Találatok a következő kifejezésre: Milyen feltételeknek megfelelni (33 db)

Ha szeretnék nyárra befogadi cicust, míg a Gazdi nyaral, milyen feltételeknek kell megfelelnem, illetve a cicust milyen "feltételekkel" fogadhatom be az otthonomba? És milyen árat kérhetek ezért naponta?

Legjobb válasz: Én magamból indulok ki. Szép, tiszta legyen a környezet, macskáknak balesetveszély-mentes. Mindig tiszta, friss, hideg víz. Ha kinti cicák, árnyékos hely. Legyen nálad a cicák dokijának száma. Ha megbetegszik, nem mondhatod, hogy most nem érsz rá elvinni orvoshoz. A szabályokat betartod, pl. nem kapnak kunyizós kaját. Fontos, hogy valamilyen szinten érts a macskákhoz, fõleg a cica fajtájához. Legyél otthon sokat, simogasd a cicákat, játsz velük. Az alap, hogy ne bántsd, üsd õket. Egy jó gazdi úgyis kikérdez téged, a lényeg, hogy õszintén válaszolgass a kérdésekre. Ha egy feltételnek nem tudsz megfelelni, azt az elején mond meg, ne a végén derüljön ki. Árat nem tudok mondani, nem vigyáztam még cicákra.

Én magamból indulok ki. Szép, tiszta legyen a környezet, macskáknak balesetveszély-mentes. Mindig tiszta, friss, hideg víz. Ha kinti cicák, árnyékos hely. Legyen nálad a cicák dokijának száma. Ha megbetegszik, nem mondhatod, hogy most nem érsz rá elvinni orvoshoz. A szabályokat betartod, pl. nem kapnak kunyizós kaját. Fontos, hogy valamilyen szinten érts a macskákhoz, fõleg a cica fajtájához. Legyél otthon sokat, simogasd a cicákat, játsz velük. Az alap, hogy ne bántsd, üsd õket. Egy jó gazdi úgyis kikérdez téged, a lényeg, hogy õszintén válaszolgass a kérdésekre. Ha egy feltételnek nem tudsz megfelelni, azt az elején mond meg, ne a végén derüljön ki. Árat nem tudok mondani, nem vigyáztam még cicákra.
egyetértek az elsõ hozzászólóval, nekünk vigyáztak már macskánkra, napi 200 forintot kért, azt mondta, még sok is, mivel nem nagy gond neki a cicus, persze tápból és egyébbõl a gazdinak kell bevásárolni...
Ha ismerõs cicájára vigyázol, akkor szerintem jobban teszed, ha ingyen csinálod. Utána tartozik majd neked egy szívességgel, ami akár jóval többet is érhet (nem pénzben persze), mint a napi 200 forint. Alapvetõ viszont, hogy szeresd a cicákat, mert anélkül úgysem tudod jól ellátni ezt a feladatot.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen..hát, mondjuk, én jobban szeretem a cicámat, mint némelyik embertársamat...úgyhogy ezzel nincs gond, mondjuk cicapanzióban meg szûk térben van napi 1500-2000Ft-ért....mondjuk oda nem adnám a sajátomat....köszi szépen a segítséget!

Egy cégnek kellene honlapot csinálnom, mivel ez az egyik feltétele az EU pályázatoknak . A kérdés pedig az lenne hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie egy ilyen honlapnak?

Legjobb válasz: túl tág a kérdésed...milyen szempontból akarsz megfelelni? mennyire vagy technikailag képzett a témában? ha tanultál webfejlesztést,tanulnod kellett h miknek kell megfelelni...google megvolt? szûkítsd kicsit a kérdést,mert errõl emberek könyveket írnak...

túl tág a kérdésed...milyen szempontból akarsz megfelelni? mennyire vagy technikailag képzett a témában? ha tanultál webfejlesztést, tanulnod kellett h miknek kell megfelelni...google megvolt? szûkítsd kicsit a kérdést, mert errõl emberek könyveket írnak...
A kérdező hozzászólása: Annyit tudok , hogy egy EU pályázatot valaki egyáltalán megpályázhasson kell egy honlap és a kérdésem az hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie egy honlapnak ... Az lenne a legjobb ha tudna valaki küldeni egy link-et hogy hol lehet egyáltalán megnézni az ilyet .
A kérdező hozzászólása: ez egy sima honlap , nekem Eu pályázatos kéne :S

Milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy kiállításra vihessük a kutyánkat?

Legjobb válasz: alapfeltétel az érvényes törzskönyv, fajtiszta kutya legyen. Azt hiszem ez az összes feltétel. Utána már, hogy mennyire felel meg a kutya külleme a standardnak, az már nem feltétele a részvételnek. Persze jó, ha tud viselkedni nagy társaságban, gyakorolni kell vele sokat, hogy el tudja viselni, ha idegen emberek tapogatják, belenéznek a szájába, szépen tud menni melletted stb. De ezek mondom nem feltételek.

alapfeltétel az érvényes törzskönyv, fajtiszta kutya legyen. Azt hiszem ez az összes feltétel. Utána már, hogy mennyire felel meg a kutya külleme a standardnak, az már nem feltétele a részvételnek. Persze jó, ha tud viselkedni nagy társaságban, gyakorolni kell vele sokat, hogy el tudja viselni, ha idegen emberek tapogatják, belenéznek a szájába, szépen tud menni melletted stb. De ezek mondom nem feltételek.
Ja és hogy ne legyen semmi genetikus betegsége.
Kicsit módosítanám az elsõ válaszolót. Valóbn a legnagyobb MEOE kiállításokra csak törzskönyves, fajtatiszta kutyákat lehet vinni. Azonban az MKSZ (Magyar Kutyások Szövetsége) által rendezett kiállításokon van úgynevezett "hobbi" osztály, ahova a nem törzskönyves, de fajtatiszta, vagy nem fajtatiszta kutyákat is lehet nevezni. Persze gyakorolni nem árt elõtte.

Mit takar a környezettanulmány, és milyen feltételeknek kell megfelelni?

A férjem el?z? házasságából született gyermekeknek a gyámjuk a nagymama.Mi vettünk egy 1,5 szobás lakást és szeretnénk visszakapni ?ket.Mi a két közös kislányunkkal vagyunk egy szobában(mert még kicsik,és nem akarnak külön szobában aludni)és a két fiúnak berendeztük a kisszobát.Nem nagy de két ágy,szekrény,íróasztal van benne és még hely is,hogy játszhassanak.A konyha felújítva és egy fürd?szoba.Kívülr?l,nem valami szép,mert felújításra szorul,de nem vészes.Viszont a belseje kulturált.Mindenünk van ami egy háztartásban kell lennie.Mik lehetnek a kizáró okok,ami esetleg egy ilyen látogatásnál hátrány lehet?

Legjobb válasz: Szia! A leírtak alapján semmi akadálya annak, hogy hozzátok kerüljenek a gyerekek. Ezek a feltételek pont ideálisak esetleg ha mennek a környezettanulmányt készíteni mond el hogy hol lesz az "új gyerekek helye" hol fognak tanulni stb. Azt nem írtad, hogy a férjed dolgozik - e és te? Ha igen ezt is mond el.... Minden veszélyforrás legyen megszüntetve. Ne legyen nagy kupi az nem túl szerencsés.

Szia! A leírtak alapján semmi akadálya annak, hogy hozzátok kerüljenek a gyerekek. Ezek a feltételek pont ideálisak esetleg ha mennek a környezettanulmányt készíteni mond el hogy hol lesz az "új gyerekek helye" hol fognak tanulni stb. Azt nem írtad, hogy a férjed dolgozik - e és te? Ha igen ezt is mond el.... Minden veszélyforrás legyen megszüntetve. Ne legyen nagy kupi az nem túl szerencsés.
A kérdező hozzászólása: Hát én gyesen vagyok, mert a kisebbik lányunk 10 hónapos ami havi 52000 forint.A férjem alkalmi munkavállalói kis könyvvel dolgozik, de havi 15 napot melybõl kb 60000 forint a bevételünk.Köszönöm a válaszod.
A kérdező hozzászólása: Valamint, ami még fontos, hogy milyen elintézni lesznek elõtte?

Idõsek otthonát szeretnék saját vállalkozóként nyitni ill. üzemeltetni. Mennyi saját tõkével kell rendelkeznem, támogatást kaphatok-e? Milyen feltételeknek kell megfelelnem? Megvásárlohatok e egy bezárt otthont?

Legjobb válasz: Nem rossz ötlet, csak elég kemény tõkével kell rendelkezned, hogy bevonzd a jó nyugdíjú egyedül álló öregeket. Nem tudom, hogy van-e valamilyen fejkvótás rendszer a szociális alapú öregotthonokhoz, de én arra nem is alapoznék. Inkább egy magas szinten szolgáltató, felsõ kategóriás öregotthonban látok fantáziát. De ez az én véleményem.

Nem rossz ötlet, csak elég kemény tõkével kell rendelkezned, hogy bevonzd a jó nyugdíjú egyedül álló öregeket. Nem tudom, hogy van-e valamilyen fejkvótás rendszer a szociális alapú öregotthonokhoz, de én arra nem is alapoznék. Inkább egy magas szinten szolgáltató, felsõ kategóriás öregotthonban látok fantáziát. De ez az én véleményem.

Milyen feltételeknek kell megfelelnem, hogy képviselő lehessek?

-Kor? -Tanulmány? stb...

Legjobb válasz: Minél vastagabb bõr legyen az arcodon és operáltasd ki a gerinced.

Minél vastagabb bõr legyen az arcodon és operáltasd ki a gerinced.
Ha a kérdést feltetted, esélytelen vagy. Nagyon sok lényeges és lényegtelen feltétel kell, közülük az egyik elsõ a harcolni tudás. Aki tud harcolni, nem kérdez. Harcolni megtanulni könyvbõl nem lehet, fõleg nem tanácsok alapján. Azt az életben kell, persze megfelelõ elméleti elõtanulmányok után. Kétségtelen, hogy itt a harc jó eszköze a gerinc elvesztésének képessége, de gerinccel is lehet, csak úgy több más ismeret kell. Az is igaz, hogy rendkívül elõnyös tud lenni a hosszú és érzéketlen nyelv, de ez sem feltétlen, hiánya mindössze nehezítõ körülmény. Errõl a pontról indulva, ahol kérdésed alapján lehetsz, kellõ szorgalom mellett úgy egy évtized a minimum. De hogy elég is, az közben derül ki.
Vátáfákk? A felsõ fokú végzettség mióta ad hitelességet?
illetve párttól függõen zsidó származás. (pl szdsz)
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor felejtsem el ha van bennem egy kis emberség... :( Kár pedig nagy terveim vannak amik meg is valósíthatóak ha van egy normális képviselõ nálunk.
Egyik se kell. Barát vagy rokon legyél, ha egyik se vagy, akkor a helyik kiskirály, akit majd a Fidesz megkörnyékez. Mint pl Vakkomondor Balogh, aki téeszelnökbõl nõtte ki magát kiskirályjá, se érettségi se semmi, mégis képviselõ lett. Aki azt hiszi, hogy a politikához tanulmányok meg szorgalom kell, annak nem való az a "szakma".
18 év, magyar állampolgárság... Ja meg választásokat megnyerni :) )
"de ad egy hitelességet" Ad egy nagy fenét a felsõfokú végzettség!
Gyakorolj. Ha fapofával oda tudsz állni egy svédasztalhoz Ételhordóval, szatyorral és mormon kannával és ezt tudod tartani az asztal le rablása után is, akkor van elég bõr arcodon a "szakmához". Vagy elmehetsz gyakornoknak a Zepterhez, ahol alig élõ kisnyugdíjasokra sózhatsz sok százezres értelmetlen kütyüket amiket életükben nem tudnak kifizetni.
Amit az elõzõk leírtak. Meg: Nem árt , hogyha van felsõfokú végzettséged , persze nem alapfeltétel , de ad egy hitelességet. Van felsõfokú végzettség nélkül rendelkezõ képviselõ mindegyik pártban , de a képviselõk többségének van felsõfokú végzettsége. Általában jogász , közgazdász ez a kettõ a leggyakoribb..
Meg a magyar állampolgárság mellé, úgy tudom, még magyarországi lakcím is kell, bár erre nem mernék mérget venni. Az viszont tuti, hogy közügyektõl vagy közhivatal viselésétõl való eltiltás is kizár, úgyhogy az sem árt, ha ilyet nem szabtak ki rád az utóbbi években. Ez után indulni kell a választáson, majd vagy egyéni körzetben nyerni mandátumot, vagy valamelyik párt listáján befutó helyen lenni.
Operáltasd ki a fél agyad, a gerinced és bõrátültetés az arcodra.... Viccen kívül: kor és a tanulmányok másodlagosak, inkább elõadói és meggyõzõképesség kell. PL. hiába vannak jó ötleteid, ha azokat nem tudod olyan módon elõadni, lelkesíteni és motiválni az embereket, hogy mozgósítsd õket arra, hogy szavazzanak rád. Azt is nem árt végiggondolni, hogy mi van akkor, ha ott állsz két gyerekkel, be kell osztani a pénzed, és épp te döntesz, hogy két cég közül ki végezze a falu csatornázását. Az egyik megcsinálja 8 millióért, a másik azt mondja, hogy megcsinálja 9 millióért, és utána 2 millió valahogyan a zsebedbe vándorol.... Hogyan döntesz? Mert most simán rávághatod, hogy én soha, meg feljelentem, stb, de amikor valaki éhes, akkor nagyon ritkán löki el az elé tett ételt... A Family guy-ban volt egy jó rész, amikor Lois indul a polgármesteri választáson, és meg is nyeri.

Milyen feltételeknek kell megfelelni egy biztosítós álláshoz?

Holnap megyek interjúra, de nem tudom mit kérdezhetnek, biztosítási területen. Igaz én soha nem dolgoztam benne, és nincs is olyan végzettségem. Milyen kérdésekre kell felkészülni?

Legjobb válasz: Semmi komoly elvárás nincs, normális embereket keresnek, ennyi. Gyakorlatilag bárkit felvesznek, aki értelmesen tud nézni és válaszolni, mert kell nekik az ember.

Semmi komoly elvárás nincs, normális embereket keresnek, ennyi. Gyakorlatilag bárkit felvesznek, aki értelmesen tud nézni és válaszolni, mert kell nekik az ember.
Szia! Én pénteken voltam "életbiztosítos" interjun! Van más irányú 3 fõiskolai diplomám! Általános dolgokról beszélgettünk illetve az életbiztosítással kapcsolatosan néhány kérdésrõl. Add önmagad! Küldtek egy kb. 100-120 kérdésbõl álló személység-alkalmassági tesztet. Ezt kell kitölteni és visszaküldeni! A teszt kiértékelését kb. 10-15 percmúlva megküldte a "rendszer"! Igéret szerint kedden vagy szerdán hívnak (gondolom, ha megfelelek)! Még nem hivtak illetve egy másik igazgatóság küldött hasonló ajánlatot jelentkezésre! A "profession.hu" alapján választottak ki. Képzés van, segítenek stb. Ezeket úgy is elmondják! Sok sikert. Üdv. Károly
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!