Találatok a következő kifejezésre: Milyen fiú válasszak végre (1 db)

Milyen fiú nevet válasszak végre?

Mindjárt itt a baba és még nincs neve... !

Legjobb válasz: Szia:) Hát nekem ezek tetszenek:Kristóf, Kevin, Donát, Tamás, Dániel, Máté, Attila,.Bár ezek nem olyan ritka nevek, de szerintem jók.Remélem tudtam segiteni.Gratula a babához,és könnyû szülést nektek:) 20éves lány

A Vidovics Márk az klassz. Mihamarabbi vita nélküli döntést és könnyû szülést kívánok.36 hetes kismami
Szia:) Hát nekem ezek tetszenek:Kristóf, Kevin, Donát, Tamás, Dániel, Máté, Attila, .Bár ezek nem olyan ritka nevek, de szerintem jók.Remélem tudtam segiteni.Gratula a babához, és könnyû szülést nektek:) 20éves lány
Nekem többek között a Zsombor vagy a Zalán név tetszik nagyon. Szerintem nem túl szokványosak (báááár, most egyre divatosabbak).
Sszia! Szerintem ha elkezdenétek nézegetni a könyvet, (amiben ugyebár benne van az összes fiúnév, csomó ilyen könyv van), talán találnátok olyat, ami mindkettõtöknek tetszik. :)
Akkor a Zsombor és a Zalán szerintem kiesik. A mássalhangzók torlódása zavaró. Próbálj meg magánhangzóval kezdõdõ nevet keresni, a név hangrenje meg mindegy. A ti vezetéknevetek vegyes hangrendû, így nagyjából bármilyen hangrend kapcsolódhat. Pár ötlet: Andor, Áron, Attila, Adorján, Ábel... Jó válogatást kívánok és persze jó egészséget is!
Hát ezek elég extrém nevek, amiket leírtál, és biztos nem büntetném a gyerekemet ilyen névvel! Az is igaz, hogy manapság minden fiú Bence, Balázs, Bálint, Martin! Nekem a hagyományosak tetszenek pl: Tamás, László, Máté, Márk
Fontos szempont, hogy mi lesz a gyermek vezetékneve, anélkül nem lehet dönteni.
A névtan szabályaira nagyon kell ügyelni, szerintem. A vezetéknév ebben fontos szerepet tölt be. Anélkül nehéz is javaslatot adni.
Patrik, Dominik, Norbert, Levente, Richárd. Nekem nagyon tetszenek
Végül mi lett a fiatok neve?
A kérdező hozzászólása: annyira aranyosak vagytok:) ) még mindig nem sikerült végleg eldönteni, de amit írtatok, asszem azok közül lesz vmi... pedig már csak 2 hetünk van (jó esetben:) ) mégegyszer köszi mindenkinek:)
Sajnos kénytelen vagyok beleszólni :) A vezetéknév viszonylag hosszú, én két rövid keresztnevet ajánlanék, úgy ráadásul õ választhat hogy melyik tetszik neki jobban, és azt használja majd. Az egyik név legyen egy kicsit extra, a másik picivel szimplább. Személyes névválasztásom az Endre és az Ákos, szép a Dávid, a Márk nem is tetszik, és túl sok Márk nevû csöppség van a közelben. Feltörõben a Hunor név, és a Bendegúz, a Rátold pedig még sosen volt ilyen mélyponton (állítólag).
Ja bocsi, én írtam a linket, elfelejtettem mondani, hogy a lap legalján van, babanév-keresõ.
A legutolsó válaszadónak igaza van, lehetne két neve a babának, és abban is igaza van, hogy lehetne egy kis elõjogod, akkor már az elsõ neve legyen amit te választottál!:) Ha esetleg nem megy a döntés, nem tudom ezt néztétek e már, de itt is jók szoktak lenni.: http://www.babazo.hu/tervezo/index.html Nekem mindig azt hozta ki, ami számomra a legkedvezõbb. Én pl közöltem a párommal, ha kislány lesz, Csak Alexandrának nevezzük el. És kislány lett:) ) Ja és nagyon is passzol a vezetéknevéhez!! (Amúgy ezen ne vitázzatok szerintem, próbáld a konfliktust kerülni, a terhesség ezen szakaszában már veszélyes a sok stressz. Persze végig veszélyes, de azért jobb félni alapon, inkább hagyd a párodra ha belédköt!!) Gratulálok és vigyázzatok nagyon magatokra!!
Nekem is fiam lesz, Andris.:)
Szia! Ez a névkérdés tényleg nehéz. Én középiskolás korom óta tudtam, hogy ha egyszer fiam lesz, csak Kristóf lehet. Amikor még nem tudtuk a nemét, rábíztam a páromra, hogy ha kislány lesz, bárhogy nevezheti, nem fogok kötekedni. Fiú lesz, és Kristóf!!! :-) Na de van egy ötletem: (nem a legjobb, mert elég hosszú a vezetéknevetek) adjatok 2 nevet a kicsinek, egyet Te válassz, egyet a párod, ha sehogyan sem sikerül megegyeznetek! Ja amúgy egy picit Te jobban "megszenvedsz" a babuciért, úgyhogy lehetne némi elõjogod a névválasztásban! :-))) Sikeres döntést: 33 hetes kismama
Vidovics Viktor, Vidovics Patrik, Vidovics... Péter, Balázs, Gergõ, Donát
ahogy olvastam az egyik válaszadótól, hogy vidovics márk, nagyon megtetszett.én ezt választanám:D
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon a tippeket, a Dominik nekem is nagyon tetszett, de a kedves rosszul volt tõle, bizony már az utónévkönyvet is átforgattuk vagy 3x, a neten is nézegettük az utónévtárba, hát ott is vannak "érdekesek", szerintem amiket adtatok, meg egy párat felírunk, aztán mint a lottósorsolás, mert ebben (ha eddig sem sikerült) nem fogunk úgysem együtt dönteni, akkor legyen ami kézben marad:) ) remélem jót húzunk...:) ) extrém, de más ötletem nem maradt..:) csak én vagyok így ezzel, h ilyen nehezen döntöm el??
Péter, Milán, Dominik, Ármin?? http://www.keresztnev.lap.hu? :) ))
Márkó? Nem szokványos, mert a legtobben simán Márk -ok :)
Balázs?
Vidovics Csaba? nem... az nem jó, a cs betû miatt:( Dávid, Gábor, Pál.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, jajj, annyira nehéz!! a Máté nekem is tetszik, viszont neki meg abszolút nem, nekem ami tetszik pl: Vince, v Barna, hmm?
A kérdező hozzászólása: ja azt elfelejtettem:) Vidovics a vezetéknevünk:) ehhez mi illik? ami azért még becézhetõ név is
A kérdező hozzászólása: Végül Milán László lett :)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti is így kínlódtok mikor Wc-re kell menjetek a babával?

Mármint ha nem vagyunk otthon persze. Ha babakocsival megyünk akkor ugye nem fér be a kocsi mellém és így picit nyitott ajtónál pisilek. Ha meg kenguruban viszem a baba lóg elöl a pelenkázó táska meg az oldalamon mert nem akarom letenni a koszba, én meg egyensúlyozok a wc felett mert persze nem ülök rá. Már előre félek mi lesz ha majd tampont vagy betétet kell cseréljek. :) Ti hogy oldjátok meg az ilyen helyzeteket? :)

3

Van olyan ismerősöd akinek halt már meg kisbabája vagy kisgyereke? Ha igen, miért?

Terhesség 24. hetétől érdekelne.

9

Te mit csinálnál, ha a szülészorvos nemtörődömsége, ill. hanyagsága miatt halva születne a Babád? Hogyan tovább?

Császárral megelőzhető lett volna,HA időben végzik

Merre lépnél ezek után? Ti mit tennétek?

16

Pelenkás babának ha nem body, akkor mi?

Kisfiam 19 hónapos, és egyre nehezebben kapok rá bodykat. Viszont az jó, és hasznos, mert tartja a pelenkát is. Vettem/vennék néhány ujjatlan, vagy trikóujjú bodyt, és akkor a vékony hosszú ujjú felsőket is hordhatná.

Ha nem bodyt használtok, akkor mit? A pelenkára húztok még valamit?

9

Vertek annak idején titeket a tanárok? És a szüleitek, ha mondjuk egy egyest hoztatok haza?

A 80-as-90-es évekről van szó.A legnépszerűbb a pofon volt,aztán a körmös,vagy a favonalzóval a tenyérre csapás.Valamint,ahogy a tanárnak kedve tartotta,a gyereket a pajeszánál fogva húzta fel a székről,és a térképmutató pálca is nagy szerepet kapott e dolgokban.
Nagyon remélem azért ma már más a helyzet,de akkor sok gyereknek kellett némi verést kiállnia.Otthon meg a szülők voltak a ráadások.Néha ők is ellenünk fordultak.Azt gondolták biztosan,hogy némi testi-lelki terrorizálással megjön az ész.Hát nem mindenkinek,mert én például csak eldurvultam,meg azokat az intéseket már figyelembe se vettem,hogy:Nincs tv nézés,nem mehetsz sehová,se játszótér,se haverok.Ugye ismerősek ezek a régi intelmek?Ezért nem értem mai felnőtt fejjel,hogy miért kellett az akkori gyerekeknek,ez a szadizmus?Nem volt a szülő elég,még a pedagógusok is rátettek egy lapáttal.
Emlékszem,matekból a röpdugára egy egyest kaptam,erre anyám otthon akkora pofonnal hálálta meg,hogy a fal adta a másikat.Azt mondják,a szülő a gyerekének csak jót akar.Én elhiszem,de nem így!A tanár meg verje a saját gyerekét,ha annyira barbár,de ne a másét!Ha lesz gyerekem,én biztosan nem így nevelem,ahogy engemet annak idején.Csak remélni tudom,hogy engem még nem fertőzött meg a szörnyű erőszak,amiket átéltem gyerekként.

14

Kizárólagosan az anya kötelessége a gyermek (ek) nevelése, mert gyedet kap?

Apuka a tervezett 3. gyermek megszületése óta nemigen segít, azt mondja, hogy én azért kapom a gyedemet, hogy a gyermekekkel foglalkozzam.
Jelenleg sincs munkája, mégcsak munkanélküli ellátásra sem jogosult, viszont a héten mindennap este 6 és 8 között jött haza.
Valóban az anya kötelessége csak a gyermeknevelés? Ha itthon van, a gyereket leülteti laptopozni, ő maga a könyvét olvassa, segíteni nem akar, ha szólok még elküld a fenébe.
Teljesen kifordult magából, régen nem volt ilyen. Elvárnám a segítségét 3 pici gyermek mellett.
Az itthoni férfimunkákhoz nem ért, ahhoz szerelőt kell hívnunk. Nem tudok kilépni a helyzetből több oknál fogva sem, pl. gyermektartást sem fizetne....

22

Kukis kérdés? Mit csináljak?

Holnap elviszem mindenképp dokihoz.Most fürdetésnél vettem észre,hogy dagadt,és piros a kukija.Holnapig elég ha kamillázom neki?Vagy tehetek még mást?15 hónapos

8

Szabadság, táppénz idején? Mit várhatok?

Jùniusba jöttem el a munkahelyemről táppénzre mert terhes lettem.
Azt szeretném tudni,hogy a bent maradt szabijaimat kifizetik vagy mi lesz velük?Vagy ilyenkor már nem jár?
Van aki szerint évvégén kifizetik..de meg a munkahelyemen nem mertem megérdeklődni.
Január elején várhatò a baba.(nem tudom lényegese).
Aki tudja hogy működik,kérem segìtsen.
Köszönöm.

7

Amikor hirtelen ideges leszel (a gyerek v. mas ok miatt) hogy nyugtatod meg magad? Ha a gyerek ideges, ot hogy probalod megnyugtatni?

0

Mennyire vennék furcsán, hogy ha a párod ragaszkodna ahhoz, hogy lecseréljétek a régebbi autódat a baba jövetele miatt?

Van egy régi kis kocsim. Viszonylag sokat használom. Imádom, úgy ahogy van. De sajnos egyáltalán nem biztonságos (értelem szerűen sem légzsák, sem isofix). Párom szeretné, hogy legyen egy újabb, biztonságosabb autóm.

Mennyire érdekelne mások véleménye, ha úgy kapnád ajándékba a párodtól a baba miatt?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!