Találatok a következő kifejezésre: Milyen feltételeknek megfelelni ahhoz, hogy kiállításra (2 db)

Milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy kiállításra vihessük a kutyánkat?

Legjobb válasz: alapfeltétel az érvényes törzskönyv, fajtiszta kutya legyen. Azt hiszem ez az összes feltétel. Utána már, hogy mennyire felel meg a kutya külleme a standardnak, az már nem feltétele a részvételnek. Persze jó, ha tud viselkedni nagy társaságban, gyakorolni kell vele sokat, hogy el tudja viselni, ha idegen emberek tapogatják, belenéznek a szájába, szépen tud menni melletted stb. De ezek mondom nem feltételek.

alapfeltétel az érvényes törzskönyv, fajtiszta kutya legyen. Azt hiszem ez az összes feltétel. Utána már, hogy mennyire felel meg a kutya külleme a standardnak, az már nem feltétele a részvételnek. Persze jó, ha tud viselkedni nagy társaságban, gyakorolni kell vele sokat, hogy el tudja viselni, ha idegen emberek tapogatják, belenéznek a szájába, szépen tud menni melletted stb. De ezek mondom nem feltételek.
Ja és hogy ne legyen semmi genetikus betegsége.
Kicsit módosítanám az elsõ válaszolót. Valóbn a legnagyobb MEOE kiállításokra csak törzskönyves, fajtatiszta kutyákat lehet vinni. Azonban az MKSZ (Magyar Kutyások Szövetsége) által rendezett kiállításokon van úgynevezett "hobbi" osztály, ahova a nem törzskönyves, de fajtatiszta, vagy nem fajtatiszta kutyákat is lehet nevezni. Persze gyakorolni nem árt elõtte.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!