Találatok a következő kifejezésre: Milyen fiú adhatnék a babámnak (1 db)

Milyen fiú nevet adhatnék a babámnak?

Néztem már neten, de egyszer?en nem találok olyan fiú nevet amit szivesen adnék a babámnak ha fiú lesz. Ha lány lesz, azt már tudjuk( én szívesen Annát adnék, de közös megegyezés alapján Lia lesz), viszont ha fiúnk lesz lehet hogy nem lesz neve(vicc), mert annyira nem találunk semmi jót. Tudtok adni egy-két tippet, neveket, hogy melyek mennek mostanába, szerintetek melyikek a jók. Köszi.

Legjobb válasz: Milán

Milán
Szia!AZ attól is függ mi a vezetékneve.Az én fiam Levente, nekem ez tökéletesválasztás volt, most sem adnék mást.De nekem a Krisztián is nagyon teteszik. Ne azzal törõdj mi a divat, hanem azzal, Neked mi tetszik.
Szerintem Simon. Nekem ez a szívem csücske :)
Szia! A fiam ÁDÁM, a lányom ANNAMÁRIA és a harmadik babánkat várjuk. Gondolkozunk már a nevén, de még nem döntöttünk: Ábel, Ákos, Áron vagy talán Szilárd? 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Ezek már mind felmerültek. És nem tetszenek, bár a Gergõ még igen, de valahogy annyi Gergõ van a világon hogy nem akarnék tucatnevet adni a babámnak.
Az én kisfiam Andris lesz.:) 38 hetes kismami
De úgy kb. milyen nevet szeretnél? Valami hagyományosat? Magyarosat? Klasszikusat? Különlegeset? Angol/Ameriai származásút? Vagy valami latinosabbat? Rövid, vagy hosszabb legyen a név? Keményebb, vagy lágyabb hangzású? Ha ezeket tisztáznád magadban akkor könnyebb lenne válogatni.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok se nevetséges, se öreges, se túl amerikait se túl latinosat, se túl magyarosat. NAgyon teccik a Dzsínó, de ez egy becenév, és nem is biztos hogy egyáltalán gyereknek való név. Meg ez pl nem igazán meg a vezetéknévhez.
Nátán.Nem egy megszokott név, de szép.Én mondjunk valami hagyományosabb nevet választok, ez csak egy ötlet.
Szia! Az én fiam Bence lett, de tetszett még a Dávid, Dániel és a Patrik is.
Még az elõzõhöz: Ha lány lesz... A Lia nekem jelenleg jó választásnak tûnik, a táblázatok alapján elég kevés újszülöttet neveztek el így. Bár évenként összehasonlítva úgy tûnik egyre többet. Sajnos csak 2006-os a legfrissebb, de így látatlanban le merem fogadni, hogy a 2008-as listán jóval elõrébb szerepel. Szóval nem lennék meglepve ha pár éven belül ez is sláger név lenne, mint a Flóra, Réka, Jázmin. Úgyhogy csak óvatosan, ha tényleg ritka nevet szeretnétek adni neki. :) Annát egyébként jó, hogy kizártátok, mert 2006-ban a leggyakoribb újszülött lánynév volt!!! Szerintem az nem jó, ha egy leendõ közösségben jó eséllyel 3-4 társának is ugyanolyan neve lesz. A Lia ebbõl a szempontból sokkal jobb. (Nekem tetszik mindkettõ, de ez úgyis ízlés dolga, úgyhogy azért próbálok inkább a racionális érvekkel, táblázatokkal jönni.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segítettetek, fõleg az utolsó válaszadó.
Igen a statisztika tényleg jó, én is megnéztem mikor az elsõ kisfiamat vártam.Õ az Enzo nevet kapta.Most is kisfiút várok, jelenleg az Ármin, Leon, Noel nevekben gondolkodom.
Szerintem nagyon bugyuták az Amerikai hangzású nevek.Magyarok vagyunk, amire legyünk büszkék.Adjál szép magyar nevet a fiadnak!
Attól is függ hogy mi lesz a vezetékneve. Nekem amik tetszenek: Richárd (az én fiamnak ez lett a neve), Dániel, Márk, Máté, Atanáz
Viktor, Zalán
Húú nekem rengeteg fiúnév tetszik. Pl. Nataniel, Jusztin, Vencel, Dorián, Dante, Julián, szokásos magyar nevek most nem jutnak eszembe ha olyat keresel :)
Legszebb név a Zoltán, én is az vagyok.
Patrik, Zsombor.
Péter, Balázs, Attila
szia! az én 5 éves kisfiam: Benjámin Norbert most is kisfiam lesz õ pedig Ármin lesz:) 30 hetes kismama
Balázs, Ábel, Gergõ, Botond, Benedek
Szia! A mi kisfiunk Roland lesz. 30 hetes kismama
A mi kisfiunk Roland lesz. 31 hetes kismama
Szerintem azt a nevet ad amit Te szeretnél a legjobban...de szép név a Bálint Balázs Tomi Klaudió....
Az én fiam Krisztián lett, bár az apja a Nimród mellett kardoskodott, de nekem az ilyen nagyonmagyar nevek nem tetszenek. A Krisztián viszont szerintem kis vagány név. De sose hagyom, hogy bárki Krisznek hívja, az szörnyû. Esélyes volt még a Kevin, de azt meg az apuka nem akarta. Ahol szültem, a kórteremben volt egy Bercel nevû kisfiú, az is nagyon tetszett, meg a Barnabás (õ meg szintén egy ott született fiúcska volt). Aztán szép név még a Tamás is, a Dominik, a Flórián, a Boldizsár, a Noel, a Bendegúz, az Olivér, a Norbert. Most ezek jutottak az eszembe.
Szia! Fontos a vezeték név is, hogy passzoljon hozzá. Amúgy a mi kisfiúnk Balázs lesz. :) 33 hetes kismami
Írok pár fiúnevet, amik nekem tetszenek, és utána ritkábbakat is. Kedvenc nevem a Flórián! Különben még tetszik: Szebasztián, Olivér, Márk, Ádám, Bence, Levente, Máté, Zsombor, Marcell, Márton, Balázs, Kevin (EZT IS IMÁDOM!) És akkor jöhetnek a ritább(ak): Bács, Vid, Örs, Ábner, Abony, Armand, Ányos, Axel, Hadúr, Izsó, Zserald, Adelmár, Boleszláv, Florentin (hasonlít a Flórihoz!), Karácson, Ulipán, Aníziusz, Felicián, Pelágiusz, Bonaventúra, Maximilán.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

20 hetes kismamák hogy vagytok?

1

Mit jelentenek számotokra ezek a nevek?

Zakariás,Barnabás,Dorottya,Rafaella.

2

Ha a Tesóm és Párom Gyerekeitől elolvadok, akkor az anyaságban is ilyen leszek?

Én mindig azt gondoltam,hogy nem vagyok lágyszívű a gyerekekkel kapcsolatban sem.Idegen gyerekeknél még mindig nem hat meg például ha sírnak,ha egyszer tudom,hogy mit kell tennem/tenni az adott helyzetben.

8

Annamária, Rita, Angéla, Luána, Glória, Ramóna, Inez, Kaszilda nevekről mit gondoltok?

11

Egyes anyukákkal miért állandóan a férjükkel védetik meg magukat ilyen helyzetekben?

Sokszor olvastam, hogy másik gyereknek vagy anyukának nekiugrasztották a férjüket egy-egy vitás szituációban. Szerintem ilyen esetekben az erőfölény igenis számít. Meg a "bezzeg ha a férjem ott lett volna" kezdetű mondatok...

9

Hagyjátok a babátokat tévét nézni?

4 hónapos a kisfiam és szabályosan tévézne. keresi a szemével és nem csak rá-rápillant, hanem rendesen nézné is...

8

Miért kell manapság huszonévesen a nagy semmire szülni?

Nemrég töltöttem a 22-t, még egyetemre járok ( mellette dolgozok), nyelveket tanulok és igyekszem magam minden téren képezni azért, hogy a későbbiekben értékes munkaerő legyek, normális fizetéssel és normális lehetőségekkel.

83

Ti hogyan oldjátok meg picibabával a boltba járást?

Három hónapos a kisfiam és nem tudok vele elmenni a boltba. A babakocsi nem fér be az ajtón (mondjuk a boltban sem férne el) ha kiveszem a kicsit akkor a kosarat és őt is cipelnem kell (6 kiló). Párom pedig nem tud bevásárolni mivel mindig én főzök. Van valami ötletetek?

25

Mindegy melyik kiadású könyvet veszem meg?

Szeretném megvenni Zita West: Gyereket szeretnénk című könyvét. Találtam 2006-os, 2009-es, 2010-es kiadásút is. Egyértelmű, hogy a régebbi kiadású olcsóbb. Vajon ugyanazt találom meg benne, vagy pl az újabb kiadásúba lehetnek "frissebb" ötletek?

2

A Mira név mellé milyen 3 betűs név illik?

Szeretnénk a születendő kislányunknak két nevet,de a második 3 betűs legyen...már csak azért is,mert a nővérének is kettő van és neki is 3 betűs a másik! Vagy ha mondanátok olyan nevet ami a Mira névhez jól illik megköszönném.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!