Találatok a következő kifejezésre: Milyen fertozeseket elkapni (6 db)

Milyen fertozeseket lehet elkapni a wc-rol es gyogyithato ha igen mivel?

Legjobb válasz: Állítólag majdnem az összes nõ elkap egy nemi fertözést, amit nem nemi úton kapott, hanem we-rõl. Canestennel kezelendõ.

Állítólag majdnem az összes nõ elkap egy nemi fertözést, amit nem nemi úton kapott, hanem we-rõl. Canestennel kezelendõ.
Hát sajna gomba´s fertöze´seket, ha nem vigyáz az ember, az lehet komolyabb, e´s enyhébb.Kezelhetö kúppal, krémmel.
huh asszem énis ilyen helyrõl kaptam el a hüvelyfertõzésemet... bakteriális és bár kaptam rá antibiotikumot, újra visszajött... úgyhogy azt ajánlom legyen mindenki naon óvatos!
takard le wc papírral az ülõrészt, nekem bevált.

Milyen fertőzéseket lehet elkapni a pénztől?

Gondolok itt arra, hogy ha például valaki pénztárosként dolgozik, megfeledkezik magáról, és elkezdi a dzsuvás kezével dörzsölgetni a szemét.

Legjobb válasz: Semmilyet. Max. ha extra gyenge az immunrendszere. Nyilván nem kell nyalogatni a pénzt, az evidens. Amúgy valami spéci antibakteriális papírra készül.

Semmilyet. Max. ha extra gyenge az immunrendszere. Nyilván nem kell nyalogatni a pénzt, az evidens. Amúgy valami spéci antibakteriális papírra készül.
A pénz felülete nem élhetõ közeg a baktériumok számára.

WC ülőkéről konkrétan milyen fertőzéseket lehet elkapni?

Legjobb válasz: gombás, baktériumos, és vírusok fertõzéseket.

gombás, baktériumos, és vírusok fertõzéseket.
én azt olvastam, hogy egy angol bevásárlóközpontban megnézték hol milyen baktériumok voltak (pl. lépcsõkorlát, éttermi asztal!!, pénztárospult stb) és a wc-n volt a legkevesebb, mert azt rendszeresen fertõtlenítik nem úgy mint a többi helyet.. szóval szerintem felesleges ezen aggodalmaskodni, kb mindenhol elkaphatsz mindent
Hát kevesebbet, mint pl egy metrókapaszkodóról. Hogy mást ne mondjak, utóbbit több ezren tapogatják, míg elõbbit jó esetben 3-an 4-en melengetik.
én még a legközelebbi rokonaimnál sem tudnék ráülni a wcre, pont ezért..valahogy rögzült ez gyerekkorom óta.de érdekes, h sokan meg simán ráülnek akár egy bevásárlóközpont wcjére is..brrrrr:-((
nagyon hasznos az intim törlõkendõ. zsebben is elfér. És persze, soha nem ülünk rá..
A kérdező hozzászólása: Oké, köszi, csak érdekelt. :) A munkahelymen sajnos van pár igénytelen ember, így elég nehéz olyan WC-t találni, amitõl nem fordul fel az ember gyomra. (Úgy is, hogy minden nap takarítják...) Sajnos. Nem tudom, miért nem értik meg, hogy ha õk normálisan, viszonylag tisztán hagyják ott, akkor nekik sem kell majd legközelebb más után takarítaniuk... Azt meg végképp nem értem, hogy ha valaki tudja magáról, hogy valamilyen (pl. gombás) fertõzése van, akkor miért nem tesz meg legalább annyit, hogy normálisan lehúzza maga után, hogy más ne kapja el... Hát sajnos ez van. Azért a válaszokat köszönöm. :)
én sosem ülnék rá máshol a wcre.és persze igyexem nem fogdosni mendenféle kapaszkodókat, kilincset, stb.inkább könyökkel óvatosan lebillentem a kilicset, pl.:-)
Hogy milyen fertõzéseket lehet a WC-n kapni? Sokfélét, de javarészt nemi- és bõrbetegségekt: a gonorrheától (trippertõl) a herpeszen át egészen a clamidiafélékig. Úgyhogy igazuk van azoknak, akik valamiféle védõeszközt (W+C-papír, papírtörlõ, stb) javasolnak, mielõtt valaki ráül. Magam is így csinálok, ha nem odahaza vagy ismerõs helyen kell ráülnöm.


Lehet attól valakinek gombás fertőzése hogy nem váladékozik? Mert arra gyanakszok de nincs semmi féle váladék. És milyen egy ilyen fertőzés? És mitől lehet elkapni?

Fiú vagyok.

Legjobb válasz: szerintem nem lehetsz ha nincs jele.piros kis pöttyöknek kell lennie a hímvesszõdön. ezt lehet kezelni canesten krémmel ami vény nélkül kapható 990Ft körül van.El lehet kapni lánytól (ha õ is gombás), meg ha koszos kézzel nyúlsz magahoz (pisilés elõtt ajánlatos kezet mosni,meg persze utánna is). én ennyit tudok, remélem tudtam segíteni!

szerintem nem lehetsz ha nincs jele.piros kis pöttyöknek kell lennie a hímvesszõdön. ezt lehet kezelni canesten krémmel ami vény nélkül kapható 990Ft körül van.El lehet kapni lánytól (ha õ is gombás), meg ha koszos kézzel nyúlsz magahoz (pisilés elõtt ajánlatos kezet mosni, meg persze utánna is). én ennyit tudok, remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Hát lánytól nem kaptam el...És nem piros hanem fehér pötyök vannak a herezacskón és a hímveszõn és viszket és láttom rajta hogy terjed...Akkor mi ez?:S
Remélem már azóta elmentél dokihoz!!!Lánytól csak úgy lehet gombás fertõzést elkapni, ha vhol a hímvesszõd meg volt sérülve...na meg ha nem is kapod el akkor átadhatod, tehát rajtad nem jön ki csak a partnereden....de szerintem ez amit írtál, ez nem gomba.....

állatoktól milyen fajta fertőzéseket lehet elkapni?

kérem ne töröljétek le a kérdésemet, köszönöm :)

Legjobb válasz: Például rüh, különféle gombás bõrbetegségek. Vagy veszettség. Most ezek jutottak eszembe. Miért kérdezed? :)

Például rüh, különféle gombás bõrbetegségek. Vagy veszettség. Most ezek jutottak eszembe. Miért kérdezed? :)
A kérdező hozzászólása: azért kérdezem mert barátnõm ki akarja próbálni.... mást nem lehet elkapni? azért kérdezem mert a kutyám fajtiszta és ápolt és ezek ellen be van oltva. köszönöm a válaszodat :)

Milyen betegségeket lehet elkapni orális úton? Mik a tünetek? Lehetséges, hogy hányinger alakul ki egy fertőzés miatt?

Legjobb válasz: Írd be a Googliba BOKA.HU Minden kérdésedre választ kapsz az elsõ blogot beklikkelve.

Írd be a Googliba BOKA.HU Minden kérdésedre választ kapsz az elsõ blogot beklikkelve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippet. Konkrét válasz esetleg?
Általában a hányást, hasmenést okozó baktériumok és vírusok orális úton jutnak a szervezetbe (fekál-orál átvitel, gyakran valamilyen kontaminált étellel).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!