Találatok a következő kifejezésre: Milyen fiú válasszak (9 db)

trombita, buddhista, hörcsög..... :P
A trombitához még híznod kéne inkább hegedût ajánlom legyél ateista és ne adj ki pénzt állatokért fogj inkább egy egeret.
villanygitár, sátánista vallás és aranyhörcsög ...xD
Vadászkürt, zoroasztrizmus, és inkább hörcsög, mint dzsungáriai.
benjo, Jehova Tanúi várnak téged is, dzsungáriai törpehörit :D
ka hosszúak az ujjaid akk zongora ha nem akk, fuvola, vallás az keresztény aranyhöri
oboa xD

Milyen fiú nevet válasszak?

Sziasztok!Tudom sokan felteszik ezt a kérdést,de mindenkinek más a vezetékneve.Nekem a Szaniszló vezetéknévhez kellene valami szépen cseng? keresztnév.23 hetes kismama .

Legjobb válasz: Nekem valamiért a Bálint ugrott be elsõre :-) De ehhez a vezetéknévhez szerencsédre, elég sok név illik :)

Nekem valamiért a Bálint ugrott be elsõre :-) De ehhez a vezetéknévhez szerencsédre, elég sok név illik :)
Nekem a Dominik, Máté, Soma, Ruben, Viktor, Martin, Bence és Ábel fiúnév tetszik
Ádám :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de egyik sincs közel a szívemhez.A Dominik a férjemnek tetszik.

Milyen nevet válasszak? Még elképzelésem sincs, hogy mi legyen a picur neve, még nem tudjuk hogy fiú-e vagy lány.

Lengyel lesz a vezetéknév.:)

Legjobb válasz: L.Péter István vagy Bálint István. L.Barbara

Lengyel Lara Lengyel Letti Lengyel László Lengyel Dávid Lengyel Márk Boldog babavárást, jó egészséget! :)
Lengyel Lotti Lengyel Medárd
Lengyel Antónia, Lengyel Barnabás, vagy Bertalan Jó egészséget!
L.Péter István vagy Bálint István. L.Barbara
Krisztián Alexandra
Lengyel Léna, Lengyel Lehel, Lengyel Levente
Alexa az jó név nagyon:) )épp múltkor adtam tippként barátnõmnek:) ) Lengyel Odett esetleg? és Lengyel Valentin?
A kérdező hozzászólása: Hanna gyönyörû név, de mostanában minden 2, kislányt így hívnak, Köszönöm az eddigi válaszokat, azt elfelejtettem írna hogyha kislány akkor a 2, neve Alexa lesz. Eddig a Lengyel Levente (István). Tetszik a legjobban.
Zsuzsanna, Eszter, Lilien, Izabell, Lejla, Szende, Eliz, Lilla, Fruzsina, Inez David, Levente, Mate, Bence, Simon nekem ezek a nevek tetszenek, de ugyis te dontessz vegul :) , csak Hanna ne legyen, ma nemtom hanyszor talalkoztam ezzel a nevvel, de te tudod :)
A Dávid és a Laura szép nevek /mennek is hozzá/
Értem akkor had gondolkodjak... elsõnek a Péter ugrott be az István mellé Lengyel Péter István De ez nem tetszik annyira. Lengyel László István?
A kérdező hozzászólása: Apucinak is István a neve:) Azt második névnek szánjuk, de még nem biztos
Lengyel Laura Lengyel István


Peregi családnévhez milyen fiú nevet válasszunk?

Legjobb válasz: Peregi Roland. Rögtön, ahogy elolvastam a családnevet, ez ugrott be. :)

Peregi Roland. Rögtön, ahogy elolvastam a családnevet, ez ugrott be. :)
Peregi Péter vagy a Roland is jó :)
Peregi Roland az nem rossz.Peregi Viktor?
Peregi Gábor :)
Peregi Patrik
Peregi Lajos szerintem ez tökjó név :D ha én választhattam volna a nevem ezt választottam volna több féle becézése is van: lali, lalika, lala
Peregi Ármin ez olyan babás meg nagyfiús is!:-)
Ádám nekem ez ugrott be!
Peregi Attila:-) Nekem nem tettszik ez a keresztnév de ez ugrott be rögtön ahogy elolvastam a kérdést:-) Vagy Noel, Balázs
Nekem az Emil ugrott be :)
Péter, Balázs
Peregi Ákos:)
Peregi Gábor Peregi Roland Peregi Bálint
Peregi Mátyás Peregi Attila
Peregi Dávid. $:
Peregi Bálint
Nekem azonnal Peregi Ádám ugrott be mint lehetõség! Pedig nincs ilyen nevû ismerõsöm se!
Peregi Zoltán
Nekem Peregi Péter ugrott be elõször! Petike :)
Peregi Gábor jutott eszembe elõször.
Peregi Milán? Peregi Olivér? Peregi Zsombor? Peregi Áron Patrik?
Szerintem majdnem bármilyen név jó lenne hozzá! Dávid, Balázs, Áron, Tamás, László, stb..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Milyen fiú nevet válasszunk?

Légyszi segítsetek! Elég ritka (Bancsi) a családneve a páromnak...ez nem is lenne gond, de nincsen olyan utónév, ami igazából tetszene.

Legjobb válasz: Bence, Gábor? Hirtelen ezek ugrottak be. :)

Bence, Gábor? Hirtelen ezek ugrottak be. :)
Szió Bancsi Balázs-----nagyon tetszik nekem így:)
A lányom barátjának is ez a vezetékneve:-))Õt Gábornak hívják.A családban van még:Alex, Zoltán.Szép még szerintem:Levente, Tamás, Krisztián, Gergõ.
Zalán
Bancsi Szabolcs
nekem nagyon tetszenek az alliteráló nevek, ezekkel a keresztnevekkel pl sztem tök jó az együttes hangzás: Bertalan, Botond, Balázs
Bancsi Péter? Bancsi Gergely?
Dávid, Gusztáv, Levente
Bancsi Ferenc, Bancsi Krisztián, Bancsi Zoltán, Bancsi Gergõ, Bancsi Erik, Bancsi Krisztopher, Bancsi Tibor!de jóóó!egy csomó minden megy hozzá!szerencsés vezetéknév!!!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek! A párom Ferenc, a Gergõ kilõve, mert az öccse is Gigi. A többit jegyzem, hátha megegyezünk. :)
Bancsi Donát?! Bancsi Botond?! Bancsi Barnabás?!

Milyen fiú nevet válasszak végre?

Mindjárt itt a baba és még nincs neve... !

Legjobb válasz: Szia:) Hát nekem ezek tetszenek:Kristóf, Kevin, Donát, Tamás, Dániel, Máté, Attila,.Bár ezek nem olyan ritka nevek, de szerintem jók.Remélem tudtam segiteni.Gratula a babához,és könnyû szülést nektek:) 20éves lány

A Vidovics Márk az klassz. Mihamarabbi vita nélküli döntést és könnyû szülést kívánok.36 hetes kismami
Szia:) Hát nekem ezek tetszenek:Kristóf, Kevin, Donát, Tamás, Dániel, Máté, Attila, .Bár ezek nem olyan ritka nevek, de szerintem jók.Remélem tudtam segiteni.Gratula a babához, és könnyû szülést nektek:) 20éves lány
Nekem többek között a Zsombor vagy a Zalán név tetszik nagyon. Szerintem nem túl szokványosak (báááár, most egyre divatosabbak).
Sszia! Szerintem ha elkezdenétek nézegetni a könyvet, (amiben ugyebár benne van az összes fiúnév, csomó ilyen könyv van), talán találnátok olyat, ami mindkettõtöknek tetszik. :)
Akkor a Zsombor és a Zalán szerintem kiesik. A mássalhangzók torlódása zavaró. Próbálj meg magánhangzóval kezdõdõ nevet keresni, a név hangrenje meg mindegy. A ti vezetéknevetek vegyes hangrendû, így nagyjából bármilyen hangrend kapcsolódhat. Pár ötlet: Andor, Áron, Attila, Adorján, Ábel... Jó válogatást kívánok és persze jó egészséget is!
Hát ezek elég extrém nevek, amiket leírtál, és biztos nem büntetném a gyerekemet ilyen névvel! Az is igaz, hogy manapság minden fiú Bence, Balázs, Bálint, Martin! Nekem a hagyományosak tetszenek pl: Tamás, László, Máté, Márk
Fontos szempont, hogy mi lesz a gyermek vezetékneve, anélkül nem lehet dönteni.
A névtan szabályaira nagyon kell ügyelni, szerintem. A vezetéknév ebben fontos szerepet tölt be. Anélkül nehéz is javaslatot adni.
Patrik, Dominik, Norbert, Levente, Richárd. Nekem nagyon tetszenek
Végül mi lett a fiatok neve?
A kérdező hozzászólása: annyira aranyosak vagytok:) ) még mindig nem sikerült végleg eldönteni, de amit írtatok, asszem azok közül lesz vmi... pedig már csak 2 hetünk van (jó esetben:) ) mégegyszer köszi mindenkinek:)
Sajnos kénytelen vagyok beleszólni :) A vezetéknév viszonylag hosszú, én két rövid keresztnevet ajánlanék, úgy ráadásul õ választhat hogy melyik tetszik neki jobban, és azt használja majd. Az egyik név legyen egy kicsit extra, a másik picivel szimplább. Személyes névválasztásom az Endre és az Ákos, szép a Dávid, a Márk nem is tetszik, és túl sok Márk nevû csöppség van a közelben. Feltörõben a Hunor név, és a Bendegúz, a Rátold pedig még sosen volt ilyen mélyponton (állítólag).
Ja bocsi, én írtam a linket, elfelejtettem mondani, hogy a lap legalján van, babanév-keresõ.
A legutolsó válaszadónak igaza van, lehetne két neve a babának, és abban is igaza van, hogy lehetne egy kis elõjogod, akkor már az elsõ neve legyen amit te választottál!:) Ha esetleg nem megy a döntés, nem tudom ezt néztétek e már, de itt is jók szoktak lenni.: http://www.babazo.hu/tervezo/index.html Nekem mindig azt hozta ki, ami számomra a legkedvezõbb. Én pl közöltem a párommal, ha kislány lesz, Csak Alexandrának nevezzük el. És kislány lett:) ) Ja és nagyon is passzol a vezetéknevéhez!! (Amúgy ezen ne vitázzatok szerintem, próbáld a konfliktust kerülni, a terhesség ezen szakaszában már veszélyes a sok stressz. Persze végig veszélyes, de azért jobb félni alapon, inkább hagyd a párodra ha belédköt!!) Gratulálok és vigyázzatok nagyon magatokra!!
Nekem is fiam lesz, Andris.:)
Szia! Ez a névkérdés tényleg nehéz. Én középiskolás korom óta tudtam, hogy ha egyszer fiam lesz, csak Kristóf lehet. Amikor még nem tudtuk a nemét, rábíztam a páromra, hogy ha kislány lesz, bárhogy nevezheti, nem fogok kötekedni. Fiú lesz, és Kristóf!!! :-) Na de van egy ötletem: (nem a legjobb, mert elég hosszú a vezetéknevetek) adjatok 2 nevet a kicsinek, egyet Te válassz, egyet a párod, ha sehogyan sem sikerül megegyeznetek! Ja amúgy egy picit Te jobban "megszenvedsz" a babuciért, úgyhogy lehetne némi elõjogod a névválasztásban! :-))) Sikeres döntést: 33 hetes kismama
Vidovics Viktor, Vidovics Patrik, Vidovics... Péter, Balázs, Gergõ, Donát
ahogy olvastam az egyik válaszadótól, hogy vidovics márk, nagyon megtetszett.én ezt választanám:D
A kérdező hozzászólása: köszi nagyon a tippeket, a Dominik nekem is nagyon tetszett, de a kedves rosszul volt tõle, bizony már az utónévkönyvet is átforgattuk vagy 3x, a neten is nézegettük az utónévtárba, hát ott is vannak "érdekesek", szerintem amiket adtatok, meg egy párat felírunk, aztán mint a lottósorsolás, mert ebben (ha eddig sem sikerült) nem fogunk úgysem együtt dönteni, akkor legyen ami kézben marad:) ) remélem jót húzunk...:) ) extrém, de más ötletem nem maradt..:) csak én vagyok így ezzel, h ilyen nehezen döntöm el??
Péter, Milán, Dominik, Ármin?? http://www.keresztnev.lap.hu? :) ))
Márkó? Nem szokványos, mert a legtobben simán Márk -ok :)
Balázs?
Vidovics Csaba? nem... az nem jó, a cs betû miatt:( Dávid, Gábor, Pál.
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget, jajj, annyira nehéz!! a Máté nekem is tetszik, viszont neki meg abszolút nem, nekem ami tetszik pl: Vince, v Barna, hmm?
A kérdező hozzászólása: ja azt elfelejtettem:) Vidovics a vezetéknevünk:) ehhez mi illik? ami azért még becézhetõ név is
A kérdező hozzászólása: Végül Milán László lett :)

Milyen Xbox játékot válasszak 11 éves fiúnak?

Valamilyen érdekes, kalandos játékot szeretnék venni, olyat, ami nem lövöldöz?s, öldökl?s, és nehezen lehet megunni. Most a Forma-1 a kedvenc, tehát nem autósra gondoltam. Els?sorban konzolos játék kellene, de kinect is szóba jöhet. Tudnátok ajánlani valamit?

Legjobb válasz: minecraft, igaz itt is kell öldökölni, de nem véres játék, minden korosztálynak ajánlott, nagyon kreatív játék

minecraft, igaz itt is kell öldökölni, de nem véres játék, minden korosztálynak ajánlott, nagyon kreatív játék
Hááát, 11 éves fiúnak sztem Nintendo konzolokra sokkal jobb a választék:\ fõleg a nem öldöklõs játékokban, most így nem nagyon tudok mit ajánlani.
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Köszi, ennek utánanézek! Második: Az Xbox az van... Ha már ezt választottuk :-))
Talána Fable 4 (csak kinect- re van). Igaz itt kell öldökölni és némi vér is van benne de nagyszerû kalandjáték. Én az 1. és 3. részével játszottam és nagyon megfogott. Jó történet le is köt egy darabig. Ismerõsnél játszottam a 4el Kinect- en az elképesztõen jó volt. Csak ajánlani tudom. Vagy van Dragon Ball kinec-t re de nem tudom, hogy Magyarországon kapható- e.

16 éves fiú vagyok, milyen szemüveg keretet válasszak ami ami trendi?

Legjobb válasz: na ez most úgy is kib*szott nagy divat :D sztem jól is néz ki:3 http://www.google.hu/imgres?q=sztk+szem%C3%BCveg&um=1&hl=hu&..

na ez most úgy is kib*szott nagy divat :D sztem jól is néz ki:3 http://www.google.hu/imgres?q=sztk+szem%C3%BCveg&um=1&hl=hu&..
jövõre már utálni fogod mert más lesza divat és régi szar lesz...
ne olyat amilyen nekem van:D
olyat vegyél amibe 20 évesen nem leszel idióta :)
valós, hogy 4 évig hord egy szemüveget....
Szia.Hát lehet, hogy most az elsõ a divat, de a divat folyamatosan változik a szemüveg váltás pedig nem egy olcsó mulatság.Szerintem mindenféle képen olyat érdemes választanod, ami 2-3 év múlva is jó nem csak ebben az évben.Lehet, hogy ez nem a legjobb, de szerintem vastag keretû, szárút válassz! :D 16/L http://www.google.hu/imgres?q=vastagsz%C3%A1r%C3%BA+f%C3%A9r..
mivel gondolom nem havonta fogod váltogatni a szemüvegeket ezért azt javaslom olyat válassz ami illik hozzád és az arcodhoz ne pedig oylan ami trendi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!