Találatok a következő kifejezésre: Milyen fiú adhatnék a babámnak (1 db)

Milyen fiú nevet adhatnék a babámnak?

Néztem már neten, de egyszer?en nem találok olyan fiú nevet amit szivesen adnék a babámnak ha fiú lesz. Ha lány lesz, azt már tudjuk( én szívesen Annát adnék, de közös megegyezés alapján Lia lesz), viszont ha fiúnk lesz lehet hogy nem lesz neve(vicc), mert annyira nem találunk semmi jót. Tudtok adni egy-két tippet, neveket, hogy melyek mennek mostanába, szerintetek melyikek a jók. Köszi.

Legjobb válasz: Milán

Milán
Szia!AZ attól is függ mi a vezetékneve.Az én fiam Levente, nekem ez tökéletesválasztás volt, most sem adnék mást.De nekem a Krisztián is nagyon teteszik. Ne azzal törõdj mi a divat, hanem azzal, Neked mi tetszik.
Szerintem Simon. Nekem ez a szívem csücske :)
Szia! A fiam ÁDÁM, a lányom ANNAMÁRIA és a harmadik babánkat várjuk. Gondolkozunk már a nevén, de még nem döntöttünk: Ábel, Ákos, Áron vagy talán Szilárd? 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Ezek már mind felmerültek. És nem tetszenek, bár a Gergõ még igen, de valahogy annyi Gergõ van a világon hogy nem akarnék tucatnevet adni a babámnak.
Az én kisfiam Andris lesz.:) 38 hetes kismami
De úgy kb. milyen nevet szeretnél? Valami hagyományosat? Magyarosat? Klasszikusat? Különlegeset? Angol/Ameriai származásút? Vagy valami latinosabbat? Rövid, vagy hosszabb legyen a név? Keményebb, vagy lágyabb hangzású? Ha ezeket tisztáznád magadban akkor könnyebb lenne válogatni.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok se nevetséges, se öreges, se túl amerikait se túl latinosat, se túl magyarosat. NAgyon teccik a Dzsínó, de ez egy becenév, és nem is biztos hogy egyáltalán gyereknek való név. Meg ez pl nem igazán meg a vezetéknévhez.
Nátán.Nem egy megszokott név, de szép.Én mondjunk valami hagyományosabb nevet választok, ez csak egy ötlet.
Szia! Az én fiam Bence lett, de tetszett még a Dávid, Dániel és a Patrik is.
Még az elõzõhöz: Ha lány lesz... A Lia nekem jelenleg jó választásnak tûnik, a táblázatok alapján elég kevés újszülöttet neveztek el így. Bár évenként összehasonlítva úgy tûnik egyre többet. Sajnos csak 2006-os a legfrissebb, de így látatlanban le merem fogadni, hogy a 2008-as listán jóval elõrébb szerepel. Szóval nem lennék meglepve ha pár éven belül ez is sláger név lenne, mint a Flóra, Réka, Jázmin. Úgyhogy csak óvatosan, ha tényleg ritka nevet szeretnétek adni neki. :) Annát egyébként jó, hogy kizártátok, mert 2006-ban a leggyakoribb újszülött lánynév volt!!! Szerintem az nem jó, ha egy leendõ közösségben jó eséllyel 3-4 társának is ugyanolyan neve lesz. A Lia ebbõl a szempontból sokkal jobb. (Nekem tetszik mindkettõ, de ez úgyis ízlés dolga, úgyhogy azért próbálok inkább a racionális érvekkel, táblázatokkal jönni.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek, fõleg az utolsó válaszadó.
Igen a statisztika tényleg jó, én is megnéztem mikor az elsõ kisfiamat vártam.Õ az Enzo nevet kapta.Most is kisfiút várok, jelenleg az Ármin, Leon, Noel nevekben gondolkodom.
Szerintem nagyon bugyuták az Amerikai hangzású nevek.Magyarok vagyunk, amire legyünk büszkék.Adjál szép magyar nevet a fiadnak!
Attól is függ hogy mi lesz a vezetékneve. Nekem amik tetszenek: Richárd (az én fiamnak ez lett a neve), Dániel, Márk, Máté, Atanáz
Viktor, Zalán
Húú nekem rengeteg fiúnév tetszik. Pl. Nataniel, Jusztin, Vencel, Dorián, Dante, Julián, szokásos magyar nevek most nem jutnak eszembe ha olyat keresel :)
Legszebb név a Zoltán, én is az vagyok.
Patrik, Zsombor.
Péter, Balázs, Attila
szia! az én 5 éves kisfiam: Benjámin Norbert most is kisfiam lesz õ pedig Ármin lesz:) 30 hetes kismama
Balázs, Ábel, Gergõ, Botond, Benedek
Szia! A mi kisfiunk Roland lesz. 30 hetes kismama
A mi kisfiunk Roland lesz. 31 hetes kismama
Szerintem azt a nevet ad amit Te szeretnél a legjobban...de szép név a Bálint Balázs Tomi Klaudió....
Az én fiam Krisztián lett, bár az apja a Nimród mellett kardoskodott, de nekem az ilyen nagyonmagyar nevek nem tetszenek. A Krisztián viszont szerintem kis vagány név. De sose hagyom, hogy bárki Krisznek hívja, az szörnyû. Esélyes volt még a Kevin, de azt meg az apuka nem akarta. Ahol szültem, a kórteremben volt egy Bercel nevû kisfiú, az is nagyon tetszett, meg a Barnabás (õ meg szintén egy ott született fiúcska volt). Aztán szép név még a Tamás is, a Dominik, a Flórián, a Boldizsár, a Noel, a Bendegúz, az Olivér, a Norbert. Most ezek jutottak az eszembe.
Szia! Fontos a vezeték név is, hogy passzoljon hozzá. Amúgy a mi kisfiúnk Balázs lesz. :) 33 hetes kismami
Írok pár fiúnevet, amik nekem tetszenek, és utána ritkábbakat is. Kedvenc nevem a Flórián! Különben még tetszik: Szebasztián, Olivér, Márk, Ádám, Bence, Levente, Máté, Zsombor, Marcell, Márton, Balázs, Kevin (EZT IS IMÁDOM!) És akkor jöhetnek a ritább(ak): Bács, Vid, Örs, Ábner, Abony, Armand, Ányos, Axel, Hadúr, Izsó, Zserald, Adelmár, Boleszláv, Florentin (hasonlít a Flórihoz!), Karácson, Ulipán, Aníziusz, Felicián, Pelágiusz, Bonaventúra, Maximilán.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A baba születése után mennyire távolodnak el a párok? Nincs idő egymásra?

Sokan mondják, hogy nem lesz időnk majd egymásra, minden meg fog változni. Igaz ez? Nagyon szeretem a párom, mindig csak vele lennék. De gyereket is akarunk.

6

Kisgyermeket, gyermekeket nevelő családok nektek mennyi marad havonta a családi kasszába miután kifizettétek a számláitokat?

Kitudtok jönni könnyedén a megmaradt pénzből? Mire költetek még élelmiszeren kívül? Tankolás, pelus, ruha stb

12

Mivel lehet kiszedni a gyümölcsfoltot a szines babaruhákból?

8

Mi a véleményetek a Dóra névről?

14

Holnap milyen ruhába viszed a gyermekedet iskolába/óvodába?

A fiam rövid nadràgba akar menni iskolàba, de fèlek hogy hûvös lesz. A lànyom ujjatlan felsõbe akar menni ès szandàlba vagy strandpapucsba. 6-kor kelünk ès kocsival viszem a gyerekeket iskolàba/bölcsibe. Reggel hûvös van, de nèha 9-kor pedig meleg.

7

Miért volt nyáron sok ilyen kérdés?

15-16-17 èves lànyok voltak terhesek, annyi ilyen kèrdès volt. Vagy kamu kèrdèsek voltak? Ès unatkozó tinik tettèk fel a kèrdèseket?
Üdv: 3 gyerekes anyuka

3

Anyukák, szerintetek mennyi idő után teheti szóvá a férj, hogy szeretné ha a párja leadná a szülés utáni kilókat?

Nem beszólásra gondolok, hanem hogy megemlíti.
És persze hogy támogatja benne.

8

A beteg embereknek nem etikus gyengíteni a társadalmat?

nekem is genetikai betegségem van, egyre inkább úgy érzem, hogy nem szeretnék soha gyereket vállalni, mert azzal megkockáztatnám, hogy a gyerekem is beteg lesz (amire elég nagy esélye lenne). mit szóltok ahhoz az elmélethez, miszerint az lenen a normális, hogy egy íratlan szabály lenne, hogy nem számít etikusnak, ha egy súlyosan beteg ember szaporodik. ezt komolyan kérdezem, mindenkinek joga lenne eldönteni, hogy akar-e gyereket, mint ahogy most is, csak a következő generáció úgy lenne felnevelve, hogy egyértelmű lenne számára, hogy nem akarná gyengíteni betegségekkel a rá következő generációt, én genetikai betegséggel küzdő emberként ez helyesnek és elfogadhatónak tartanám.

13

Szerintetek aki nem tud új holmikat venni a gyerekének az ne is vállaljon gyereket? (babakocsi, kiságy, ruhák ilyenekre gondolok)

33

Nagycsaládos anyukák! Ti a havi nagybevásárlásnál miből mennyit vesztek, hogy ha egész hónapra kell, hogy kitartson?

Sziasztok!
Én valahogy ezt nem tudom kiszámolni....
Van, hogy 1l sampon sok, van hogy 2l is kevés. Wc papírból általában 16 tekercs elég, most meg a 30.-at használjuk...
Nem jövök rá,mitől függ, hiszen a gyerekek sokat vannak itthon mindig, mert 8-13-ig volt ovi. Most meg 7-től délután 5-ig nem lesznek itthon.

Szóval?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!