Dávid, a Márk nem is tetszik, és túl sok Márk nevû csöppség van a közelben. Feltörõben a Hunor név, és a Bendegúz, a Rátold pedig még sosen volt ilyen mélyponton (állítólag).
Ja bocsi, én írtam a linket, elfelejtettem mondani, hogy a lap legalján van, babanév-keresõ.
A legutolsó válaszadónak igaza van, lehetne két neve a babának, és abban is igaza van, hogy lehetne egy kis elõjogod, akkor már az elsõ neve legyen amit te választottál!:) Ha esetleg nem megy a döntés, nem tudom ezt néztétek e már, de itt is jók szoktak lenni.: http://www.babazo.hu/tervezo/index.html Nekem mindig azt hozta ki, ami számomra a legkedvezõbb. Én pl közöltem a párommal, ha kislány lesz, Csak Alexandrának nevezzük el. És kislány lett:) ) Ja és nagyon is passzol a vezetéknevéhez!! (Amúgy ezen ne vitázzatok szerintem, próbáld a konfliktust kerülni, a terhesség ezen szakaszában már veszélyes a sok stressz. Persze végig veszélyes, de azért jobb félni alapon, inkább hagyd a párodra ha belédköt!!) Gratulálok és vigyázzatok nagyon magatokra!!
Nekem is fiam lesz, Andris.:)
Szia! Ez a névkérdés tényleg nehéz. Én középiskolás korom óta tudtam, hogy ha egyszer fiam lesz, csak Kristóf lehet. Amikor még nem tudtuk a nemét, rábíztam a páromra, hogy ha kislány lesz, bárhogy nevezheti, nem fogok kötekedni. Fiú lesz, és Kristóf!!! :-) Na de van egy ötletem: (nem a legjobb, mert elég hosszú a vezetéknevetek) adjatok 2 nevet a kicsinek, egyet Te válassz, egyet a párod, ha sehogyan sem sikerül megegyeznetek! Ja amúgy egy picit Te jobban "megszenvedsz" a babuciért, úgyhogy lehetne némi elõjogod a névválasztásban! :-))) Sikeres döntést: 33 hetes kismama
Vidovics Viktor, Vidovics Patrik, Vidovics... Péter, Balázs, Gergõ, Donát
ahogy olvastam az egyik válaszadótól, hogy vidovics márk, nagyon megtetszett.én ezt választanám:D
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon a tippeket, a Dominik nekem is nagyon tetszett, de a kedves rosszul volt tõle, bizony már az utónévkönyvet is átforgattuk vagy 3x, a neten is nézegettük az utónévtárba, hát ott is vannak "érdekesek", szerintem amiket adtatok, meg egy párat felírunk, aztán mint a lottósorsolás, mert ebben (ha eddig sem sikerült) nem fogunk úgysem együtt dönteni, akkor legyen ami kézben marad:) ) remélem jót húzunk...:) ) extrém, de más ötletem nem maradt..:) csak én vagyok így ezzel, h ilyen nehezen döntöm el??
Péter, Milán, Dominik, Ármin?? http://www.keresztnev.lap.hu? :) ))
Márkó? Nem szokványos, mert a legtobben simán Márk -ok :)
Balázs?
Vidovics Csaba? nem... az nem jó, a cs betû miatt:( Dávid, Gábor, Pál.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, jajj, annyira nehéz!! a Máté nekem is tetszik, viszont neki meg abszolút nem, nekem ami tetszik pl: Vince, v Barna, hmm?
A kérdező hozzászólása: ja azt elfelejtettem:) Vidovics a vezetéknevünk:) ehhez mi illik? ami azért még becézhetõ név is
A kérdező hozzászólása: Végül Milán László lett :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha a Tesóm és Párom Gyerekeitől elolvadok, akkor az anyaságban is ilyen leszek?

Én mindig azt gondoltam,hogy nem vagyok lágyszívű a gyerekekkel kapcsolatban sem.Idegen gyerekeknél még mindig nem hat meg például ha sírnak,ha egyszer tudom,hogy mit kell tennem/tenni az adott helyzetben.

8

Annamária, Rita, Angéla, Luána, Glória, Ramóna, Inez, Kaszilda nevekről mit gondoltok?

11

Egyes anyukákkal miért állandóan a férjükkel védetik meg magukat ilyen helyzetekben?

Sokszor olvastam, hogy másik gyereknek vagy anyukának nekiugrasztották a férjüket egy-egy vitás szituációban. Szerintem ilyen esetekben az erőfölény igenis számít. Meg a "bezzeg ha a férjem ott lett volna" kezdetű mondatok...

9

Hagyjátok a babátokat tévét nézni?

4 hónapos a kisfiam és szabályosan tévézne. keresi a szemével és nem csak rá-rápillant, hanem rendesen nézné is...

8

Miért kell manapság huszonévesen a nagy semmire szülni?

Nemrég töltöttem a 22-t, még egyetemre járok ( mellette dolgozok), nyelveket tanulok és igyekszem magam minden téren képezni azért, hogy a későbbiekben értékes munkaerő legyek, normális fizetéssel és normális lehetőségekkel.

83

Ti hogyan oldjátok meg picibabával a boltba járást?

Három hónapos a kisfiam és nem tudok vele elmenni a boltba. A babakocsi nem fér be az ajtón (mondjuk a boltban sem férne el) ha kiveszem a kicsit akkor a kosarat és őt is cipelnem kell (6 kiló). Párom pedig nem tud bevásárolni mivel mindig én főzök. Van valami ötletetek?

25

Mindegy melyik kiadású könyvet veszem meg?

Szeretném megvenni Zita West: Gyereket szeretnénk című könyvét. Találtam 2006-os, 2009-es, 2010-es kiadásút is. Egyértelmű, hogy a régebbi kiadású olcsóbb. Vajon ugyanazt találom meg benne, vagy pl az újabb kiadásúba lehetnek "frissebb" ötletek?

2

A Mira név mellé milyen 3 betűs név illik?

Szeretnénk a születendő kislányunknak két nevet,de a második 3 betűs legyen...már csak azért is,mert a nővérének is kettő van és neki is 3 betűs a másik! Vagy ha mondanátok olyan nevet ami a Mira névhez jól illik megköszönném.

11

A fiunknak a Damján nevet szánjuk. Mi a véleményetek erről a névről?

20

Nektek tetszik ez a név?

Kardos Viràg

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!