Találatok a következő kifejezésre: Milyen fiú adhatnék a babámnak (1 db)

Milyen fiú nevet adhatnék a babámnak?

Néztem már neten, de egyszer?en nem találok olyan fiú nevet amit szivesen adnék a babámnak ha fiú lesz. Ha lány lesz, azt már tudjuk( én szívesen Annát adnék, de közös megegyezés alapján Lia lesz), viszont ha fiúnk lesz lehet hogy nem lesz neve(vicc), mert annyira nem találunk semmi jót. Tudtok adni egy-két tippet, neveket, hogy melyek mennek mostanába, szerintetek melyikek a jók. Köszi.

Legjobb válasz: Milán

Milán
Szia!AZ attól is függ mi a vezetékneve.Az én fiam Levente, nekem ez tökéletesválasztás volt, most sem adnék mást.De nekem a Krisztián is nagyon teteszik. Ne azzal törõdj mi a divat, hanem azzal, Neked mi tetszik.
Szerintem Simon. Nekem ez a szívem csücske :)
Szia! A fiam ÁDÁM, a lányom ANNAMÁRIA és a harmadik babánkat várjuk. Gondolkozunk már a nevén, de még nem döntöttünk: Ábel, Ákos, Áron vagy talán Szilárd? 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Ezek már mind felmerültek. És nem tetszenek, bár a Gergõ még igen, de valahogy annyi Gergõ van a világon hogy nem akarnék tucatnevet adni a babámnak.
Az én kisfiam Andris lesz.:) 38 hetes kismami
De úgy kb. milyen nevet szeretnél? Valami hagyományosat? Magyarosat? Klasszikusat? Különlegeset? Angol/Ameriai származásút? Vagy valami latinosabbat? Rövid, vagy hosszabb legyen a név? Keményebb, vagy lágyabb hangzású? Ha ezeket tisztáznád magadban akkor könnyebb lenne válogatni.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok se nevetséges, se öreges, se túl amerikait se túl latinosat, se túl magyarosat. NAgyon teccik a Dzsínó, de ez egy becenév, és nem is biztos hogy egyáltalán gyereknek való név. Meg ez pl nem igazán meg a vezetéknévhez.
Nátán.Nem egy megszokott név, de szép.Én mondjunk valami hagyományosabb nevet választok, ez csak egy ötlet.
Szia! Az én fiam Bence lett, de tetszett még a Dávid, Dániel és a Patrik is.
Még az elõzõhöz: Ha lány lesz... A Lia nekem jelenleg jó választásnak tûnik, a táblázatok alapján elég kevés újszülöttet neveztek el így. Bár évenként összehasonlítva úgy tûnik egyre többet. Sajnos csak 2006-os a legfrissebb, de így látatlanban le merem fogadni, hogy a 2008-as listán jóval elõrébb szerepel. Szóval nem lennék meglepve ha pár éven belül ez is sláger név lenne, mint a Flóra, Réka, Jázmin. Úgyhogy csak óvatosan, ha tényleg ritka nevet szeretnétek adni neki. :) Annát egyébként jó, hogy kizártátok, mert 2006-ban a leggyakoribb újszülött lánynév volt!!! Szerintem az nem jó, ha egy leendõ közösségben jó eséllyel 3-4 társának is ugyanolyan neve lesz. A Lia ebbõl a szempontból sokkal jobb. (Nekem tetszik mindkettõ, de ez úgyis ízlés dolga, úgyhogy azért próbálok inkább a racionális érvekkel, táblázatokkal jönni.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek, fõleg az utolsó válaszadó.
Igen a statisztika tényleg jó, én is megnéztem mikor az elsõ kisfiamat vártam.Õ az Enzo nevet kapta.Most is kisfiút várok, jelenleg az Ármin, Leon, Noel nevekben gondolkodom.
Szerintem nagyon bugyuták az Amerikai hangzású nevek.Magyarok vagyunk, amire legyünk büszkék.Adjál szép magyar nevet a fiadnak!
Attól is függ hogy mi lesz a vezetékneve. Nekem amik tetszenek: Richárd (az én fiamnak ez lett a neve), Dániel, Márk, Máté, Atanáz
Viktor, Zalán
Húú nekem rengeteg fiúnév tetszik. Pl. Nataniel, Jusztin, Vencel, Dorián, Dante, Julián, szokásos magyar nevek most nem jutnak eszembe ha olyat keresel :)
Legszebb név a Zoltán, én is az vagyok.
Patrik, Zsombor.
Péter, Balázs, Attila
szia! az én 5 éves kisfiam: Benjámin Norbert most is kisfiam lesz õ pedig Ármin lesz:) 30 hetes kismama
Balázs, Ábel, Gergõ, Botond, Benedek
Szia! A mi kisfiunk Roland lesz. 30 hetes kismama
A mi kisfiunk Roland lesz. 31 hetes kismama
Szerintem azt a nevet ad amit Te szeretnél a legjobban...de szép név a Bálint Balázs Tomi Klaudió....
Az én fiam Krisztián lett, bár az apja a Nimród mellett kardoskodott, de nekem az ilyen nagyonmagyar nevek nem tetszenek. A Krisztián viszont szerintem kis vagány név. De sose hagyom, hogy bárki Krisznek hívja, az szörnyû. Esélyes volt még a Kevin, de azt meg az apuka nem akarta. Ahol szültem, a kórteremben volt egy Bercel nevû kisfiú, az is nagyon tetszett, meg a Barnabás (õ meg szintén egy ott született fiúcska volt). Aztán szép név még a Tamás is, a Dominik, a Flórián, a Boldizsár, a Noel, a Bendegúz, az Olivér, a Norbert. Most ezek jutottak az eszembe.
Szia! Fontos a vezeték név is, hogy passzoljon hozzá. Amúgy a mi kisfiúnk Balázs lesz. :) 33 hetes kismami
Írok pár fiúnevet, amik nekem tetszenek, és utána ritkábbakat is. Kedvenc nevem a Flórián! Különben még tetszik: Szebasztián, Olivér, Márk, Ádám, Bence, Levente, Máté, Zsombor, Marcell, Márton, Balázs, Kevin (EZT IS IMÁDOM!) És akkor jöhetnek a ritább(ak): Bács, Vid, Örs, Ábner, Abony, Armand, Ányos, Axel, Hadúr, Izsó, Zserald, Adelmár, Boleszláv, Florentin (hasonlít a Flórihoz!), Karácson, Ulipán, Aníziusz, Felicián, Pelágiusz, Bonaventúra, Maximilán.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akik nem akarnak gyereket, miért nem?

Egyik egyetemi tanárommal beszélgettem, 40 éves múlt ő is és a felesége is, de még nincs gyerekük. Azt mondta, hogy nem is lesz, nem akarnak.
Nem értem, hogy hogy nem akar valaki utódot, aki az élete értelmévé válhat. Nem tudom elképzelni, hogy hosszútávon csak a párommal ketten élek, mondjuk 40-50 éven keresztül. Aztán nyugdíjasként is csak ketten vannak, csak egymásra számítanak. Õk kinek örülnék?
Ha van itt olyan, aki nem akar a későbbiekben gyereket, vagy 40 éves múlt és már tudja, hogy nem lesz, kérem írja meg miért döntött így. Köszönöm!

20

Manapság oly drágák a mesekönyvek, pedig fontosak, értékesek, mit szólnátok egy olyan oldalhoz, ahol olcsóbban lehetne hozzájutni kedvenc könyveitekhez, ill. lehetne cserélnetek másokkal?

Kedves Szülők, ill. mindenki, akinek fontosak a gyermekek tőletek szeretnék kérdezni!Mindenképp csak jó minőségre gondolok. Köszönöm előre is a válaszotokat ez sokat jelentene nekem! Üdv

11

Nincs kedvem az óvodába menni a gyerekemért? Volt már így más is?

4

Min szoktatok spórolni?

7

Mit tegyek ha a volt férjem nem fizeti a gyerektartást?

Végrehajtást már kértem, de nincs a nevén semmi és nem az állandó lakcímén lakik. Ráadásul a végrehajtó azon kívül, hogy egyszer felszólította levélben, mást nem csinált/csinál.
A gyámügyhöz sincs értelme fordulnom azt mondták mert több a jövedelmem mint az egy főre jutó 45 Eft. ( az persze már senkit se érdekel, hogy a duplájából se lehet kijönni manapság ebben az országban )
Tehát tanácsot kérnék, mert három év alatt mindössze 5 alkalommal kaptam meg azt a hatalmas 15 Eft-ot amivel havonta támogatnia kéne a fiát....
Köszönöm, mindenkinek aki segíteni tud.
Üdv.Éva

11

Olyan csúnya lett a bőröm kb 1hónapja. Lehet a hormonok miatt?

2hónapos a babám-és pici kiütésekkel van tele a lábam,mindig olyan selymes volt a bőröm-ilyet még nem tapasztaltam.nem ltszik,csak furcsa érzés fürdésnél.

1

Mennyi áramot fogyasztatok el egy hónapban főleg akinek több gyereke van?

5000Ft sok?

6

Nagyon gáz ha szeretnék cumit?

Nagyon gáz az hogy 14 évesen szeretnék cumit mármint kipróbálni meg persze nem egész nap a számban lógna csak kipróbálgatnám... :)
Csak mert itt is olvastam olyat hogy 13 évesen cumizik gondolom ő sem egész nap csak úgy mert szereti azt az érzést amikor bent van a szájában... :) és le hülyézték meg hogy mekkora fogyatékos stb...
Meg a neten láttam olyat hogy felnőttek pelenkával meg cumival azért mert szeretnek azokkal lenni gondolom...
De szerintetek nagyon gáz?

11

Milyen ízű volt gyermeked 1. szülinapi tortája?

20

Szerintetek, ha a mellszívót domestossal bekenem, lesz valami baja?

Besárgult mind a kettő, és azt akarom, hogy megint szépek legyenek. Avent és Tommee Tippee mellszívóról van szó. Értelem szerűen utána sterilizálnám őket.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!