Találatok a következő kifejezésre: Milyen fiú adhatnék a babámnak (1 db)

Milyen fiú nevet adhatnék a babámnak?

Néztem már neten, de egyszer?en nem találok olyan fiú nevet amit szivesen adnék a babámnak ha fiú lesz. Ha lány lesz, azt már tudjuk( én szívesen Annát adnék, de közös megegyezés alapján Lia lesz), viszont ha fiúnk lesz lehet hogy nem lesz neve(vicc), mert annyira nem találunk semmi jót. Tudtok adni egy-két tippet, neveket, hogy melyek mennek mostanába, szerintetek melyikek a jók. Köszi.

Legjobb válasz: Milán

Milán
Szia!AZ attól is függ mi a vezetékneve.Az én fiam Levente, nekem ez tökéletesválasztás volt, most sem adnék mást.De nekem a Krisztián is nagyon teteszik. Ne azzal törõdj mi a divat, hanem azzal, Neked mi tetszik.
Szerintem Simon. Nekem ez a szívem csücske :)
Szia! A fiam ÁDÁM, a lányom ANNAMÁRIA és a harmadik babánkat várjuk. Gondolkozunk már a nevén, de még nem döntöttünk: Ábel, Ákos, Áron vagy talán Szilárd? 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Ezek már mind felmerültek. És nem tetszenek, bár a Gergõ még igen, de valahogy annyi Gergõ van a világon hogy nem akarnék tucatnevet adni a babámnak.
Az én kisfiam Andris lesz.:) 38 hetes kismami
De úgy kb. milyen nevet szeretnél? Valami hagyományosat? Magyarosat? Klasszikusat? Különlegeset? Angol/Ameriai származásút? Vagy valami latinosabbat? Rövid, vagy hosszabb legyen a név? Keményebb, vagy lágyabb hangzású? Ha ezeket tisztáznád magadban akkor könnyebb lenne válogatni.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok se nevetséges, se öreges, se túl amerikait se túl latinosat, se túl magyarosat. NAgyon teccik a Dzsínó, de ez egy becenév, és nem is biztos hogy egyáltalán gyereknek való név. Meg ez pl nem igazán meg a vezetéknévhez.
Nátán.Nem egy megszokott név, de szép.Én mondjunk valami hagyományosabb nevet választok, ez csak egy ötlet.
Szia! Az én fiam Bence lett, de tetszett még a Dávid, Dániel és a Patrik is.
Még az elõzõhöz: Ha lány lesz... A Lia nekem jelenleg jó választásnak tûnik, a táblázatok alapján elég kevés újszülöttet neveztek el így. Bár évenként összehasonlítva úgy tûnik egyre többet. Sajnos csak 2006-os a legfrissebb, de így látatlanban le merem fogadni, hogy a 2008-as listán jóval elõrébb szerepel. Szóval nem lennék meglepve ha pár éven belül ez is sláger név lenne, mint a Flóra, Réka, Jázmin. Úgyhogy csak óvatosan, ha tényleg ritka nevet szeretnétek adni neki. :) Annát egyébként jó, hogy kizártátok, mert 2006-ban a leggyakoribb újszülött lánynév volt!!! Szerintem az nem jó, ha egy leendõ közösségben jó eséllyel 3-4 társának is ugyanolyan neve lesz. A Lia ebbõl a szempontból sokkal jobb. (Nekem tetszik mindkettõ, de ez úgyis ízlés dolga, úgyhogy azért próbálok inkább a racionális érvekkel, táblázatokkal jönni.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek, fõleg az utolsó válaszadó.
Igen a statisztika tényleg jó, én is megnéztem mikor az elsõ kisfiamat vártam.Õ az Enzo nevet kapta.Most is kisfiút várok, jelenleg az Ármin, Leon, Noel nevekben gondolkodom.
Szerintem nagyon bugyuták az Amerikai hangzású nevek.Magyarok vagyunk, amire legyünk büszkék.Adjál szép magyar nevet a fiadnak!
Attól is függ hogy mi lesz a vezetékneve. Nekem amik tetszenek: Richárd (az én fiamnak ez lett a neve), Dániel, Márk, Máté, Atanáz
Viktor, Zalán
Húú nekem rengeteg fiúnév tetszik. Pl. Nataniel, Jusztin, Vencel, Dorián, Dante, Julián, szokásos magyar nevek most nem jutnak eszembe ha olyat keresel :)
Legszebb név a Zoltán, én is az vagyok.
Patrik, Zsombor.
Péter, Balázs, Attila
szia! az én 5 éves kisfiam: Benjámin Norbert most is kisfiam lesz õ pedig Ármin lesz:) 30 hetes kismama
Balázs, Ábel, Gergõ, Botond, Benedek
Szia! A mi kisfiunk Roland lesz. 30 hetes kismama
A mi kisfiunk Roland lesz. 31 hetes kismama
Szerintem azt a nevet ad amit Te szeretnél a legjobban...de szép név a Bálint Balázs Tomi Klaudió....
Az én fiam Krisztián lett, bár az apja a Nimród mellett kardoskodott, de nekem az ilyen nagyonmagyar nevek nem tetszenek. A Krisztián viszont szerintem kis vagány név. De sose hagyom, hogy bárki Krisznek hívja, az szörnyû. Esélyes volt még a Kevin, de azt meg az apuka nem akarta. Ahol szültem, a kórteremben volt egy Bercel nevû kisfiú, az is nagyon tetszett, meg a Barnabás (õ meg szintén egy ott született fiúcska volt). Aztán szép név még a Tamás is, a Dominik, a Flórián, a Boldizsár, a Noel, a Bendegúz, az Olivér, a Norbert. Most ezek jutottak az eszembe.
Szia! Fontos a vezeték név is, hogy passzoljon hozzá. Amúgy a mi kisfiúnk Balázs lesz. :) 33 hetes kismami
Írok pár fiúnevet, amik nekem tetszenek, és utána ritkábbakat is. Kedvenc nevem a Flórián! Különben még tetszik: Szebasztián, Olivér, Márk, Ádám, Bence, Levente, Máté, Zsombor, Marcell, Márton, Balázs, Kevin (EZT IS IMÁDOM!) És akkor jöhetnek a ritább(ak): Bács, Vid, Örs, Ábner, Abony, Armand, Ányos, Axel, Hadúr, Izsó, Zserald, Adelmár, Boleszláv, Florentin (hasonlít a Flórihoz!), Karácson, Ulipán, Aníziusz, Felicián, Pelágiusz, Bonaventúra, Maximilán.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nektek mi a véleményetek a Fióna névről?

8

Láttatok már ilyen játékot magyarországi boltokban vagy weboldalon?

http://shop.mattel.com/product/index.jsp?productId=21274376

Viszonylag új, ezért nem hiszem hogy nálunk már megjelent, és nem is találtam, de esetleg valaki látott már ilyet?

2

2-3 gyerekes szülök van megtakaritott pénzetek?

akár egyenként apa anya számlán vagy egy számlátok van? hogy csináljátok és mennyit tudtok félretenni havonta? olyan jo lenne tartalékot képezni egyelpőre nem sikerült de szeretnénk ha legkésöbb 0 sal kezdenénk a januárt és tudnánk tartalékolni

6

Ti hogy viseltétek az első külön töltött éjszakát?

Mikor először volt anya és apa nélkül a pici éjszakára, pl. mamánál, rokonnál. Mennyi idős volt akkor?
Volt valami különleges oka, hogy nem veletek volt éjszaka akkor? Vagy csak szimplán "nyaralás"? (Értem ezt úgy, h pl. anyukátok megkért, had aludjon nála már a kicsi unokája)
Hogy viseltétek?

10

Az óvónők, hogy viselkednek/viszonyulnak a nagyon sokáig sírós gyerekekhez?

Kislányom 1.5 hónapja jár oviba,de még mindig megy a sírás reggel is és napközben is sokat sír.Ezt hogy viselik az ovónők?Mit csinálnak az ilyen sírós gyerekekkel?

3

Szülés utáni pánikbetegség, elmúlik?

Akinek volt ilyen , elmúlt ? Mennyi idő után ?

8

Mivel lehet lazítani a gyermek székletét? (16 hós gyermek)

Elsőnek történt az eset, -mert egyébként napi 1* van rendes széklete-(fél úton megállt a székelése, sírt és láttam hogy nagyon fáj neki, szerencsére nem szakad fel , és nem sérült a lyuk) de többet nem szeretném hogy megismétlődjön és a napokban szeretnék neki olyan ételt adni ami lazítja a székletét. És erre oda figyelni.

3

A Tesco sajátmátkás játékok jó minőségüek? Megéri az árát? Nem ciki?

7 hós kislányomnak vennék pár játékot 10 ezer ft értékben. Ha fisher pricet vennék akkor 1 vagy 2 db-ot tudnék, de tescosból 5-6 játéka lehetne.

5

Ha megjött időben igaz (1 nappal hamarabb) és első nap nagyon görcsölt a hasam a 2.3. nap rendes vérzésem volt, de a negyedik naptól már csak barna. Ez már biztos nem baba?

4

Akinek a gyerkőcének van "első laptopom", naponta mennyit hagyjátok a gyereket azzal "játszani"?

Apa reggel lepte meg egyel a gyereket és egész nap előtte ülne.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!