Találatok a következő kifejezésre: Milyen fiú illik a (83 db)

Nyilas lanyhoz milyen csillagjegyu fiu illik a leginkabb?

Legjobb válasz: én is nyilas vagyok! Elvileg a rák nem illik hozzám, de a férjem rák! Mert a horoszkópunk többi eleme harmoniában van egymással. Szóval ha a horid többi eleme nem passzol össze a fiúéval, csak a csillagjegyed,akkor ott vagyunk,ahol a part szakad. Elvileg illik hozzá a többi tüzes jegy (a nyilas tüzes jegy) ,legfõképp az oroszlán, kos egy kicsit, meg a levegõs jegyûek, azok közül leginkább az ikrek aztán a vízöntõ. (a levegõ táplálja a tüzet.)

én is nyilas vagyok! Elvileg a rák nem illik hozzám, de a férjem rák! Mert a horoszkópunk többi eleme harmoniában van egymással. Szóval ha a horid többi eleme nem passzol össze a fiúéval, csak a csillagjegyed, akkor ott vagyunk, ahol a part szakad. Elvileg illik hozzá a többi tüzes jegy (a nyilas tüzes jegy) , legfõképp az oroszlán, kos egy kicsit, meg a levegõs jegyûek, azok közül leginkább az ikrek aztán a vízöntõ. (a levegõ táplálja a tüzet.)
Horogkereszt
Ikrek, Oroszlán, Halak.
Elvileg az Oroszlán!

Bak fiúhoz illik a Hallak csaj? és amúgy a Bak fiúkhoz milyen csaj illik? Tapasztalatott irjatok

Legjobb válasz: Marhaság! Bak a férjem én Kos vagyok! Állandóan azt szajkózzák na ez rossz párosítás. Tíz éve együtt vagyunk.

Marhaság! Bak a férjem én Kos vagyok! Állandóan azt szajkózzák na ez rossz párosítás. Tíz éve együtt vagyunk.
Mérleg nem, az tuti.
A kérdező hozzászólása: azért anyira nem baromság pl a BAK -BAKal nem anyira jön ki nem illenek össze meg stb.
Tökmindegy csak jól dugjon.
Milyen az a "Hallak csaj" ? :D
Pedig pont, hogy mindenhol a mérleget írják a talán picit az átlagnál hitelesebb horoszkóppal foglalkozó lapok (legyen az online vagy nyomtatott). Az, hogy valaki bak férfiként összejött egy mérleg leányzóval és rosszak a tapasztalatai az egy a millióból... Ezzel persze NEM akarom azt mondani, hogy a bak fiúk mérleg hölgyet nézzenek ki maguknak. Aki így "választ" magának párt, .. na szóval baromság.
Akik szeretik egymást, azok összeillenek, függetlenül a napjegytõl. Normális asztrológus nem mond véleményt napjegy alapján, mert nem lehet. Én pont olyan napjegyûvel illek össze, akivel a felületes kóklerek szerint ölnénk egymást, és mi ketten mégsem...
Illik a halak, és még a skorpió is.
Legelsõ válaszoló...:) Engemis idegesít, hogy folyton ezt mondják és ezt is írja mindenki, hogy kerüljék egymást, stb.. Pedig itt vagytok rá a példa, hogy az ellentétek vonzák egymást..van amikor nem jo párosítáa, de van amikor teljesen össze illõ páros, de lehetséges az is, hogy csak akkor szerencsétlen ez a páros ha a fiu kos a bak lány?...:// de én kos lány vok és a fium bak 3 hete vagyunk eggyutt..

Milyen keresztnév illik a Zsiga vezetéknévhez? Fiú lány is érdekel! Sajnos nem találok semmi hozzáillőt, a rövid nevek tetszenek Soma, Milán, Szonja, Mia de úgy érzem nem illenek hozzá, túl rövid lesz az egész név.

Legjobb válasz: A rövid vezetéknév miatt inkább a hosszabb keresztnevek fognak hozzáilleni, bár egy-két rövidebb név is illhet hozzá pl. Zsiga Márk. A Zsiga Mia viccesen hangzana. Esetleg második névnek lenne jó.

A rövid vezetéknév miatt inkább a hosszabb keresztnevek fognak hozzáilleni, bár egy-két rövidebb név is illhet hozzá pl. Zsiga Márk. A Zsiga Mia viccesen hangzana. Esetleg második névnek lenne jó.
Noémi, Melinda, Viola... Gerzson, Zalán, Zsombor...
Zsiga Klaudia.(:
Léna, Eszter, Zétény, Zalán, Lõrinc, Dominik.
Gábor
Titanilla Daniella Bernadett Zita Milán :)
A magánhangzóval, fõleg A-val kezdõdõeket kerüld. Nem kezdenék S-el, Cs-vel, Zs-vel sem. Szerintem jó lehet, ha tetszik nektek: Zsiga Kristóf Zsiga Dávid Zsiga Dániel Zsiga Violetta Zsiga Bettina Zsiga Melinda
Keress inkább hosszabb neveket! Nem megbántani akarlak, de amiket felsoroltál, szerintem mindegyikkel furcsán hangzik.
Zsuga.
Zsiga Fanni Mia, ha már úgyis tetszik a Mia név, Szerintem aranyos. Kicsit modern, nem mindennapi, de mégsem "csicsás". :) Elõször a Zsiga Szófia Mia jutott eszembe, de aztán kicsit belegondolva a SzóFIA MIA, nem a legjobb egymás mellett.Fia-Mia... :) De a "Fanni Mia" már jobb párosítás. Szerintem elég jól néz ki a "Zsiga Dorottya", mert ehhez a vezetéknévhez jobban passzolnak a hosszú keresztnevek, vagy ha kettõ utónév van az sem rossz. Zsiga Kitti Maya vagy Zsiga Kiara Maya? A fiúk... Zsiga Marcell? (hosszú, ezért jól hangzik) Zsiga Milán Botond Zsiga Martin Brendon?
Zsiga Kinga Zsiga Zita
Szerintem a Zsiga keresztnévhez tényleg jobb a több betûs, fõleg komolyabb név. A Zsiga vezetéknév (a becézett forma miatt) mókás, tehát "komolyítani" kell a hangzást. A Milán jól hangzik. Találtam néhány jó tippet a válaszok között, szintem egy Melinda (ne Linda), Éva (rövid), Kristóf, Richárd, Márk ... További jó tépelõdést!
Zsiga Bence Zsiga Enikõ
Petra, Zoé, Hanga, Léna, Lara, Dalma a Milán szerintem aranyos és illik is a Zsiga névhez Dávid, Barna, Áron, Ákos
Zsigmond :D
A kérdező hozzászólása: igen tudom, hogy nem illenek hozzá, ezért is kérek segítséget, mert a a 3-4 szótagos keresztnevek közül nem találtam olyan ami igazán tetszene!
Zsiga Milán :)


Viktória, Tamás
Benedek, Julianna
Pók
Géza
Bence, Viktória :)
Kitti, Karolina, Henrietta, Krisztián, Norbert, Dávid
Kenny.
Dominika , Enikõ, Vivien Milán, Bence , Martin
Kaszás Ágnes, Ágota, Boglárka, Borostyán, Cipriána, Csilla, Csillagvirág, Daniella, Dominika, Esztella, Fióna, Flóra, Fruzsina, Gabriella, Georgina, Gyémánt, Gyöngyvirág, Hóvirág, Ildikó, Imola, Izabella, Izolda, Julianna, Karina, Kleopátra, Krisztina, Lilla, Lizandra, Napsugár, Natália, Nelli, Nóra, Norina, Olga, Pálma, Ráchel, Ramóna, Rebeka, Sarolta, Tamara, Tímea, Titána, Tulipán, Tûzvirág, Veronika, Viola, Virág, Zsófia, Zsuzsanna... Kaszás Ádám, Adorján, Aladár, Árpád, Barabás, Barnabás, Boborján, Bonifác, Ciprián, Donát, Dusán, Edgár, Felicián, Flórián, Gáspár, Gusztáv, Hasszán, Ignác, Iván, Járfás, Jeremiás, Krisztián, Lénárt, Lénárd, Leonárd, Leonidász, Lóránd, Lóránt, Lukács, Mátyás, Nikolász, Orbán, Ottokár, Paszkál, Pongrác, Ruszlán, Szervác, Tamás, Titán, Tóbiás, Zalán, Zoárd, Zoltán...
Balázs. Van egy ismerõsöm, akit Kaszás Balázsnak hívnak :D
Botond, Dávid, Norbert. Lilla, Réka, Norina.
Teréz (ami önmagában is kaszálást, aratást jelent)
Emma, Anna, Dániel, Áron, Dominik.. Nagyon sok név illik ehhez a vezetéknévhez.
11 fontosat ír, és még azt is figyelembe venném, ne szerencsés: a-á a-á magánhangzós sem (naná-naná= kicsit komolytalanná teszi ) Lánynévnél a 3 szótagos kedvezõbb lehet - lágyítja a kicsit kemény vez.nevet
NE LEGYEN Ó DIVATÚ???! Lenke- Balázs
Amit ne: itt pl. írták a ZOltánt, errõl jutott eszembe. sz-el, z-vel, zs-vel s-el, c-vel, cs-vel kezdõdõ nevet semmiképp sem. Próbáljuk csak kimondani: Kaszás Zoltán, Cecília, Csilla, Szandra, Zsolt, Sára, stb. Nehézkes, a két név között jó nagy, érthetõ szünetet kell tartani. Fõleg kisgyerekkorban okozhat problémákat a kiejtés. Ami nekem eszembe jutott hirtelen: Dániel, Antal, Tímea, Dorina
Zoltán
Blanka, Bianka, Viktória, Boglárka, Balázs, Bálint, Tamás, Szabolcs :) Nekem ezek tetszenek :D
A kérdező hozzászólása: Hülyék kíméljetek meg magatoktól!
Lilla, Kinga, Bettina, Dettina Marcell,

Milyen keresztnevek illenek a "Bori" vezetéknévhez? Fiu-lány nevek jöhetnek! Szerintetek?

Legjobb válasz: Bori Kristóf Bori Szilárd Bori Melinda Bori Bettina

Bori Kristóf Bori Szilárd Bori Melinda Bori Bettina
Bori Adél Bori Anna Bori Dalma Bori Jázmin Bori Alex Bori Márk Bori Máté Én rövid nevet adnék hozzá!
Bori Bettina Bori Szilárd
Én B-vel kezdõdõt nem adnák hozzá, szerintem az nem hangzik jól, ill. túl rövidet (Pál, Márk) sem. És ne O-I magánhangzók legyenek benne. Levente, Dominik, Dénes, Vencel, Péter, Dániel, Dávid, András Emese, Anita, Enikõ, Tünde, Viktória, Katalin, Adrienn
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!! :)
Bori Blanka Bori Vivien Bori Daniella Bori Gábor Bori Dávid Bori Dénes

Milyen utónév illik a Károly vezetéknév után fiúnak?

Lehet kettő is...

Legjobb válasz: Dániel, Péter, Zoltán, Norbert

Dániel, Péter, Zoltán, Norbert
Áron, Gábor, Zsombor, Ákos,
Martin, Máté, Dávid
Róbert :) )
László, Dávid

Szerintetek milyen nevű fiú illik a következő nevekhez:Kinga, Beáta?

Kérlek mindegyik névre válaszoljatok!

Legjobb válasz: Lófasz Jóska

Lófasz Jóska
Jelölhetem a kérdést a "legértelmetlenebb kérdés" kategóriában valahol? Biztos díjaznák.
Beá hoz Gyõzõ!!! az a tuti Kingá hoz meg Dávid
Kinga - Zsolt Beáta - Robi
Kinga-Máté Beáta-Barnabás
Kinga-Lóránd Beáta-Ákos
A kérdező hozzászólása: köszi
Kinga-Zoli Bea-Peti
A kérdező hozzászólása: Én a Jóban Rosszban-t nézem! de már hallottam róla hogy ott is szerepel Kinga. Köszi! :-)
Kingához egyértelmûen Géza, nem nézel barátok köztöt?
És név alapján választotok pasit?
A kérdező hozzászólása: csak mert én Kinga a barátnõm pedig Bea.
A kérdező hozzászólása: csak úgy kíváncsi voltam rá! :-) Köszi
Jó, hogy nem má milyen nemû...
Kinga-Robert Beata-Bernat de miert fontos ez?:)
Ilyen hülye kérdést már régen láttam. Nem a név számit!!! Még az is értelmesebb lett volna, ha a horoszkópot kérdezed meg, bár én abban sem hiszek. Egyébként megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Szerintem 11nél nem lehetsz több. Szánalmas vagy!!!

Szerintetek milyen név illik a Kormányos vezetéknévhez? Most ferült ki, hogy fiút várok.

Kislányom Alexandrea, de mindenki Lexinek hív. A vezeték- és a keresztnév is 9-9 betűből állnak, és szeretném, ha fiúnév is 9 betűből állna, és különleges beceneve legyen...

Legjobb válasz: A Krisztián is jó, ha nem zavar az alliterálás.

http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/osszesffi.pdf Itt a teljes választék. Hosszú és normális fiú név nem sok van szerintem. A hirtelen szembe jutók közül a Benedek, Benjamin, Domonkos, Zsigmond is csak 7-8 betû. Hosszú vezetéknév mellé én inkább rövidebb keresztnevet adnék. Az elõre tervezett becenevekrõl meg annyit, hogy a fiamat soha senki nem becézte úgy, mint ami miatt a keresztnevét választottuk.
Kormányos Benedek (becenév: Bence) (ugyan csak 7 betû, de jól hangzik)
A Krisztián is jó, ha nem zavar az alliterálás.
ha megmondod, h mikorra várjátok, akkor megnézem az ösi magyar utónévkönyvembe, h milyen nevek szerencsések!
Kormányos Ányos
Ebbõl a 3-ból szerintem csak a Krisztián jó. S-sel végõdõ vezetéknév után Z-vel kezdõdõ keresztnév kicsit nyelvtörõs, meg nekem a Zoltán nagyon nem tetszik amúgy sem. -ányos Ákos pedig elég fura, ugyancsak hangzásilag.
Nekem még mindig a Krisztián... nagyon összepasszolnak a vezetéknevetekkel...:) Minden jót Nektek:)
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg Zoltán-Krisztián-Ákos lesz. De egyik sem igazi számomra... :( Még keresgélünk... 30. hétben vagyok? Újabb tipp?
nagyon kivncsi vagyok, h végül is milyen nevet választottál :) majd közöld légyszi! :)
SZILVESZTER
Valaki írta az elején a Krisztiánt.. Szerintem telitalálat Kormányos Krisztián
Olivér, igaz, nem 9 betû, de szerintem jó.
Kornél?
A hosszú nevekböl, ezeket találtam a magyar utónévkönyvben, dátum szerint!Zsigmond, (Zsiga)Bendegúz, (Bendi, Bende)Töhötöm, Barnabás, Maximilian (Maxi, Maxim-ez nem magyar erederü, de júli gyerekeknek szerencsés;Gyárfás, Frigyes, Szabolcs.
A kérdező hozzászólása: Lexi 16 hónapos, most vagyok 19 hétben... Junius elejére várom...
Boldizsár, szerintem nagyon jól hangzik a vezetéknévvel, és 9 betûs.
A kérdező hozzászólása: Krisztián lesz :) )) Beceneve: kiki vagy Kikián lesz... Köszi a tippeket! :) ))
Szûcs Lilla Szûcs Péter
A kérdező hozzászólása: Jaj, a Flóra is nagyon szép név! :) Viszont fiúnévbõl nem tetszik sem a Hunor, sem a Donát, de hát kinek a pap, kinek a papné... :D
13.03-as vagyok. Örülök, hogy tetszik.Nekem is ez a név a második kedvencem. Elsõ kedvencem a kislányom neve, Flóra. Fiú nevek még Hunor , Donát.
A kérdező hozzászólása: Ja, és írtad még a Melindát is, de sajnos személyes tapasztalat miatt ez egyátalán nem tetszik. :( (Sajnos általában a személyhez kötöm a neveket, ami nem túl jó dolog...)
A kérdező hozzászólása: Még nem vagyok várandós, csak elkezdtem gondolkozni a neveken, hogy melyek illenének a vezetéknévhez, és melyek nem? Örülök, hogy másnak is tetszik az Adél név, szerintem is gyönyörû! :) Fiúnevek közül pedig továbbra is a Loránd/Lóránt tetszik a legjobban, az utolsó két név közül (Kristóf és Barnabás) pedig inkább a Kristóf. :)
Csak nem ikrek lesznek? :) Amúgy az Adél nekem is nagy kedvencem, nagyon jól hangzik a vezetéknevetekkel! Esetleg Melinda? Ez sem túl gyakori név mostanában. Ha fiú, akkor Kristóf? Vagy Barnabás?
A kérdező hozzászólása: Atya Úr Isten! Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe?! Az Adél az egyik kedvenc nõi nevem, bár az Andorral nem vagyok „kibékülve”, de azért még fontolgatom... :) Viszont a Szûcs Adél szerintem nagyon jól hangzik. Esetleg Szûcs Adél Olívia?
Adél , Andor
Az Olívia is nagyon tetszik! Pécsi Ildikó fia Szûcs Csaba, egyszer hallottam valahol, hogy azért választották ezt a nevet, mert csak úgy lehet kimondani, hogy Szûcs szünet Csaba, különben nem lehet rendesen érteni. Ez igaz, viszont nem mindenki mondja hangsúlyosan, akkor viszont milyen má' :Szûccsaba
A kérdező hozzászólása: A Krisztina is elég szép név, és nem is túl gyakori (66.)! :) Viszont a Csanád és a Zselyke név - bármennyire is tetszene - nem jó, mert a családnévvel együtt nagyon nyelvtörõssé válik. :(
Csanád, Zselyke
Krisztina
A kérdező hozzászólása: Örülök az újabb válasznak! ;) Most, hogy mondod, nekem is feltûnt, hogy a SzûCS CSanád nem hangzik jól a torlódás miatt, viszont a Loránd/Lóránt nagyon megtetszett, lánynevek közül pedig maradt az Olívia, illetve az új nevek közül a Júlia, az Emília és a Viola nagyon szépek.
Hát a Csanád nem rossz név, de a Szûcs után egy kicsit nyelvtörõs. Fiú nevek közül, ami nem annyira gyakori nekem tetszik a Barnabás, Benedek, Miklós, Lóránd/Lóránt. Lánynevek: Júlia, Emília, Borbála (Borka), Marietta, Viola.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kedves 10: 30-as válaszoló, ezzel én is így vagyok! :D Az általad felsorolt nevek közül például nagyon tetszik a Csanád, lánynevek közül pedig az Olívia. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! A Péter és a Lilla valóban nagyon szép nevek, de sajnos Dunát lehet rekeszteni velük. (Az elmúlt évben a Péter a 8., a Lilla pedig a 18. leggyakoribb név volt a statisztikák szerint: http://hu.wikipedia.org/wiki/Keresztnevek_gyakoris%C3%A1ga_M..) Ezért gondoltam arra, hogy valami ritkább, de mégis egyszerûbb nevet keresnék, de eddig nem találtam olyat, ami 100%-osan tetszett volna, és kíváncsi vagyok mások véleményére, hátha itt fog megtetszeni egy keresztnév! :)
szerintem a Szûcs az nem olyan név, ami kizárna bármilyen nevet is, hogy nem illik hozzá. Viszont elég hétköznapi ahhoz, hogy valami különlegesebb névvel bátran feldobd. Én is ilyen cipõben járok, vezeték név átlagos, de én sem szeretem divat neveket, bár arra jutottunk tegnap férjemmel, hogy van kb 20 db fiú és lány név amit az emberek használnak, ha mást választasz, ami ezért különlegesnek hangzik, máris le vagy szólva hogy divatnév pffúúj.. :) tehát mi is olyasmit keresünk ami nem túl gyakori de nem szappanopera névnek hangzik. Nekünk /Nekem amik tettszenek: Fiú: Levente, Olivér, Zalán, Zétény, Bálint, Gergely, Milos, Kolos, Noel, Csanád, (nekünk Leventénk lesz, ha fiú sikerül) Lány: Csenge, Hanna, Léda, Emília, Olívia, Maja, Opál, Alba, Zoé, Zorka, Zselyke, Hanga , Boglárka Nagyjából ennyi, , ,
Szia az én kislányom Kiara Zoé :) de nagyon tetszik a Léna Szabina Laura Flóra Márió Dávid Arne (ejtsd Árne) Audre (ejtsd Ódri) Sasa (estds Szasa) Cintia
Áron, Vince, Ábel, Gábor
Áron tényleg illik hozzá. Az én babámat is így hívják. :) De szerintem ehhez a vezetéknévhez nagyon sok név illik. Inkább olyat próbálj ami magánhangzóval kezdõdik.
Sok név illik hozzá, deinkább a magánhangzóval kezdõdõek mutatnak/hangzanak jól. Semmiképpen ne adj s, sz, zs kezdetû neveket. Nem hangzik jól pl. a Tamás Zsolt, mert egybefolyik. Ja, és ne adj a+á magánhangzósat sem, mert az is szörnyû. Pl. Tamás Balázs. Jobb egy vegyes vagy egy magas hangrendû. Pl Dániel, Dávid, Péter, Olivér, Erik, Norbert, Róbert, Krisztián, Bence, Adrián. Néhány mély hangrendû is jó. Pl. Áron, Márton.
Utolsó vagyok. Ez segíthet: http://cache.porousher.hu/application/names/v2/
Lóránt, Róbert


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!