Találatok a következő kifejezésre: Milyen feltűnő vannak (3 db)

A Canon PowerShot SX 500 IS fényképező géppel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Érdemes lenne megvenni? Ami feltűnt h nincs mátrix fénymérése! :S

Engem nagyon érdekel a fotózás és szeretnék egy komolyabb gépet venni! Eredetileg 45eftot terveztem rá költeni, de olvasgattam nézelődtem neten és sok mindenki úgy gondolja h a NIKON és a Canon a jóó minőség.Kiegészítőből is bővelkednek! Megtaláltam a neten ezt a típust ehhez még tudok gyűjteni egy kis pénzt mert ez olyan 71eft! Úgy érzem megérné. Kiegészítőből is bővelkednek! Remélem tudtok segíteni.

Milyen feltűnő jelei vannak aktus utáni napokban annak ha egy nő megtermékenyül?

A barátommal lefeküdtünk,védekeztünk,de a végén amikor elment,és kihúzta a hímvessz?jét,a gumi bennem maradt 3/4-ig.Mennyi esélye van annak h terhes lehetek?És ha már megtermékenyültem,akkor milyen jelei vannak?(nem a hányingerre meg a kés?bbi állapotokra vagyok kíváncsi,hanem pl a "hétköznapi folyás" több lesz-e avagy kevesebb?)

Legjobb válasz: Az aktus utáni napokban nincs semmilyen feltûnõ jel! Mensi környékén lehet elõször érezni a jeleket. Ha nem volt peteérésed, akkor nagyon kicsi az esélye a megtermékenyülésnek. Mindenesetre legközelebb legyetek óvatosabbak!

Az aktus utáni napokban nincs semmilyen feltûnõ jel! Mensi környékén lehet elõször érezni a jeleket. Ha nem volt peteérésed, akkor nagyon kicsi az esélye a megtermékenyülésnek. Mindenesetre legközelebb legyetek óvatosabbak!
nekem is volt már ilyen hogy a gumi benn maradt de nem lett semmi utána
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok! Bár egy kicsit talán még jobban félek, mert késik a menstruációm, a mellem feszül(bár ez nálam megszokott a mensi elõtti napokban) a hasam is szurkál.Félek, hogy baj van, nem szeretnék még babát mert még fiatal vagyok hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!